GTR Ferrari 360 Challenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ohh az cool.. d
Jacek
minden tescoban pesten is pecsen miskolcon:) innen vannak infok :)

CSOCSO
nekem is gameportos kormány van.. ahogy bejött megvette a fater..és drágább volt mint 50 ezer:))))
azota megvan de beszart a pedálja..ez van elõfordulhat az MS kormánynál is... mindegy.. pirosat akarok venni.. de csak a pécsiben annyi a piros?? mert ha igen valaki vegye meg nekem:))) majd kimegyek érte 1-2 hét mulva:)))
GSiZSolti
Amúgy hamár a fórumnál vagyunk :)))
Nekem nagyon bejön a GTR 2002 és most ez a Modena Mod is :))))
Brutál grafika, jó fizika , killer hangok, élvezek ....
GSiZSolti
A Tesco utalja a nagy lét a reklámért....LOL
GSiZSolti
Kezdtem a játékportossal, majd hozattam németbõl egy USB-set, és 3 hónapja lecseréltem egy új pirosra....
Felraktam a gyári progit,hiába nem Xp-s a driver...
Telepítés folytatása és kész!
Onnantól kezdve mûxik tökéletesen....
Legelõször amikor telepítettem, nem ment, de egy új XP telepítés majd kormány újrainstallálás megoldotta!
Sok sikert!
Az MS Sidewinder az ár/minõség kategóriában a ma legtuttibb kormány!

( amúgy nekem az elsõ még 47000 be került, de nekem mint a mellékelt ábra mutatja nagyon bejött, hiába esküszik mindenki a MOMO-ra! Biztos jó az is, de ennyivel nem....)

A pécsi Tesco-ban mától 17 990.-Ft.
GSiZSolti
Nemtom mi a bajod vele nekem megy minden faszányosan.....és MS Sidewinderem van már 4 éve...
CSOCSO
pedálok nem müxenek.. ezért kell gombokra tennem..érti??
Alexease
Nem tudom miert olyan fontos a kerekforgas:)) De tessek, takoltam egyet:DDD
Kerek (5,8 Mbyte, DivX 5.03)
Jacek
Csocso en meg tudom fejteni az irasodat mert en is akkora okossagokat szoktam irni neha hogy csodajara jarnak:)

Jacek
"gázt az egyik gombra akartam tenni" erre ertettem:DDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
ha ezt nemértetted elmehetsz a:))))))))
azért annyira még nem vagyok fáradt.. elolvastam meg lehet érteni..
Jacek
uristen:)))))))))

CSOCSO
az a legnagyobb baj hogy valamiért nem akar szuperálni az f1 2002 az ms kormánnyal.s.emi rezgés meg ilyenek.. és a gázt az egyik gombra akartam tenni de nem akarja észrevenni hogy gombra akarom rakni:(((((
ÁjjLe BoBBi
kurva életbe :(( most majdnem sírok :( ugyanis 3 kedvenc gammám van, a CS, az LFS, és a GT3, és ez utóbbival sajnos nagyon ritkán játszhatok :(( pedig imádom az összes részét !
télleg egy istenkirály a video, de ugyebár ez egy kész játék! amit nem szabad feledni
egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-õt :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
uber a replay en elismerem

Jacek
nem kell ismerem en a GT3-at en nem 81% jatszottam vele:D

ÁjjLe BoBBi
se a videot ne fikázd, se a játékot !

mohus
de ha már én megnéztem a mûvedet akkor te is nézd meg ezt

http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:))"

meggyõztél:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jacek
operator hibazik?:)) itt hibazik mert neha en vagyok:))
kb 6 autot bir el egy adsl host de azota van dedi server egyelore 11 fo:)
mikodik minden nem csak a lengescsillapito hanem minden:)

borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja:))

mohus
szega jacek

na végigneztem ma az LFS-Jacek videot...múltkor csak az ugyanolyan noname verda más festésekkel címû mûvig néztem meg...

