1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#504 Hali!
Ez az Adidas Absolado PS TRX FG A Predator "család" tagjához tartozik, vagy ez egy külön csoport? :) -
#503 Futballcentrumban vásárolt már valaki a Kálvin téren? -
#502 Sportvilág is jó bolt, -
#501 Alfa Sport -
#500 keszin meg a dechatlonbanolyan rohat olcsók a cipők, akit érdekel. volt cipőm de vettem egy fehér Joma cipőt 9890-rők 3990-re leértékelve :D meg tiempo 12990-ről 3890-re értékelve meg még 1-2 fajta nike five cipő 7990 forint, csak gondoltam szólok :) -
#499 Kapunk egy linket ? :) -
#498 Az Alfa Sportban ha két cipőt veszel a harmadikat 5 Ft-ért adják! -
#497 itt régen 14ér volt galasportba, multkor mikor voltam már nem, de szinte semmi sipőjük nincs most -
#496 f30at hernyótalpasban hol lehet mo-n kapni? főleg olcsón... -
#495 ebay.com
Theo:
nemtudom, az enyémet is soron kivül intézi, mert ezis + futkozás neki
+ f30at mint lejebb is irták már mo-n is olcsón lehet kapni + én az oldalon se találtam most -
#494 f30 6-7 ezer a premier outletben a boráros téri adidasban meg 7 ezer. -
#493 linket nem tudnál adni honnan rendeled a zöld nike csukát? -
#492 haverod tesója nem tudna nekem hozni nekem egy f30 hernyótalpasat ? :D -
#491 28$ a postaköltség, 79$ a csuka -
#490 haverom tesója rendeli, éncsak választottam meg a pénzt adom :D -
#489 Ez a cipő boltban 25.
Mennyi a postaköltség külön?
Amerikából egyébként megéri most, 145 körül van a dollár... -
#488 en is akkartam az ebayrol
rendelni de minden baratom
azt mondta h nem lehet
lebeszeltek:( amugy nem is ertek
hogy kene rendelni:| -
#487 jolvan szardle :D sztem is fasza, de én ezüstbe néztem ki magamnak :)
bár én most ilyet rendelek ebayről, amerikábol, 16ér ittvan postával együtt :P
-
#486 hehe...
azert
eppen
nem...
mert
ha
le
taposok
valakit
nem
leszek
valami
kedvelt
vendeg
:P
-
#485 Mehet benne bálba. xDD -
#484 kényelmes cipő, jó vétel lesz -
Telstar egy ilyet rendelek az easbay valakinek valami
tapasztalat rola:-/ -
#482 Valaki meg tudja nekem
reszletesen magyarazni
plsss
...
de eb ne linkeljetek
soccer.com utasitasat
mert nem tul sokat ertek belole....
elore is kossz -
#481 a soccer.com-n a legolcsóbbak a cipők csak a szállitás drága ezért jobb ha többen együtt rendelnek. -
#480 a winnernél 1800 ft-tól lehet salakcipőt venni -
#479 ettől függetlenül nekem az tetszik a legjobban amelyik az eb-re lett csinálva, bőr és kék a talpa....próbáltam is, kegyetlen jó :) -
#478 Tokeletesen
Egyetertek -
#477 amilyenben NEKED tetszik, és ahol TE AKAROD
....nehogymár attol függően vásárolj cipőt hogy másnak mi teccik, mer ez már rég probléma -
botzee48 #476 szerintetek milyen színben vegyem az új nike mercurial talariámat?És hol?(prodirectsocceren kívül) -
#475 hmm, kipróbáltam betonon, és ott meg jó és nem is szorít annyira... -
#474 kitudja...próba szerencse -
#473 Felavattam az új cipőt. Nekem nagy csalódás.
Műfüvön játszottunk (soha nem játszottam műfüvön, csak teremben, és betonon), és fogalmam sincs, hogy a pálya volt a szokatlan, vagy a cipő a szar, de egy labdát nem sikerült normálisan lekezelnem, minden labdaátvételre maximálisan kellett figyelnem, ha egyáltalán meg akartam tartani. Ráadásul nyomta a nagyujjam. Ez mint ha pont jó lenne a lábamra, de picit nyomja, fél számmal nagyobb viszont már túl nagynak tűnt, de most mégis inkább a fél számmal nagyobb mellett döntenék. Egy használat után szerintetek kicserélik nagyobbra, ha szépen lecsutakolom? -
#472 Előző teremcipőm, amit még most is használok otthon, egy diadora, amit nagyon szeretek, kényelmes, jól lehet benne kezelni a labdát.
Viszont most kellett mégegyet vennem, hogy itt Pécsen is legyen egy, és egy Tiempot vettem. Majd írok róla véleményt, ha felavatom. -
botzee48 #471 sajnos én is fehér talariat szeretnék de csak legkorábban augusztustól lesz kapható a fürgenyuszinál.prodirectsoccer-en sztem meg naon drága a renedelés.Ha valaki rendelt már prodirectsoccertől akkor lécci írjon. -
madrid4ever #470 Nem tud vki egy oan magyar boltot ahol a talaria IV már kapható zöld vagy esetleg fehér szinben?? -
#469 prodirectsoccer.com -
botzee48 #468 sztem fogok venni egy nike mercurial talaria IV-t csak azt nem tom,hogy milyen színben vegyem.nekem fehérben tetszik a legjobban de sajnos még nem lehet kapni sehol.sztetek melyik színben néz kia legjobban és tudjátok hogy hol lehet kapni fehérben? -
#467 hát sztem szar...olyanom van most
megy szét, meg vékony a teteje, kopik a festés -
beneszilo #466 egyébként miért nem jó az absolado? -
beneszilo #465 köszi az lesz