GTR Ferrari 360 Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azota megvan de beszart a pedálja..ez van elõfordulhat az MS kormánynál is... mindegy.. pirosat akarok venni.. de csak a pécsiben annyi a piros?? mert ha igen valaki vegye meg nekem😊)) majd kimegyek érte 1-2 hét mulva😊))
Nekem nagyon bejön a GTR 2002 és most ez a Modena Mod is 😊)))
Brutál grafika, jó fizika , killer hangok, élvezek ....
Felraktam a gyári progit,hiába nem Xp-s a driver...
Telepítés folytatása és kész!
Onnantól kezdve mûxik tökéletesen....
Legelõször amikor telepítettem, nem ment, de egy új XP telepítés majd kormány újrainstallálás megoldotta!
Sok sikert!
Az MS Sidewinder az ár/minõség kategóriában a ma legtuttibb kormány!
( amúgy nekem az elsõ még 47000 be került, de nekem mint a mellékelt ábra mutatja nagyon bejött, hiába esküszik mindenki a MOMO-ra! Biztos jó az is, de ennyivel nem....)
A pécsi Tesco-ban mától 17 990.-Ft.
Kerek (5,8 Mbyte, DivX 5.03)
azért annyira még nem vagyok fáradt.. elolvastam meg lehet érteni..
télleg egy istenkirály a video, de ugyebár ez egy kész játék! amit nem szabad feledni
egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-õt 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
http://www.gtplanet.net/gallery/photos/gt3_video/Opposite_Lock.avi
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
meggyõztél😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
kb 6 autot bir el egy adsl host de azota van dedi server egyelore 11 fo😊
mikodik minden nem csak a lengescsillapito hanem minden😊
borulasok nem irrealisak hanem online jatek lagja😊)
na végigneztem ma az LFS-Jacek videot...múltkor csak az ugyanolyan noname verda más festésekkel címû mûvig néztem meg...
A második felében láttam a nyomulást. A pályán végigfutó kamera nem rossz, fák lengedeznek...de nem estem hasra, mivel a kamera mint egy robot megy végig...az operatõr sohasem hibázik
Aztán jöttek a verdák...és olyan deja-vu érzésem volt. 6 autó...ez véletlen? aztán volt ilyen színszûrõs effekt...ezt is láttam már valahol
lengéscsillapítók mûködését nem véltem felfedezni(de lehet hogy a 320*240-es avi miatt), a verdák nem dõltek be kanyarokban vagy ilyesmi...elég makettes érzésem volt...és az arcade burnout 2 kocsimozgásai jutottak eszembe így kívûlrõl nézve a visszajátszást. Ráadásul a kamera körbejárása közben a verdák beremegtek (elõre-hátra hirtelen) ami hazavágta rendesen a folyamatosságot
féknyom sehol, törés ohne...a borulások totál irreálisak...szóval eddig nem tudom hol a híres fizika, mondjuk az szép ahogy a gumifalat szét lehet nyomni😊 eddig egy szimpla autósjáték semmi több..
nyomjatok egy linket ahol van videó😊
De nem ertem arasz latni egyet, forog a kerek rendesen.😄D Teesek😊 Forgo kerek, szuper pillanat felvetel😄DD
de olyan shot is legyen amikor pörög a kerék ezerrel....
A kaszni nem gyurodik, de anyira nem szamit. Ha mar nics meg csak az elso spoiler, akkor mar ugy sem lehet vele menni😊)
illetve szvsz a gtr motorhangjai jobbak voltak
amugy erdemes a gtr patc-et felrakni akiknek nem megy...
~700HP es 600Nm szinte minden auto, es ugy is viselkednek😊))))
Bar meg nem ultem ilyen autoban, de eltudom kepzelni, hogy 700 paci, tenyleg szaggatja az aszfaltot meg 3-asban is😊) Vagyis, csak ovatosan😄DD
Ezek SCREENSHOT-ok, tuning nelkul (#24, @31, #52). A felbontas van kisinyitve a forum miatt, es tomoritve JPG-vel.
A #24 es #31 en csinaltam, csak oda alltam a "patkara". Csak jatekban jobban nez ki, mert nagyobb a felbontas, es nincs agyon tomoritve😊)) Es 20-30 megy egyszerre😄DD