Mi történt ma Veled?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Beálltam, mint a gerely.....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Negyedszerre operálták az aortámat. Balesetem volt, átszúrta az egyik bordám. Sajnos nem jött helyre rendesen, ezért meg kellett mûteni. De akkor persze szó sem volt arról, hogy a béna orvosok miatt négyszer... És lehet, hogy még nincs vége.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
War. War never changes.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Én már rájöttem sajnos, hogy az ilyeneket el kell viselni amíg nincsen pénzed egy autóra. Veled is a buszmegállóban kötekedtek. Azért vannak ezek az esetek mert gyalog vagyunk kénytelenek járni-kelni a városban, lépten nyomon találkozunk 3-4 fõs rossz arcokkal, azzal a tipikus szöveggel, hogy nincs térerejük vagy le vannak merülve és sürgõsen telefonálniuk kell, még ott van az eladós elcserélõs sztori, rengeteg ilyen történetetrõl halottam már és tapasztaltam. Kocsival viszont semmi ilyesmi nem fordulna elõ, én már azt várom, hogy ezáltal kikerrülhessem ezeket a patkányokat. Persze ez nem old meg minden problémát mert autóban is megtámadhatnak, erre az esetre fogok letenni egy fegyvervizsgát és az autóban tartani egy fegyvert.
Amúgy hogy vágtad ki magadat, hogy nem vertek meg?
Reemélem nem húztak le. Mer én olyan vagyok, ha egyedül betalálnak mindenemet odaadom csak haggyanak békén.
War. War never changes.
tüsszentettem 10et egymás után és már folyt is az orrom... és elvettema vetilátort a monitorról !!!
a föld alá röhögtem magam !!!

Ma nagy bucsuzkodás, hazajövés.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Király!
Viszont jövõ 7tõl én is pakolok ezerrel! blah
-the invisible-
persze hogy CS, WC3, HL, Freelancer, meg ilyenek...
ha gépre nézek már hányok is... és péntekig ;DDDD
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
, meg voltam fogorvosnál (betömték 2 lyukas fogamat), meg voltam adókártyát csináltatni

War. War never changes.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Meg sem álltam egész nap...
Csináltam vsgy 100.000 látványtervet + árajánlatot Drága Boss