AMD Barton XP hány fokos?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem úgy van megoldva, hogy egy 120-as ráfújja, egy meg lejjebb kihúzza. Tehát kering a levegõ. Viszont ha csak 1 ventije van, akkor jobb ha befújja a hûvösebb levegõt, mintsem elveszi a prochûtõrõl.
Rajatad meg 8 pufajka,vagy még a parkettát is felszedted gyújtósnak?Még jó hogy elmúlt a mikulás-elvitte volna a gépedet.

Gerry
Nem biztos, hogy jó, ha befelé fordítja a hátsó ventit, mert akkor a házban megáll a meleg levegõ (vagyis mégrosszabb lesz a hûtés), sokkal jobb, ha elõrõl szívja, hátulra fújja egy-egy venti a levegõt.

Törölt felhasználó
Teljesen jó. Átgondolt házhûtéssel (oldalsó venti pl) lehetne lentebb vinni, de ez is biztonságos.
0ppika
Az 52 fok kis használat mellett van, teheletlenül ~50, durva játék után ~56 fok.

http://epica.nl

Törölt felhasználó
Írtam, hogy 4 napig volt mellette nyitva az ablak, a szobában kb -5 fok, nem voltam itthon. Ha rendesen használom akkor 30-40 fok, mert elég jó a házhûtésem. Az 52 fok terhelten, de még terheletlenül is elfogadható. A levegõt meg ne szívasd ki, hanem fújasd be. Majd ha lesz mit kiszívni, csak akkor szívasd!
0ppika
Hi. Hogy csinálod hogy ilyen "hideg"? Nekem egy 2000-es Athlon XP-m van, 2500-ösre való hûtõvel, és 52 fokos, úgy hogy egy plusz rendszerhûtõ kiviszi a meleget. Anélkül 5-6 fokkal melegebb. Elõtte meg a gyári hûtõvel nyáron volt vagy 66 fokos. Mielõtt kibobtam a gyárit, mert szarakodott, felment egyszer 72 fokra. Az a baj, hogy nincs az alaplapomon tiltás, így csak simán lefagyott.

http://epica.nl

BaLeeX
Okka, alkalomadtán megfordítom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A procihûtõre inkább rá fújass még levegõt, mintsem elvedd onnan.
BaLeeX
Most vettem 4,5kért egy rézhûtõt nem gondolod komolyan, hogy lecserélem.

Mellesleg az egyik házhûtõt lehúztam a tápról mert a vinyó nem szerette, hogy vele van egy tápon a másik pedig elég közel van a procihûtõhöz és kifelé fújja a levegõt. Talán ez lehet a gondja? Ha belefé szívná akkor jobb lenne?
Majd kirpóblom.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Törölt felhasználó
Semmi gond nincs vele, az 53 fok tökéletes. Nincs szellõzés a házadban, azért ennyi.
Törölt felhasználó
4 napig nyitott ablak mellett a gép

BaLeeX
Glacialtech Silent Breeze 2 ha minden igaz.

Milyen hûtõ az?
BaLeeX
Hát az nagyon ql, direkt azért vittem be a boltba, hogy ott tegyék fel nehogy elbasszak valamit a felrakásnál. Ezek szerint kár volt?

nForce2 core hõmérsékletet mér.

Valszeg nálad nem gut valami.
BaLeeX
Ugye nem Core hõmérsékletekkel dobálóztok itt, hanem Surface-kkel?
Csak mert ha nem akkor nálam valami gáz van, mivel fasza rézhûtõ van rajt és ha csak netezek már akkor is felmegy 53°C-ra a hõmérséklet.

