266
Mi történt ma Veled?
  • Tikal #65
    Sodi huzz már a retkesbe a hülyeségeiddel, nem kéne mindenbe belemagyaráznoda faszságaidat, azt ne mond már nekem hogy a balhézo tömeg közepén éppen ott kocog egy ártatlan, vazze normális ember 10 kilométerre elkerüli a környéket mikor mecs van... te rohadz nagy fasz vagy, kár hogy téged nem vertek agyon a rendőrök...

Vizágyu, lovasrendőrség, könnygáz, miért nem használták egyiket sem????

Fuck the police! De most azért mert semmit sem csináltak!
  • Manta
    Te ott szoktál kocogni, ahol tömeg, balhé, és egy rakat rendőr áll készenlétben?
  • Z
    Sodi: azért ez kicsit erős...: "Mostantól már futni is tilos az utcán, mert arcon gumibotoz egy rendőr, egy másik pedig megrugdos?! Milyen világban élünk?"

ugyanis én szoktam futni az utcákon, és találkoztam is rendőrökkel, mégse gumibotozott meg egy sem. Viszont miért kell egy tűzoltó arcába sörösüveget dobni ezeknek a megvadult ágyútöltelékeknek??? Ma már tényleg csak olyanok mennek oda, akik balhézni akarnak.

AZ MG42-es jó öltet lenne gumilövedékekkel! :)))
  • SoDI---
    Na de ez az ember, jól látható a felvételen, hogy nem balhézott.
    Csak éppen arra kocogott.
    Ez volt az egyetlen bűne.

Mostantól már futni is tilos az utcán, mert arcon gumibotoz egy rendőr, egy másik pedig megrugdos?! Milyen világban élünk?
  • I.C.ram
    Majd megnézem, ha a frissen vásárolt Mercidet véletlenül tilosba parkoltatod, aztán jön 2-3 izomtóni, és 10-20 kilós kőműves kalapácsokkal széjjelzuzzák a járgányod. :)
  • I.C.ram
    Lovasrendőrség móka! haverom is lovasrendőr! :)
  • I.C.ram
    Én bebasznék minden Fradi meccsre egy lángszorós hadtestet, aztán hajrá! Legalább megtanulják tisztelni más tulajdonát a faszok. Szarrok arra, hogy szétverik egymást, de legalább az ott lakóknak te tegyék tönkre a dolgait. Ha én ott laknék, tuti hogy ablakomon befgyilne egy-pár MG42-es >)
  • Tikal #58
    vizágyu, lovasrendőrség kellett volna nekik, ezekre a mecsekre mindenki balhézni megy, normális ember nem megy oda...
  • zaki
    én kaptam a muteromtól egy gyönyörű aranykarláncot, egyébként nem volt semmi különleges tegnap
  • SoDI---
    Én nem akarok.
    Ennek ellenére nem hogy közel megyek, hanem mindig az események sűrűjébe vetem magam, mert ott lehet igazán jól látni :)
  • Z
    igazad van valamilyen szinten, mert tényleg nem érzem magam biztonságban, ha a rendőrök elől kell menekülnöm.

De ez kb olyan, mint amikor egy többszörös gyilkost nem lehet kivégezni, mert annak is vannak jogai...nem lehet az ilyenek ellen keményen felépni, mert ártatlanoknak is baja eshet. Viszont én azokra a barmokra gondolok akik a dzsem közepében vannak! Hangosbeszélővel meg lehetne mondani a tömegnek, hogy mi lesz, ha ott maradnak. Ha nem oszlanak, akkor pedig oda a bónuszt nekik! Aki nem akar balhét, az úgysem megy közel az eseményekhez.

Sodi: csak a szar megoldások közül lehetne választani, de ez sem lesz, marad minden így.
  • SoDI---
    Ez kicsit offtopic, de szeretném, ha látná mindenki a rendőri erőszakot valakivel szemben, akinek egyetlen bűne az volt, hogy éppen arra szaladt.

• hali
    ma voltam a marson
  • Amse
    Ma ugrottam eloszor ejtoernyovel.4000m-rol.Kurva jo volt.
  • Z
    Sodi: pont ezaz! nem kell nyomozni, hanem ki kell rakni az arcukat óriásplakátokra, vagy a tévébe, akkor cumi van...ezek nem is magyarok!!! rohadt tetvek

Amúgy elmondom, az autótolvajok miatt nem nagyon dolgozik a rendőrség (hacsak nem szervezet), a rablók miatt már inkább, de tudom, hogyan mennek a dolgok, és a legtöbb autólopás esetében egy kupac tetejére kerülnek az iratok, ott határidőig porosodnak, akkor valaki fújjolva leporolja, és ír valami xart, hogy nyomozás megszüntetve.

Amúgy pedig van biometriai azonosító már, amellyel (nem akarok faszságot mondani) 5 arc/mp-t lehet felismertetni egy számítógéppel. Biztos qrva drága, meg mi lesz az alapvető jogainkkal...DE én biztonságot akarok, nem pedig azt, ami most van. Este örülök, ha nem késelnek meg a szarabb kerületekben.

