2520
Fenti ket lap a tema
-
Demeter #455 Valahol egy fórumban olvastam róla, hogy az NF7-S-ben lévõ Soundstorm chip nem nagyon jól viseli el a tuningot. Utánakeresek, hogy hol is olvashattem ezt. De ha valaki tudna ezügyben referálni nagyon +köszönném. -
Tovi #454 Egyébként itt a tuning részletesen:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=199&p=1 -
Tovi #453 Nyugodtan huzzad 200Mhz-re, a szorzót vedd visszább és csak lassan emeld. -
#452 azt vágom(mivel nekem is van) de még nem próbáltam 200*11ig húzni. most 1870mhz-en megy..ráadásul nekem sima nf7 v2.0ám van,eszerint simán mehetnék feljebb,majd meglátom.. -
Tovi #451 1700+-osok kiválóan túlhajthatók, ha thoroughbred magos. -
#449 de a proci jól bírja a 11*200-at? csak a soundstorm nem? -
chuck #448 1,7 +os amd hajtom 15*150-n (2250). Itt jol muzsikal a hangkartya.
Ha visszaveszem 11*200-ra, akkor viszont a vonalbemenet elhallgat par masodperc utan. A tobbi resze megy jol. -
Tovi #447 Sajna ezt nem tudom, mint a konfigom is mutatja. Esetleg valaki??? -
Demeter #446 Igazad lehet, de ha emlékezetem nem csal a tuningot nem nagyon viseli el a Soundstorm-os lapka. Ugyebár?? -
#445 Értem. Asztem csak a p4-hez van ilyen. AMD 5v-ről kapja a naftát ugytudom.... -
Zivos #444 Koszi mindenkinek, csak eddig kicsit lassu volt a SG. Azert meg itt is idoben valaszoltatok, de a Pro Hardweren mar reg megtudtam mindent. Meg egyszer koszi, delutan osszerakom a gepet. A tapot is sikerult elcserelni egyebkent, ezen mar van ilyen + csatlakozo. -
Tovi #443 Az egy +12V-os csatlakozó, és kizárólag a processzor tápfeszültségét állítja a stabilizátor abból elő. tehát az egyéb módon terhelt ág (wincsi, stb) megkerülésével egy viszonylag stabilabb és állandó terhelhetőségü ágról állítja elő a procinak szükséges feszültséget. Az NF7 lapon nem kötelező, de javasolt. -
#442 Elmondanád nekem bővebben mi ez a segédcsatlakozó, és mi célt szolgál? -
Tovi #441 Nem kötelező a segédcsatlakozót rádugni, de erősen ajánlott, mindamellett ha nincs min. 300W-os a régi tápod akkor mindenképp cserélj. -
#440 Szvsz az valami más (usb-nek, sata nemtom :) ). Jó hozzá a sima ATX táp. -
#439 Szerintem vegyél új tápot, most milyen márkájú van? És hány wattos? -
Zivos #438 Gyorsban tudna valaki segiteni? Tegnap megvettem a NF7 -et, es van rajta egy + tap, amirol ugy tudtam, hogy P4 -hez kell. Szerintem nem disznek raktak fel, tehat vennem kell egy uj tapot is? Nekem nincs ez a negyzet alaku csatlakozo a tapomon. Delutan raknam ossze. Elvileg az ASUS A7N8X -en sincs ilyen, azt egy honapja raktam ossze. -
harczos #437 semmi tuning, minden alapon. tehát? -
Tovi #436 NF7-S, a SATA miatt is. Gondoljunk a jövőre! -
Demeter #435 Üdv!
Mi lenne az elõnyösebb választás szerintetek:
- NF7-S (Soundstorm miatt)
- NF7 + Sound Blaster Live 5.1
Csak azért kérdem mivel a két lap között annyi lenne az árkülönbség (na jó + 2 rongy) mint maga a Live. Melyik lenne a jobb választás? -
#434 Ja, 2 tök ugyanolyan... -
#433 húú, jó hogy föltettem ezt a progit...
Kössz a tippet...!!! -
Tovi #432 Hát ja, igy szemléletesebb amit írtam.. -
Tovi #431 Tiltani nem lehet, de gátolni több dolog tudja.
Azon vagyunk, hogy kideritsük miért nem megy neki. -
#430 Ket ugyanolyan modullal probalkozol? -
#429 -
#428 akkor neki mért nem dualban megy? ezt nem lehet letiltani... -
Tovi #427 Legújabb Biosz? -
Tovi #426 1-3 vagy 2-3 teljesen mindegy, lényeg az, hogy az egyik modul a távolabb lévő slotba menjen. -
#425 észre fogod venni a külömbséget,aida tesztben elég sokat számit. -
#424 nemjó!!! nekem:1,3 középső szlot üres! -
#423 Nekm is ingadozik!!!!
Meg kiderült hogy télleg Barton magos a procim...
De sajna nem megy dualban a ram...
Melyikbe tetted? Én a könyv szerint 2-3... -
#422 jó a progi! kipróbáltam,ezexerint én is dualban megyek! fsb-m és a procifesz ingadozik! -
#421 fakk -
#420 Bootnál kiírja, vagy pl. CPU-Z -
Tovi #419 bootoláskor kiirja, illetve a Cpu-z progi is. -
hires #417 Köszönöm,köszönöm... -
Tovi #416 Nem kell tenni semmit, telepítsd a hangkari driverét. Esetleg rakd másik PCI slotba, az SB-k elég kényesek az IRQ-ra. Ha a win drivert keres, nyomj cancelt, és telepítsd a vezérlőprogit (megtalálod a Creative honlapján a legújabbat.) -
hires #415 Köszi
Az az igazság,hogy ezt pont tegnap próbáltam ki és ez így sikerült is,de ezek után az sb hangkártyámat mégse találta meg!Kell még valamit tenni?
Köszi -
Tovi #414 Belépsz a BIOS-ba, ott az Onchip PCI Device menübe, és ott az audiocontrollert disabledre rakd.