173
GTR Ferrari 360 Challenge
  • Breki33
    de ugye ez fsb-s usb-s? :-)
  • Breki33
    hát az itteni TEscoban sose tudják milyük van

amikor GPL-t akartam venni akkor tapasztaltam
  • GSiZSolti
    Erről beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel előtte....van-e még?
  • GSiZSolti
    Erről beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel előtte....van-e még?
  • Breki33
    erről beszéltek?

http://www.funstore.cz/products/joy/msw_sidewinder_ff/1.jpg

ez minden tescoban kapható?

fsb-s?
  • Jacek
    szep:)
  • mohus
    Jaceknak Mohustól:)...GT4

• mohus
    "s.emi rezgés meg ilyenek.. "

konnektorba bedugtad?
  • mohus
    "egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-őt :)"

hogy érted hogy a GT3 video nem a valós grafikát tükrözi?

nem veszünk!!!!:)
  • mohus
    köszi...holnap meglesem...
  • CSOCSO
    ohh az cool.. d
  • Jacek
    minden tescoban pesten is pecsen miskolcon:) innen vannak infok :)
  • CSOCSO
    nekem is gameportos kormány van.. ahogy bejött megvette a fater..és drágább volt mint 50 ezer:))))
    azota megvan de beszart a pedálja..ez van előfordulhat az MS kormánynál is... mindegy.. pirosat akarok venni.. de csak a pécsiben annyi a piros?? mert ha igen valaki vegye meg nekem:))) majd kimegyek érte 1-2 hét mulva:)))
  • GSiZSolti
    Amúgy hamár a fórumnál vagyunk :)))
    Nekem nagyon bejön a GTR 2002 és most ez a Modena Mod is :))))
    Brutál grafika, jó fizika , killer hangok, élvezek ....
  • GSiZSolti
    A Tesco utalja a nagy lét a reklámért....LOL
  • GSiZSolti
    Kezdtem a játékportossal, majd hozattam németből egy USB-set, és 3 hónapja lecseréltem egy új pirosra....
    Felraktam a gyári progit,hiába nem Xp-s a driver...
    Telepítés folytatása és kész!
    Onnantól kezdve műxik tökéletesen....
    Legelőször amikor telepítettem, nem ment, de egy új XP telepítés majd kormány újrainstallálás megoldotta!
    Sok sikert!
    Az MS Sidewinder az ár/minőség kategóriában a ma legtuttibb kormány!

( amúgy nekem az első még 47000 be került, de nekem mint a mellékelt ábra mutatja nagyon bejött, hiába esküszik mindenki a MOMO-ra! Biztos jó az is, de ennyivel nem....)

A pécsi Tesco-ban mától 17 990.-Ft.
  • GSiZSolti
    Nemtom mi a bajod vele nekem megy minden faszányosan.....és MS Sidewinderem van már 4 éve...
  • CSOCSO
    pedálok nem müxenek.. ezért kell gombokra tennem..érti??
  • Alexease
    Nem tudom miert olyan fontos a kerekforgas:)) De tessek, takoltam egyet:DDD
    Kerek (5,8 Mbyte, DivX 5.03)
  • Jacek
    Csocso en meg tudom fejteni az irasodat mert en is akkora okossagokat szoktam irni neha hogy csodajara jarnak:)
  • Jacek
    "gázt az egyik gombra akartam tenni" erre ertettem:DDDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    ha ezt nemértetted elmehetsz a:))))))))
    azért annyira még nem vagyok fáradt.. elolvastam meg lehet érteni..
  • Jacek
    uristen:)))))))))
  • CSOCSO
    az a legnagyobb baj hogy valamiért nem akar szuperálni az f1 2002 az ms kormánnyal.s.emi rezgés meg ilyenek.. és a gázt az egyik gombra akartam tenni de nem akarja észrevenni hogy gombra akarom rakni:(((((
  • ÁjjLe BoBBi
    kurva életbe :(( most majdnem sírok :( ugyanis 3 kedvenc gammám van, a CS, az LFS, és a GT3, és ez utóbbival sajnos nagyon ritkán játszhatok :(( pedig imádom az összes részét !
    télleg egy istenkirály a video, de ugyebár ez egy kész játék! amit nem szabad feledni
    egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-őt :)
  • Jacek
    uber a replay en elismerem
  • Jacek
    nem kell ismerem en a GT3-at en nem 81% jatszottam vele:D
  • ÁjjLe BoBBi
    se a videot ne fikázd, se a játékot !
  • mohus
    de ha már én megnéztem a művedet akkor te is nézd meg ezt

http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi
  • mohus
    "borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:))"

meggyőztél:)
  • Jacek
    operator hibazik?:)) itt hibazik mert neha en vagyok:))
    kb 6 autot bir el egy adsl host de azota van dedi server egyelore 11 fo:)
    mikodik minden nem csak a lengescsillapito hanem minden:)

borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:))
  • mohus
    szega jacek

na végigneztem ma az LFS-Jacek videot...múltkor csak az ugyanolyan noname verda más festésekkel című művig néztem meg...

A második felében láttam a nyomulást. A pályán végigfutó kamera nem rossz, fák lengedeznek...de nem estem hasra, mivel a kamera mint egy robot megy végig...az operatőr sohasem hibázik

Aztán jöttek a verdák...és olyan deja-vu érzésem volt. 6 autó...ez véletlen? aztán volt ilyen színszűrős effekt...ezt is láttam már valahol

lengéscsillapítók működését nem véltem felfedezni(de lehet hogy a 320*240-es avi miatt), a verdák nem dőltek be kanyarokban vagy ilyesmi...elég makettes érzésem volt...és az arcade burnout 2 kocsimozgásai jutottak eszembe így kívűlről nézve a visszajátszást. Ráadásul a kamera körbejárása közben a verdák beremegtek (előre-hátra hirtelen) ami hazavágta rendesen a folyamatosságot

féknyom sehol, törés ohne...a borulások totál irreálisak...szóval eddig nem tudom hol a híres fizika, mondjuk az szép ahogy a gumifalat szét lehet nyomni:) eddig egy szimpla autósjáték semmi több..
  • mohus
    na jó...
    nyomjatok egy linket ahol van videó:)
  • Jacek
    ejnye:)
  • Alexease
    Az az "alap" GTR 2002-bol.
  • Jacek
    az a GTR2002-bol eleg meglepo modon:D
  • ÁjjLe BoBBi
    Azok a képek ahol modena van a GTR Ferrari 360 Challange Modból vannak igaz ? (nem kérdés, természetes) de akkor a lejjebb linkelt Viper Lambi meg a töbi az honnan van ?
  • Jacek
    jjjaa ertem mar Mohus itt a jatekban is 3D a felni nem egy teglan egy textura mint a GT3-ban:D
  • Alexease
    Olyan kepet nem tudok:))) Mivel rendesen forog a kerek, es nem "forgo textura" van rajta, igy minden frameben szamolja. Igy ha kiszedek egy kepet, az egy frame lesz, vagyis mindenfele keppen allo kereket latsz:)))
    De nem ertem arasz latni egyet, forog a kerek rendesen.:DD Teesek:) Forgo kerek, szuper pillanat felvetel:DDD

• Jacek
    mi nem ertem?:D