2520
Fenti ket lap a tema
-
Carlos Aguilar #1720 tegyetek már fel légyszi 1 linket a legújabb driver letöltéséhez, de ne az abit honlapot, mert onnan nem lehet tölteni
Köszi -
Kockásfülűnyúl #1719 olvasás: 2684MB/mp
írás: 1009MB/mp -
Kockásfülűnyúl #1718 ja aidám van csak nem tudtam hogy utódja is van:) -
#1717 Talán hallotál már az AIDA rendszerteszt programról, nos ennek utóda az Everest. -
Kockásfülűnyúl #1716 na most mint lejebb írtam a kingstonok a 2-es, 3-as slotba vannak,de a brand ram is infineon chipes
mi az a everest memória eredmény? -
#1715 1-2 és 1-3 is dual de most hogy 3 modulod van valszeg a két kingston megy dualba
everest memória eredményeid? -
#1714 nálam 1-3 ban megy a dual... -
Kockásfülűnyúl #1713 És akkor melyik megy dual channelbe az 1-2-es slotba lévők vagy a 1-3-asba lévők?
Ez csak érdekelne -
Kockásfülűnyúl #1712 Köszi
Nem volt probléma csak nem értettem. Én azt hittem ha berakok egy harmadik modult akkor single channelbe fog müködni tovább. -
#1711 Nem igazán értem mi a problémád. Az, hogy 3 ram modulnál is kiirja a Dual Channel-t? Mert ez teljesen normális. Anno a HWSW-n vitáztunk, hogy ki is használja-e, és pár srác váltig állitotta, hogy igen, ki, de értelemszerűen csak a dual-slotba lévő memóriáknál, a harmadik modult hagyományos módon éri el (ők ezt állították).
A másik esetre, vagyis az időzítésekre vonatkozik, a válaszom igen. Ha az adott sebességet/időzítést nem bírja, akkor fekete képernyő, és jöhet az INS gomb boot-kor... -
Kockásfülűnyúl #1710 Sziasztok
Ilyet látatok már: volt 2x256 mega infineon chipes kingston ramom és ma vettem hozzá egy 256 megás infineon chipes "brand" ramot. Bekapcsoltam a gépet és azt írja hogy dual chanel mod enable. Felismeri mind a 768-at a ramok pedig slotok száma szerint: brand, kingston, kingston. De ha felcserélem őket akkor is megy a dual chanel.
Az lehet hogy ha a biosba olyan késleltetést állítok be amiket a ram nem bír akkor bekapcsolásnál a gép nem indul csak sípol? A két kingstonnal nem volt ilyen csak ezzel.
-
#1709 Hi!
Hogyan tudom felrakni az NVMixert,mert a system Utily nem teszi fel!? -
#1708 Most néztem a B&L-nél hogy milyen tápok vannak:
Hát min. egy Q-TEC 13352 400W 2-FAN Gold halk tápegység --> 8650Ft
max egy Thermaltake W0008R 420W DualFan active PFC táp -->13940Ft -
#1707 Mi? -
#1706 Persze csak akkor,ha nincs benne az 1500 ft-os kütyü:) -
#1705 Ennyit még azért el kell vinnie egy 300W-os tápnak. De ettől függetlenül tényleg nem árt egy jó táp, mert stabilab lehet tőle a géped, sőt, ha a táp valamiért elhalálozik, akkor egy gagyi tápnál még az is megeshet, hogy az egész gépet viszi magával... -
#1704 Az uj táp +15.000-egy jó!!!Bár találtam egy olyan boltot ahová beszámítanak az árba alkatrészeket!!! -
#1703 Hát ami az áramfelvételt illeti:ATI Radeon 9600 + 2 winyó +1kombó író meg egy sima CD-RW +2-3 hűtő.Most jelenleg egy AMD 1200+ -om van de ez már kicsi.Lenézik mert kicsi.(kicsi a bors de erős)Én megvagyok vele elégedve eddig mert ahoz képest hogy kicsi szinte minden mai játék elmegy vele.(persze ez az ATI-nak is köszönhető) -
#1702 Teljesen OK, ehez még Biosfrissités sem kell. Ami az áramfelvételt illeti, minimális a különbség, és egy 300W-os táp is el tudja vinni.
Viszont ha sok áramfogyasztó van a gépedben (pl. komolyabb videókártyák (pl.Radeon 9700+), 2-3 IDE eszköz, sok venti, wincsihűtő, stb.), akkor nem árt egy 400W-os azért... -
#1701 Nekem nem volt elég ekkora táp!
Frissítsd majd a biost asszem a 2.6-nál jár.
2.0-ás a deszkád. -
#1700 Akkor most tuti megvehetem??
