449
Terhelés alatt hány fokos?
-
Ez se fogja felgyújtani a lakást
-
BlackWolf #243 ha feszkot adc neki mert lenne attol magasabb az orajel hat ez loler
ne feszkot adjal neki hanem fsb-t ha meg fagyogat feszkot de ne tul sokat
-
icecave #242 ja, ha adok feszkót a procinak, azt miért nem látja a tesztprogi???
Meg nem is irja ki, hogy magasabb lett az órajel, pedig adtam neki 1.75öt...??? -
#241 Semmi vízhűtés, csak egy 12Cm Vantec oldallapventi. Olyan durván nyomja a levegőt, hogy amikor lenyitom elöl az 5,25 meghajtót takaró borítást, borzolja a hajam a kiáramló jeges fuvallat
Ugyanez a gép oldalventi és hátsóventi nélkül csukott házban 1 óra SETIhez hasonló program után lekapcsolta magát, mert elérte a 70fokot... -
ja és nálunk kb. 28 fok van a lakásban, ha kinyitom az ablakot és engedek egy kis friss levegőt 5-10 fokot csökken a proc. hőmérséklete. -
ASUS Probe nálam 50 fokot mutat most, reggel óta megy a gép, csukott házzal, és folyamatosan megy a "seti" ami ugye kihasználja a felesleges proc. időt, tehát mondhatni állandó a terhelés! -
Nálam is ennyi kb.
Idlében, nyitott házzal, gyári coolerrel,3200+on, 1,75V-vel... -
kirakta az ablakba a gépet :D -
Borg #236 Vízhűtés,vagy épp most akkor kapcsoltad be a gépet a 18 fokos szobában?:) -
#235 Szerintem nem rossz 
-
icecave #234 AMD barton XP 2500+@2800+, 43 fok.
Hütö: Glacialtech Igloo 2500, 26DB. -
#233 Ha nem tudjátok megnézni a képet akkor:
Processzorventi: 1600RPM
Hátsó házventi: 1705RPM
Ollapventi: 1448RPM
-
#232 Ehh.... ott se.... -
#231 Itt a kép, nemtom amott miért nem látszik -
#230 Na, hogy ontopic is legyek, legújabb moddingom eredménye:
Előtte alap: 45-49 Utána alap: 38
Előtte Burn: 59-65 Utána Burn: 50,5
A mod tárgya egy 12Cm venti oldallapba szerelése, ami -10 fokot hozott átlagban, ami nem rossz.
Ja, ami talán fontos lehet
Ajánlom figyelembe a ventik fordulatszámát... A hangerő ebből következtethető
-
aquatom #228 Most nekem tényleg 3-4 fok a systemp -nél a különbség idle, meg burn között. Nincs levéve az oldallap. Viszont, most sz@r kúler:) meg minden. Egy jó hűtés nincs most a házban. Majd mondok hőmérsékleteket, ha már érdemes valamit mérni.
-
aquatom #227 Jahh. Nekem a terhelve a burnK7 jelent. Ez a sisoft burn-in -nél is jobban terheli nálam lol. -
#226 Végigolvastam, a topicot nosztalgiából, de csak röhögni tudok, amikor írják az emberek, hogy alap 35fok, terhelve 42. Persze. Mit jelent nálatok az, hogy terhelve? Nálam Sisoft Sandra Burn in Test 50 alkalommal, csak a proci arithmetic és multimédia. Ez eltart vagy 30 percig, 100os procihasználattal, folyamatos hőfigyeléssel és logolással. A másik kedvencem, meg az, hogy elfelejtik megemlíteni, hogy a ház oldala levéve stb... ennek így nem sok értelme van. Hogy miért írtam le, nemtom, de jól esett :)
De a kedvencem tényleg az amikor a terheletlen és a "terhelt" állapot között van 3-4 fok különbség...
-
Borg #225 Nem lesz baja persze, csak kicsit instabil már 60 felett... -
hát ez már lehet kicsit sok! én biztos pánkolnék a helyedben. :D -
aquatom #223 Ja az AMD oldalán meg az istenntuggygygygya hol, az van feltűntetve, hogy a legbiztonságosabb működési hőmérséklet max 60°C. :) Meg ha az én alaplapom 75-öt mutat, akkor az már 87 :))) ASUS RULZ -
#222 Alaplapi beállítás nem véletlenül 70-75 fok. Addig nem lesz baja. -
Simán megpróbálhatod, de mivel VIA-nál nincs fix agp és fix pci, kevesebb sikerrel fogsz járni, mint NForce2-es alaplappal. Magyarul: az alaplap és a perifériák nem bírják majd a sebességet, miközben a proci még simán menne feljebb is.... -
Impi #217 Bocsi 3,4 GHz -
Impi #216 Hali!
Ajánlom mindenkinek ezt a hűtőt, ezen árért!
