266
Mi történt ma Veled?
-
#146 jajaja :DDDDDDDd nagyon ütős !!!! -
#145 melyik képem? az adatlapom? -
#144 juj micsoda lelkiismeret :DDDD
zaki az enyémet láttad ? -
#143 jujj bazee de a jó a képed bazze :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a föld alá röhögtem magam !!! -
Madmaxx #142 Azóta is komoly lelki válságban vagyok, hány szegény kisgyermeket rontottam meg a ronda női mellekkel! FÚJ MADMAXX FÚJJJJJ! -
#141 *lol* télleg animált csöcs jobb volt :||| -
#140 -
#139 jajja zaki brádör !!! itt az ideje !!!
hadd szóljon !!! :DDDD -
#138 úristen...de azért még tudsz hallgatni funky-t? -
Madmaxx #137 Elvették a király animált csöcsös logomat a #&@@&>%!!!!! sg főmuftik! Maradt az animálás nélküli! Lázadjunk az önkény ellen! -
#136 megcsípett 3 helyen a szúnyog: a hátamon, a kezemen, és a lábamon... -
#135 3 napig lanoltunk részegeskedtünk Pancsiztunk.
Ma nagy bucsuzkodás, hazajövés.
-
szando #134 Én ma csak gépeztem, gépeztem és gépeztem. Semmi mást nem csináltam!
Király!
Viszont jövő 7től én is pakolok ezerrel! blah -
#133 hát bazzeg, nem irigyellek... -
#132 Hütőberendezéseket csinálunk, meg hűtőkamrákat építünk. Tavaj nyáron az István kórházban dolgoztunk a proszektúrán. Nekem pedig, mivel nem vagyok szakember ezen a téren, gondolhatod milyen munka jut. Próbáld ki milyen egy tejhűtőt három ember segítségével megemelni. Még úgy is nehéz, na ma például ebből állt a fél napom, futóra fel-futórol le. -
#131 ehhh... na szerinted ? már a célkereszt beleégett a retinámba !!!
persze hogy CS, WC3, HL, Freelancer, meg ilyenek... -
#130 mivel nyomtad? -
#129 én meg szarrá LANoztam a haverokkal az agyam...
ha gépre nézek már hányok is... és péntekig ;DDDD -
#128 milyen melóból? -
#127 Kb 1 órája jöttem haza melóból arra volt időm, hogy megfürödjek és egyek, és tessék ennyi az idő. Most nézek majd valamit a tévében és olyan 2-3 óra múlva rájövök, hogy holnap 6-kor kelek aludni kéne. Hát kb ezzel fognak telni a napjaim másfél hónapig. Mőár most kivagyok, nem tudom, hogy fog ez menni. -
#126 Ez legyen a legnagyobb aggodalmad, mit nem adtam volna azért, hogy cserélhessek ma veled. -
#125 Ma bementem a suliba, és kikaptuk az Érettségit, mega tanárokkal is koccintittunk! Tök jó, az átlagom 4-es lett! -
#124 reggel elmentem meghosszabbítani az útlevelemet, végülis sokat nem kellett várnom, csak 3 órát..., meg voltam fogorvosnál (betömték 2 lyukas fogamat), meg voltam adókártyát csináltatni -
Braveheart #123 éppen vezettünk az oktatómmal a városban, mikor ő előrehajolt a műszerfalhoz mert valamit kotorászott, aztán hirtelen pirosta kaptunk és jól befékeztem -
#122 Most keltem és mennem kell dolgozni:((( Nem sok kedvem van hozzá, de kell a pénz és az nem jön magától. -
#121 ma felkeltem és fáj a hátam! -
#120 gratula -
#119 Ma leéretségiztem(tegnap?),áááá! És át is mentem mindegyiken! Számomra ez elég... -
#118 reggel nagyon fázott a lábam amikor kimentem a buszhozz... és kdierült a benti papucsom van rajtam... -
#116 Bázzz. 1 hétig nyaraltam, és a melóhelyen senki sem csinálta meg az én munkámat...
Meg sem álltam egész nap...
Csináltam vsgy 100.000 látványtervet + árajánlatot Drága Boss -
#115 Én emléxem! -
#114 Ma kiderult, h mar nem vagyok szerelmes... -
#113 Ma végre befejeződtek a vizsgáim.Sajnos vagy egy db bukóm, de szeptemberbe korrigáljuk.
Gyorsan végeztem a töri vizsgán beszedtem a szokásos 5-öst, aztán itthon fél du.-tán Postal 2-öztem, eszméletlen az a játék, pedig már nagyon rég volt az az idő amikor 1 óránál tovább lekötött egy játék.
Most meg gondoltam írok ide valamit, bár lefogadom úgyse emléxik rám senki. -
#112 Amugy még semmi nem volt. Na de majd most klántali meg egy kiadós "dejóhogyvégeasulinak" sörözés következik. -
#111 Én nem buktam :DD -
Braveheart #110 ma vezettemn elsőre rutinpályán -
#109 muahhahhaa -
#108 ez de looool !!! -
#107 ja -
#106 ez ütőőőős ;DDDDDD
hazavágott gecccc :DDDDDDDD