Mi történt ma Veled?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vizágyu, lovasrendõrség, könnygáz, miért nem használták egyiket sem????
Fuck the police! De most azért mert semmit sem csináltak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugyanis én szoktam futni az utcákon, és találkoztam is rendõrökkel, mégse gumibotozott meg egy sem. Viszont miért kell egy tûzoltó arcába sörösüveget dobni ezeknek a megvadult ágyútöltelékeknek??? Ma már tényleg csak olyanok mennek oda, akik balhézni akarnak.
AZ MG42-es jó öltet lenne gumilövedékekkel! 😊))
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Csak éppen arra kocogott.
Ez volt az egyetlen bûne.
Mostantól már futni is tilos az utcán, mert arcon gumibotoz egy rendõr, egy másik pedig megrugdos?! Milyen világban élünk?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek ellenére nem hogy közel megyek, hanem mindig az események sûrûjébe vetem magam, mert ott lehet igazán jól látni 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De ez kb olyan, mint amikor egy többszörös gyilkost nem lehet kivégezni, mert annak is vannak jogai...nem lehet az ilyenek ellen keményen felépni, mert ártatlanoknak is baja eshet. Viszont én azokra a barmokra gondolok akik a dzsem közepében vannak! Hangosbeszélõvel meg lehetne mondani a tömegnek, hogy mi lesz, ha ott maradnak. Ha nem oszlanak, akkor pedig oda a bónuszt nekik! Aki nem akar balhét, az úgysem megy közel az eseményekhez.
Sodi: csak a szar megoldások közül lehetne választani, de ez sem lesz, marad minden így.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amúgy elmondom, az autótolvajok miatt nem nagyon dolgozik a rendõrség (hacsak nem szervezet), a rablók miatt már inkább, de tudom, hogyan mennek a dolgok, és a legtöbb autólopás esetében egy kupac tetejére kerülnek az iratok, ott határidõig porosodnak, akkor valaki fújjolva leporolja, és ír valami xart, hogy nyomozás megszüntetve.
Amúgy pedig van biometriai azonosító már, amellyel (nem akarok faszságot mondani) 5 arc/mp-t lehet felismertetni egy számítógéppel. Biztos qrva drága, meg mi lesz az alapvetõ jogainkkal...DE én biztonságot akarok, nem pedig azt, ami most van. Este örülök, ha nem késelnek meg a szarabb kerületekben.
És a rendbontók majd mindig ugyanazok!!! Ez nem vicc, ha kimész néhány meccsre, felfedezed a rendbontókat! Az m2-n ment nemrég egy nagyon jó mûsor. Ott mondták el a nagy igazságot: nem lesz itt semmi, mindenki beszél róla, de leszarják!
Arc alapján kizárólag a bûnügyi nyilvántartásba tartozó emberek azonosíthatóak. Budapest ugyanis nem egy falu, ahol mindenki ismer mindenkit.
Arról nem is beszélve, hogy ha ezek után az emberek után nyomoznának, akkor ki kapja el az autótolvajokat, és a rablókat?
tudjátok, megyek szatírkodni!
viszont ma ledöbbentem, amikor láttam a tegnapi fradi-debrecen meccs utáni verekedéseket. hát én bazze a filmek alapján felkeresném ezeket a vandálokat, és börtön+minden este a híradó/filmek elõtt mutogatnám a fényképüket, hogy ÕK azok! meg óriásplakátra kiraknám. de legalábbis bõrátültetést csináltatnék nekik, altatás/fájdalomcsillapító nélkül, és jól lelocsolnám a srácokat sós forró vízzel, kiszúrnám a szemüket, oszt menjenek, amerre látnak. Minek él az ilyen normális emberek között?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Az nem jó!
Most sokan állatnak fognak tekinteni, de szerintem a legjobb megoldás itt is csak a kökemény megtorlás lenne.
Gondolok plö:
Az ilyen brutális elemeket felsorakoztatni a pályán és hatalmas médiakampánnyal felakasztani vagy tarkónlõni õket. Ennyi. Egy-két ilyen és nem lennének ilyen balhék!
Amúgy ha tilosban parkolsz, ripityára törni az autódat és akkor majd legközelebb nem parkolsz tilosban. Egyszerû, hatásos (lenne)
Þór vígi þessi rúnar
Riszpekk
Csak az a szurkoló mehet be, akinek nincs priusza.
Ezek mégis hogy jutnak be?
És miért nem verik õket szarrá gumibottal? Esetleg hegesztõpisztojjal?
Ha nyer a csapat azért basznak szét mindent, ha vesztenek akkor azért!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy csak rosszul jár az órája? 😞
Nem tudtátok? Õ a szigeti szatír. 2 óra után mindig lecsap.
A medve nem játék.
Remélem valami durva szankciót hoznak.
Mint angilában, amikor nem mehettek a szurkolók a meccsekre. Üres stadionban játszották a meccseket!
Az kéne itt is!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"