449
Terhelés alatt hány fokos?
-
#409 Sziasztok,
AMD 2500+ a procim, es ezen van egy GlacialTech Silent Breeze 462 II huto. Sajnon soxor tulmelegszik. Pasztazast meg nem csinaltam. Eleg ez a huto, es csak pasztaval probalkozzam, vagy nagyobb huto kell neki? -
_Vegeta_ #408 Hat a borda aljan volt ilyen levonos ragacs, azt lekaptam es ratettem a proccra ahogy van. Van ezustpasztam, de gondoltam nemkell ha ott az a vacak.
Viszont ez a 2520pro nagyon jonak tunik. :) -
#407 Mindenki a saját, bevált cuccaira esküszik, ez alól én sem vagyok kivétel. ;)
Az tény, hogy teljesen meg voltam elégedve az Iglo-val, olcsó, jól hűt, és a nem Pro változat mégcsak hangosnak sem mondható.
Viszont az nem lehet, hogy nálad azért ilyen magas a hőfok, mert valami nem klappol? Pl. túl sok vagy éppen túl kevés/nincs hővezető paszta? -
_Vegeta_ #406 Hehe. Este folyaman utannaneztem ennek a 2520pro-nak. Ez tenyleg ennyire jo?
A mostani huto uresbe megy 56fokot, ezzel meg kis tuningal is 53 lenne. :) -
#405 Alapból annyi, de én tuningolós állatfajta vagyok, és a stabil 2200Mhz-hez kellet az 1.85 volt. ;) -
_Vegeta_ #404 Zajman az draga nekem.
Koszi Cifu tuzetesebben atvizsgaljuk az iglo 2520pro-t.
A hangossag nekem nem ellenert, mivel igyis egy traktor az egesz a foleg rackektol. :)
Jajj, es a barton nem 1.65voltos? :) -
#403 Én ilyen téren továbbra is kitartok a GlacialTech Iglo sorozata mellett. Egy 2520-as 4000Ft, a 2520Pro (ez hangosabb, de még jobban hűt) 5000Ft. A régi gépemben ezek elődje, egy 2500-as egy évig, majd egy ilyen 2520-as fél évig hűtött egy 1.85volton 2200Mhz-re húzott Barton 2500+ prockót. Meg voltam elégedve vele, igaz az Iglo 2500-as ventije egy év után rinyálni kezdett (megj. a gép szinte folyamatosan ment, éjjel-nappal), ezért lett lecserélve. -
izb #402 Zalmant ajánlom,de az 7 ből nem jön ki,viszont királyul hüt. -
_Vegeta_ #401 Hali!
Soltek 75frn3-l, Barton 2500+ Asszem Spire WhisperRock 4 (nemneztem meg csak ranyomtam a proccra, de ugytunik az). Alapbol 55-58fok, de hamar folmegy 70re. Nos a proci fele tettem egy rendszer ventit, ez annyit tesz h uresben 55-57fok, terhelessel meg monjuk max 68fok (Haziko oldallapjai leveve.). (Soltek progival merve, mer a biosz egy tizessel tobbet ir ez az ABSII vagy mi. :D
Nos tudtok vmi franko hutot ugye 7k-ig, mer itt a nyar es +5fok mar nagyon veszelyes. :(
Mas CPU Vcore mindenutt 1.68at ir, de a bartonok nem 1.65osok? :)
En mar nagyon nem vagyok otthon a temaba, szal joljonne egy kis segitse. :)) -
#400 Igaz nem irtam, de azok a Hőfokok amiket irtam 1-2 órás tömörités ill. Doom3-azással jöttek tehát nem fagyott ! -
Pogi #399 Nekem a régi T-bred magos 2600+os procival volt ilyen, 60-70 fok körül ment alapjáraton.Aztán leégettem, gariba becsérélték, kaptam helyette egy 2800+os Bartont.Ehhez egy Titan hűtő, most van hogy 30-35 fokos alapjáraton.A T-bred tuti hogy rákos volt semmivel nem lehetett hűteni. -
Borg #398 Sandra alatt mi futott? Mert gyanítom, hogy ez idle hőmérséklet.
