Republic: The Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
DC-seknek íme egy hub. Most néztem, kb. 8-10 embernek fent van:

buffyoverflow.no-ip.info

gamertag: kenobita

Ilyen jatekmotort en meg sohasem lattam. Megneztem fraps-al, es stabil 20 fps vegig, es az a mp-nkenti 20 frame is aranyosan oszlik el, tehat nem is erzem, hogy vmit is szaggatna. Durva!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Koszi

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

I.C.ram
visszaszívtam :P
szánjon már meg valaki egy hellyel!!!

football without ultras is nothing

lécci...
honnan lehet szedni???
pls!

Hmuda
A Resolve mindig max a fõkarinál. Az jelzi az elkötelezettséget. Ezt majd inkább a beosztottaknál kell nézni, mert ott kritikus jelentõségû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lol
honnan lehet szedni amugy?

eh itt mindenki ezt nyomja dc-n meg darab embernek nincs fent csak egy adsl-esnek, lol :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sztem a ramod keves. Nekem 2000+, gef4ti4600, 512 ram, minden maxon van, es total folyekonyan megy.

Na elkezdtem a jatekot eleg feelinges. Partom neve Jólét és Egyenlõség Párt (tobb nem fert ki:(), es kommunista diktaturat probalnek letrehozni:) Karigeneralasnal viszont az tortent, hogy az elso 4 tulajdonsag kb egyenlo, a ucso, a megoldasi kezseg meg maxon van, es sajna a 3 fo dolog(befolyas, ero, penz) is egyenlo. Ez mindenkinel egyenlo vagy csak en valaszolgattam szarul a kerdesekre?

Letöltöttem a játékot, tetszene is, de hihetetlen módon szaggat, még ha mindent minimumra veszek akkor is. A konfigom XP 1800+, 256 MB ram, gef3 ti200. Gondolom azért ez nem lehet normális (kilépéskor pl. ha rányomok az exitre, 8 perc mire kitesz a winbe... ) Valami ötlet, hogy mitõl lehet ez?

cenobite
Azért én ezzel az SG-vel is kibékülnék így hirtelen... :)

cenobite
Azért én ezzel az SG-vel is kibékülnék így hirtelen... :)

Hmuda
Nekem nem kell SG, nekem manual kell.

Sephi: az a fehér csík azt jeleni, hogy mennyire titkos az a hely. Magyarán minél titkosabb, annál kevésbé fog feltünni az ellenfélnek.

Kérdések:

3 napos Spec események hogyan.

Ellenséges pártok kiiktaása hogyan?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem nem kell SG, nekem manual kell.

Sephi: az a fehér csík azt jeleni, hogy mennyire titkos az a hely. Magyarán minél titkosabb, annál kevésbé fog feltünni az ellenfélnek.

Kérdések:

3 napos Spec események hogyan.

Ellenséges pártok kiiktaása hogyan?

Sephi
jah varja most latom. A kulcs mondtad "haver letöltötte a gamét felírta nekem cd-re" ... szerintem 100% hogy roszul irta

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Sajna nekem egybol ment szal nem tudommi lehet a gond...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cenobite
Nagyon HQ:

"you get a bigger HQ after you talk to the prison guys and rescue the prisoner"

Vagyis a börtönbõl kell kiszabadítani egy rabot.

Remélem volt olyan aki még nem tudta (rajtam kívül...) :)

Sephi
Szal kezdek fejlodni vazz... amit meg nem ertek az az hogy amikor pl megyek Canvast csinalni akkor kijelolom a keruletet es ott vannak pontok rajta allatuk neha feher csik. Mit jelent az a feher csik?
Aztan van ugye a harom szin... piros kek es sarga zok melyik melyik dolgot kepviselik?

cenobite
Nah, erre várunk:

cenobite
Az olvasók a gamespot.com oldalon 8.2 pontos átlagot adtak a játéknak. Ez a szám még változhat.

cenobite
Hogy sikerült a 4. embert betoborozni? Van nagyobb HQ-d?

Amúgy tök jól megvan csinálva, hogy az elsõ napokban amikor mész kopogtatni, még csak egyedül vagy, de ahogy nõ a pártod hatalma, már egyre többen. Nekem már kocsival járnak és négyen osztják az igét.

cenobite
A börtön melyik kerületben van?

CarajoEsp
Ahogy mondod.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sephi
Baz ez a jatek betegseg... nem is ertem nagyon de nem tudom abba hagyni.

CarajoEsp
Énis ezt nézem. Tegnap csak keveset tudtam játszani ,sokat szótároztam. Mindenre a Manualt említik. Egyenlõre a Kommunista bandámmal még csak felderítem a területet. Nemis tudom mióta nem játszottam ilyen frankó játékkal.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Chantoljuk: maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual, maual.

Hmuda
Két kédés:

Hogyan lehet részt venni a 3 naposnta megjelenõ spec. eseményeken?
Hogyan iktathatom ki az ellenséges párttokat?

lol :PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Nem! A Te OFP páylád miatt bannoltak! és "aki bannol az geci!" :DDD
Hmuda
Az nem a te házad, hanem a DNP fõnökének a háza. Az a film csak arra volt, hogy bemutassa, hogy mit is tud az Alpha Squad.

