Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gtasok
f30 6-7 ezer a premier outletben a boráros téri adidasban meg 7 ezer.

gtasok
linket nem tudnál adni honnan rendeled a zöld nike csukát?

GTheo
haverod tesója nem tudna nekem hozni nekem egy f30 hernyótalpasat ? 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
28$ a postaköltség, 79$ a csuka

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
haverom tesója rendeli, éncsak választottam meg a pénzt adom 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Ez a cipõ boltban 25.
Mennyi a postaköltség külön?
Amerikából egyébként megéri most, 145 körül van a dollár...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Divizio88
en is akkartam az ebayrol
rendelni de minden baratom
azt mondta h nem lehet
lebeszeltek😞 amugy nem is ertek
hogy kene rendelni:|<#rinya>

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
jolvan szardle 😄 sztem is fasza, de én ezüstbe néztem ki magamnak 😊

bár én most ilyet rendelek ebayrõl, amerikábol, 16ér ittvan postával együtt 😛

Divizio88
hehe...
azert
eppen
nem...
mert
ha
le
taposok
valakit
nem
leszek
valami
kedvelt
vendeg
😛

HIP-HOP ARAD

sz4bolcs
Mehet benne bálba. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gunnersboy
kényelmes cipõ, jó vétel lesz

Divizio88

Telstar egy ilyet rendelek az easbay valakinek valami
tapasztalat rola:-/<#nemtudom>

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Valaki meg tudja nekem
reszletesen magyarazni
plsss
...
de eb ne linkeljetek
soccer.com utasitasat
mert nem tul sokat ertek belole....
elore is kossz<#worship>

HIP-HOP ARAD

gtasok
a soccer.com-n a legolcsóbbak a cipõk csak a szállitás drága ezért jobb ha többen együtt rendelnek.

gtasok
a winnernél 1800 ft-tól lehet salakcipõt venni

Gunnersboy
ettõl függetlenül nekem az tetszik a legjobban amelyik az eb-re lett csinálva, bõr és kék a talpa....próbáltam is, kegyetlen jó 😊

Divizio88
Tokeletesen<#zavart2>
Egyetertek<#idiota>

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
amilyenben NEKED tetszik, és ahol TE AKAROD

....nehogymár attol függõen vásárolj cipõt hogy másnak mi teccik, mer ez már rég probléma

szerintetek milyen színben vegyem az új nike mercurial talariámat?És hol?(prodirectsocceren kívül)
sz4bolcs
hmm, kipróbáltam betonon, és ott meg jó és nem is szorít annyira...

Gunnersboy
kitudja...próba szerencse

sz4bolcs
Felavattam az új cipõt. Nekem nagy csalódás.
Mûfüvön játszottunk (soha nem játszottam mûfüvön, csak teremben, és betonon), és fogalmam sincs, hogy a pálya volt a szokatlan, vagy a cipõ a szar, de egy labdát nem sikerült normálisan lekezelnem, minden labdaátvételre maximálisan kellett figyelnem, ha egyáltalán meg akartam tartani. Ráadásul nyomta a nagyujjam. Ez mint ha pont jó lenne a lábamra, de picit nyomja, fél számmal nagyobb viszont már túl nagynak tûnt, de most mégis inkább a fél számmal nagyobb mellett döntenék. Egy használat után szerintetek kicserélik nagyobbra, ha szépen lecsutakolom?

sz4bolcs
Elõzõ teremcipõm, amit még most is használok otthon, egy diadora, amit nagyon szeretek, kényelmes, jól lehet benne kezelni a labdát.
Viszont most kellett mégegyet vennem, hogy itt Pécsen is legyen egy, és egy Tiempot vettem. Majd írok róla véleményt, ha felavatom.

