Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄A:_:asd.a:asdA_:d
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
azt szeretném megkérdezni hogy a puma v1.06 i fg camo mennyire bírja a strapát,és kb mennyire könnyû? akinek volt/van az írja meg elõre is köszi!
<#eljen>#eljen>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
One Love, One United!
( Hol vasarolhatja meg? Westend Nike / Budapest )
One Love, One United!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
One Love, One United!
One Love, One United!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Amúgy én T90 Shot teremcipõt veszek, nagyon tetszik azt hogy szétjön meg nem érdekel max. veszek másikat 😊 Amúgy nekem is T90 Supremacy stoplisom van meg egy Tiempo fémstopli.
One Love, One United!
csak kek de nagyon jo
ilyen szokott lenni a
freestyle focisoknak
csak megjegyzem
azok meg valahonann csak
tudjak h meltik a jo
cipo...szerintemm...
HIP-HOP ARAD
Mondjuk a Laser és a Strike között annyi a különbség azthiszem hogy a sarokszerkezete jobb a lasernek, a stopli ugyanaz kb.
Nekem az eggyel régebbi T90bõl van egy Supremacym, kurvajó az a cipõ 😊
azzal lehet erezni
a labdat a Laser
inkabb szep cipo
mint tartos es
kenyelmes....<#wink>#wink>
HIP-HOP ARAD
minden második játekosnak
ilyen van, most nem
fogom oket mamolni..<#nyes>#nyes>
HIP-HOP ARAD
(Ronaldo, Ribery, Valbuena pl)

Mi ez a nagy kihaltság? Mostanában nem jár erre senki?
nekem is tetszenek a szines varians cipok,de probaljatok ki egy Copa.
Sok fele cipom volt mar eddig ez valt be legjobban...kenyelmes, konnyu.
lehet vele erezni a labdat, hatranya csak annyi hogy nehezen pucolhato<#szomoru1>#szomoru1>jah es persze fekete ami a mai fociban mar nem is
szep......😛
HIP-HOP ARAD
De "Davids-félét", nem ilyen "normál" szemüveget.
"A játékos viselhet-e szemüveget a mérkzés alatt?
A modern sport szemüvegek manyagból vagy hasonló anyagból készülnek, és
ezek nem tekinthetk veszélyesnek, így a játékvezet engedje ezeket viselni."
Hát, lehet egy ilyen Davids-szerû szemüveggel anyagilag, mint a sok napos kontaktlencsével. :-D
(nekem egy adidas van, elvileg a predator szériával adták ki)
Elõtte meg kéne venni valami teremcipõt, mert mostmár nyomom majd kispályán is, de az a gond, hogy betonon is vannak meccsek, nem csak mûfüvön. Kép a sípcsontvédõrõl.
Meg találtam egy linket, ahol tesztelnek sípcsonttörés-védelem szempontjából sípcsontvédõket, de nagyon tudományos 14 oldal, tele van fizikai képletekkel. 😊
Cipõért szerintem az Adidas outletben nézek szét.
Tud valaki MO-on Nike Mercurial Vapor/Talaria/ IV-est? ha v ki tud akkor írja már le lécci h hol,elõre is kösz
Üdv:Balu08
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Nem tudja vki hogy MO-on lehet-e kapni Nike Air Zoom Control II teremcipõt??
Help me pls!
thx..
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Most nekem egyelõre ez áll nyerésre:
http://www.legea.hu/Termekek/accessories.htm
Itt a második sorban valamelyik, olyat szeretnék, ami 3 részes, valamiért olyan benyomásom van, hogy az jobban véd valamivel, bár még nem próbáltam, úgyhogy lehet szar, holnap elmegyek felveszem, aztán ha kényelmes is, akkor megveszem. Bár ha tud valaki olcsóbb, vagy jobb 3 részest, vagy olcsó boltot BP-n, sikítson, most van idõm nézelõdni. 😉
A körmöm meg jól behalt rögtön az elsõ edzésen sípcsonttörés után, másfél héttel késõbb is tök lila. 😄
Bokavédõm nincs is hozzá, úgy a jó 😄