2520
Fenti ket lap a tema
  • ZaJanga
    "Igen szeretném telefonon regisztrálni a winfosomat" "kulcs módosítása"
    Microfost :
  • Gerry
    Mostmár a Tábornok Úr is belépett a trükközős júzerek egyre népesedő táborába!
  • Gerry
    Szívesen.
  • Gerry
    Az nem 100%-os, az igazi teszt az az, hogy az XP telepítő elfogadja-e.
  • Gerry
    Jó úton halad legalábbis.
  • NeoMaN
    A tábornok is ilyen szted?
    :)
  • Gerry
    Én speciel trükközős vagyok...
  • NeoMaN
    Egyszeri júzerra gondoltam...
    Nem a trükközős fajtára
    :)
  • ZaJanga
    Milyen vga-t vettél?
  • ZaJanga
    Klikkelj a linkre amit benyomtam ott vannak a frissítések (bios, driver, util stb...)
    Nekem is volt egy ilyen deszkám raides verzijó és full megvoltam vele elégedve.A 266-osok legjobbja!
  • Gbr
    az lemaradt,bocs.Néhány játék nem megy ami a régi kártyámal ment,pedig semmi mást nem cseréltem ki.
    És azt mondták hogy ha frisitem az alaplapom akkor meg fog javulni.
    Ehhez kéne egy cím ahol ilyen van?
  • ZaJanga
    ABIT KR7A-hoz itt találsz mindent!Ami hivatalos de mi nem megy?
  • Gbr
    ABIT KR7A-alaplaphoz hol találok frisitést,más videokártyát vettem,de nem minde megy?
    Segítsetek én nem lelem sehol!
  • Gerry
    Ment a levél, de a freemail elég lassú, lehet, hogy nem ér mostanában oda...
  • Gerry
    Rá tudod tenni... Én is rátettem, csak trükközni kell, de utána megy a windows update is simán.
  • Gerry
    Van egy módszer arra, hogy megváltoztathasd a termékkódot, de túl hosszú ahhoz, hogy itt leírjam, ha kell el tudom küldeni HTML formátumban a leírást, csak adj egy címet ahová küldjem!
  • NeoMaN
    Nem eredetire NEM tudod rátenni a peccset ...
    Integratedet kell szerválni.
  • Gerry
    De frissen telepített XP volt, az én Chaintech 7NJS lapomra már nem megy fel rendesen az ide, mert azon már millióegy driver volt, és hiába távolítom el őket, valami szemét akkor is marad. Csak most nem akarom emiat újrahúzni a Windowsomat, megvárom ezzel a művelettel a Service Pack 2-t.
  • Gerry
    Ja.
  • ZaJanga
    Gerry

Fullba föltetted a 3.13-at? Az ide vezérlőt is?
  • Gerry
    Javaslom a Windows XP-t, mert a Win98 már nem igazán támogatott rendszer, így a meghajtók is elég gyatrák hozzá. XP-s driverekkel nincsen ilyen gond, legalánbbis én a 3.13-as nForce drivercsomagot toltam fel NF7-S 2.0-ákra, és ment minden mint a kisangyal, 98 alatt meg minden sokkal lassabb volt, IDE, AGP, stb... 3DMark is gyengébben teljesített 98 alatt.
  • icecave
    3200ra van állitva.
    Ja, most 1 db 256os 400as samsung ram van benne, lehet, azért nem megy 200on? Vegyem visszább a beállitásokat (most éppen 6-3-3-2n van)? Vagy adjak neki feszt?
    Esetleg nyomassak bele még 1et, és dualba menni fog??
  • ZaJanga
    Ameddig csak lehet!De a www.overclockers.com-on találhatsz róla infót.
    A lényeg amit már soxor leírtak, hogy 10%-nál több feszt ne aggggy neki.Addig tod húzni amíg stabil ennyi ez nem is kérdés.
  • Matthewpamer
    a 2400+ procit meddig lehet felhúzni?
  • Kandurex
    Help!