I.C.ram
Pedig tuti, így van. LEgalábbis szerintem. Ha 45 van odaírva, az aztjelenti, hogy 45 pontot kapsz, abban az arányban, ahogy a csík felvan bontva szinekre. Amire te gondolsz, tehát hogy mivel lehet a legjobban meggyõzni õket, az az, hogy milyen színû a kerület! Piros: liberális (komcsi), kék: demokrata, sárga: kapitalista. Ha egy körzet sárga, akkor oda kapitalista módszerekkel leet megyõzni az embereket.
Sephi
Nekem most jott egy kocsi a hazam ele es betortek a rusky Rejnbov Sziksz (szal a maskos rendorok) es megoltek valami csajt es lovoldoztek :))) De tok poen volt mert senki sem volt othhon :)

Hmuda
Nemtom igazán. Majd megint elolovasom a 'Tutorial'-t aztán majd megmondom, de most húzok hajcsizni. Ez a sok politika megártott már maestére. :DDD

I.C.ram
Az nem az, hogy milyen pontokat kapsz, ha tiéd a kerület?
Hmuda
A körzetek közepén az a csík meg az a szám azt jelöli, hogy milyen programmal lehet a legjobban megnyerni õket. Ha piros, akkor piros akciókkal, ha kék akkor kékkel, ha sárga akkor sárgával. Érdemes a kéket a fõhõs Rally akciójával, a sárgát meg egyik embernek a plakátozásos akciójával megoldani.

Hmuda
Nah, ott vagyok, hogy sehogyan nem tudom kiiktatni a többi pártot. Abbol áll most nekem a játék, hogy a fél város az enyém. Már a fõhõssel együtt négy emberem van, már agyonverettem két ellenséges párttagot, de fogalmam sincs, hogy innen hovatovább. Valszeg inkább az újságírót kellett volna kiszednem a börtönböl, mert valszeg akkor használhattam volna a mocskolódás 'magyar módra'. :D

cenobite
Ahhha, köszi. Eddig játszottam és én is valami ilyesmire gondoltam. Ti voltatok már elsõk a 3. napi jelentés végén? Nekem csak a 2. hely jött össze, de holnap meglesz az elsõ is!
Terjeszkedni kell minél több felé, lehetõleg minden kerületbe. Már én is szerveztem/modtam ilyen beszédet, aztán kirámoltuk egy ellenséges párt tagjának a lakását - az meg csak állt és sápítozott - , szóval haladunk elõre a Lenini úton! :)

Ja! Pártom neve: MaximalistS. Yeah!

iszonyatosan beakad????
milyen konfigon?

Sephi
Nah szal amit egyenlore nem ertek a kovetkezo :

Nem ertem hogyan kell valakit rabeszlni valamire. Nem ertem a pontozast ott es az ikonokat.

Nem ertem hogy egy keruletre menve mit jelent a kozepen levo hoszu csik amin altalban egy ketjegyu szam van es neha szines is.

Nem ertem miert nem tudok 3 Headhunt utan tobbet is csinalni. alitolag nincs mitomen mim.

Valaki help ?:)

I.C.ram
Minden épületnek van valami funkciója, csak nem jöttem rá, hogy melyiknek mi, kivéve a sajtóközpontot tudom, hogy mire jó, de még azt sem tom használni.
I.C.ram
Ha rád szavaznak legtöbben az adott kerületben (asszem 75%-os többség kell), akkor az adott kerület speckó intézménye, elvileg a te javaid szolgálja. Mikor a sajtó központ az enyém lett, akkor jött egy levél, hogy tudok mocskolódni magyar módra a sajtóban. De fignom sincs, hogyan! Valami olyasmit mondott, hogy ha rákattanok az adott frakció-ra, akkor lesz mellette egy újság ikon, na ézt ne találtam sehol, de elvileg ha rákattanok az ikonra, akkor lehet mocskolódni egy cikk formájában, az áldozatunkról.
Sephi
Valaki segitene elkezdeni a gamat pls?

cenobite
"MEgvan már a sajtó fõhadiszállás, a templom, a városháza!"

Ez hogyan?

hogyan kell újságot írni? vagy tud már valaki valamilyen lövöldözést csinálni? vannak a pályán ilyen pontok, hogy vandalism meg ienek, amikkel nem tudok semmit sem csinálni.. azokkal mit lehet kezdeni?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Hmuda
Elértem odáig, hogy enyém egy börtön, van egy pap emberem, õ terjeszti az igét (magyarán, hogy milyen jó ember vagyok is én :D) és az ellenfeleket mocskolja be. :DDD

Sephi
Bazz en allat vagyok meg hulye meg minden de nekem valaki magyarazza el mirol sozl ez a jatek mert en csak neztem mint a hulye es semmit nem ertettem bazz.. latok egy szep epuletet es besozlnak hogy keresek meg valakit ozt mire vegre rajovok hogy kell 5 perc allas utan szol hogy megvan es megjelenik egy ikon es.... ize faszomba. Mit sorolom itt. Valaki irja mar le hogy kezdte hogy legalabb haladjak valamit pls.

I.C.ram
MEgszánnálak, ha nem törtölem volna már le a rar faájlokat. Csak a bin van már meg.
I.C.ram
Hogyan lehet nagyobb HQ-t venni?? MEgvan már a sajtó fõhadiszállás, a templom, a városháza! Ezekkel mit lehet csinálni, és hogyan?