sajnos én is fehér talariat szeretnék de csak legkorábban augusztustól lesz kapható a fürgenyuszinál.prodirectsoccer-en sztem meg naon drága a renedelés.Ha valaki rendelt már prodirectsoccertõl akkor lécci írjon.
Nem tud vki egy oan magyar boltot ahol a talaria IV már kapható zöld vagy esetleg fehér szinben??
Gunnersboy
prodirectsoccer.com

sztem fogok venni egy nike mercurial talaria IV-t csak azt nem tom,hogy milyen színben vegyem.nekem fehérben tetszik a legjobban de sajnos még nem lehet kapni sehol.sztetek melyik színben néz kia legjobban és tudjátok hogy hol lehet kapni fehérben?
Gunnersboy
hát sztem szar...olyanom van most
megy szét, meg vékony a teteje, kopik a festés

egyébként miért nem jó az absolado?
köszi az lesz
fanka93
terem

de terem vagy hernyó?
Gunnersboy
absoladot nevegyél, nem jóó :S

hali
holnap megyek cipõt venni, szerintem tiempot, vagy absoladot veszek, csak azt nem tudom hogy teremcipõbe vagy hernyósba vegyek.
Betonon használnám majdnem minden nap, de terembe csak hetente kétszer. Ha hernyósat veszek jó lesz betonra is meg teremben is, vagy inkább teremcipõt vegyek? Az nem kopna el betonon gyorsan?
Jagumo
énis ilyet fogok venni csak nagyobb pipával 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

GTheo
Ebben is van igazság, tavasszal történt egyszer, hogy otthon hagytam a stoplisomat. A szertárostól kértem egyet, ekkora méretben csak a sajátját tudta adni(46). 1,5 órát edzettem abban a cipõben, borzasztóan kényelmetlen volt, széttaposott, a szertáros kb 120 kg, elhihetitek milyen edzés volt.

Gunnersboy
jó hát persze tisztelet a kivételnek 😊

fanka93
jójó,mondjuk nekem nem tolták a seggem alá "zsíreredeti" Nike csukáimat,mert nálunk a Nyírsulinál adnak 20%-os kedvezményt egy sportboltba,és ott veszem mindig,és azért én spórolok is ilyen Nike cuccokra(edzõ cucc,stb...).

Gunnersboy
hátazér nekünk a csapatba 28 golt rugott asszem a gyerek és fél szezont lancast csukába jácotta :]
szoval egyénfüggõ, aki megszokta annak az a természetes, aki meg aztszokta meg hogy a segge alé rakják az uj zsíreredeti csukákat annak az a természetes ugyebár, nézõpont kérdése, énmeg inkább ugyvagyok vele mostmár hogy találtam egyet ami kényelmes, jó, és árban sem csap földhöz, akkor miért vegyek másikat?

már jó 1,5 éve a tiempokat favorizálom a többivel szemben... 😊

fanka93
igazad van!! tényleg nem a cipõ teszi az ember(focistát),de azért mennyivel kényelmesebb egy nike-ba végig futni 90 percet,mint egy olcsóbb-gagyibb csukában,meg azért van benne igazság,hogy ezek az új csukák olyan formatervvel vannak megáldva,ami tényleg kényelmesebb cselezést tesz lehetõvé!!!

Gunnersboy
úristen.
1, nem a cipõtöl leszel olyan amilyen
2, akárilyen csukába lehet jól cselezni
3, magyar viszonylatban utánpotlás szinten azt a 3 tizedmásodpercet amivel ez a csuka gyrosabbá tesz (hogyan azt nemtom) látatlanba elhiszem csak neked, tényleg😊

nemakarok felvágni, megengedhetném magamnak a vapor-t de volt már III-as szériából, és a mostani TiempoII kenterbe verte....

fanka93

áhh,gyönyörû!!

Bár megoszlanak róla a vélemények,(én felpróbáltam) aki szeret cselezni, gyors meg minden és pénze is van rá az nyugodtan vállaljon be egy Vapor4-est.
A tiempok állati jól néznek ki a polcokon, de sajna használat közben elég hamar eldeformálódnak!):
fanka93
én is szinte mindenhova abban jártam,és nagyon zsírul bírta!

nekem is van adidas f10+om tényleg jó, beleértve azt, hogy én azt nem tudom megmondani, hogy egyáltalán hol nem használtam!(:
Na ez nem jött össze egyszerre, de itt van:[/img]
Ez az!!!
fanka93
ha Nike,akkor eleve min. 1 évig bírni fogja,nyugi van 😊

Régebben én is csak fehér cipõben tudtam jól játszani, de aztán vettem egy nike tiempo ronaldinhot feketében és nagyon megtetszett a szín.
Egyhete vettem egy új nike mercurial talaria IV-et, még csak egyszer voltam benne pályán de már most érezhetõ a különbség a régi fehér tiempomhoz képest, igen gyors és könnyû csuka. Van vkinek tapasztalata a tartósságát illetõen??????????????