449
Terhelés alatt hány fokos?
-
#287 Semmi gond nincs vele, az 53 fok tökéletes. Nincs szellőzés a házadban, azért ennyi. -
#285 4 napig nyitott ablak mellett a gép
-
#284 Glacialtech Silent Breeze 2 ha minden igaz. -
Borg #283 Milyen hűtő az? -
#282 Hát az nagyon ql, direkt azért vittem be a boltba, hogy ott tegyék fel nehogy elbasszak valamit a felrakásnál. Ezek szerint kár volt? -
Borg #281 nForce2 core hőmérsékletet mér.
Valszeg nálad nem gut valami. -
#280 Ugye nem Core hőmérsékletekkel dobálóztok itt, hanem Surface-kkel?
Csak mert ha nem akkor nálam valami gáz van, mivel fasza rézhűtő van rajt és ha csak netezek már akkor is felmegy 53°C-ra a hőmérséklet. -
#279 biosban néztem és ott 45C, ez jo? :) -
Borg #278 12.5x170=2125Mhz
Amúgy 2 chassis fan van (12centis coolink 1100RPM), de csak az egyiknek volt hely már az alaplapon.
Egyik befúj a proci meg a chipsetre, a másik meg lentebb kifele hordja a cuccot, szóval jól meg van keringetve, és semmi hangjuk sincs:) -
#277 Nekem most perpillanat ilyen Idle-ben a 2500+@2800+-as Barton procim melegedése (Csak Mp3 megy most, ha játszok a proci olyan 47C fok):
-
#276 Kérdezni akartam, hogy Asus lapod van -e, ugyanis meglehetősen gyakori, hogy eszméletlen baromságokat ír ki az érzékelője. -
#275 meg összezavarja az asus lapon saját progiját! pl. feszültség ingadozást jelez amikor a speedfun is fut -
#274 Az nem a program hibája, az alaplap azt küldi neki, ő csak kiírja. -
#273 Nálam mint látható tökéletes. Alaplaptól is függ, hogy mennyire valós adatokat küld.
Ludd: olyan ventiket vettem, aminek 3 kábele van, + alaplap is tudja. -
#272 2x annyi fordulatszámot mutat, mint amennyi valójában! :D -
#271 hát pl fordulatszámban, és ezek után gondolom hőmérsékletben is
-
#269 Ezt kicsit részleteznéd? Miben? Fordulatszámban? Hőmérsékletben? Mihez viszonyítva? Stb... -
#268 Hát az, hogy nem valós eredményeket mutatott ! pl. -
#267 Mi nem tetszett benne? -
#266 Hát nekem pl. nem jött be ez a progi! :-( -
Mit nekem nitrogénhűtés! Nyitott ablak télen! -
#264 thx -
#263 Dehogynem csak nézz szét jobban. Itt van -
#262 k jó a link! letölteni nem lehet? -
#261 A válasz ott látható a #252-es hozzászólásomban, tehát: Nincs magyarítás, én írtam át a szövegeket. Az eredeti program itt található. -
#260 is kérnék egy link-et?! köszi -
#259 Tökéletes! -
Chief #258 Abit NF7, AMD barton 2500+, Spire Flaconrock II, terhelésnél max. 45-46 fok !
Ez jó érték? -
#257 hát ez a baj...nekem az asus probe-ban is ilyen értékeket ir ki..ááá dobhatom ki az egészet :((( -
#256 Jah, az abnormálisan sok. A temp-ek abszolút változó, hogy mit jelölnek, én onnan tudom, hogy megnéztem egy másik gyári Abit progival a hőmérsékleteket, az kiírta a neveket is és onnan tudom. -
#255 a temp értékek micsodák ? elég magasak..pedig nyomja a vizet a szivattyú...amugy ha vmi 127 fokos lenne nemigen menne a gépem nemigaz ?:-) -
#254 Érdekes, hogy ennyi ventit jelez ki neked, ráadásul mind a 6-ot engedi szabályozni (noha, nem pörögnek) nálam 3-ból csak kettőt enged, nincs is több hely az alaplapon. Azok az 50-es hőmérsékletek lehetnének alacsonyabbak, de nem nagyon gáz. -
#253 vizhütés + asus a7n8x deluxe ,2500+@2ghz +2 venti ennyi..de a ventik külön kapják az áramot mert tönkrement az alaplapi venti áramadó dugasz :-( -
#252 Milyen alaplap, milyen gép? Hány venti van ebben? Beletettél egy ventinagykert? Csak a Temp1 vészes, de az nem tudom mit mér. Az enyémben átírtam a szövegeket, duplaklikk a venti nevén, vagy amit meg akarsz változtatni és átírod. -
#251 A Magyar verziót honnan töltötted le ? -
#250 mindenhol lángjelek..kezdek félni :-/ -
#249 sorry de ezzel mit lehet kezdeni ?
-
#248 vmi nagy gáz van nálam ???
gaz -
#247 Milyen értékeket nézzek?
Egyébként ez pár perccel a bekapcsolás után van, normális, pár órás netezés értéke #235 -ben látható, ezt csak poénból szúrtam be. -
#246 Idle egyrészt...másrészt nézeg a volt értékeket aztá utána örülj:D