2520
Fenti ket lap a tema
-
CzKaresz22 #1120 IGAZ!!!
Bocsi azt nem néztem...
Akkor driver... 3.13WHQL www.nvidia.com -
#1119 Próbáldd meg a 2002 július vagy június (nem tudom pontosan) drivert, az alaplapit kipróbáltad azzal is csinálja?
CzKaresz, de azt mondja ill. írja, hogy 98al meg jó a dolog. -
CzKaresz22 #1118 Pasz!
A hangkárty nem ad hangot az a berregést meg hallani kéne...
Vagy a grafikus kárty venti adja meg magát s túlmelegszik a grafikus chip vagy a vinyód haldokli...
Erre mondom,hogy hallani kéne de szerintem ez a kettő közül lehet valamelyik... -
Tibcso1 #1117 Sziasztok.
Cifu
Más játékoknál nincs elözmény.007 Nightfire,Jedi Academy,MOHAA,Max Payne 2 lefagy v.újra indul a gép.Call of Duty,Need for Speed Undergroundnál van előzmény,nehéz leirni mit hall az ember de megpróbálom.Mikor fut a game időnként grrrrrrr hangok jönnek elő majd villany leo,ha szerencsém van az asztalra lép vissza a gép,ha nem újraindul v.lefagy grrrrr hangot adva magából.Mint anno amikor Win95 alá GUS-t rakott az ember.Nem csak játéknál, hanem olyan progiknál is gond szokott lenni amik bizonyos műveletnél hangot adnak ki.Az alaplapi hangkártyával nem volt gond csak a NFS Undergroundnál néha kihagyott a zene,más game probléma nélkül működött.A cuccot még decemberben vettem a hangkártyát kb. két hete,csak az utolsó két hétben vannak problémaim a hangal.A múlt héten visszaraktam a Win98SE-t az eredeti drivert telepitettem és nem volt semmi gond,minden ment mint a golyó,de hát a 98 grafikus kezelőfelülete nem igazán oké.
Shep
Az nforce driver: 3.13_WinXP2K_english.exe
A Live driver: LiveDrvUni-Pack(ENG).exe 2003 dec. 1
Mindig minden progiból,operációs rendszerből angolt használok.
Te milyen drivert használsz?
Tibor -
Chaos Mad #1116 via -
Chaos Mad #1115 fogalmam sincs irj példát akkor meg tudom mondani -
#1114 A matsonicon milyen a chipset?
Ezen nForce2... -
Chaos Mad #1113 probálom, és amugy mit tud ez? gyors? mert eddig az összes haver ilyet vett. -
#1112 Akkor lehet, a régit meg passzold... -
Chaos Mad #1111 szar, 10k-s, matsonic vagy mi a fene. -
#1110 milyen a mostani deszkád? -
Chaos Mad #1109 2400+ xp, 40gb vinyó, geforce fx 5200, ja meg memoriát is akarok venni 400mhz-est. -
#1108 Az attól függ, mid van eddig? -
Chaos Mad #1107 érdemes beruháznom egy ilyen alaplapba??? -
#1106 hy all!Köszi mindenkinek a segitséget megoldodót a a problémám!Télleg tulmelegedés volt nem igazán birta a venti!Most vettem egy ujjat és ez 32 fokon tartja ami szerintem elég jó egy amd-nél! -
#1105 Pontosan hanyas drivert tetted fel? á ne számot írj inkább dátumot.
Nekem is vacakolt a hang az elején de nállam új nforcedriver + újabb kártyadriver megoldotta. esetleg megnézhetnéd, hogy az integrált hangcuccal is akad e. -
#1104 Ha jól értem a Live alatt is szenved a hang?
Gondolom az alaplapi hangkártya BIOS-ból le van tiltva, ugye?
Biztos, hogy a hangkártya a baj? Próbáld meg úgy, hogy letiltod a hangkártyát (vagy esetleg fizikailag is kiveszed a gépből), és így indítod el a játékot. Ha így is kifagy, akkor ne a hangkártya környékén keresd a hibát!
Más játékoknál is jelentkezik a probléma amúgy, vagy csak ennél a kettőnél? -
Tibcso1 #1103 Szia Shep.
Köszi,de már fent van. -
#1102 Tedd fel a legújabb nforce drivert, vszinű. az a gond, ha meg viszont fent van akkor nincs ötletem, egynelőre. -
Tibcso1 #1101 Tisztelt /hölgyeim/uraim,egy kis segitségre lenne szükségem.
Vásároltam egy Abit NF7-es alaplapot Barton procival,512 MB 400 Mhz Samsung DDR rammal Gef.3 Tit.500 grafikus kártyával.Angol XP-t telepitettem a gépre.A beépitett hangkártya hangja a Need for Speed Underground alatt kihagyott,ezért vásároltam egy SB 5.1 Live hangkártyát,de nem igazán működik a dolog.A problémám a következő:Az XP ha az alap drivert telepiti a Call of Duty rendesen működik,a Need for Speed Undergroundnál a hang kiakad a gép vagy lefagy v.újra idul.A netről letöltött driver /LiveDrvUni-Pack(ENG).exe/ használata esetén midkét játéknál ugyanaz a helyzet.A hang elakad,újra indul v. lefagy a gép.Aki már találkozott hasonló problémával és megosztaná ötleteit a hiba elháritásával kapcsolatban kérem irjon az [email protected] válaszokat előre is köszönöm.