Akkor pedig igencsak harmatos eredmény, ugyanis full loadon (játék, egyéb komolyabb program futása közben) szépen átlépi majd a 65-70 fokos határt, aminél már fagy. -
#397 Helo! van nékem 1 Amd Barton 2500+-os procim a jó fajtából.2500+-on 48-54 Celsius ,ha húzom 3200+on 52-59fokos .De ha még ezen is húzok 3600+ -on (Sandra szerint) akkor 55 - 63 fokos.A kérdésem mehet-e a proci ilyen hőmérsékleten,vagy hadjam alap 2500-on?.(ja a Coolerem:IGLO SILENTBREEZ III).válaszokat előre is köszi. -
#396 Szutyok GlacialTech 2450-es hűtővel zárt házban egy házfannal a 2500+ os Barton nem megy 61 fok fölé. -
#395 Na szóval: terheletlenül 40 fok, kemény játék után ~48 fok :)
És örömmel jelentem hogy az első napi használat (kb 6 óra) után ma indításkor elszállt a north bridge hűtőm -
#394 Baze, egy ilyen kis görcsöt ekkora vassal hűteni!!!
Este küldök eredmények -
#393 Megvan az új vasam
Majd délután írom az infókat... -
#392 Ja, simán, ha 10 fokot csal a bios hőérzékelője akkor futok és veszek egy új alaplapot (vagy kettőt). -
#391 v 1 új mainboardot.. -
#390 Pontosan, tehát a megoldás annyi lehet, hogy felrak egy újabb BIOS-t. -
#389 Ez igaz, de akkor mint már írtátok sokan hogy az nf7s alaplapok kevesebbet mérnek ~10 fokkal, de ez bios frissítéssel javítható. Tehát akkor pl az aida is kevesebbet mutat, mert az is a biosból veszi ugye? -
Borg #388 Nem a progi a kérdés, mert mind ugyanattól a szenzortól veszi az adatokat. -
#387 akkor mondjatok olyan progit ami jol meri!
koszke!
amugy betettem a 3. fant a hazba:) -
#386 Áz, de ma megyek megrendelni az én új gépemet
Majd utána ha én írom be ... -
#385 Jah, jogos... :))) -
#384 Én biztos nem néztem rossz adatot, mivel nem az én vasam és nem is én írtam be ... -
#383 Kizárt, két eset lehetséges: az alaplapi hőmérő értékét rosszul olvassa le az adatokat (Abit NF7-nél 10-15°-os eltérések voltak, amit később egy új BIOS-al javítottak), vagy te nézel rossz adatot. Azt még el tudom képzelni, hogy az alaplapi hőmérséklet 27°... -
#382 Jó poén volt
Terhelés nélkül értettem. -
Borg #381 Használat nélkül az én bartonom is eléri a szobahőmérsékletet :) Sőt, használat nélkül még a venti sem forog rajta, és úgy éri el :D -
#380 Gondolom láttad azt az intel vs. amd procigyilkolást :) ott mennyi volt az intel hőfoka? -
#379 Nemtom, de használat nélkül 27, játék közben 46! -
Borg #378 Majd irj ujra ha felébredtél :)
3ghz proci szobahő+3fok? Még vízhűtéssel se :) Max szarul méri a hőfokot az alaplapod... -
#377 eskuszom hogy igy van!!! -
the Godfather #376 2500+ Palomino...hol vetted?....LOL -
Borg #375 Te ezt most el is hitted neki?:) -
#374 hm...
Igaz, és nem lehet a kettőt összehasonlítani... -
#373 hm...
igaz nekem p4 em van...
de sima gyari hutovel ami csak 1700-t forog... 24 fokos szobaho mellett 27 fok a proci.. es 33 a memoria...
far cry kozben nem megy 46 fole a proci...
mondjuk van meg ket fan a hazon... -
Gabyee #372 Amúgy extra csendes most a gépem(mindegyik ventinek potival szabályzom a fordulatát kivéve a procit,az 1700 pörög. -
Gabyee #371 SilentBreeze 3,meg 2db Coolink 12cm házhűtő.(egy elől egy hátul)
A ház oldala meg ki van vágva,MNC-n keresztül szívja a levegőt a procira.A systemen egy NB-40j vagy milyen borda van. -
Milyen hűtővel?