És a rendbontók majd mindig ugyanazok!!! Ez nem vicc, ha kimész néhány meccsre, felfedezed a rendbontókat! Az m2-n ment nemrég egy nagyon jó műsor. Ott mondták el a nagy igazságot: nem lesz itt semmi, mindenki beszél róla, de leszarják!
  • SoDI---
    Arc alapján nekéz megtalálni őket.
    Arc alapján kizárólag a bűnügyi nyilvántartásba tartozó emberek azonosíthatóak. Budapest ugyanis nem egy falu, ahol mindenki ismer mindenkit.
    Arról nem is beszélve, hogy ha ezek után az emberek után nyomoznának, akkor ki kapja el az autótolvajokat, és a rablókat?
  • Z
    nálam a napok kicsit tovább tartanak...
    tudjátok, megyek szatírkodni!

viszont ma ledöbbentem, amikor láttam a tegnapi fradi-debrecen meccs utáni verekedéseket. hát én bazze a filmek alapján felkeresném ezeket a vandálokat, és börtön+minden este a híradó/filmek előtt mutogatnám a fényképüket, hogy ŐK azok! meg óriásplakátra kiraknám. de legalábbis bőrátültetést csináltatnék nekik, altatás/fájdalomcsillapító nélkül, és jól lelocsolnám a srácokat sós forró vízzel, kiszúrnám a szemüket, oszt menjenek, amerre látnak. Minek él az ilyen normális emberek között?
  • Bandew
    Ma tök büdöseket fingottam.
  • The Garrett
    :D nálunk is itt vidéken ilyen miatt zárták be a kedvenc helyünket ugyhogy átérzem haragod egyébként :)
  • Tikal #45
    Hát ugy hogy csütörtökön elfelejtettem ezt beirni :)))
  • The Garrett
    de akkor ez hogy jön ide? :)
  • Tikal #43
    Nem ma történt, hanem csütörtökön egy szorakozohelyet elleptek a zsernyákok, voltak vagy 15-20-an, gyorstesztekkel meg minden. Szerencsére én nem voltam bent.

• The Garrett
    huuuuuuuu ma felkeltem :)
  • Factor_007
    ma megyek lanozni kira lesz. igaz hogy ez még nem történt meg de majd ha megtörtént akkor megtörtént és csak akkor szabad elolvasni mert elvileg a topic szerint ide csak azt szabad irni ami már megtörtént veled ezért csak akkor szabad elolvasni miután ez már megtörtént velem. igy lesz helyes. Na majd szólók mikor szabad elolvasni :)
  • Carlos
  • Carlos
    Nemnem!
    Az nem jó!
    Most sokan állatnak fognak tekinteni, de szerintem a legjobb megoldás itt is csak a kökemény megtorlás lenne.
    Gondolok plö:
    Az ilyen brutális elemeket felsorakoztatni a pályán és hatalmas médiakampánnyal felakasztani vagy tarkónlőni őket. Ennyi. Egy-két ilyen és nem lennének ilyen balhék!
    Amúgy ha tilosban parkolsz, ripityára törni az autódat és akkor majd legközelebb nem parkolsz tilosban. Egyszerű, hatásos (lenne)
  • zaki
  • FREAK
    ezek KINT voltak :D
  • FREAK
    én is utálom az ilyet, békésen füvezünk a haverokkal, erre elrohan előttünk egy futóbolond :D mindezt hajnali kettőkor, beteg az ilyen :D
  • Blasta
    Azt nem vágom, hogy egy ideje már komly beléptető rendszer van a pályán.
    Csak az a szurkoló mehet be, akinek nincs priusza.
    Ezek mégis hogy jutnak be?
    És miért nem verik őket szarrá gumibottal? Esetleg hegesztőpisztojjal?
    Ha nyer a csapat azért basznak szét mindent, ha vesztenek akkor azért!
  • a.carkey
    Bizti Izlandról! HiHi :)
    Vagy csak rosszul jár az órája? :(

Nem tudtátok? Ő a szigeti szatír. 2 óra után mindig lecsap.
  • zaki
    ilyenkor rohangálsz a szigeten?!
  • Dynamic
    Nekem már 2 órája véget ért péntek, te honnan írsz?
  • Z
    még egy két elintéznivalóm!!! hehe, éjszakai futás a margitszigeten
  • Z
    számomra nemsokára véget is ér a péntek...
  • Z
    meló+mohaa+zaba+tanulás+net+sakál a tévében
  • a.carkey
    Ma végig tanultam. Egy héten át uezt fogom tenni ...
  • a.carkey
    Szerintem elég ha ezek nem mennek ki ...
  • Blasta
    Én ma melóztam, meg filmeztem, meg aludtam meló után, aztán csajjal söröztem, aztán hazajöttem, most sörözök és netezek.
  • Blasta
    Bazmeg, ettől nagyon kész vagyok!
    Remélem valami durva szankciót hoznak.
    Mint angilában, amikor nem mehettek a szurkolók a meccsekre. Üres stadionban játszották a meccseket!
    Az kéne itt is!