Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vagy ez is benne van a painkillerhell.com-os videokban,mert akkor rángatom azt lefele.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A másik: Abból a terembõl, ahol üvegvitrinek vannak, az ablakon ki, át a párkányon a szemközti erkélyre, ott fel a domború tetõre, fel a cseréptetõre. Ott menni addig, míg kicsit jobbra szemben lesz az az erkély, ahova jutni akarunk. Én a "gyorsaság" kártya használatával ugrottam át a szemközti házra, de nem szembe a kis erkélyre, hanem a jobb falára a szoborra. utána átugrás a sarkon túli peremre, majd onnon be az erkélyre. Eléggé megszenvedtem vele. A gyorsaság nélkül nem tudtam megcsinálni, így is sokrszor próbálkoztam. Minden részlet után (ugrás a domború tetõre, ugrás a cseréptetõre) elmentettem, hogy minél kevesebbet kelljen újra ugrálni. Ha még nincs meg, akkor sok sikert.
A videók és képek sokat segítenek (amit Kiskolok is írt, de az Easy Option-t, ami szerinte gyerekjáték, én sem ismerem, most fogom megnézni.
Sok sikert!
És a trauma fokozatnak mi a befejezése? Ha már abban úgy sem tudom végigvinni, hagy legyek okosabb

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Gondolom megvannak a videók, és a 40megás City on Water videó is. Na nem az kell neked, hanem a fõoldalon középen-alul van egy olyan, hogy "Easy Option". Na azt a videót szedd le, és azalapján már gyerekjáték megcsinálni (a tornyoshoz képest legalábbis😄)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
4db olyan lelõhely van, ahova nem kell bemenni a pályához, de vannak szörnyek. A 4 helybõl 3 az elsõ nagy teren van, a 3 katonai lakosztály 😊, a garázsok mellett.
Babel-en pedig tényleg trükkös, mert van egy secret, ahol van csomó lõszer, meg van még egy ahol csak 1 db van 😊
Szal az egyik ott van, ahol a nagylépcsõn felmész, és jönne a plafonból lejövõ összenyomó cucc. Oda nem kell bemenni, hanem bal oldalon lévõ párkán átugrani, és körbemenni.
A másik ott van, ahol a talaj leszakadt, és fel kellett menni egy helyre (a torony felsõ szintje talán).
Na azon a szinten, ahol leszakadt, ki kell menni oldalra, és az egyik boltíves izénél lesz egy holy item, mellette egy létra. Létrán fel, majd menni tovább a boltíveknél, addig, amíg nem látsz még egy létrát. Ott fel, és ott lesz még egy holy item, tán élet, meg a keresett utolsó ammo pack 😊
(de ha nem jöttél ki a szövegembõl, akkor Painkiller Hell
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
warezcenterrõl leszedett gémet installálom!
Mind a 3 cd felment, install befejezve, de nem indul semmi a startra!
A military base pályán nekem simán ment a kártya megszerzése, mert addig nem engedett ki a pályáról, amíg nem volt meg minden ellenség. Az egyik titkos helyen van ellenség is. A repülõtér elkerített részében. Ha nem ezt hagytad ki, akkor szerintem próbáld meg újból a pálya elejérõl.
A Babelben sokat kell keresgetni, de megtalálhatóminden lõszer.
Sok sikert!
Egyébként nekem 2 helyen nem sikerült kártyát szereznem az insomniás játék során, a military base-en, és a babel-nél. A military base-en ugye mindet enemyt ki kell nyírni, szóval igyekeztem alaposan körbenézni, mégis 10 szörny kimaradt a végére, sõt, amikor már végeztem, szal megjelent a végsõ teleport, gondoltam visszaindulok megkeresni a hiányzókat, de a progi már failednek titulálta a küldetést. 1 secretet hagytam ki, de ott elvileg nem jön ellenség. Szóval nemtom, nektek ez könnyen megvolt? A Babelt még csak-csak meg tudom majd oldani szerintem, de a másikat nemtom hogy kéne.
Na majd ha befejeztem a Thief3-at, lehet megint nekiugrom, Nightmare-en a felénél tartok most kb.
Csináld úgy, hogy egybõl a szemben lévõ erkélyre érkezz!
Szal a szobor egy épület sarkán van, ez az erkély amiról pofázok meg a sarok másik részén.
Onnan már neki lehet futni szépen könnyedén, és ha elég közelrõl ugrassz el, akkor be tudsz fordulni a szoborhoz. Onnan meg már egyszerû 😊
Most nyomom traumán, már necrogiantot kinyírtam. Hát így hogy 3x használhatom a 4x-es sebzés, 2x-reload meg +20mp kártyákat, kicsit unfair a játék szörnyszembõl nézve ;-)
Szerintetek mi a legjobb/legeredményesebb kártyakombó, és fõleg milyen szitura? (boss, sima hent, stb.)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,