Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
Nike AZT90 Laser II

😄A:_:asd.a:asdA_:d

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nekem volt, esõs idõben nehasználd mer szétmegy aztán elszakad az oldalánál, amugy könnyû cipõ de nem tartós

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy a puma v1.06 i fg camo mennyire bírja a strapát,és kb mennyire könnyû? akinek volt/van az írja meg elõre is köszi!
<#eljen>
penészthozópára
*nagyon

One Love, One United!

penészthozópára
szerintem nagyob is szép 😄

One Love, One United!

hunbasser
undorító...😄

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Ugyanilyet néztem ki magamnak 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Divizio88
nem rossz<#wilting>

HIP-HOP ARAD

penészthozópára
Hát most már mindegy, mert szerintem ez lesz a befutó:

One Love, One United!

Ha betelefonálsz elõtte, akkor gondolom megmondják, hogy van-e belõle.

penészthozópára
Értem, szóval lehet elmegyek potyára, mert nincs a méretemben? :S

One Love, One United!

Gunnersboy
itt nicnsenek méretek, ezcsak egy ilyen utmutato féleség szvsz...
( Hol vasarolhatja meg? Westend Nike / Budapest )

penészthozópára
Itt hol találom a lábméreteket? :S

One Love, One United!

GTheo
Pl a Pécsi Fürgenyusziban lehet venni 30-ért ilyet.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

penészthozópára
Ja és valami Gumistoplisra gondoltam 42-43-as méretben kifejezetten a III.-as szériából.

One Love, One United!

penészthozópára
Ezeket a Mercurial Vaporokat hol találom meg és mennyiért?

One Love, One United!

BADE
nekem más színösszeállításban van,de elég kényelmes,én szeretek benne focizni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Divizio88
ugyes..<#wink><#vigyor3>

HIP-HOP ARAD

penészthozópára
baszod én vagyok erdosvapor 😄😄😄😄 (#201) http://www.erdosvapor.atw.hu/foldal.html nézzétek meg és töltsétek le a videót, igaz már 1 éve nem volt frissítve 😄😄😄

Amúgy én T90 Shot teremcipõt veszek, nagyon tetszik azt hogy szétjön meg nem érdekel max. veszek másikat 😊 Amúgy nekem is T90 Supremacy stoplisom van meg egy Tiempo fémstopli.

One Love, One United!

Gunnersboy
hát más még a bõr a laseren, meg más a háló alatt a cipõ nyelve,de nagyrészt ugyanaz

Divizio88
sooper nekem van ilyen
csak kek de nagyon jo
ilyen szokott lenni a
freestyle focisoknak
csak megjegyzem
azok meg valahonann csak
tudjak h meltik a jo
cipo...szerintemm...

HIP-HOP ARAD

És amúgy a Decathlonos cipõkrõl mi a tapasztalat? (nem a Kipstára gondolok) Mert pl ott is van egy-kettõ ami merhára jól néz ki. Pl a narancssárga Nike (erre gondolok). Csak kérdés, hogy mennyire jó bennük focizni.

GTheo
Hát ja, T90ekbõl ált a legjobbak jók csak, de azok nagyon 😊
Mondjuk a Laser és a Strike között annyi a különbség azthiszem hogy a sarokszerkezete jobb a lasernek, a stopli ugyanaz kb.
Nekem az eggyel régebbi T90bõl van egy Supremacym, kurvajó az a cipõ 😊

Gunnersboy
Laser csak eredetibe és stoplisba jó, ez a shot meg a strike változat fosravaló igazábol, de a shot méginkább, nagyonhamar szétmegy, nekem laser van, még fél év után is szakadás, repedésmentes 😊

Divizio88
Jah szerintem is
azzal lehet erezni
a labdat a Laser
inkabb szep cipo
mint tartos es
kenyelmes....<#wink>

HIP-HOP ARAD

Ok, köszi 😊

GTheo
Egyértelmûen tiempo, sokkal jobb az anyaga ;]

Hello!
Ha minden igaz, akkor nemsokára veszek egy új teremcipõt, mert ami most van (Puma V-Kon) azt nagyon nem szeretem. Kérdés, hogy melyiket érdemesebb venni? Célom az lenne, hogy kényelmes és tartós is legyen. Tiempo (ilyet fehérben néztem) vagy Total 90? Mindkettõ egy árban van.

