173
GTR Ferrari 360 Challenge
-
#129 de ugye ez fsb-s usb-s? :-) -
#128 hát az itteni TEscoban sose tudják milyük van
amikor GPL-t akartam venni akkor tapasztaltam -
#127 Erről beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel előtte....van-e még? -
#126 Erről beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel előtte....van-e még? -
#125 erről beszéltek?
http://www.funstore.cz/products/joy/msw_sidewinder_ff/1.jpg
ez minden tescoban kapható?
fsb-s? -
#124 szep:) -
#123 Jaceknak Mohustól:)...GT4
-
#122 "s.emi rezgés meg ilyenek.. "
konnektorba bedugtad? -
#121 "egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-őt :)"
hogy érted hogy a GT3 video nem a valós grafikát tükrözi?
nem veszünk!!!!:) -
#120 köszi...holnap meglesem... -
#119 ohh az cool.. d -
#118 minden tescoban pesten is pecsen miskolcon:) innen vannak infok :) -
#117 nekem is gameportos kormány van.. ahogy bejött megvette a fater..és drágább volt mint 50 ezer:))))
azota megvan de beszart a pedálja..ez van előfordulhat az MS kormánynál is... mindegy.. pirosat akarok venni.. de csak a pécsiben annyi a piros?? mert ha igen valaki vegye meg nekem:))) majd kimegyek érte 1-2 hét mulva:))) -
#116 Amúgy hamár a fórumnál vagyunk :)))
Nekem nagyon bejön a GTR 2002 és most ez a Modena Mod is :))))
Brutál grafika, jó fizika , killer hangok, élvezek .... -
#115 A Tesco utalja a nagy lét a reklámért....LOL -
#114 Kezdtem a játékportossal, majd hozattam németből egy USB-set, és 3 hónapja lecseréltem egy új pirosra....
Felraktam a gyári progit,hiába nem Xp-s a driver...
Telepítés folytatása és kész!
Onnantól kezdve műxik tökéletesen....
Legelőször amikor telepítettem, nem ment, de egy új XP telepítés majd kormány újrainstallálás megoldotta!
Sok sikert!
Az MS Sidewinder az ár/minőség kategóriában a ma legtuttibb kormány!
( amúgy nekem az első még 47000 be került, de nekem mint a mellékelt ábra mutatja nagyon bejött, hiába esküszik mindenki a MOMO-ra! Biztos jó az is, de ennyivel nem....)
A pécsi Tesco-ban mától 17 990.-Ft.
-
#112 Nemtom mi a bajod vele nekem megy minden faszányosan.....és MS Sidewinderem van már 4 éve... -
#111 pedálok nem müxenek.. ezért kell gombokra tennem..érti?? -
#110 Nem tudom miert olyan fontos a kerekforgas:)) De tessek, takoltam egyet:DDD
Kerek (5,8 Mbyte, DivX 5.03) -
#109 Csocso en meg tudom fejteni az irasodat mert en is akkora okossagokat szoktam irni neha hogy csodajara jarnak:) -
#108 "gázt az egyik gombra akartam tenni" erre ertettem:DDDDDDDDDDDDD -
#107 ha ezt nemértetted elmehetsz a:))))))))
azért annyira még nem vagyok fáradt.. elolvastam meg lehet érteni.. -
#106 uristen:))))))))) -
#105 az a legnagyobb baj hogy valamiért nem akar szuperálni az f1 2002 az ms kormánnyal.s.emi rezgés meg ilyenek.. és a gázt az egyik gombra akartam tenni de nem akarja észrevenni hogy gombra akarom rakni:((((( -
#104 kurva életbe :(( most majdnem sírok :( ugyanis 3 kedvenc gammám van, a CS, az LFS, és a GT3, és ez utóbbival sajnos nagyon ritkán játszhatok :(( pedig imádom az összes részét !
télleg egy istenkirály a video, de ugyebár ez egy kész játék! amit nem szabad feledni
egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-őt :) -
#103 uber a replay en elismerem -
#102 nem kell ismerem en a GT3-at en nem 81% jatszottam vele:D -
#101 se a videot ne fikázd, se a játékot ! -
#100 de ha már én megnéztem a művedet akkor te is nézd meg ezt
http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi -
#99 "borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:))"
meggyőztél:) -
#98 operator hibazik?:)) itt hibazik mert neha en vagyok:))
kb 6 autot bir el egy adsl host de azota van dedi server egyelore 11 fo:)
mikodik minden nem csak a lengescsillapito hanem minden:)
borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:)) -
#97 szega jacek
na végigneztem ma az LFS-Jacek videot...múltkor csak az ugyanolyan noname verda más festésekkel című művig néztem meg...
A második felében láttam a nyomulást. A pályán végigfutó kamera nem rossz, fák lengedeznek...de nem estem hasra, mivel a kamera mint egy robot megy végig...az operatőr sohasem hibázik
Aztán jöttek a verdák...és olyan deja-vu érzésem volt. 6 autó...ez véletlen? aztán volt ilyen színszűrős effekt...ezt is láttam már valahol
lengéscsillapítók működését nem véltem felfedezni(de lehet hogy a 320*240-es avi miatt), a verdák nem dőltek be kanyarokban vagy ilyesmi...elég makettes érzésem volt...és az arcade burnout 2 kocsimozgásai jutottak eszembe így kívűlről nézve a visszajátszást. Ráadásul a kamera körbejárása közben a verdák beremegtek (előre-hátra hirtelen) ami hazavágta rendesen a folyamatosságot
féknyom sehol, törés ohne...a borulások totál irreálisak...szóval eddig nem tudom hol a híres fizika, mondjuk az szép ahogy a gumifalat szét lehet nyomni:) eddig egy szimpla autósjáték semmi több.. -
#96 na jó...
nyomjatok egy linket ahol van videó:) -
#95 ejnye:) -
#94 Az az "alap" GTR 2002-bol. -
#93 az a GTR2002-bol eleg meglepo modon:D -
#92 Azok a képek ahol modena van a GTR Ferrari 360 Challange Modból vannak igaz ? (nem kérdés, természetes) de akkor a lejjebb linkelt Viper Lambi meg a töbi az honnan van ? -
#91 jjjaa ertem mar Mohus itt a jatekban is 3D a felni nem egy teglan egy textura mint a GT3-ban:D -
#90 Olyan kepet nem tudok:))) Mivel rendesen forog a kerek, es nem "forgo textura" van rajta, igy minden frameben szamolja. Igy ha kiszedek egy kepet, az egy frame lesz, vagyis mindenfele keppen allo kereket latsz:)))
De nem ertem arasz latni egyet, forog a kerek rendesen.:DD Teesek:) Forgo kerek, szuper pillanat felvetel:DDD
-
#89 mi nem ertem?:D