Mi történt ma Veled?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan végeztem a töri vizsgán beszedtem a szokásos 5-öst, aztán itthon fél du.-tán Postal 2-öztem, eszméletlen az a játék, pedig már nagyon rég volt az az idõ amikor 1 óránál tovább lekötött egy játék.
Most meg gondoltam írok ide valamit, bár lefogadom úgyse emléxik rám senki.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
War. War never changes.
és ráadásul #100 üzenet gecc, ezért én kajak vagyok...
topicot ennek nem nyitsz ?
ilyen sincs 😄DDDDDD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
izzadtam mint az állat
holnap megyek vezetni
War. War never changes.
bár a törire egy szót nem tanultam sose (vagyis helyesbítek, az évben soha, ismétlem soha nem vettem elõ tanulásra könvet vagy mást ) 😊)
de azért nem szeretnék megbukni 😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ja még szarrá is áztam
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
SZURKOLJON NEKEM MINDENKI, MERT LEHET HOGY HOLNAP ELVÉRZEK ELECTROBÓL!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
természetesen vesztettünk 4góllal vertek minket. A birók nekik fujtak mint állat bevertem volna bármelyiknake a képét de kegyetlenül

Ergo normális ember utálja a sportot 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
War. War never changes.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''