Én nem ilyen játékosokra gondoltam, hanem itt a fórumon van-e valakinek?
Divizio88
Én már nem is vesyek
minden második játekosnak
ilyen van, most nem
fogom oket mamolni..<#nyes>

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
persze hogy van

(Ronaldo, Ribery, Valbuena pl)

Mercurial vapor IV van már valakinek?
Helló!
Mi ez a nagy kihaltság? Mostanában nem jár erre senki?
Divizio88
Sziasztok!<#wink>Nah hat szerintem a lejobb csuka az egy Adidas Copa.
nekem is tetszenek a szines varians cipok,de probaljatok ki egy Copa.
Sok fele cipom volt mar eddig ez valt be legjobban...kenyelmes, konnyu.
lehet vele erezni a labdat, hatranya csak annyi hogy nehezen pucolhato<#szomoru1>jah es persze fekete ami a mai fociban mar nem is
szep......😛

HIP-HOP ARAD

Jaja, gondolom. :-) Sportorvos gondolom megmondja, hogy hol mennyiért lehet szerezni. Úgyis hivatalos vagyok hozzájuk 14-ére egy sportorvosi megújításra.

GTheo
Pont most végzek egy bírói tanfolyamot, volt errõl szó, lehet viselni.
De "Davids-félét", nem ilyen "normál" szemüveget.

Olvasgtaom az mlsz szabályzatát(ez a gyik rész):
"A játékos viselhet-e szemüveget a mérkzés alatt?
A modern sport szemüvegek manyagból vagy hasonló anyagból készülnek, és
ezek nem tekinthetk veszélyesnek, így a játékvezet engedje ezeket viselni."

Hát, lehet egy ilyen Davids-szerû szemüveggel anyagilag, mint a sok napos kontaktlencsével. :-D

Gunnersboy
biztos jó, bár én nemszeretem a bokavédõs sipcsontvédõket, meg én nem is annyira lent használom, igy nálam felesleges lenne
(nekem egy adidas van, elvileg a predator szériával adták ki)

Vettem ma sípcsontvédõt, Errea Scudo, ilyen 3 részes, korábban volt már rajtam ilyen, mert a csapatnak van pár, meg így kedvezménys is volt, L-es a mérete, alapban nem teljesen fekszik a lábamra mind a három lemez(mondjuk a két lábam még jó ideig nem ugyanolyan, a törés helyén a sípcsont jóval vastagabb, mint a többi részen), de sportszár alatt már elég jól felfekszik mindkét lábamra. Könnyûnek könnyû, holnap edzés, majd ha van valami észrevételem, akkor írok.
Elõtte meg kéne venni valami teremcipõt, mert mostmár nyomom majd kispályán is, de az a gond, hogy betonon is vannak meccsek, nem csak mûfüvön. Kép a sípcsontvédõrõl.
Meg találtam egy linket, ahol tesztelnek sípcsonttörés-védelem szempontjából sípcsontvédõket, de nagyon tudományos 14 oldal, tele van fizikai képletekkel. 😊
Cipõért szerintem az Adidas outletben nézek szét.

ööö öv mi olyasmit mondtak,hogy most hoznak új árut...! a hétvégén talán ,de nem biztos h lesz:S kösz am!
Gunnersboy
még nem kapható, hónap végétöl az outletekben talán

Hyl All!

Tud valaki MO-on Nike Mercurial Vapor/Talaria/ IV-est? ha v ki tud akkor írja már le lécci h hol,elõre is kösz

Üdv:Balu08
hali, van 1 fehér-arany absolute-om jó állapotban, 42es. Ha vkit érdekel dobjon privit, vagy [email protected], ja és gumis :-)

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

mrbaba
csá all!
Nem tudja vki hogy MO-on lehet-e kapni Nike Air Zoom Control II teremcipõt??

Help me pls!
thx..
Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Na persze egyikbõl sem volt, karácsony elõtt megvették mindet, viszont az eladó jó arc volt. Sajnos ritkán írhatok le ilyet manapság boltokkal kapcsoltban.

Egy sípcsontvédõt már néztem, meg próbáltam, Nike volt, volt bokavédõje is, elõl egybefüggõ, a 233-ashoz nem igazán hasonlított, asszem 5k volt.
Most nekem egyelõre ez áll nyerésre:
http://www.legea.hu/Termekek/accessories.htm
Itt a második sorban valamelyik, olyat szeretnék, ami 3 részes, valamiért olyan benyomásom van, hogy az jobban véd valamivel, bár még nem próbáltam, úgyhogy lehet szar, holnap elmegyek felveszem, aztán ha kényelmes is, akkor megveszem. Bár ha tud valaki olcsóbb, vagy jobb 3 részest, vagy olcsó boltot BP-n, sikítson, most van idõm nézelõdni. 😉

A körmöm meg jól behalt rögtön az elsõ edzésen sípcsonttörés után, másfél héttel késõbb is tök lila. 😄

Gunnersboy
aj bokavédõt utalom 😄

GTheo
Nem idegesít, csak annyiban zavar h ilyen zokniféleséggel kell feltenni, és az nem fogja meg eléggé néha, szal néha lecsúszik :S
Bokavédõm nincs is hozzá, úgy a jó 😄

Gunnersboy
és nem idegesit? nekem azér van az egyik legkisebb fajtáju mert az nem idegesít és nemkell igazitgatnom 😄