Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mar meg tudja maganak teremteni a jovojet.
Sokkal konnyebb lessz.Egy baratom a varosbol
18 evesen el kerult A ligaba egy sezon utan el
vitte a Steaua FC es mar van 2egyeteme..
Es hogy??
Ahigy a csapathoz kerult be is volt iratkozva
az egyetemre.Szerinted volt oran vagy vizsgakon csak
kapott egy idopontott mikor mennyen a diplamaert...
Las csodat 20 evesen van ket egyeteme es ajanlatai olasz
2ligabol meg angol2 ligabol....nah segitt a fotbal??
HIP-HOP ARAD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Minden fele multasagot hanyagolni kell!
30-35evig fotbalozol ha szerencsed van
utana meg bulizhatsz amennyit akkarsz de 50
evesen a fotbal mar nem megy..
35-ev utan meg lessz eleg nyarad...
itt latszik mennyire szereted a focit.
Mas igyekszik tobbet aldozni fejeb jatszani
te meg a kenyelmes terneszeteddel visszafele
jossz az uton...szomoru
ps.nem megbantani akkarlak csak en igy latom
mert belem ezt neveltek az edzoim...:|
HIP-HOP ARAD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
rosszabb.Valahol olvastam h nem is
tudom melyik kivalo edzo nyilatkozta,
h hollandia sokkal kisebb mint
magyarorszag de nagyon ritka az,
h egy tehetseg felfedezetlenul maradjon!
azert szamit hagy fociakademia van es milyen
kondiciokkal!😞
HIP-HOP ARAD
multu csapatoknal szokott lenni??HA valaki
tudja mikor van vagy szokott lenni az legyen
rendes es irja meg...koszi az infot /Drizzthsz\
<#eljen>#eljen>
HIP-HOP ARAD
Szóval én itt úgy látom, hogy csak amatõr szinten lehet meglenni. Persze lehet van ellenpélda, kiváncsian hallgatom én is. De az biztos, hogy blsz2-es meccsen még 40-nél több nézõt egyszerre nem láttam(és akkor se szedtek jegyet, sose láttam még jegyszedést).
milyen fizetes van vagy csak mecs-
prima van???Ugyan en meg csak 16 vagyok
de tervezem h Pestre megyek valami
egyetemre..es hatha tudok magamon segiteni
a focival..
Itt 4ligaban jatszom;vagyis most meg inkabb
csak tartalek vagyok...kosiz az infot<#smile>#smile>
HIP-HOP ARAD
Velem most akarnak aláíratni egy 2,5 éves szerzõdést Kozármislenyben... De biztos, hogy nem fogom aláírni.
Csak kurvasok csapat van budapesten, s itt van külön BLsz: budapesti területi bajnokság, meg van pest megyei bajnokság is. Szóval 4. és attól alacsonyabb osztályok. Blszben 4 osztály van, általában 1-3 csoporttal osztályonként. Tehát a Blsz IV a legalacsonyabb.
Bocsi en Romaniabol irok,
azert nem nagyon ertem.
Hanyadik liganak felel
meg????
HIP-HOP ARAD
Amim van, az egy sima kis kártya, az igazolás, s ennyi. Megegyezéssel akkor szerintem tuti el tudopk menni. Akadályt nem fog a csapat ennek útjába gördíteni, abban biztos vagyok.
- Ha NINCS szerzõdésed és NEM idén szerzõdtél a csapathoz, akkor szabadon átigazolhatsz
- Ha VAN szerzõdésed, akkor meg kell egyeznie a két csapatnak
- Ha NINCS szerzõdésed, de idén szerzõdtél a csapathoz, akkor is meg kell egyezniük (vagyis ha akarnak, nem engednek el)
Mellesleg, hogy ha pl. iskolát vagy lakcímet váltasz és nincs szerzõdésed akkor is eligazolhatsz (bármikor) azt hiszem 😊
Mi lenne a kérdés? Vágom a témát, mert játékvezetõ vagyok blsz osztályokban 😄
18-ról 6-ra volt leárazva...
Mellesleg Puma v1.08 21,5-ért van, barna Ronaldinhos 16-ért 36 helyett, fehér arany Legend 24. Adidas drága cipõkben...
is it okay if i think its lame to dance?
Ez pl egy picit elüt a hagyományos sportszerreklámoktól 😛
http://www.indavideo.hu/video/Ribery_rozsaszinben_latja_a_vilagot
#813 : DOUBLE FAIL
#814 : Single Fail
:Ccccc
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De, ha Józsika és Ferkó focizik a grundon, akkor nem ez számít 😉
deazért mindig megmosolyogtat amit irsz 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
h a zold nem tori!
Amugy az arsenal mult heten
a kis csapatal vert egy kezdo
nagy csapatott.nem erdekel milyen
milyen drukker vagy, de egy csapat.
Kivancsi vagyok jelen pillanatba
a te csapatod kepes lenne ilyesmire....
nah amig nem addig csak<#kuss>#kuss>
HIP-HOP ARAD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
REAL MADRID
A feltöréssel kapcsolatban pedig csak azt írtam, hogy végre nem töri már, semmi köze a színének ehez.
Nem másoknak kéne beszólni azért hülyeségeket, mert kiszopott az Arsenal ;]
hozzászólásodat, de ezekszerint
a szineto fugg h feltor vagy sem
<#szomoru2>#szomoru2>egyeseket mar sajanlok😞
HIP-HOP ARAD
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
átfotosoppolom neked ha akarod Lali <#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ma játszottam elõször úgy benne végig 90 percet, hogy nem törte fel egyáltalán a lábamat 😊 Mondjuk nem is futottam túl sokat 😄