2520
Fenti ket lap a tema
  • CzKaresz22
    Nem lehet,hogy ennek a konfignak kevés a 300W táp ???
  • NeoMaN
    Szvsz hagyd a tunningot másra..
  • CzKaresz22
    A piros LED mi az alaplapon???S miért nem indul újra a gép mondjuk egy ilyen leállás után ???
  • CzKaresz22
    Igen 333-as !S ugye akkor nem is fagy a gép amikor mondjuk 12,5x100 megy!!!!!!!De volt már olyan is ,hogy miközben a BIOS-ban voltam akkor lötte ki magát...
    1 db 333-as 256 DDR-em van most melyik foglalatba kéne rakni?Teljesen mindegy ???

Köszi a választ...
  • Tovi
    a piros írás csak figyel,eztetés, hogy most ne kapcsold ki a géped, biosírás folyamatban, normális.
    A gépleállás pedig szerintem memóriaidőzitési hiba. Állíts be neki custom módot, időzítéseket tedd nagyobbra, majd később belövöd. A memóriád ugye 333-as?
  • CzKaresz22
    Sziasztok!!!

Tegnap vettem egy ABIT NF7 v2.0-at...
    2600XP procim van s ugy az alap BIOSa nem jó ehhez a procihoz mert mindig 12,5x100 akarja hajtani...Az ABIT honlapján ott is van ez a probléma leszedem a legujabb BIOS-t felrakom!Felismeri a procit ki is írja mi a jó szorzó s FSB aztán mikor indulna a Windows mindig kilövi magát aztán el se indul csak ha kihuzom a tápot meg visszadugom...
    Mi lehet a probléma???Meg BIOS mentés után néha piros felirat jelenik meg újraindításnál hogy valami power meg BIOs mentéssel hozza összefüggésbe...

Írjatok ha lehet...Segítsetek...
  • Tovi
    Xp-SP1-Nforce3.3-Dx9.b-Display driver-Hangkártya-stb
  • NeoMaN
    2.0
  • fm
    ha ez kérdés,akkor a 2.0át vedd. én nem frissítettem még biost,nem látom értelmét.
  • CzKaresz22
    ABIT NF7-ből a 2.0-ás változatot kell megvenni vagy van régebbi is még a piacon!Érdemes BIOS-t frissíteni?Mert egy csomót látok hozzá az ABIT honlapján...
    Ma délután venném meg az alaplapot...Mire figyeljek???
  • Tovi
    #454-es hozzászólásban
  • Tovi
    Állítsd 10x200-ra, a memória időzítésekre vigyázz. Amúgy lejjebb belinkeltem egy cikket pontosan erről a témáról, tanulmányozd.
  • hires
    Üdv.
    Konfigom Abit Nf7,Amd 2.4+@2000mhz,256 ddr.Az lenne a kérdésem,hogy milyen optimális értéken érdemes hajtani tuningolva?Alapbeállítás 15*133 , 1.6v.Köszi
    Imádom ezeket... csak a szemét kellett volna egy kicsit! megmozdítani... de nem... azt nem...
  • barret
    4 sorral lejjebb!
  • toMpEr
    hat azert en kt7 utan kicsit felek az abittol...ott is jo volt minden 1-1.5 evig, aztan elkezdtek hullani
  • fm
    ?

hmm..én is csak dícsérni tudom..
  • barret
    csak dícsérni tudom! nem mondom,vannak apró bibik de atomstabil!!!mindent tud,amire húzáskor szükség van.
  • fm
    igaza van Demeternek. nagyon jó választás megbízható tuningra jó áron az abit nf7..
  • fm
    elv. full azonosnak kell lennie,de ami fontos,hogy márka,mhz,méret egyezzen.
    nálam két 256os (333mhz) hynix megy dualban,de máshogy néznek ki,mert nem egyszerre vettem őket..
  • Demeter
    Mint ahogy a topic címe mutatja ABIT NF7 vagy NF-S. Tuningra talán a legjobb választás és még 30 rongy alatt is van.
  • Gaborka30
    Most vennék egy Barton 2600+-os procit. A kérdésem milyen alaplapot érdemes hozzá venni, olyan 30.000 HUF körüli értékben? Tuninig lehetőségeket is figyelembe véve.
  • ZaJanga
    Ha dualba szeretném használni a memóriákat mennyire kell azonosnak lennie a két modulnak?
    ver. 1 : hajszálra-gyártó,mem tipus,cl azonosság,méret,mhz
    ver. 2 : cl azonosság, méret,mhz
  • ZaJanga
    Oké köszi regelek!

