Mi történt ma Veled?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Az mondjuk ciki, ha csak ugy idegen helyre be akarnak menni locsolni...

Szerintem pesten a locsolasnak nincs nagy hagyomanya, mert ki a tököm utazza at hatszor a varost, hogy meglocsolja az ismeröseit? :-)

En gyerekkoromban mindig nagyanyamnal locsoltam videken.

Ahol most elek, ott nem ismerik a locsolast.

Ott tojasokat dugnak el a kertben es a gyerekek azt keresik. (tök nyominger egy szokas)

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

The Garrett
lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
gec... velem is mi történt ma... jövünk haza tesómmal nagymutertól - teli a has, teli a zseb - fasza, már majdnem otthonvagyunk... erõsen fúj a szél... én dumálok vmit tesómnak, és eccere csak azt veszem észre hogy vmi kiabszott nagy suhanás van felettünk 😊 erre vmi retya szétcsapja tesómat, bazzegh meg rám is ömlött...

BAZZEGH FELNÉZÜNK, ERRE LESZART MINKET A GÓLYA !!!!

tesómat a kabátján 3x, a vállán, a kezén, és a zsebeknél, meg eccer a farmerján... engem meg 2x a lábamon, eccer combon, meg sípcsonton... de az volt a mákom hogy a zöld guánó tesómat kapta el, engem csak a fehér hígfosszarlé kapott el 😄DDD

ennyit a húsvétrõl... minket is meglocsoltak 😄DDDD

ricsi1
arra ébredek,h unokatesóm locsolja anyám...1:35 kor keres tesóm telefonon,h menjek mert meg kell locsolni keresztanyámat..ennyi

ranGer2
Felkeltem és ettem

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

glillu
engem meg jópáran meglocsoltak má...ma

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

shaba23
én csak felkeltem, és ébren vagyok azóta is
Mert húsvétkor teli van velük az összes utca, ahogy házról házra járnak és locsolni akarnak. Miért, Bp-en ez nem így van? 😊

War. War never changes.

Hunnenkoenig
Ebbe miert kellett megint belevinni a ciganyokat? :-)

En felkeltem es bekapcsoltam a gepem. :-)

Én pl. ma elmentem locsolni, és jól megtömtem a zsebeimet 😊
A sok cigány csak leste, miért vigyorgok annyit 😊

War. War never changes.

zaki
😄DD

Mike at home
sejtem, de nem jut eszembe...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hen-tes
oan jó buliba voltan gecc !!
és nmien zenét toltak ? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike at home
na akkor kapd magad, mert ip alapon, mar tdujak ki vagy, szal
mostanaban torhetik rad az ajtot a kommandosok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hornbali
Lehúztam a piacon 2 mamát, kiraboltam egy ékszerboltot, feltörtem a NASA serverét és eltérítettem a Spirit-et, szal semmi különös nem történt, teljessen átlagos nap volt a mai.

FtranX
az szar

PResident Evil
amugy beteg vagyok mint állat, és itthon ültem... =(

FtranX
semmi érdekes

PResident Evil
miket kerestek...

O0D:

Hajrá Dózsa György!

hornbali
Összefostam magam, mielõtt elértem voltam a WC-re...

csum666
semmi különös😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

zaki
f*szom 04:40-kor keltem (3 órát szunyáltam), mehetek dolgozni, kiba... álmos vagyok

Galy
akkor elõbb kérdezd meg a jogaid 😊
Csak az a baj, hogy egy nyitott nagy kapu választja el az irodát a rendõrségtõl.
Galy
uuhhhh, én balhéztam volna asszem...egy iylentõl elpattant volna a húr 😊
zaki
én is nemrég voltam, és 3 órát vártam, hogy meghosszabbítsák a kib*szott útlevelemet

BASSZAMEGAZOKMÁNYIRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma voltam személyit csináltatni 12-kor, ott állok másfél órát, erre meg amiko hívnak, kiderül, hogy rossz sorszámot húzott az a barom biztonsági õr, pedig ott pofáztam hangosan, hogy nem jogosítványt akarok, hanem személyit!!! Mehetek vissza negyed négykor.

Hogy rohadna meg az összes!!!
[HUN]PAStheLoD
ma ilyen kedvességnapot tartasz ? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
bazd+
majd holnap megyek megint délután

PResident Evil
bazz már ithon vagy ?

3 óra nem munka 😄DDD

remélem menned kell délután is

zaki
szerencsém volt, kemény 3 órát dolgoztam (06-09), de azt rendesen, így nem lett elb*szva az egész napom

zaki
és mi a helyzet veled, tanulsz még?

PResident Evil
meghiszem azt... addig örülj !!!

zaki
ok, csak hülyültem

SoDI---
21

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

zaki
és hány éves vagy 12?

SoDI---
Sodi bazze neked sose lesz munkád !!!

Elhiszed, hogy nagyon jól elvagyok én a tanulással? :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

PResident Evil
ezaz fel a fejjel !!!

zaki
de lassan megyek, bevágom a szunyát, mert nem bírok majd hajnalban felkelni...

zaki
az lesz

zaki
hát erre mit mondjak?! á megvan: kapd be

PResident Evil
na... muszály... megcsinálod, hazajössz, pihensz... és persze fórumozol...

Sodi bazze neked sose lesz munkád !!!

SoDI---
de holnap 04:45-kor kelek, mert mehetek dolgozni

Ha minden jól megy, engem még néhány évig nem fenyeget az, hogy ki kelljen ejtenem ezt a mondatot a számon :-)

zaki
kösz, így már jobb

PResident Evil
bazze zaki ez az élet !!!

zaki
nekem ma semmilyen volt a napom, de holnap 04:45-kor kelek, mert mehetek dolgozni...

Davidus
Rám nem mondhatták. Az kizárt

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Mijazisten tud baszni egy kenyérpirító?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