173
GTR Ferrari 360 Challenge
-
#88 nekem hiányzik... -
#86 ok:)
de olyan shot is legyen amikor pörög a kerék ezerrel.... -
#85 Epp annyira, hogy eleg legyen. Leesnek a spoilerek, szarnyak, kopik, serul, leeg a motor, szetesik a valto, kitornek a kerekek.
A kaszni nem gyurodik, de anyira nem szamit. Ha mar nics meg csak az elso spoiler, akkor mar ugy sem lehet vele menni:)) -
#83 egyik sem -
#82 az egy lamborgini murcielago -
#80 uuu eleg lassan esett le az egy lambo:) -
#78 "123456" ember kerdezte, hogy Bobbi veveben milyen auto van. -
#77 melyik? -
#76 Upssz:) Ezt akartam...
-
#75 Az vagy Lambi vagy Ferrari:)
-
#74 ez mi? -
#72 ÁÁÁÁÁ mindjárt sííírokk :) de szép ! Viper buzi vagyok :P -
#70 Igen, igen. Ez a garazsom elott keszult foto:))) -
#69 sztem is egész jó, de a hangokkal nem vagyok kibékülve
illetve szvsz a gtr motorhangjai jobbak voltak
amugy erdemes a gtr patc-et felrakni akiknek nem megy... -
#68 bemutatom Mr. Brutal-t:)))
-
#67 De mielott valaki beleelne magat a kepek miatt, csak ugy erdemes hasznalni, hogy minden segitseg ki van kapcsolva. Es ugy, k*rva nehez!
~700HP es 600Nm szinte minden auto, es ugy is viselkednek:)))))
Bar meg nem ultem ilyen autoban, de eltudom kepzelni, hogy 700 paci, tenyleg szaggatja az aszfaltot meg 3-asban is:)) Vagyis, csak ovatosan:DDD -
#66 Na meg egyett:))
-
#65 A felreertesek elkerulese vegett:DDDDD
Ezek SCREENSHOT-ok, tuning nelkul (#24, @31, #52). A felbontas van kisinyitve a forum miatt, es tomoritve JPG-vel.
A #24 es #31 en csinaltam, csak oda alltam a "patkara". Csak jatekban jobban nez ki, mert nagyobb a felbontas, es nincs agyon tomoritve:))) Es 20-30 megy egyszerre:DDD
-
#64 f1 2000re nincs mod? -
#63 hova a faszba kell kicsomagolni? -
#62 ez sima shot csak 800x600-ra raktam a prhotoshopban ez nalam igy nez ki:DDD -
#61 hova kell kicsomagolni a modot? -
#60 dc++ magyar hubokon megvan pár embernek isoban -
#59 áh nem jó...
ez az autó megy ha jól látom...egy motion blur-t kéne körkörösen rányomni a kerekekre.
és ha már a photshopban vagy, a falnak is varázsolj némi árnyékot:)
egyébként meg fasza:)
Már tudom miért nem erőlködnek a programozók...
Bill bácsi ugye megalkotta a windowsos PC-t. Minden borzalma ellenére a kedves felhesználók akarnak vele kezdeni valamit:) és az otthoni nyüzsiben apuci megtanul autókat modellezni csak hogy Ferrarival nyomulhasson:) -
#58 200el m1? -
#57 f1 98al nemmegy a mod? :D -
#56 nekem f1 2002 is kéne :( azt honnan? -
#55 Parancsolj:))
-
#54 Nekem a sima GTR elindul, viszont a 360c-nél ugyanezt csinálja. -
#52 Ez is egy erdekes festes:))
-
#51 A Mod-okat innen: http://www.hsw.hu
Net-en egyszeruen a "beepitett" menubol lehet inditani. De nagyon szar a net kodja, sajnos. KabelNet-tel host-olva max. 2-3 ember. Vagyis ertelmetlen.
Elvileg a Mod-ok mukodni fognak a kovetkezo F1 alatt is ('99-02 Challange), es talan ott mar megcsinaljak normalisan a kodot. -
#50 honnan szedted le , mond má meg -
#49 hogy lehet interneten játszani? -
#47 lássuk jacek:)
te egy nagy művész vagy
-
#46 ez a lényeg...
és a versenyzők hihetetlen magas száma:)
nem szokott valaki eltűnni?lag? -
#45 honnan? :) plz gimmi link -
#44 szal egy darabig lehet szedni :D, jah, én DC++-ről szedtem az F1-et, a többit pedig egy csomó site-on megtalálod -
#43 kb 1,1 GB az összes :) -
#42 ehh, először letöltöttem az EA F1 2002 ISO-t, aztán a gtr 2002 modot, ahhoz a patchet, aztán a modena challenge aztán a moden challenge patch :) -
#40 na elindult! És kva jó:))))