1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek

A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
  • Divizio88
  • Zsolti9014
    sajnos ez egy elég alacsony színvonalú hozzászólás volt tőled.
    én megyei 1 ifiben játszottam a sorozatos sérüléseim előtt, a csapatnál azóta gondok voltak (pénz) és vissza is lépett, igaz hogy ez a megyei 1 volt a csapat történetének legjobb eredménye, de ott az alsóházban küzdöttünk.
    Ennek ellenére voltak olyan játékosaink, akik jóval magasabb színvonalon is megállták volna a helyüket, és ahhoz képest hogy egy kis peremvárosi csapat voltunk, ikszeltünk pl. Miskolcon (az MVSC ifi elég erős volt akkor).
    A felnőtteknél meg volt olyan ifikorú játékos, aki csak azért nem játszott nagyobb csapatban, mert nem bírta az olyan "arcoskodást" amit a te hozzászólásod is sugároz.
    De azért 10-ből 10-szer kilőtte a ficakot szabadrúgásból.

És nekünk pl. heti 3 edzésünk volt, amiből én legalább 2-n mindig, de amikor tudtam 3x részt vettem, de igen alacsony volt a megjelentek száma, volt hogy egyedüli ifistaként vezényeltek a felnőttekhez edzeni.
    És hogy miért én is csak 2-szer voltam 3-ból?

Vegyük azt hogy van a városnak négy sarka. Az egyikben a mi házunk, másikban a suli, harmadikban a pálya van.
    Suliban végzek 14.10-kor, busz nem nagyon van hazáig, az olyan 10 egynéhány km. Általában gyalog. Majd u.ez a táv a fél négyes edzésre bringával, ott 1,5 óra edzés, majd bringával haza. Ebből a gyaloglás akkor is megvolt ha nem volt edzés.
    Utána tanulj, meg próbálj úgy pihenni, hogy másnap 5.30-kor kelsz, hogy be tudj menni suliba.

A felnőttek meg dolgoznak ugye, legtöbben tűzoltók voltak köztük.

Szóval fontos dolog az edésre járás, de van amikor akadályba ütközik.
    Mellesleg ha egy csapat nagyon együtt van, akkor heti 2 edzéssel is lehet eredményt produkálni.
    pl. a városunk másik csapata NB3-mas, az ifinek 5 edzés hetente, meg minden, jó körülmények (nálunk áprilisig nuku pálya, mert áll a víz rajta!), de azért terembajnokságban a haverokkal 1-1-et csináltunk velük.

Ezzel az egésszel oda szeretnék kilyukadni, hgy a kiscsapatokat sem kell ám leszólni, lenézni, mert nem is sportszerű, meg aztán annál nagyobb égés kikapni tőlük.

Te hol is játszol?

ja és bocsánat az offért.
  • drowns41
    szerintem túl nagy az orra focizáshoz
  • beneszilo
    és csak 10k
  • beneszilo
    szerintetek ez milyen?
  • rooney8
    Vágom, de mindig így írom :D
  • dragon11
    *lemaradt.:)
  • rooney8
    ja ez lemaratt: :)
  • rooney8
    Velem is?
  • Divizio88
    heti 2 edzest csinalok ezzela csukaval!!!!
    De egy szoval sem mondtam h heti ket edzesem van.
    6 edzesem van egy heten vasarnap meg mecs,
    ha meg veletlenul szombaton jatszunk akkor a vasarnap
    szabad....szivesen fociznek veletek egyete/:)
  • Gunnersboy
    akinek nem heti 5 edzése van az faluban játszik, és a legtöbb gyerek béna tökmindegy milyen csukája van?:D
  • gtasok
    hát heti 2 edzés egy kalap xar, valahol az istenháta mögötti kis faluban játszol, máshol heti 5 edzés van a te korodban, és szerintem a legtöbb gyereknek mind1 miben játszik Lancastban is ugyanolyan béna
  • Gunnersboy
    volt :)
  • Divizio88
    O olyan fiu
    neki minden van
  • McFrost
    Neked mindened van Gunnersrác?
    :D
  • Gunnersboy
    énis csak ajánlani tudom, volt ijenem feketébe + tiempo II-m fehérbe :)
  • Divizio88

Testvereim nagyon nagy csuka:D
    2eve hasznalom heti 2 edzesre
    es hetvegen mecsre.Megis semmi
    baja hala az ...nagyon kenyelmes,
    ra all a labodra, kemeny es puha
    palyan egyarant fociztam vele,
    nem csuuszik:D nekem nagyon be jon
    Csak ajanlani tudom...
  • GTheo
    Nem tudjátok hol lehet venni olcsóbban Vaport?
    Azaz nem 30 felett... Tudom Lionsportban 35 ezer, de az is sok :\
  • Zsolti9014
    nemvagykeci :DDDD
  • McFrost
    Kilőtted, mert lecsúszott:DDdddddd
  • dragon11
    Láttam egy kirakatban egy Nike cipőt ami kék volt, a boka résznél két nagyon pici vonal és kék alap volt és az oldalán egy Nike jel.

Nem tudjátok a típusát?
  • Zsolti9014

Nekem ilyen van, 9 ezerbe került (szééép, naaagy leeeeárazás). A korábbi Lancasthoz képest sokkal jobb az "erőátvitele", vagyis ugyanakkora erőbefektetéssel, sokkal keményebbeket tudok benne suhintani. Kényelmes, bár először kicsit nyomott a 45-ös, de annyit tágult, hogy kényelmes legyen (nagyobb amúgy nem is volt).
    Pontosan is lehet benne lőni, persze az még mindig az emberen múlik. :D
    De azért a héten egész pályáról kilőttem a bal felsőt benne. :D

Sérvműtét után visszatérve még vissza kell lendülnöm a mezőnyjátékba, főleg hogy kapus voltam az elmúlt 3-4 évben, de valahogy már nem merek a lövésekbe beleállni, épp a műtét miatt.
  • kossuthka
    Hali!Nike csukához szeretnék stoplikat venni de eddig még sehol nem találtam!A segítségeteket szeretném kérni,h hol találhatok meg mennyiért!?
  • Divizio88
    szep
    elegans
    retro's
  • gtasok
  • gtasok
    http://www.playersroom.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/101600_0001_1.jpg
  • gtasok
  • gtasok
    van ilyen cipője valakinek és mi a vélemény róla kényelem tartósság szempontjából?puma
  • McFrost
    Szerintem igen. Szerencsére sok helyen elterjedt.
  • gabber_saviola
    ettől kész lettem :ASDddasddsads
  • sz4bolcs
    ALEX xDDD van egy srác, akivel szoktam focizni, és úgy hívják, hogy Alex :D
  • Gunnersboy
    :DDDDD
    szerinted kapható kisebb méretben is? :S
  • McFrost
    Tehát eredeti bőr!
  • McFrost
    Cesc!
    Ez a csuka szebb:

Wewdwti bőr és vízlepergető, harap mint az állat!
  • rooney8
    Aztakurva!! Ez kell nekem! :D:D
  • Gunnersboy
    kuzzsmá Chievo, nemteccik a csuka?
  • McFrost
    Megint itt nyomod magad Cesc?
  • Gunnersboy

999 Ft + postaköltség
  • Gunnersboy
    végülis tudsz mondatot értelmezni meg írni, arra reagáltál volna amit irtam, namindegy :)

szerintem azt sem álitottam sose hogy nemvagyok béna, kinek hogy :) de elnézést hogy lemertem szólni az uj csukádat mester :D
  • gabber_saviola
    :ASDasdasdasdasdasdsad