2520
Fenti ket lap a tema
-
CzKaresz22 #551 Nem lehet,hogy ennek a konfignak kevés a 300W táp ??? -
#550 Szvsz hagyd a tunningot másra.. -
CzKaresz22 #549 A piros LED mi az alaplapon???S miért nem indul újra a gép mondjuk egy ilyen leállás után ??? -
CzKaresz22 #548 Igen 333-as !S ugye akkor nem is fagy a gép amikor mondjuk 12,5x100 megy!!!!!!!De volt már olyan is ,hogy miközben a BIOS-ban voltam akkor lötte ki magát...
1 db 333-as 256 DDR-em van most melyik foglalatba kéne rakni?Teljesen mindegy ???
Köszi a választ... -
Tovi #547 a piros írás csak figyel,eztetés, hogy most ne kapcsold ki a géped, biosírás folyamatban, normális.
A gépleállás pedig szerintem memóriaidőzitési hiba. Állíts be neki custom módot, időzítéseket tedd nagyobbra, majd később belövöd. A memóriád ugye 333-as?
-
CzKaresz22 #546 Sziasztok!!!
Tegnap vettem egy ABIT NF7 v2.0-at...
2600XP procim van s ugy az alap BIOSa nem jó ehhez a procihoz mert mindig 12,5x100 akarja hajtani...Az ABIT honlapján ott is van ez a probléma leszedem a legujabb BIOS-t felrakom!Felismeri a procit ki is írja mi a jó szorzó s FSB aztán mikor indulna a Windows mindig kilövi magát aztán el se indul csak ha kihuzom a tápot meg visszadugom...
Mi lehet a probléma???Meg BIOS mentés után néha piros felirat jelenik meg újraindításnál hogy valami power meg BIOs mentéssel hozza összefüggésbe...
Írjatok ha lehet...Segítsetek... -
Tovi #545 Xp-SP1-Nforce3.3-Dx9.b-Display driver-Hangkártya-stb -
#543 2.0 -
#542 ha ez kérdés,akkor a 2.0át vedd. én nem frissítettem még biost,nem látom értelmét. -
CzKaresz22 #541 ABIT NF7-ből a 2.0-ás változatot kell megvenni vagy van régebbi is még a piacon!Érdemes BIOS-t frissíteni?Mert egy csomót látok hozzá az ABIT honlapján...
Ma délután venném meg az alaplapot...Mire figyeljek??? -
Tovi #540 #454-es hozzászólásban -
Tovi #539 Állítsd 10x200-ra, a memória időzítésekre vigyázz. Amúgy lejjebb belinkeltem egy cikket pontosan erről a témáról, tanulmányozd. -
hires #538 Üdv.
Konfigom Abit Nf7,Amd 2.4+@2000mhz,256 ddr.Az lenne a kérdésem,hogy milyen optimális értéken érdemes hajtani tuningolva?Alapbeállítás 15*133 , 1.6v.Köszi -
#537 Imádom ezeket... csak a szemét kellett volna egy kicsit! megmozdítani... de nem... azt nem... -
#536 4 sorral lejjebb! -
#534 hat azert en kt7 utan kicsit felek az abittol...ott is jo volt minden 1-1.5 evig, aztan elkezdtek hullani -
#533 ?
hmm..én is csak dícsérni tudom.. -
#532 csak dícsérni tudom! nem mondom,vannak apró bibik de atomstabil!!!mindent tud,amire húzáskor szükség van. -
#531 igaza van Demeternek. nagyon jó választás megbízható tuningra jó áron az abit nf7.. -
#530 elv. full azonosnak kell lennie,de ami fontos,hogy márka,mhz,méret egyezzen.