Tikal
biosban néztem és ott 45C, ez jo? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

12.5x170=2125Mhz

Amúgy 2 chassis fan van (12centis coolink 1100RPM), de csak az egyiknek volt hely már az alaplapon.
Egyik befúj a proci meg a chipsetre, a másik meg lentebb kifele hordja a cuccot, szóval jól meg van keringetve, és semmi hangjuk sincs😊
Antromorph
Nekem most perpillanat ilyen Idle-ben a 2500+@2800+-as Barton procim melegedése (Csak Mp3 megy most, ha játszok a proci olyan 47C fok):

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Törölt felhasználó
Kérdezni akartam, hogy Asus lapod van -e, ugyanis meglehetõsen gyakori, hogy eszméletlen baromságokat ír ki az érzékelõje.
Gugger
meg összezavarja az asus lapon saját progiját! pl. feszültség ingadozást jelez amikor a speedfun is fut

Törölt felhasználó
Az nem a program hibája, az alaplap azt küldi neki, õ csak kiírja.
Törölt felhasználó
Nálam mint látható tökéletes. Alaplaptól is függ, hogy mennyire valós adatokat küld.

Ludd: olyan ventiket vettem, aminek 3 kábele van, + alaplap is tudja.
Gugger
2x annyi fordulatszámot mutat, mint amennyi valójában! 😄

Gugger
hát pl fordulatszámban, és ezek után gondolom hõmérsékletben is

Törölt felhasználó
Ezt kicsit részleteznéd? Miben? Fordulatszámban? Hõmérsékletben? Mihez viszonyítva? Stb...
Gugger
Hát az, hogy nem valós eredményeket mutatott ! pl.

Törölt felhasználó
Mi nem tetszett benne?
Gugger
Hát nekem pl. nem jött be ez a progi! :-(

Törölt felhasználó

Mit nekem nitrogénhûtés! Nyitott ablak télen!
Gugger
thx

Törölt felhasználó
Dehogynem csak nézz szét jobban. Itt van
Gugger
k jó a link! letölteni nem lehet?

Törölt felhasználó
A válasz ott látható a #252-es hozzászólásomban, tehát: Nincs magyarítás, én írtam át a szövegeket. Az eredeti program itt található.
Gugger
is kérnék egy link-et?! köszi

Törölt felhasználó
Tökéletes!
Abit NF7, AMD barton 2500+, Spire Flaconrock II, terhelésnél max. 45-46 fok !
Ez jó érték?

...sose azt nézd...

Tombi
hát ez a baj...nekem az asus probe-ban is ilyen értékeket ir ki..ááá dobhatom ki az egészet 😞((

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Törölt felhasználó
Jah, az abnormálisan sok. A temp-ek abszolút változó, hogy mit jelölnek, én onnan tudom, hogy megnéztem egy másik gyári Abit progival a hõmérsékleteket, az kiírta a neveket is és onnan tudom.
Tombi
a temp értékek micsodák ? elég magasak..pedig nyomja a vizet a szivattyú...amugy ha vmi 127 fokos lenne nemigen menne a gépem nemigaz ?:-)

Törölt felhasználó
Érdekes, hogy ennyi ventit jelez ki neked, ráadásul mind a 6-ot engedi szabályozni (noha, nem pörögnek) nálam 3-ból csak kettõt enged, nincs is több hely az alaplapon. Azok az 50-es hõmérsékletek lehetnének alacsonyabbak, de nem nagyon gáz.
Tombi
vizhütés + asus a7n8x deluxe ,2500+@2ghz +2 venti ennyi..de a ventik külön kapják az áramot mert tönkrement az alaplapi venti áramadó dugasz :-(

Törölt felhasználó
Milyen alaplap, milyen gép? Hány venti van ebben? Beletettél egy ventinagykert? Csak a Temp1 vészes, de az nem tudom mit mér. Az enyémben átírtam a szövegeket, duplaklikk a venti nevén, vagy amit meg akarsz változtatni és átírod.
Tombi
A Magyar verziót honnan töltötted le ?

Tombi
mindenhol lángjelek..kezdek félni :-/

Tombi
sorry de ezzel mit lehet kezdeni ?

Tombi
vmi nagy gáz van nálam ???

gaz

Törölt felhasználó
Milyen értékeket nézzek?
Egyébként ez pár perccel a bekapcsolás után van, normális, pár órás netezés értéke #235 -ben látható, ezt csak poénból szúrtam be.
Ruffi
Idle egyrészt...másrészt nézeg a volt értékeket aztá utána örülj😄

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak