Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Én ma vittem egy a Puma King Execemet cipészhez, megcsinálja mert szétjött. Kedvenc cipõm, eszméletlen kényelmes.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
thx!!<#vigyor3>#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
20k-ért odaadom,
2 meccset használt, jo állapotu
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Pedig nagyon jó árban vannak... Egy Tiempo Mystic II-t vagy egy F30.8-ast lehet rendeltem volna...
de vmikor áthívóm unokatesóm aztán lefordítunk mindent...
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Köv cipõmet innen rendelem, 30ból kijövök úgy hogy kurva jó cipõ névvel számmal + postaköltség.
Utána megadod az adataidat, fontos, hogy olyan legyen a bankkártyád, amit felsorolnak, vagy legyen hitelkártyád. Vagy szólni kell vkinek, akinek olyan van, én is megkértem havert, és neki utaltam át a lét. 4-6 napot irnak postára, csüt-rendeltem, hétfõn pesten volt.
Amugy meg irják, hogy európába mennyi a posta, de az elsõ rendelésnél a kártyatulaj címére megy a cucc, késõbb már más címre is postázzák.
A cipõ mennyi volt? + Postaköltség ?
pro direct soccer<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
most nem a 20e és a 40e forintos cipõk között van ekkora különbség, hanem a nagyon kínai és a márkás tizenx akárhány ezres cipõk között
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
itt van/lesz abból a jó kis piros talariából és asszem van besten üzletük.<#wink>#wink>
énisarragondolok remélem lesz a fürgébe vagy máshol<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
akkor sztem egy nike talaria 4-est veszek. arról valami adattal tudtok szolgálni? 😊