449
Terhelés alatt hány fokos?
  • Gabyee
    2500 Bartonom 41 fokos 23 fok szobahőmérsékletnél.A ház 25,az Nf7 system 23:)
    Ez jó vagy nyem?
  • Tetsuo
    Nekem a AMD 2500+ palomino, leszedett oldallal 52'os 4200as fordszámon;
    és van egy venti az oldalába szerelve ami a videokariról(Sapphire Radeon 9500) szívja a hőt s még így is túlmelexik néha a vidkari erős gémeknél.. és lefagy. :(
  • 0ppika
    Ezért nem éri meg dobozos procit venni, sokkal drágább és a gyári hűtő egy nagy nulla.
    Már én is megjártam vele ...
  • Damned One
    HY!
    Nekem 2800xp-m van semmi tuning nélkül 32 fokos szobában egész napi játék mellet zárt házban 54 fokos hála a zalman CNPS7000B-Cu hütönek a gyári amd hütövel 68 fokos volt a proci.
    Erröl ennyit hangja meg nincs 2250et pörög .
  • [NST]Cifu
    Szvsz próbáld meg levenni a ház oldalát. Nálam ez alapból 2-4C°-ot jelent, ami főleg ilyen hőségben, nem elhanyagolható.
  • Torry
    2500+ semmi tuning, 52 fok zárt ház.
    Spire Falconrock II-es hűtő!

De majd veszek csőkábeleket meg egy rendszerhűtőt, remélem utána már jobb idő lesz!
  • ent
    Ez a legújabb biost látott deszka! folyamatos a kukucs a giga oldalán!!!!
  • cifuatwork
    Igérem sose fogok Gigabytes alaplapot venni! :D
    Amúgy ha nForce2-es a deszka, akkor nem meglepő, BIOS frissités nélkül nálam is érdekes adatokat nyomott ki néha az NF7-S :)
  • ent
    Ma vettem a bátorságot és elmentem haver gépéhez!
    ABIT AN7 - 53 fok

Soha, de soha senki ne vegyen gigabytes alaplapot! Semmi pénzért! Folyamatos szívás az egész!!!!
  • 0ppika
    Nem lehet hogy szar a hűtő? Mikor az én gyári ventim kezdett beszarni, akkor volt 71 fokos!
  • Narancs
    Nem lehet hogy télleg szarul méri a deszka?
    Próbáld ki másik alaplappal!
  • ent
    Ja, órás játék után 72. Nyitott ház, titán réz hűtő, 22 fokos kondiszoba
  • ent
    Folyamatosan 65 fok!
  • Borg
    Hát azért ennyire nem volt durva :D

De néhány porcica már volt a hűtőkben...
  • 0ppika
    Hasonló volt?
  • Borg
    Kiganéztam a gépet, idle 46°C
  • Narancs
    55 fokos a procim most alapból!
    Eszem-faszom megáll!!!
    1 venti van bekapcsolva a ház tetején, kifújja a meleget, de az is kurva hangos...
  • tudatlanka
    [NST]Cifu:bocs ha picit félreérthetően irtam de nekem nagyon bejött.Sokféle hűtőm volt a titántól kezdve olyan is mint neked is igloo(nekem az pl mély monoton hangon zugott de nem hangosan)De izlések és pofonok változoak....kinek ez kinek az jön be.Szvsz szerintem a Zalman az árát bőven megéri.
  • [NST]Cifu
    Arra reagáltam, amit írtál (idézet: ...Zalman tudom kissé drága de hűt!!!!!és csendes). Namost annyira azért az sem hűt, viszont tényleg drága...
  • tudatlanka
    Borg:de jó lenne.......a ház se mindegy hogy milyen szellőzésű és csendes.
    [NST]Cifu:minek emeljek?A KD-7 Raid csak 3000-ig engedi alapból.Az meg bőven elég.
  • 0ppika
    Nekem most a 2,0 athlon (1667) 2,4+ -os hűtővel, nyitott házban, használat nélkül 49 fok
  • Borg
    Persze, és a szoba légkondicionált 19 fokkal.
  • [NST]Cifu
    Hát 1,65volton nekem sincs gond, próbáld ki mennyi lenne 1,85volton.
  • tudatlanka
    zárt ház bocs...
  • tudatlanka
    3000-sként járatva 1,65V-on tárt házban 4 vinyó,dvdiró és egy passziv(zalman-s)vgahütő mellett
  • [NST]Cifu
    És mennyire van tuningolva a proc, milyen feszen megy? :D
    Mert alaphangon 11x166Mhz-en, 1.65voltal nekem sem ment 52C° fölé a hőmérséklet az Iglo 2500-al... :DDD

IMHO a Zalman 7000-es széria nem hűt annyival jobban, mint amennyivel drágább...
  • tudatlanka
    Nekem egy Zalmannal 41 fokos játék után 53C hiába no a Zalman az Zalman tudom kissé drága de hűt!!!!!és csendes..
  • Borg
    Holnap asszem veszem a fáradtságot végre, hogy kiganézzam a gépet... aztán majd kiderül hány fokot jelent...
  • Antromorph
    meg a rohadt meleg padlásteret,
    és a vízhűtés se megoldás.
    csak valami kompresszoros szerkentyű segíthetne, meg egy légkondi a szombámba. én utálom a nyarat, legyen 20C-os a hőmérséklet, nem érdekel hány strand jut csődbe.
    én utálom ezt a hőmérsékletet, és a procimis utálja...
    boccs az offért.
  • Borg
    Én már 51-nél tartok

Már a fejem is fáj a hőségtől
  • Antromorph
    Ez a meleg tényleg röhej
    Visszaraktam a procimat alapórajelre, alapvesszel, és idleben 50 fokos hát...
    Utálom a nyarat
  • Antromorph
    elirtam
    ez a jó cím:
    a léghűtésem képe
  • Antromorph
    én Globalwin CAK4-88T hűtést használok.Tavaly vettem.
    itt egy kép róla:
    a leghutesem képe
  • 0ppika
    Kössz, csak azért gondoltam a TT-t, mert ahol veszem a procit, meg a többit, ott csak ez van ami jó a 3,0-hoz, és nemtom miért, de macerás rendelniük másfajtát
  • Borg
    Én a #330 első sorában leirtakat ajánlom. A többi nem tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül.
  • 0ppika
    :)
    Mi a véleményed a hűtőről nagytudású Borg mester?
  • Borg
    Támadni akar! :D
  • 0ppika
    Lehet kiakarnak nyírni :D
    Amúgy sztem a TT nem drága, 5700.
  • Narancs
    Ja, a 2 kis csupaszseggű miatt!!!
  • Narancs
    Ha olcsót akarsz akkor Spire FalconRock II vagy WhisperRock IV...
    Ha jobbat de drágábat akkot az a TT is jó amit írtál, vagy pedig a Zalman CNPS7000-AlCu, vagy a Zalman CNPS7000-Cu -t venném meg...