Tibor -
#1100 300w a táp -
#1099 vagy táp!Mekkora? -
#1098 ez pedig tuti túlmelegedés... -
#1097 A Gond az hogy ha valami nagyobb igénybevételnek teszem ki a gépet akkor száll el pl játszo,instalálok stb! -
#1096 Hy! Hát én Szombathelyen lakom lehetséges amit mondasz bár elég fura hogy az után történik ez hogy újratettem a gépemet! -
#1095 Asszem a vezeték fagyások, vagy nemtom mi miatt, de nálunkm indíg télen jelentkezett... -
#1094 Merre lax?
Nekem is volt ilyen télen, a feszültség ingadozás miatt!
Annyira leesik a feszültség hogy a gép egyszerűen újraindul...A megoldás egy szünetmentes táp...vagy kivárod a tavaszt... -
#1093 túlmelegedés vagy ram lehet... -
#1092 Igy is 1.75 megy a feszültség én felhuztam 1.8 de akkor meg tulmelegedet meg minden baja volt!Nem lehet ram probléma vagy az hogy esetleg kevés feszt kap a ram? -
#1091 adj egy kicsit több feszkót a procinak.. -
#1090 állítsd feljebbm a biosban a hővédelmet. pl 75-re...(pc health status) -
#1089 Hy all!a Problémám az lenne hogy van egy NF7 alaplapon benne egy 2000Xp+ aztán 512 samsung 333ddr és egy Ati 9600 videokártya! És többször van olyan ha játszok van csak egyszerüen instalálok valamit, újraindul a gép!! Nem tudja valaki mi lehet a gond?? -
#1088 Mi van akkor, ha downclock-oljátok a procit (mit'tudomén, mondjuk 1300Mhz-n)? Úgy sem megy fel? Ez persze nem megoldás, de ha egyszer felment az XP, utána meg lehet nézni, hogy máshol is fagy-e a rendszer, vagy csak ott. -
#1087 Nem Mistralban vettük, annak még a környékére sem megyünk már egy ideje, mert nemegyszer voltunk ott órákat ordibálni a szervizesekkel... És sajna a CPU már nem garis. Mindegy, most egyelőre teszteljük (XP telepítő második felvonása már megy vele), és max nem telepítünk vele windowst ebben az alaplapban! -
#1086 Nos, végre fejlemény: Betettünk az alaplapba egy 800MHz-es Duron-t, és a rohadék setp elindult. Igazából az érdekes az az, hogy a procit eddig használta a tulaj egy A7A266-os alaplapban, és ott többször is lett telepítve vele Windows XP, 2000, sőt még 98 is! Hát nemtom, mindenesetre iszonyat furcsa a dolog, ha felmegy az XP telepítés első felvonása, és kér egy restartot, akkor visszarakom az 1800+os prockót, és ha fagy vele, akkor elkönyveljük veszteségnek, és új procit fogunk beszerezni, sűrű káromkodások közepette... -
#1085 Jártam én is igy az első Nf-7 es lappal Vittem is vissza a Mistral-ba garira és nem hagytam magam lerázni és ezt ajánlom neked is .Egyébként az én lapom egy kicsit lassunak is tünt telepitéskor. -
#1084 Most próbáltuk ki a Windows Server 2003-at, és az is ugyanott áll meg, lefut az eszközök betöltése, és miután kiírja, hogy starting windows, megáll, és kész, onnan már csak a reset marad... SEGÍTSEN VALAKI HA TUD! Már az idegrángás kerülget, lehet, hogy szar lenne az alaplap??? Komolyan, már csak ezt tudom feltételezni, mert minden mást kipróbáltunk másik alkatrésszel... -
#1083 Üdv mindenkinek! Akadt némi problémám egy NF7 v2.0 alaplappal. lényegéen az a gond, hogy se Windows XP-t (sima és SP1 is ki volt próbálva) se windows 2000-et nem lehet rá telepíteni, mert mielőtt odáig eljutnék a telepítőben, elfogadjam a Licensz szerződést, és megmutatnám, hogy hová akarom telepíteni lefagy a telepítő. Bejön az a rész, amikor az eszközillesztőket tölti, majd amikor ez elkészül, akkor leáll, és csak villog a kurzor a bal felső sarokban. Próbáltunk másik winyókat, CD-ROM-okat, RAM-okat, VGA-kat, de mindegyikkel ugyanott áll meg. 3 BIOS-t is kipróbáltunk, köztük az eredetit, valamint a legfrissebbet is, de egyikkel sem ment. Az eredeti konfig: Abit NF7 v2.0, Athlon XP 1800+, 2x256MB 400MHz-es Hynix DDR, ATi Radeon 9600Pro, Pioneer DVD-ROM, LG 16x10x40x-es CD-RW, WD 80GB-os 7200RPM-es ATA/100-as winyó. Ha bárkinek volt már hasonló problémája, és sikerült megoldani, az kérem, hogy szóljon, mert már 3. napja szopunk a a cuccal, és kezdek ideges lenni! -
#1082 Nos az én NF7-S v2.0-ba per pillanat dual-ban mennek a ramok, és a két alsóba vannak, amik egymáshoz közelebb vannak. Az e kettőtől távolabbi slot a DIMM1... -
CzKaresz22 #1081 Egyszerű a dualt belőni!!!!!!!!Van három slott az egyik távolabb van a másik kettőtől....
Nos az egyik ramot a távolabba kell rekni a másik modult meg a maradék 2 közül mindegyik melyikbe s láss csodát dual chanel lesz belölle...