449
Terhelés alatt hány fokos?
    Semmi gond nincs vele, az 53 fok tökéletes. Nincs szellőzés a házadban, azért ennyi.
    4 napig nyitott ablak mellett a gép

• BaLeeX
    Glacialtech Silent Breeze 2 ha minden igaz.
  • Borg
    Milyen hűtő az?
  • BaLeeX
    Hát az nagyon ql, direkt azért vittem be a boltba, hogy ott tegyék fel nehogy elbasszak valamit a felrakásnál. Ezek szerint kár volt?
  • Borg
    nForce2 core hőmérsékletet mér.

Valszeg nálad nem gut valami.
  • BaLeeX
    Ugye nem Core hőmérsékletekkel dobálóztok itt, hanem Surface-kkel?
    Csak mert ha nem akkor nálam valami gáz van, mivel fasza rézhűtő van rajt és ha csak netezek már akkor is felmegy 53°C-ra a hőmérséklet.
  • Tikal #279
    biosban néztem és ott 45C, ez jo? :)
  • Borg
    12.5x170=2125Mhz

Amúgy 2 chassis fan van (12centis coolink 1100RPM), de csak az egyiknek volt hely már az alaplapon.
    Egyik befúj a proci meg a chipsetre, a másik meg lentebb kifele hordja a cuccot, szóval jól meg van keringetve, és semmi hangjuk sincs:)
  • Antromorph
    Nekem most perpillanat ilyen Idle-ben a 2500+@2800+-as Barton procim melegedése (Csak Mp3 megy most, ha játszok a proci olyan 47C fok):

Kérdezni akartam, hogy Asus lapod van -e, ugyanis meglehetősen gyakori, hogy eszméletlen baromságokat ír ki az érzékelője.
  • Gugger
    meg összezavarja az asus lapon saját progiját! pl. feszültség ingadozást jelez amikor a speedfun is fut
    Az nem a program hibája, az alaplap azt küldi neki, ő csak kiírja.
    Nálam mint látható tökéletes. Alaplaptól is függ, hogy mennyire valós adatokat küld.

Ludd: olyan ventiket vettem, aminek 3 kábele van, + alaplap is tudja.
  • Gugger
    2x annyi fordulatszámot mutat, mint amennyi valójában! :D
  • Gugger
    hát pl fordulatszámban, és ezek után gondolom hőmérsékletben is
    Ezt kicsit részleteznéd? Miben? Fordulatszámban? Hőmérsékletben? Mihez viszonyítva? Stb...
  • Gugger
    Hát az, hogy nem valós eredményeket mutatott ! pl.
    Mi nem tetszett benne?
  • Gugger
    Hát nekem pl. nem jött be ez a progi! :-(

Mit nekem nitrogénhűtés! Nyitott ablak télen!
  • Gugger
    thx
    Dehogynem csak nézz szét jobban. Itt van
  • Gugger
    k jó a link! letölteni nem lehet?
    A válasz ott látható a #252-es hozzászólásomban, tehát: Nincs magyarítás, én írtam át a szövegeket. Az eredeti program itt található.
  • Gugger
    is kérnék egy link-et?! köszi
    Tökéletes!
  • Chief
    Abit NF7, AMD barton 2500+, Spire Flaconrock II, terhelésnél max. 45-46 fok !
    Ez jó érték?
  • Tombi
    hát ez a baj...nekem az asus probe-ban is ilyen értékeket ir ki..ááá dobhatom ki az egészet :(((
    Jah, az abnormálisan sok. A temp-ek abszolút változó, hogy mit jelölnek, én onnan tudom, hogy megnéztem egy másik gyári Abit progival a hőmérsékleteket, az kiírta a neveket is és onnan tudom.
  • Tombi
    a temp értékek micsodák ? elég magasak..pedig nyomja a vizet a szivattyú...amugy ha vmi 127 fokos lenne nemigen menne a gépem nemigaz ?:-)
    Érdekes, hogy ennyi ventit jelez ki neked, ráadásul mind a 6-ot engedi szabályozni (noha, nem pörögnek) nálam 3-ból csak kettőt enged, nincs is több hely az alaplapon. Azok az 50-es hőmérsékletek lehetnének alacsonyabbak, de nem nagyon gáz.
  • Tombi
    vizhütés + asus a7n8x deluxe ,2500+@2ghz +2 venti ennyi..de a ventik külön kapják az áramot mert tönkrement az alaplapi venti áramadó dugasz :-(
    Milyen alaplap, milyen gép? Hány venti van ebben? Beletettél egy ventinagykert? Csak a Temp1 vészes, de az nem tudom mit mér. Az enyémben átírtam a szövegeket, duplaklikk a venti nevén, vagy amit meg akarsz változtatni és átírod.
  • Tombi
    A Magyar verziót honnan töltötted le ?
  • Tombi
    mindenhol lángjelek..kezdek félni :-/
  • Tombi
    sorry de ezzel mit lehet kezdeni ?

• Tombi
    vmi nagy gáz van nálam ???

gaz
    Milyen értékeket nézzek?
    Egyébként ez pár perccel a bekapcsolás után van, normális, pár órás netezés értéke #235 -ben látható, ezt csak poénból szúrtam be.
  • Ruffi
    Idle egyrészt...másrészt nézeg a volt értékeket aztá utána örülj:D