173
GTR Ferrari 360 Challenge
-
#39 Naggyon kipróbálnám a mod-ot, de vmiért a pályabetöltés után kidob a desktopra. Nem tudjátok ezt mi okozhatja? -
#38 kamu cd kulccsal lehet vele játszani neten? -
[Walaki]D`Lair #37 Jahajjaj! A faszért nem ilyen szép az LFS....:))) Nameg azt a kurva fizikát is megcsinálhatnák már...:-/ -
#36 foleg ha csinalok egy shotot meg jobban nezne ki:D -
#35 A grafikai engine az az F1 2002. Nem sokat lehet vele kezdeni.
A net kodja az egy nagy kaki (sajnos).
De mozgasban tokeletes! A fizika az bomba! A lent irtak szerint, versenyzoktol, csapatoktol kaptak segitseget, az egyik tag, versenyzo volt, es most Porsche szerelo:))
Amikor benne ul az ember egy ilyen kocsiban, es masik 29 auto veszi korbe 50 koron keresztul, az nagyon durva. Nem igazan szamit, hogy kicsit "muanyag izu" vagy a tukrozodes nem tokeletes. Megy gyorsan, es az a lenyeg. Ember nincs, aki belulrol, verseny kozben ilyennel foglalkozna. -
#34 hátt...
nekem ez a kép műanyagízű...itt is a tükröződés az ünneprontó...
de mozgásban kell látni és örülni, hogy vannak lelkes magánzók ingyé
én egyszer F12002-ztam chelloval
iszonyatosan lagolt...csak úgy cikázott előttem a német srác aztán eltűnt örökre:) -
#33 ooo Porsche da beszt :)) -
#32 Van vele egy riport a HSW-n. Erdemes elolvasni: HSW Riport -
#31 Es az autok egy reszet egy Magyar ficko modellezte!! A Porsche volt a kedvence:))
-
#30 Ja es benne mind a 18 csapat es a 30 auto.
Es amikor 30-an indultun Milanon, es en voltma kozepen, azert fulig ert a szam:DDDDDDD -
#29 Aztaqrva!Kibaszott szép ez a gém!
-
#28 fasza... -
#27 De ami fontosabb, az ez (a keszito irta):
"Reméljük mindenkinek elnyeri a tetszését. Úgy érezzük ez a MOD mégtöbb multiplayer-es
szórakozást nyújt! A késésnek több oka is volt. A munkálatok legnagyobb része a fizika
feljavítására és a beállítási opciók limitálására ment el, melyket valós modena bajnokság
pilótáinak a visszajelzései és tanácsai alapján készültek el, szóval az autók irányítása annyira
valósághû amennyire csak lehetséges. A Beta teszt csapat többszáz órát töltött tesztelésekkel,
beállításokkal, újratesztelésekkel stb., és ezúton szeretném nekik megköszönni a
közremüködésüket és az elszántságukat." -
#26 Csak minimalisan, mert az F1 2002 az alapja. De a szarnyak, spoiler-ek, kerekek lehullanak... -
#25 wow
always coca cola:)
meg lehet zúzni? -
#24 Most ezzel "kozlekedek":)) Nagyon guuuut!
-
#23 hat remelem mert nem talaltam semmit:D -
#22 Elinditod a GT2002 modot, es a pre-game menuben alul (balszelso) van egy olyan kapcsolo: Switch to CUP mode / Switch to GT mode.
Ha erre gondoltal. -
#21 oooo hogy is indul ez el?:) -
#20 Köszönöm! -
#19 Köszönöm! Jön le ezerrel! -
Toya #18 http://www.hsw.hu -
#17 http://www.simbin.com/forums/ -
#16 Tudnátok mondani egy GTR2002 letöltési helyet?, mert nem találom sehol én pedig sikeressen nem írtam ki régen, amikor megjelent, de ezt a 360Challange-et kipróbálnám. -
#15 Hali!
rippel működik a GTR mod? -
#14 A hivatalos oldalon irtak hogy hiba. -
#13 van amit nem lehet állítani, mert az igazi 360 Challenge -ben sem engedik a szabályok... amit igazábol lehet azt lehet a játékban is. a felfuggesztés lehet, hogy hiba volt nemtom -
#12 Megjelent az 1.1-es patch:-)
Tegnap gyanus volt, hogy nemtudom allitani a felfuggesztest:)) Mar amegcsinaltak.:))
http://www.no-brakes.com/dloads/Games/f12002/mods/360updates/360C_v1.1.exe -
#11 szedemszedem -
#10 ez fasza!!!
dtm -
#9 Keszul egy ilyen is:
-
#8 ez nem az bakker:) -
#7 elösször arcade gépen volt vagy dreamcaston.. -
#6 Fel patch-eli a GTR 2002-ot 1.3-ra. A pre-game menuben lehet kivalasztani, hogy melyik mod fusson. Reggel megneztem, tenyleg jo lett!
SimBin -
#5 LOL -
#4 lol F12002-ala az uj simbin-es MOD ok csinaltak a GT2002 MOD-ot:) -
#2 mi is ez ? egy MOD ? vagy full gém ? -
#1 most jelent meg (simbin.com) ...... nem találok rá szavakat.... qrva jó !!!