Republic: The Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah ako tese tuc valaszolni? :p

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

puffff :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
mi a kérdés? :) A börtönösre nem tudok válaszólni, mert meguntam a játékot egy pcit, és abbahagytam. Csak a két csvó van meggyõzve, de senki sincs kiszabadítva.
enyimre bezeg nemválaszolsz, szépen álunk ;P

I.C.ram
liase skillel lehet meggyõzni a börtönigazgatót, hogy segítsen.
programok beszerzesenel nezd meg ott volt ano valami passos topic nem?

esetleg van vkinek pass?

football without ultras is nothing

nem hát...
de nekem nagyon bejön :D

CarajoEsp
Szerintem ennnyire jó.Csak úgyérzem nem lessz megbecsülve.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Latom ujra zajlik itt az elet:))
Ennyi jo, vagy ennyire szar a jatek?:))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

amikor kiszabaditom a börtönbõl a muksot akit választok az hogy kerül be a "csapatba" mert nekem még akor se tete be ha kirugtam direkt egy embert hogy legyen hely
ja és ez "csak" egy + ember szokványos tulajdonságokal vagy van valami spec tulajdonsaguk is?

nah én még nagyon elején vagyok ed nekem ugy tünik idõgyorsitás elég, inkább oylan kéne ami méglassabra rakja :PP

honnan lehet szedni????????
vki pls!!!!

Hmuda
Rájöttem, hogyan lehet újságcikkeket írni. Keresni kell a térképen olyan ellenséges akciót, aminek nyilván nem örülnének ha nyilvánosságra kerülnének (Vandalism, stb). Arra fokuszt nyomtok és erre behozza a városképet, ott megkeresitek azokat a forgó szines kockákat (mindig a végrehajtó párt szinével egyezik meg, fõleg piros mert õk vandálkodnak :D). Arra klikk és kiválasztjátok a papírköteget a fényképpel (nem az infószerzést) és erre már be is jön az összes lehetõség, amit felhasználhatsz ezzel az infoval. Én már tudok ezzel népszerûséget csökkenteni, tekintélyt rombolni, közvéleménykutatást végezni és ráadásul így ezek az akciók mindig sokkal hatásosabbak. A kommunistákat egyetlen akcióval kisöpörtem a fõ kerületükböl és a környezõ körzetekböl (mivel a papom propagandája a környezõ körzetekre is hat).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A kerületben van egy raktár, amire ha ráviszed az egeret megjelenik egy kérdõjel. Amiker scout küldetésen van az egyik embered, ré lehet kattintani (a kérdõjel helyett ilyenkor más van). Ha minden igaz többször kell scout-ra küldeni valakit.
Sephi
Nem artot vouna azt az ido manipulaciot gyorsabra csinalni mert lehet az +5 akkor is sokat ko varni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Elfut, csak lassan. :D

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Találtam egy régi infot a Játékról,miszerint egy P400-on 64mega rammal elfut majd:D

ja:(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

amugy tényleg lasan tölt, náha még lassan is savel :P

amugy nekem is alig alig szagat minden fullban 800*600ban pedig csak p3 1ghz... szal lehet telleg amemo lehet a ludas :P

nekem meg nem... :P

I.C.ram
Csak kicsit uncsi :)
huh télleg jó ez a game :PP
nah mase fogok sokat aludni asszem :P

nekem meg mondjon már vki egy lelõhelyet!

Mike at home
Meg van ez mar vki olyannak akit ismerek? :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hmuda
Azt ne mondjátok, hogy még senki nem jött rá, hogy hogy a gányba kell elmenni a spec eseményekre háromnaponként.

Hmuda
Ezért érdemes a papot is bevenni a csapatba, miután megjelenik a térképen. A z egyik fölös emberedet kirugod (Faction képernyõ, Sack Member) és helyette felveszed a papot. Neki van olyan akciója, amivel lehet a kerületekben az ellenség befolyását csökkenteni.

vki tudna mondani helyet, ahonnan lehet szedni???
csak hallgatom, miket beszéltek, de énis szeretnék már jáccaniiii!! :))

I.C.ram
Köszi :)
Sephi
Svlad Cejgli alias Dirk Gentli :))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Hihetetlen!! Akármit csinálok, sehogy se birom elfoglalni a börtönszektort!!!!!! Mindhárom emberem ott tevékenykedik, de mégsincs semmi elõrelépés! Asszem újrakezdem, mert teljesen elbasztam a szintlépéskor fejlõdést!
I.C.ram
Már meggyõztem a börtönõrfönököt, meg a börtönparancsnokot is, de semmi nem történt, csak az, hogy mission completed
Hmuda
Carajo: ja így már okés. Én nem is használom.

ICRam: a fõhõsnek van külön akciója erre, hameg nem ,akkor vedd maximálisan birtokba a börtön körzetét.

I.C.ram
Már rájöttem.
I.C.ram
Hogy lehet kiszabadítani a politikai foglyot? Meggyõztem a börtönvezetõt, hogy segítsen, de nem történik semmi.
I.C.ram
Már nem tudom. :) Egyszer kipróbáltam, de nem leehtett semmit sem csinálni.
CarajoEsp
Há nem igazi Fps-mód,azzal a két zöld nyíllal jön elõ ami az óra mellet van. Csak arra ,jó ,hogy a város szintjérõl láss mindenkit

Hmuda
Hogyan lehet FPS módban járkálni?

CarajoEsp
Huhh képzeljétek el mszkálok a városban Fps-módban erre jön velem szembe két katona közöttük egy fickó. Rákatintok erre kiírta ,hogy Playboy:)
Elkezdtem vele beszéllni ,mire aztmondja "nem érek rá mert fotózásom lessz":)

Amúgy a szaggatás mértéke nagyon függ a memóriától! Akinek 256 van, az panaszkodik, akármilyen gépe van, az 512-esek meg nem is értik, mirõl van szó! Nekem pl csak egy 1200-as Duron + Radeon 8500LE 128DDR cucc mellett van 384 Mb Sd és csak néha-néha ránt be.
roppop erre még mindig nem válaszoltál :PPPPP

Ahh, koszi, ez nem jutott eszembe:( Amugy milyen skillek vannak? En eddig 3-at lattam.

nah hat ezekel se jutotam sokal többre :P

Van 1 kis gebasz. Szintet leptem, es az 1ik emberem is, de a kapott 10 skillponttal csak a csuszkakat tudom huzigalni, leokezni viszont nem.

köcike

Gnome
dev-rtr1.bin
dev-rtr2.bin

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

vagy mongyon valaki egy bin filenevet is pls megprobalok ara is rakeresni

8-10? egyet látam 2slotal mindketõ tele... :DDD

nem fizetõs ftp? akor mongy egy cimet is... :P