1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek

A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
  • Gunnersboy
    nem 14esbe szoktál játszani véletlen?:D
  • rooney8
    Majdnem egy csoport... :P
  • Gunnersboy
    NTE U16ot tavaly megvertük idegenben 2-1re :D
    Én am. Büki TK U16, NB3 Bakony csoport (sajna jövőre már nem, mert idén is túlkoros vagyok)
    4 meccs után 2.ak vagyunk asszem, rosszab golkülönbséggel,3 győzelem meg egy x :D

• rooney8
    Én Budafok U16, NB3 Alföld-csoport
    Nekünk már van 2 győzelem és 2 vereség... Edzőmeccseket nem számoltam :) )
  • GTheo
    Első nyert meccs idén, első fordulóban 4-0ra kikaptunk a Kaposvár B-től, másodikban meg 3-3 Barcson. Jövőhéten megyünk Nagykanizsára, elég kemény lesz.
    Te hol játszol, milyen bajnokságban?
    Mert én Kozármisleny U17, NB2 Dél-Nyugat U17
  • rooney8
    Mi meg kikaptunk 5-0-ra a Tiszvolántól :D
  • GTheo
    Ma volt bajnokink, a műfüvön az ifi játszott, ezért mi mentünk a szar füves pályára, mert a centerre nem engednek fel minket. Ha tehetitek hernyótalpasban játszatok füvön, én ma Supremacy FG-ben toltam, hát alig vártam, hogy levegyem, annyira kemény volt. Mellesleg 6-0-ra megvertük a Kaposvölgyét :)
  • Gunnersboy
    ja közbe megjött ám a cipő egy 2 hete csak közbe voltam nyaralni is, tömören összefoglalva jó vétel volt :D
  • rooney8
    Szted már nem próbáltam? (kiszedni, beledugni a labdába, de semmi)
  • 9csöves9
    szedd ki belőle
  • rooney8
    Nekem van, de nem engedi ki a levegőt csak be :D Vagyis van eg y kompresszor és annak a végén van egy vékonyabb szelep... :D
  • 9csöves9
    :D

tűszelep
  • rooney8
    Hali!

Igaz, hogy ez cipős topik, de közel áll alabdához... :D Na szval van egy labdám (foci :D), de túl keményre fújtam :D Van valmi ketyere amivel le lehet ereszteni belőle?
  • 9csöves9
    volt valaki mostanában a premier outlets centerben?milyen a felhozatal?
  • botzee48
    budafok u15
  • Gunnersboy
    hol focizol? :)
  • botzee48
    nem azé vettem zöld cipőt mer fradista vok csak ez tetszett
  • gtasok
    Én védő vagyok de biztos, hogy keményen odalépek annak aki zöld cipőben játszik! Hajrá Lilák!!!!!!!!!!!
  • rooney8
    te hova jársz focizni? :)
  • botzee48
    1 hete vettem meg a új nike mercurial talariámat zöldben.3edzésen voltam benne és sztem rohadt jó.kényelmes és könnyű.felpróbáltam a vaport is de sztem nem jobb cs annyi hogy a fűzőjén van borítás.1hét múlva már ebbe zsugázok a meccsen
  • Jagumo
    1. nemgond :D előfordul, nekem is a Joma 1. feltörte :D
  • GTheo
    Nagyon kényelmes volt a cipő, bár elsőre picit feltörte a lábamat :S
  • rooney8
    Na ma kipróbáltam az absolado-t... Nagyon jó kis cipő, kényelmes és jól lehet benne rúgni
  • gtasok
    most megyünk olaszba én vadászok egy ilyen cipőre ilyen nem lesz itthon senkinek, nekem nem az a lényeg hogy nagyon csicsás legyen mint egyes nike cipők, hanem a minőség és a tartóság
  • rooney8
    Meg is vettem az absolado-t :) holnap megyek azt ki is próbálom
  • Jagumo
    jó nemaz de, csak én hívom ugy mert ugynéz ki... :D de megkérdezik megnnyir vettem megmondom h 25
  • Gunnersboy
    de ez nemis laser
  • GTheo
    Ma vettem egy ilyet :

Holnap ki is próbálom műfüvön :)
  • rooney8
    akkor vidd el:D
  • Jagumo
    á nemvagyok olyan... :D itt van labdagyár ha oda elviszem megcsinálják, de jóval szarabb lesz :DD de 800 forintér megcsinálják :D
  • rooney8
    Fizettesd ki a haveroddal
  • Jagumo
    tegnap haverom a Nike Total 90 Vector labdámat belerugta egy kiállószögbe, de kurvaerősen , ott lyukadt ki helynben :( pedig most vettem június végén :D nembaj Westend-ben nikeboltban a Nike Total 90 omni labda 14990 a 27000 helyett :P lehet beujítok eggyet ,nem lenne rosszötlelt, csak nekem sincs sok pénzem mert kell vennem pulicst és inkább azt veszek mitn alsztit majd elválik :D
  • rooney8
    Nem mert most nincs annyi pénzem :)
    Hervisbe van absolado 15ezerér + még adnak hozzá egy labdát is
  • Jagumo
    Szerintem megfizethető , nem?
  • rooney8
    Én is először egy laser 2-őt akartam de megláttam az árát, aztán mondtam pápá :D

Gunnersboy: de azon kívül jó? :D
  • Gunnersboy
    nekem eggyel régebbibe volt, 4 hónap alatt 3x vittem cseréltetni....
  • Jagumo
    csak jó:D nekem most Joma (teremcipő)van, de stpolis az Laser 2-es nike, de a joma kb semmivel nem rosszab mint akármelyik nike , mondjuk haveromnak van vapor 4-e 50000-ér vette, na azért annál rosszabb :DDDDD
  • rooney8
    És egyébként ez jó cipő? :)
    Most egy Nike Tiempo Natural-om van.
  • rooney8
    Aha értem :) Most hogy mondod már én is látom :P Valszeg ezt fogom megvenni :)
  • Gunnersboy
    ezis predator, ott is van a sarkán a felirat