A második felében láttam a nyomulást. A pályán végigfutó kamera nem rossz, fák lengedeznek...de nem estem hasra, mivel a kamera mint egy robot megy végig...az operatõr sohasem hibázik

Aztán jöttek a verdák...és olyan deja-vu érzésem volt. 6 autó...ez véletlen? aztán volt ilyen színszûrõs effekt...ezt is láttam már valahol

lengéscsillapítók mûködését nem véltem felfedezni(de lehet hogy a 320*240-es avi miatt), a verdák nem dõltek be kanyarokban vagy ilyesmi...elég makettes érzésem volt...és az arcade burnout 2 kocsimozgásai jutottak eszembe így kívûlrõl nézve a visszajátszást. Ráadásul a kamera körbejárása közben a verdák beremegtek (elõre-hátra hirtelen) ami hazavágta rendesen a folyamatosságot

féknyom sehol, törés ohne...a borulások totál irreálisak...szóval eddig nem tudom hol a híres fizika, mondjuk az szép ahogy a gumifalat szét lehet nyomni:) eddig egy szimpla autósjáték semmi több..

mohus
na jó...
nyomjatok egy linket ahol van videó:)

Jacek
ejnye:)

Alexease
Az az "alap" GTR 2002-bol.
Jacek
az a GTR2002-bol eleg meglepo modon:D

ÁjjLe BoBBi
Azok a képek ahol modena van a GTR Ferrari 360 Challange Modból vannak igaz ? (nem kérdés, természetes) de akkor a lejjebb linkelt Viper Lambi meg a töbi az honnan van ?

Jacek
jjjaa ertem mar Mohus itt a jatekban is 3D a felni nem egy teglan egy textura mint a GT3-ban:D

Alexease
Olyan kepet nem tudok:))) Mivel rendesen forog a kerek, es nem "forgo textura" van rajta, igy minden frameben szamolja. Igy ha kiszedek egy kepet, az egy frame lesz, vagyis mindenfele keppen allo kereket latsz:)))
De nem ertem arasz latni egyet, forog a kerek rendesen.:DD Teesek:) Forgo kerek, szuper pillanat felvetel:DDD

Jacek
mi nem ertem?:D

mohus
nekem hiányzik...

mohus
ok:)
de olyan shot is legyen amikor pörög a kerék ezerrel....

Alexease
Epp annyira, hogy eleg legyen. Leesnek a spoilerek, szarnyak, kopik, serul, leeg a motor, szetesik a valto, kitornek a kerekek.
A kaszni nem gyurodik, de anyira nem szamit. Ha mar nics meg csak az elso spoiler, akkor mar ugy sem lehet vele menni:))
ÁjjLe BoBBi
egyik sem

ÁjjLe BoBBi
az egy lamborgini murcielago

Jacek
uuu eleg lassan esett le az egy lambo:)

Alexease
"123456" ember kerdezte, hogy Bobbi veveben milyen auto van.
Jacek
melyik?

Alexease
Upssz:) Ezt akartam...
Alexease
Az vagy Lambi vagy Ferrari:)
Jacek
ez mi?

ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁÁÁ mindjárt sííírokk :) de szép ! Viper buzi vagyok :P

Alexease
Igen, igen. Ez a garazsom elott keszult foto:)))
Breki33
sztem is egész jó, de a hangokkal nem vagyok kibékülve

illetve szvsz a gtr motorhangjai jobbak voltak
amugy erdemes a gtr patc-et felrakni akiknek nem megy...
Jacek
bemutatom Mr. Brutal-t:)))

Alexease
De mielott valaki beleelne magat a kepek miatt, csak ugy erdemes hasznalni, hogy minden segitseg ki van kapcsolva. Es ugy, k*rva nehez!
~700HP es 600Nm szinte minden auto, es ugy is viselkednek:)))))

Bar meg nem ultem ilyen autoban, de eltudom kepzelni, hogy 700 paci, tenyleg szaggatja az aszfaltot meg 3-asban is:)) Vagyis, csak ovatosan:DDD
Alexease
Na meg egyett:))
Alexease
A felreertesek elkerulese vegett:DDDDD

Ezek SCREENSHOT-ok, tuning nelkul (#24, @31, #52). A felbontas van kisinyitve a forum miatt, es tomoritve JPG-vel.
A #24 es #31 en csinaltam, csak oda alltam a "patkara". Csak jatekban jobban nez ki, mert nagyobb a felbontas, es nincs agyon tomoritve:))) Es 20-30 megy egyszerre:DDD
Krinyo
f1 2000re nincs mod?

Krinyo
hova a faszba kell kicsomagolni?