Szal, megvettem ezt a NF-S7 alaplapot. És az a problémám, hogy ha az audio processzor unit (Dolby Digital) ha engedélyezem (eszközkezelő) akkor az mpg,avi filmek felgyorsulnak, 2x 2,5x sebességgel játszódnak le :(((. Ha kiveszem akkor minden all'right. Na most hát win98sec figyel fent.
  • Tovi
    prohardver
  • skristof
    halee
    valszeg énis ilyen(nf7) deszkát veszek gépbe, 2500as bartonnal, meg 2db 512-es 400mhz-es kingston rammal. még életemben nem tuningoltam, nemis értek hozzá sajna :(
    de
    van-e olyan website ahol részletesen, _magyarul_ le van irva a dolog? megéri-e? teljesítménybeli javulás is lessz-e? mert nekem a 3dmark pontjai nem sokat érnek :P
    jah, amugy egy kérdés még a lappal kapcs.: milyen integrált hangkari van benne? tegyek-e bele sb live-ot, vagy jobb az alaplapi? télleg lehet software-esen programozni, h 3 kimentes legyen, vagy ez hülyeség?
    előre is thx a válaszokat!
  • ZaJanga
    DE!

Az nf7-deszkákban fix mindkettő.
    Az órajelet teljesen fuggetlenül tod álligatni.De ha akarod z agp-t is tod külön.A CPU interface-t engedélyezd.
  • ZaJanga
    333-as a ram?
    Vedd egy kicsit agresszívebbre a cas értékeket.
    6-3-3-2 ha nem tettszik neki akkor 6-3-3-3
    Próbálkozz és minden állítgatás után futass memtest-et.Az 5. tesztig álltalában elég nézni mert annak végén ha hibázik akkor megmondja(memtest86)
  • ZaJanga
    1.8 voltig jó hűtéssel jó vagy!Afölött szigorúan víz vagy gáz hűtés. Hogy állítod? User 200 fsb vagy simán 3200+ ?
    A ramok 400-asak de nem mennek 400-on?
    Hogy a viharba?
    Dualba van?
  • Borg
    np
  • icecave
    Bocsánat.
  • Borg
    Ötlet: kihúzom a nyelved a seggeden keresztül, ha még egyszer több helyre postolod ugyanazt. Viccből vannak a szabályok a hardver topic tetején szerinted?
  • icecave
    Na, 3200+on megy a proci, 1.7125 V magfesszel 11X200on.
    Ez a fesz igy jó neki??
    Amúgy be sem indul a gép...
    Ja, ramok meg 333on, 6/5ös FSB aránnyal.
    Azért annyi, mert bár 400asak a ramok, ha azt is 400ra rakom (6/6os aránnyal), akkor sem indul a gép...
    Ja, rambeáll: 6:3:3:2.
    Ötlet?
  • fm
    amíg nem muszáj,ne emelj feszkót! ha durva tuningot akarsz és már nem bírja a cucc,akkor mehet neki a pszükséges plussz!
    (nekem 1433Mhz-es xp megy 1.9ghz-en fesz.emelés nélkül..)
  • icecave
    Szal, ha emelem a feszkót, a proci stabilabb lesz magasabb FSBn, ugye???
  • icecave
    Hát, ez van. Mindegy, próbálkozom kihozni a maximumot a RAMokból...
  • Gerry
    Hasonló a gondom Kingston HyperX PC4000-el (500MHz-es DDR), és nekem is egy csomó féle gyorsabb időzítésbeállítás után a gép újraindításakor csak sipákol, hogy nem talál memót. nForce2-nek nagyon nem mindegy akkor hogy milyen chipek vannak a memón. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a HyperX-en mi van, mert borítás van a chipeken a design és a hűtés kedvéért, és ha megbontom, akkor bukom az élettartam garit.
  • fm
    sok sikert!
  • icecave
    köszi, asszem lesz mit próbálgatnom...