Cooper Silent 2TC (3,4 MHz-ig beépített hőmérővel 12-24 dB)
4625 pénz brutto.Lásd itt:http://www.herta.hu/
XIII.Visegrádi u.86 -
aquatom #214 pontosan. próbáld meg és ha fagy akkor vedd kicsit finomabra. de ha fesz emelés nélkül feltudod húzni, akkor szinte semmivel nem lesz melegebb a dolog. Nekem alapfeszen nem megy feljebb egy pöttyet sem, hogy akadna ki a szeme. AQZEA 0341. de 200-on valami nem bírja. 198-on most is megy és lazán kicsit, egy Spire Falconrock II -vel. Azért ezzel a coolerrel nem fogom burnK7-el terhelni, de ha játszok még akkor is stabil. Megint szétpreparáltam a mostani vízhűtésemet, mert épül egy új és össze visza fejlesztek itt mindent, aztán arra leszek kiváncsi. Figyelj arra, hogy ne teljesen az alaplapi hőmérőre hagyatkozz, mert az soxor előfordul, hogy baromság amit mutat. Azonban attól szerintem ne félj, hogy meghal a proci -
syluccy #213 Hey...ez gyors volt :) thx very much -
syluccy #212 hello...újra én kérdezek, szóval mire jó ez a burnk7? Tesztel valamit a procin? Nameg ezt a wcpuid progit, honnan tudnám leszedni? Előre is köszi! helóttok -
Monnyuk nálam 2500+@198*11 idle: 40-42
full: 52-56 körül
NYITOTT HÁZZAL!
Szal jó lesz az nálad is... -
simán húzhatod....
Ha fagy, akkor kicsit vedd vissza oszt kész.
Ha fsb-t emelsz,attól még nem melegszik jobban, csak ha több feszkót is adsz neki.. -
syluccy #209 sorry...mostmár látom, hogy 2500-assal csinálod, de úgy látom gyenge kicsit az én coolerem, mert nekem alapból, ha nincs tuningolva, 44-46 fokos. Asszem a kérdésem tárgytalan :) -
syluccy #208 cső aquatom...ezt milyen processzorral érted el? 2500+, vagy annál magasabbat húztál fel? Ha a 2500-öst, akkor nem melegszik túlzottan, és stabilan műxik? Mert nekem is az van, csak nem tudom, hogy fel merjem-e húzni károsodás nélkűl. (Ja...amúgy Spire WhisperRock III 5F263B1M3 hűtőm van hozzá, gondolom ez is számít) Ha lenne 1 kis időd, megköszönném a segítséged. -
Köszi -
aquatom #206 A cikk végén van a cég elérhetősége. Lapozd végig. Ezek a cég aledási árai. Tényleg jók. Barátom megvette a 460-ast és egy 550-est. Mind a kettő angyon tuti. Műterheléssel leterhelve 80%-on rámértünk mindegyik kimenő feszültségére és 0.1 voltnál az 5 Voltos ágon nem volt nagyobb esés. Az nagyon jónak számít szerintem. A programos feszmérőket hanyagoltuk, mert azok nem sokmindenre jók szvsz. -
Hali
Jónak tűnnek a tápk, de nem tudod hol lehet ennyiért kapni??? -
aquatom #204 szerintem az a 10.500.- +Áfa az nokedli érte. És az 550W-os tápjuk is olcsó. Mindamellett, hogy egy igen igen moddolt átlátszó házban ez a 460-as szerintem mindegyiket felülmúlja a királykék színével és alu tokozásával. -
aquatom #203 hááát én nem tudom százalékosan bár az 5Volt a kritikus pont a 12-nél bele kell férnie. Szerintem sem ennyire vészes a helyzet, inkább a nagyobb mértékű ingadozás lehet a ciki. Azon tűnődtem, hogy ha egy olyan stabil tápot szeretnék összerakni ami kapcsolóüzemű és ennyi feszt tud leadni, és teljesen stabilra építem maximum teljesítményfelvétel mellett, akkor kb akkora lenne mint a hézam fele. Azért nemtudom mi a halálért ragaszkodnak ennyire a méretekhez. Bár lehet hogy egy 25 ezer forintos táp már megállja a helyét, de bakker az sok. Viszont én most találtam nagyon szép tépokat és kettőt volt szerncsém kipróbálni is közülük. Én annyit mondok, hogy döntsön mindenki maga, de ezek a tápok álklati jók és ami nem hátrány, hogy OLCSÓAK.
UltraPower 460
Én egy ilyet vásárolok a napokban, nekem ennek a paraméteri nagyon tetszenek. Már amit mértem egy haveromnál. -
Ne mááá......
Én úgy trudtam, hogy 10% +/- még biztonságosan belefér.... -
Borg #200 A 4.7-4.8 bőven elég már egykét kiadós fagyáshoz, a 12.6-7 pedig szépen meggyilkolja a winyódat, ha eddig nem tette... -
aquatom #198 Amint látszik az 5 Voltom most egy kalap fene. Pláne ha megterhlelem burnK7-el. akkor meg 4.7-4.8, de a 12 hálistennek max 12.6-7-re megy fel.