nálam két 256os (333mhz) hynix megy dualban,de máshogy néznek ki,mert nem egyszerre vettem őket.. -
Demeter #529 Mint ahogy a topic címe mutatja ABIT NF7 vagy NF-S. Tuningra talán a legjobb választás és még 30 rongy alatt is van. -
Gaborka30 #528 Most vennék egy Barton 2600+-os procit. A kérdésem milyen alaplapot érdemes hozzá venni, olyan 30.000 HUF körüli értékben? Tuninig lehetőségeket is figyelembe véve. -
#527 Ha dualba szeretném használni a memóriákat mennyire kell azonosnak lennie a két modulnak?
ver. 1 : hajszálra-gyártó,mem tipus,cl azonosság,méret,mhz
ver. 2 : cl azonosság, méret,mhz -
#526 Oké köszi regelek!
Még nemtudtam megnézni, de beszámolok!!
köszi! -
#525 Amúgy a chipsett milyen? ultra400? -
#524 fel kell töltened egy ingyenes tárhelyre (ahová regisztrálod magad elötte), és onnan linkeled be ide.
www.atw.hu, www.freeweb.hu, www.ultraweb.hu... stb -
#523 Az ha lekapok digigéppel v.mit azt hogyan tudom feltölteni , hogy be tudjam szúrni ide? -
#522 Na milyen?? -
#521 Milyen belinkelős dolog?
-
#520 Háhh remélem sikerül kiderítenem átk#rtak e vagy nem!!
Köszi leszedem a progit és +nézem.
A belinkelős dologra valami 5let? -
#519 Aida32 legújabb -
#518 Figy valamelyik hardwareprogi tuttira megmondja.
Aida32, Dr Hardware 5.0
DR Hardware
Ez nagyon fasza kis util, hasznyád egészséggel....
-
#517 ;-Ð
Már régen leszedtem róla a chpisethűtőt és ezért kérdeztem mert olyat nem láttam a chipseten, hogy ultra 400. Mivel azt írod, hogy rajta van akkor itt valami gebasz van mert a deszkán ott a rev. 2.0 de a chipseten mint mondtam ultra 400 felirat nó!
Errő beszélek :
A pci slotok alatti kis matrica csíkot megvizsgáltam de nem láttam rajta sérülést. Csak a doboz volt gyanús ezért szedtem le a hűtőt és tettem föl a kérdést.
(ha lefényképezem hogyan tudom belinkelni ide, hogy lássátok miről beszélek?)
Dettó ez a lapom :
A doboz is ez felűről :
Persze rajta oldalán nincs rev. 2.0
De a matrica sérülésmentesen pont ez :
Valaki valami bíztatót a "Hajrá Kovácsnéni" kivételével!?
HELP !!! -
#516 Sima vakriasztás. Gerrynek van igaza.... -
Inquisitor #515 Hát rajta van, de bizti nem akarod szétszedni a lapot, ugye? :)
Amúgy mint lentebb írták, az alaplapon rajta van, hogy 2.0-ás verzió. -
#514 Ahham Értem már !
A chipseten nem kéne rajta lenni a feliratnak? -
Inquisitor #513 "Azért értetlenkedek mert a dobozán nincs ott a rev. 2.0 a deszkán viszont igen."
A mostanába gyártottak dobozára MÁR nem írják rá valóban.
De azokon egyáltalán nincs verziószám, arégieken meg 1.0,1.1, ... 2.0 volt. -
#512 olodttam =oldottam
prociy=procit
Ahhh keso van mar -
#511 Nalam is ilyen gondok voltak, gep bekapcs memteszt majd szirena gep leall.
En ugy olodttam meg hogy a prociy a leenedo legkisebb szorzora tettem, nalam ugy teljesen felallt a rendszer majd feltettem az akkori legfirsebb BIOS-t (17-es ugy emlekszem). Utana belottem a procit normalisan es lass csodat megszunt a szirenazas -
#510 ha nem resetelek,akkor a win betöltődés előtt nekem is szirénázik!tehát:reset-tel inditok fél éve.semmi gond.DE miért lehet ezt a hibát 2 féle módon orvosolni????? ez az érdekes!