449
Terhelés alatt hány fokos?
-
Gabyee #369 2500 Bartonom 41 fokos 23 fok szobahőmérsékletnél.A ház 25,az Nf7 system 23:)
Ez jó vagy nyem? -
#368 Nekem a AMD 2500+ palomino, leszedett oldallal 52'os 4200as fordszámon;
és van egy venti az oldalába szerelve ami a videokariról(Sapphire Radeon 9500) szívja a hőt s még így is túlmelexik néha a vidkari erős gémeknél.. és lefagy. :( -
#367 Ezért nem éri meg dobozos procit venni, sokkal drágább és a gyári hűtő egy nagy nulla.
Már én is megjártam vele ... -
#366 HY!
Nekem 2800xp-m van semmi tuning nélkül 32 fokos szobában egész napi játék mellet zárt házban 54 fokos hála a zalman CNPS7000B-Cu hütönek a gyári amd hütövel 68 fokos volt a proci.
Erröl ennyit hangja meg nincs 2250et pörög . -
#365 Szvsz próbáld meg levenni a ház oldalát. Nálam ez alapból 2-4C°-ot jelent, ami főleg ilyen hőségben, nem elhanyagolható. -
Torry #364 2500+ semmi tuning, 52 fok zárt ház.
Spire Falconrock II-es hűtő!
De majd veszek csőkábeleket meg egy rendszerhűtőt, remélem utána már jobb idő lesz! -
ent #363 Ez a legújabb biost látott deszka! folyamatos a kukucs a giga oldalán!!!! -
#362 Igérem sose fogok Gigabytes alaplapot venni! :D
Amúgy ha nForce2-es a deszka, akkor nem meglepő, BIOS frissités nélkül nálam is érdekes adatokat nyomott ki néha az NF7-S :) -
ent #361 Ma vettem a bátorságot és elmentem haver gépéhez!
ABIT AN7 - 53 fok
Soha, de soha senki ne vegyen gigabytes alaplapot! Semmi pénzért! Folyamatos szívás az egész!!!! -
#360 Nem lehet hogy szar a hűtő? Mikor az én gyári ventim kezdett beszarni, akkor volt 71 fokos! -
#359 Nem lehet hogy télleg szarul méri a deszka?
Próbáld ki másik alaplappal! -
ent #358 Ja, órás játék után 72. Nyitott ház, titán réz hűtő, 22 fokos kondiszoba -
ent #357 Folyamatosan 65 fok! -
Borg #356 Hát azért ennyire nem volt durva :D
De néhány porcica már volt a hűtőkben... -
#355 Hasonló volt?
-
Borg #354 Kiganéztam a gépet, idle 46°C -
#353 55 fokos a procim most alapból!
Eszem-faszom megáll!!!
1 venti van bekapcsolva a ház tetején, kifújja a meleget, de az is kurva hangos...
-
tudatlanka #352 [NST]Cifu:bocs ha picit félreérthetően irtam de nekem nagyon bejött.Sokféle hűtőm volt a titántól kezdve olyan is mint neked is igloo(nekem az pl mély monoton hangon zugott de nem hangosan)De izlések és pofonok változoak....kinek ez kinek az jön be.Szvsz szerintem a Zalman az árát bőven megéri. -
#351 Arra reagáltam, amit írtál (idézet: ...Zalman tudom kissé drága de hűt!!!!!és csendes). Namost annyira azért az sem hűt, viszont tényleg drága... -
tudatlanka #350 Borg:de jó lenne.......a ház se mindegy hogy milyen szellőzésű és csendes.
[NST]Cifu:minek emeljek?A KD-7 Raid csak 3000-ig engedi alapból.Az meg bőven elég. -
#349 Nekem most a 2,0 athlon (1667) 2,4+ -os hűtővel, nyitott házban, használat nélkül 49 fok -
Borg #348 Persze, és a szoba légkondicionált 19 fokkal. -
#347 Hát 1,65volton nekem sincs gond, próbáld ki mennyi lenne 1,85volton. -
tudatlanka #346 zárt ház bocs... -
tudatlanka #345 3000-sként járatva 1,65V-on tárt házban 4 vinyó,dvdiró és egy passziv(zalman-s)vgahütő mellett -
#344 És mennyire van tuningolva a proc, milyen feszen megy? :D
Mert alaphangon 11x166Mhz-en, 1.65voltal nekem sem ment 52C° fölé a hőmérséklet az Iglo 2500-al... :DDD
IMHO a Zalman 7000-es széria nem hűt annyival jobban, mint amennyivel drágább... -
tudatlanka #343 Nekem egy Zalmannal 41 fokos játék után 53C hiába no a Zalman az Zalman tudom kissé drága de hűt!!!!!és csendes.. -
Borg #342 Holnap asszem veszem a fáradtságot végre, hogy kiganézzam a gépet... aztán majd kiderül hány fokot jelent... -
#341 meg a rohadt meleg padlásteret,
és a vízhűtés se megoldás.
csak valami kompresszoros szerkentyű segíthetne, meg egy légkondi a szombámba. én utálom a nyarat, legyen 20C-os a hőmérséklet, nem érdekel hány strand jut csődbe.
én utálom ezt a hőmérsékletet, és a procimis utálja...
boccs az offért. -
Borg #340 Én már 51-nél tartok
Már a fejem is fáj a hőségtől -
#339 Ez a meleg tényleg röhej
Visszaraktam a procimat alapórajelre, alapvesszel, és idleben 50 fokos hát...
Utálom a nyarat
-
#338 elirtam
ez a jó cím:
a léghűtésem képe -
#337 én Globalwin CAK4-88T hűtést használok.Tavaly vettem.
itt egy kép róla:
a leghutesem képe -
#336 Kössz, csak azért gondoltam a TT-t, mert ahol veszem a procit, meg a többit, ott csak ez van ami jó a 3,0-hoz, és nemtom miért, de macerás rendelniük másfajtát -
Borg #335 Én a #330 első sorában leirtakat ajánlom. A többi nem tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül. -
#334 :)
Mi a véleményed a hűtőről nagytudású Borg mester? -
Borg #333 Támadni akar! :D -
#332 Lehet kiakarnak nyírni :D
Amúgy sztem a TT nem drága, 5700. -
#331 Ja, a 2 kis csupaszseggű miatt!!! -
#330 Ha olcsót akarsz akkor Spire FalconRock II vagy WhisperRock IV...
Ha jobbat de drágábat akkot az a TT is jó amit írtál, vagy pedig a Zalman CNPS7000-AlCu, vagy a Zalman CNPS7000-Cu -t venném meg...