266
Mi történt ma Veled?
-
#226 nah ma mi történt velem: felkeltem, és mos itt fekszek az ágyban. ennyi. -
#225 héééé ez nem is nyominger:( gyerekkorunkban nekünk is meg kellett keresni, mer ahonnan apukám jött ez ott szokás volt:) és nekem tökre teccett:D -
#224 ez nemsemmi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#223 mentem reggel locsolkodni 8 szódával, sehol nem kaptam semmit, viszont utolsó helyen úgy bebasztunk haverjaimmal mint az állat. utána léptem nyársalni, ahol még kicsit felüdítettem a gyomromat, utána kikészültem, és elterültem. most itthon vagyok. a cangám defektes lett, 5 kilometert kellett erdőben vinnem. szar ügy. -
#222 majd téged is:) -
#221 prezi hozza a formáját :D -
#220 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#219 nah ez lemaradt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#218 én téged szarlak le... -
#217 balek :DDD -
#216 Az mondjuk ciki, ha csak ugy idegen helyre be akarnak menni locsolni...
Szerintem pesten a locsolasnak nincs nagy hagyomanya, mert ki a tököm utazza at hatszor a varost, hogy meglocsolja az ismeröseit? :-)
En gyerekkoromban mindig nagyanyamnal locsoltam videken.
Ahol most elek, ott nem ismerik a locsolast.
Ott tojasokat dugnak el a kertben es a gyerekek azt keresik. (tök nyominger egy szokas) -
#215 -
#214 lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#213 gec... velem is mi történt ma... jövünk haza tesómmal nagymutertól - teli a has, teli a zseb - fasza, már majdnem otthonvagyunk... erősen fúj a szél... én dumálok vmit tesómnak, és eccere csak azt veszem észre hogy vmi kiabszott nagy suhanás van felettünk :) erre vmi retya szétcsapja tesómat, bazzegh meg rám is ömlött...
BAZZEGH FELNÉZÜNK, ERRE LESZART MINKET A GÓLYA !!!!
tesómat a kabátján 3x, a vállán, a kezén, és a zsebeknél, meg eccer a farmerján... engem meg 2x a lábamon, eccer combon, meg sípcsonton... de az volt a mákom hogy a zöld guánó tesómat kapta el, engem csak a fehér hígfosszarlé kapott el :DDDD
ennyit a húsvétről... minket is meglocsoltak :DDDDD
-
#212 arra ébredek,h unokatesóm locsolja anyám...1:35 kor keres tesóm telefonon,h menjek mert meg kell locsolni keresztanyámat..ennyi -
#211 Felkeltem és ettem -
#210 engem meg jópáran meglocsoltak má...ma -
#209 én csak felkeltem, és ébren vagyok azóta is -
Braveheart #208 Mert húsvétkor teli van velük az összes utca, ahogy házról házra járnak és locsolni akarnak. Miért, Bp-en ez nem így van? :) -
#207 Ebbe miert kellett megint belevinni a ciganyokat? :-)
En felkeltem es bekapcsoltam a gepem. :-) -
Braveheart #206 Én pl. ma elmentem locsolni, és jól megtömtem a zsebeimet :)
A sok cigány csak leste, miért vigyorgok annyit :) -
#205 :DDD -
#204 sejtem, de nem jut eszembe... -
#203 oan jó buliba voltan gecc !!
és nmien zenét toltak ? :D -
#202 na akkor kapd magad, mert ip alapon, mar tdujak ki vagy, szal
mostanaban torhetik rad az ajtot a kommandosok -
#201 Lehúztam a piacon 2 mamát, kiraboltam egy ékszerboltot, feltörtem a NASA serverét és eltérítettem a Spirit-et, szal semmi különös nem történt, teljessen átlagos nap volt a mai. -
#200 az szar -
#199 amugy beteg vagyok mint állat, és itthon ültem... =( -
#198 semmi érdekes -
#197 miket kerestek... -
#196 -
#195 Összefostam magam, mielőtt elértem voltam a WC-re... -
#194 semmi különös:) -
#193 f*szom 04:40-kor keltem (3 órát szunyáltam), mehetek dolgozni, kiba... álmos vagyok -
#192 akkor előbb kérdezd meg a jogaid :)
-
neménvoltam #191 Csak az a baj, hogy egy nyitott nagy kapu választja el az irodát a rendőrségtől. -
#190 uuhhhh, én balhéztam volna asszem...egy iylentől elpattant volna a húr :)
-
#189 én is nemrég voltam, és 3 órát vártam, hogy meghosszabbítsák a kib*szott útlevelemet -
neménvoltam #188 BASSZAMEGAZOKMÁNYIRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma voltam személyit csináltatni 12-kor, ott állok másfél órát, erre meg amiko hívnak, kiderül, hogy rossz sorszámot húzott az a barom biztonsági őr, pedig ott pofáztam hangosan, hogy nem jogosítványt akarok, hanem személyit!!! Mehetek vissza negyed négykor.
Hogy rohadna meg az összes!!! -
#187 ma ilyen kedvességnapot tartasz ? :P