Még nemtudtam megnézni, de beszámolok!!

köszi!
  • NeoMaN
    Amúgy a chipsett milyen? ultra400?
  • NeoMaN
    fel kell töltened egy ingyenes tárhelyre (ahová regisztrálod magad elötte), és onnan linkeled be ide.
    www.atw.hu, www.freeweb.hu, www.ultraweb.hu... stb
  • ZaJanga
    Az ha lekapok digigéppel v.mit azt hogyan tudom feltölteni , hogy be tudjam szúrni ide?
  • NeoMaN
    Na milyen??
  • NeoMaN
    Milyen belinkelős dolog?
  • ZaJanga
    Háhh remélem sikerül kiderítenem átk#rtak e vagy nem!!
    Köszi leszedem a progit és +nézem.
    A belinkelős dologra valami 5let?
  • NeoMaN
    Aida32 legújabb
  • NeoMaN
    Figy valamelyik hardwareprogi tuttira megmondja.
    Aida32, Dr Hardware 5.0
    DR Hardware
    Ez nagyon fasza kis util, hasznyád egészséggel....

• ZaJanga
    ;-Ð
    Már régen leszedtem róla a chpisethűtőt és ezért kérdeztem mert olyat nem láttam a chipseten, hogy ultra 400. Mivel azt írod, hogy rajta van akkor itt valami gebasz van mert a deszkán ott a rev. 2.0 de a chipseten mint mondtam ultra 400 felirat nó!
    Errő beszélek :

A pci slotok alatti kis matrica csíkot megvizsgáltam de nem láttam rajta sérülést. Csak a doboz volt gyanús ezért szedtem le a hűtőt és tettem föl a kérdést.
    (ha lefényképezem hogyan tudom belinkelni ide, hogy lássátok miről beszélek?)
    Dettó ez a lapom :

A doboz is ez felűről :
    Persze rajta oldalán nincs rev. 2.0
    De a matrica sérülésmentesen pont ez :

Valaki valami bíztatót a "Hajrá Kovácsnéni" kivételével!?
    HELP !!!
  • NeoMaN
    Sima vakriasztás. Gerrynek van igaza....
  • Inquisitor
    Hát rajta van, de bizti nem akarod szétszedni a lapot, ugye? :)
    Amúgy mint lentebb írták, az alaplapon rajta van, hogy 2.0-ás verzió.
  • ZaJanga
    Ahham Értem már !
    A chipseten nem kéne rajta lenni a feliratnak?
  • Inquisitor
    "Azért értetlenkedek mert a dobozán nincs ott a rev. 2.0 a deszkán viszont igen."
    A mostanába gyártottak dobozára MÁR nem írják rá valóban.
    De azokon egyáltalán nincs verziószám, arégieken meg 1.0,1.1, ... 2.0 volt.
  • Emery
    olodttam =oldottam
    prociy=procit
    Ahhh keso van mar
  • Emery
    Nalam is ilyen gondok voltak, gep bekapcs memteszt majd szirena gep leall.
    En ugy olodttam meg hogy a prociy a leenedo legkisebb szorzora tettem, nalam ugy teljesen felallt a rendszer majd feltettem az akkori legfirsebb BIOS-t (17-es ugy emlekszem). Utana belottem a procit normalisan es lass csodat megszunt a szirenazas
  • barret
    ha nem resetelek,akkor a win betöltődés előtt nekem is szirénázik!tehát:reset-tel inditok fél éve.semmi gond.DE miért lehet ezt a hibát 2 féle módon orvosolni????? ez az érdekes!