1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#544 nem 14esbe szoktál játszani véletlen?:D -
#543 Majdnem egy csoport... :P -
#542 NTE U16ot tavaly megvertük idegenben 2-1re :D
Én am. Büki TK U16, NB3 Bakony csoport (sajna jövőre már nem, mert idén is túlkoros vagyok)
4 meccs után 2.ak vagyunk asszem, rosszab golkülönbséggel,3 győzelem meg egy x :D
-
#541 Én Budafok U16, NB3 Alföld-csoport
Nekünk már van 2 győzelem és 2 vereség... Edzőmeccseket nem számoltam :) ) -
#540 Első nyert meccs idén, első fordulóban 4-0ra kikaptunk a Kaposvár B-től, másodikban meg 3-3 Barcson. Jövőhéten megyünk Nagykanizsára, elég kemény lesz.
Te hol játszol, milyen bajnokságban?
Mert én Kozármisleny U17, NB2 Dél-Nyugat U17 -
#539 Mi meg kikaptunk 5-0-ra a Tiszvolántól :D -
#538 Ma volt bajnokink, a műfüvön az ifi játszott, ezért mi mentünk a szar füves pályára, mert a centerre nem engednek fel minket. Ha tehetitek hernyótalpasban játszatok füvön, én ma Supremacy FG-ben toltam, hát alig vártam, hogy levegyem, annyira kemény volt. Mellesleg 6-0-ra megvertük a Kaposvölgyét :) -
#537 ja közbe megjött ám a cipő egy 2 hete csak közbe voltam nyaralni is, tömören összefoglalva jó vétel volt :D -
#536 Szted már nem próbáltam? (kiszedni, beledugni a labdába, de semmi) -
#535 szedd ki belőle -
#534 Nekem van, de nem engedi ki a levegőt csak be :D Vagyis van eg y kompresszor és annak a végén van egy vékonyabb szelep... :D -
#533 :D
tűszelep -
#532 Hali!
Igaz, hogy ez cipős topik, de közel áll alabdához... :D Na szval van egy labdám (foci :D), de túl keményre fújtam :D Van valmi ketyere amivel le lehet ereszteni belőle? -
#531 volt valaki mostanában a premier outlets centerben?milyen a felhozatal? -
botzee48 #530 budafok u15 -
#529 hol focizol? :) -
botzee48 #528 nem azé vettem zöld cipőt mer fradista vok csak ez tetszett -
#527 Én védő vagyok de biztos, hogy keményen odalépek annak aki zöld cipőben játszik! Hajrá Lilák!!!!!!!!!!! -
#526 te hova jársz focizni? :) -
botzee48 #525 1 hete vettem meg a új nike mercurial talariámat zöldben.3edzésen voltam benne és sztem rohadt jó.kényelmes és könnyű.felpróbáltam a vaport is de sztem nem jobb cs annyi hogy a fűzőjén van borítás.1hét múlva már ebbe zsugázok a meccsen -
#524 1. nemgond :D előfordul, nekem is a Joma 1. feltörte :D -
#523 Nagyon kényelmes volt a cipő, bár elsőre picit feltörte a lábamat :S -
#522 Na ma kipróbáltam az absolado-t... Nagyon jó kis cipő, kényelmes és jól lehet benne rúgni -
#521 most megyünk olaszba én vadászok egy ilyen cipőre ilyen nem lesz itthon senkinek, nekem nem az a lényeg hogy nagyon csicsás legyen mint egyes nike cipők, hanem a minőség és a tartóság -
#520 Meg is vettem az absolado-t :) holnap megyek azt ki is próbálom -
#519 jó nemaz de, csak én hívom ugy mert ugynéz ki... :D de megkérdezik megnnyir vettem megmondom h 25 -
#518 de ez nemis laser -
#517 Ma vettem egy ilyet :
Holnap ki is próbálom műfüvön :) -
#516 akkor vidd el:D -
#515 á nemvagyok olyan... :D itt van labdagyár ha oda elviszem megcsinálják, de jóval szarabb lesz :DD de 800 forintér megcsinálják :D -
#514 Fizettesd ki a haveroddal -
#513 tegnap haverom a Nike Total 90 Vector labdámat belerugta egy kiállószögbe, de kurvaerősen , ott lyukadt ki helynben :( pedig most vettem június végén :D nembaj Westend-ben nikeboltban a Nike Total 90 omni labda 14990 a 27000 helyett :P lehet beujítok eggyet ,nem lenne rosszötlelt, csak nekem sincs sok pénzem mert kell vennem pulicst és inkább azt veszek mitn alsztit majd elválik :D -
#512 Nem mert most nincs annyi pénzem :)
Hervisbe van absolado 15ezerér + még adnak hozzá egy labdát is -
#511 Szerintem megfizethető , nem? -
#510 Én is először egy laser 2-őt akartam de megláttam az árát, aztán mondtam pápá :D
Gunnersboy: de azon kívül jó? :D
-
#509 nekem eggyel régebbibe volt, 4 hónap alatt 3x vittem cseréltetni.... -
#508 csak jó:D nekem most Joma (teremcipő)van, de stpolis az Laser 2-es nike, de a joma kb semmivel nem rosszab mint akármelyik nike , mondjuk haveromnak van vapor 4-e 50000-ér vette, na azért annál rosszabb :DDDDD -
#507 És egyébként ez jó cipő? :)
Most egy Nike Tiempo Natural-om van. -
#506 Aha értem :) Most hogy mondod már én is látom :P Valszeg ezt fogom megvenni :) -
#505 ezis predator, ott is van a sarkán a felirat