Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
engem meg pont a piros,kék,fehér cipõk vonzzanak<#wow2>

Divizio88
En forditul vagyok
ezzel, nem erzem jol
magam ha fekete cipoben
jatszok.....

HIP-HOP ARAD

Nekem focicipõben csak a nagyon sötétek jönnek be igazából. Pl.: fehéret magamon szinte elképzelni se tudok. Nem tudom miért.

Divizio88
Jah nekem volt
ilyen csukam , hat mit mondjak
en betonon jatszottam vele egy
evig birta es viszonylag kenyelmes
is ....<#vigyor>

HIP-HOP ARAD

szerintem se olyan szép, de 9500-ért megkapnám majdnem új. Valakinek van valamilyen tapasztalata?
fanka93
hmmm csúnya:/

Volt már valakinek nike air tiempo pro 42 ic-je???
vki meg tudja momdani h hol tudnák venni mercurial III-at?nekem ez jobban bejöm mint az új IV-s széria.lécci irjatok mert sürgõs lenne.thanks
fanka93
olyan vissazfogott a stílusa,de szép nagyon!

chelseafan
Húú, ez nagyon jól néz ki sztem. Az stoplis adiPURE-ból is a kék néz ki a legjobban.

Gunnersboy
nekem volt ijen fehér cipõm, hernyósba, télleg fasza 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fanka93
a fehér-kék télleg zsír<#eljen>

GTheo
2-vel régebbi Predatorom 1,5 éve használom heti 2-3x, télen heti 4-5x, eddig semmi baja nincsen, egyszer a sarkánál a talpa picit feljött mert vhogy szarul léptem vagy mi volt, de az az én hibámból volt. Hibátlan egy cipõ, kinézetre annyira nem jó, mert a piros fekete van nekem, de fehér-kékben nagyon jól néz ki 😊
Ezek, csak teremben:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fanka93
adidas f10+,olyanom volt tavaly tesi csukának,szal csak betonon használtam,és nagyon strapabíró!!!

426 valaki?
Divizio88
Szep de be ne kosd, mert akkor
kur*a jol all<#eljen>

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
csúúnya <#szomoru1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fanka93

ezt néztem ki magamnak,14-ért meg is lehet venni,és jó lesz benne nyáron járni! vélemények?

Illetve szerintetek melyik a legstrapabíróbb teremcipõ?(figyelembevéve hogy betonon használnám)
és az nagyon gáz volt már? ezt most 12-ért meg tudnám venni, eredetileg air legendetet/tiempot akartam csak nincs rá zs-m
Gunnersboy
a felsõ szintetikus rész sajnos kopik (csapattársamnak fehér-fekete van, és 2 teremtorna után lekopott egy darab a tetejébõl)

Igen? A terem elõbb elkopik mint a hernyó? És teremben nem fog csíkot húzni?
Amúgy ez a cipõ:
Tapasztalat van vele kapcsolatban?
Nekem ez az elsõ Nike-m. Egyelõre tetszik, szépen néz ki, kényelmes is, bár szélességben még igazodnia kell a lábamhoz, hossza még minimálisan nagy is, pedig elõzõ cipõm nagyobb volt elvileg.

Így néz ki asszem.

Gunnersboy
nem kopik el olyan hamar 😄

Sziasztok
Szerintetek ha fõként betonon és nagyritkán teremben kéne használnom, akkor megfelel a hernyótalpas?
egy fehér-arany total90 shoot-ot néztem ki.
Attila8805
Szerintem jó döntés volt.
Én már bánom hogy a 2. csukám Adidas lett.
De a következõ tuti Nike lesz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tiempo lett. Sajna a kipróbálás még várat magára, mert fáj a lábam.

Olcsóbbnak olcsóbb, de most nem számítkülönösebben, mert azt kapom amelyiket kérem. A Nike-t még nem próbáltam fel, majd ma. Az mondjuk jobban tetszik a Kaiser 5-ben, hogy full bõr, a Mystiken meg van nem bõr rész is.

Gunnersboy
hát nekem tiempo misztikk van, és jáccom vele ritkás füves sürü füvesen, jóóaz😄

kényelem mindenek elõtt

fanka93
a Nike az megbnízhatóbb,és szinte a füvön belül bármilyen környezetben jó,és mostanába olcsóbb(?) is a Nike😊

Picit bõvebb kétsoros esszét esetleg? 😄 Vagy csak márkahûség? Egyébként változatos talajra kéne, a ritkásan füvestõl kezdve a durva alacsony mûfûig.

fanka93
Nike😊

Gunnersboy
ink utóbbi 😄

Mostmár a két cipõ közt gondolkodok csak: Adidas Kaiser 5 liga, s Nike Tiempo mystic FG. Nehéz kérdés, de szerintem az elõbbi lesz.

Pumát hol lehet találni Bp-n? Volt egy, amit meg akartam próbálni, de csak óriásoknak való méretben volt. 😄

fanka93
hááát nem nagyon😄D

chelseafan
Én oda jártam tavaly😄 Mondjuk nemtom ismersz-e ilyeneket (egy páran kb velem egyidõsek és már nem szparisok), hogy Nagy Dávid, Katona Gyuri, Simon Gergõ, Balogh Peti, Papp Laci, Sánta Tibi, Halász valaki😄 Hirtelen ennyi jutott eszembe😄

fanka93
oda FOGOK szeptembertõl😊

chelseafan
Írtad hogy szparis vagy. Nekem is van nagyon sok szparis haverom, ismerõsöm. Netán a vasváriba jársz?😄

fanka93
nekem heti 4 edzés,meg egy nap kimegyünk az erdõbe kocogni,+a hétvégi meccs<#wink>

Gunnersboy
heti 3-4 edzés + meccs

edzõpálya + centerpálya meg kifogástalan volt akkoriban még :]
eccerüen szar volt a cipõ😄

Divizio88
Fugg h milyen palyan jatszol
es csinalsz edzeseket...<#idiota>

HIP-HOP ARAD

fanka93
nem a betont kell vele rugdosni<#hehe>

Gunnersboy
volt ijenem 2hétig birta......

GTheo
Így van, a Puma a legkényelmesebb 😊
A King Execem megint kezd szétjönni, de eddig a legkényelmesebb cipõ amiben játszottam.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fanka93
szép csuka,gondolom kényelmes is😊 nekem eddig amilyen cipõim voltak,akár terem,akár stoplis,a puma(!!!) a legkényelmesebb!

Picit hasonlít, de a nyelvén ilyen zöld alapon csillagok, vagy valami ilyesmi volt. Elég sok zöld szín volt benne, de nem találtam róla képet.

chelseafan
Pedig az Absolion nagyon jól néz ki sztem😊 Fõleg ebben a színben:

Lehet, hogy juniorméret, vagy ilyesmi, nem?
Amúgy nekem talán a Predator Absoliont lenne legérdemesebb megvenni, kinézete nem nagyon jön be, de mondjuk 29-rõl van lefelezve az ára. Mondjuk külföldön persze az alapára ennyi, de ez várható volt...
Sokkal olcsóbbak így netes shook áraiban a cipõk, mint magyar boltokban.
Bár a Ronaldinhosból a 43-mas nagyon kényelmes volt szélsességben, de hosszban kurva nagy volt. 😄 Na még szétnézek máshol is, most csak Westendben mentem be kb. mindenhova, meg Adidas factory outletbe.

Gunnersboy
Tiempo mindent visz kényelemben 😊
nekem az újabb-ból van fehér 😊