A másik hogy uj tápot nem kő venni mi??Vagy az áramfelvétel sokat fog nőni??Nemtom mekkora tápom van de uj és asszem 300-350Watt körül van!! -
#1699 oké -
#1698 Most néztem meg a SISOFT SANDRA-val és
SiSoftware Sandra
System Mainboard
Manufacturer : http://www.abit.com.tw/
MP Support : No
Model : NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2)
Version : 2.X
BIOS ID : 12/24/2020-nVidia-nForce-6A61BA1BC-22
Na ez most akkor OK? -
#1697 Nem tom az előző alaplapom leégett mer má régi volt.Naszóval kb.3 hónapos ugyhogy nem régi!!Lényeg a lényeg akkor jo lesz neki. -
#1696 Belemegy a proci, de ha nagyon régi (V2.0 elötti - ez a lapra rá van szitázva), lehet, hogy egy BIOS frissités nem árt neki majd. -
#1695 Hello most veszek egy Athlon XP 3000+ -t.ABIT NF7 alaplapom van ez jo neki vagy sem.Nem szeretnék uj deszkát venni!! -
#1694 Szedj már le mindent amit csak tudsz és úgy próbáld már meg! -
#1693 azt már én is fontolgattam, hogy lehúzok róla egy 2 dolgot, mondjuk én elsősorban winyóra gondoltam és megnézem mit lép rá, de mostmár ki is fogom próbálni mert lesz egy kis időm. -
#1692 3 winyó (30, 40, 160 GB, 1 DVD író, egy radeon 9800Pro (külön táp), 3 db 8X8-as ventillátor, a Zalman Heatpipe-hoz való ventillátor és a Zalman procihűtőhöz való 8X8-as ventillátor. aszem hirtelen ennyi. -
Kockásfülűnyúl #1691 Hány áramfogyasztó van a gépedben? Most elsősorban winyóra meg optikai meghajtóra gondolok de ha van 10 ház hűtőd azt is leírhatod:) -
#1690 Mondjuk a Mercury-ról különösebben rosszat nem hallottam, de állítólag nálunk főleg az alsó kategóriás Mercury tápok fordulnak elő... Lehet, hogy tényleg a táp a gyenge, ezt végülis könnyen kiderítheted: végy le ideiglenesen pár fogyasztót (pl. a ZM-OP1-et, esetlegesen a házventiket, vincsihűtőt, stb.), csak addig, amíg egy sima 3D-s alkalmazást el nem indítasz. Ha így nem jelentkezik a probléma, akkor valószinüleg a táp nem bírja.
Sorry, de csak ilyen találgatós ötleteket tudok mondani, ami vagy bejön, vagy nem... :( -
#1689 Hát persze :) Mercury. -
#1688 Megkérdezhetem, hogy pontosan milyen márkájú az a bizonyos 400W-os tápegység? -
#1687 A nForce_4.27_WinXP2K_WHQL_international.exe van feltelepítve. Mondjuk van nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_english.exe is de mint látod ez csak angol. Mondjuk voltmár rá példa, hogy nem vettem észre hogy nem international és feltelepítette, de nem volt semmi baja tőle. Ezt még nem próbáltam. De ismét jelzem, hogy a ki-bekapcsolást csak valamilyen 3D-s alkalmazás elindítása után csinálja (legaláb is eddik ezeknél vettem észre), ha nem indítok el ilyesmit működik rendesen. -
Kockásfülűnyúl #1686 Ha a driver csere sem segít akkor ha garanciális akkor vidd vissza. -
Kockásfülűnyúl #1685 Ha az előző táppal is ezt csinálta és mindig sec. slaven akkor vagy driver hiba vagy az alaplap rosz és valamiért nem kap elég áramot a winyó(mert a kibe kapcsolás nagy valószínűséggel áramhiány miatt van).
Szerintem cserélj drivert. Melyik van most fennt? -
Kockásfülűnyúl #1684 A tápod nem kicsi. -
#1683 Próbálj meg egy másik IDE drivert (akár komplett nForce drivert) felrakni, még anno a HWSW-n panaszkodtak páran, hogy bizonyos nForce driverek esetén érdekes hangokat adott ki a wincsijük. Egy próbát megér... -
#1682 Tegyél bele egy raid kártyát ha avval jó,akkor... -
#1681 Igen ez már nekem is eszembe jutott, de 400W-os táppal? Ez előtt is ugyan ezek a cuccok voltak a gépbe 300w-os táp mellett és ilyen hibát nem csinált(habár lehet, hogy egy winyóval kevesebb volt), pontosabban ezen winyó helyén korábban a 160-as Samsungom vol és az is hülyékedett, de nem így hanem az volt a kínja hogy ha erről a winyórol akartam gamet futtatni akko kifagyott a game, vagy azonnal vagy rövid idő mulva. Mondjuk ez is lehetett a táp miatt de, miért mindíg a sec. slave-nek bekötött cuccod cseszteti? Talán érdemes lenne megnézni, hogy az oda érkező táp hány felé van szétosztva. Az is igaz, hogy most cseréltem le az eddigi 9500@9700-as VGA-mat egy 9800Pro-ra, ez is lehet, hogy több áramot kajol + még ott van a hozzávaló heatpipe hütéshez a ventillátor. Tudom, hogy ezek apróságok de sok kicsi sokra mehet.
At viszont megköszönném egy hozzáértő embernek, hogy ha leírnám a gépem paramétereit, kiszámolná hogy mégis mennyi áramot eszik a vas, és abból kiderülne, hogy tényleg a tápom kevés e vagy sem.
Előre is köszönöm