2502
-
#2182 A kártyákat hogy kell használni? Van 3 arany és egy ezüst ami elvileg képességeket adna de nem birok rájönni. Az 5/2-nél járok és mindig szarrálőnek a rohadékok, kellene valami extra képesség. -
Matheus #2181 az yo sok szörny :P :D -
titike #2180 Aki a Hell /pokol/ résznél jár az alig látható szörnyek leszedése után a demon váltásnál a lucifer csatánál ne a köveket hanem ha feldobja a kardját kell lőni és ezáltal megdöglik a szemét
csak azért irtam le mert én 2450 szörnyet löttem le mire rájöttem
-
#2179 google -
#2178 pl fileplanet, fileshack, hiavtalos weboldal... -
#2177 Hát ez 1 Celeron 1000Mhz 768Mb sd ram geforce fx 5200 128mb
demot merre szerezhetem be? -
#2176 Közbe rájöttem:) -
#2175 Nem tudja valaki mit kell csinálni a 2/5-ös részben?
A mocsárban vagyok és nem tudok mit csinálni a buborékos szörnyel:( -
#2174 nekem 1.2p3 cerka, 512 mem, fx5600-on high-on megy simán. mikor nagyon (azaz nagyon) sokan jönnek, oylankor lassuk kicsit de egyáltalán nem vészes. -
#2173 még sosem multiztam vele, de állítólag a multija veri sok más fps multiját -
#2172 nagy kár hogy nem lehet coop-ozni :( -
#2171 3 CD-s, demo van, single és multi is. Coopozni nem lehet, de vannak jó pofa multi módok. -
#2170 ok
mellesleg hány cd-s?
van demo?
mert lehet hogy beakarom szerezni
coopozni lehet vele? -
#2169 kezd minimumon, és ha jól fut, folyamatosan emeled a cuccokat -
#2168 ok majd a beállitásokat fogom állitgatni hátha nem kell minimumra állitani az egészet -
#2167 bocs, de már nem emléxem, utoljára kb 2 hónapja nyomtam -
#2166 állíts mindent minimumra, szerintem fog futni -
#2165 "1000Mhz-ne fusson?"
1000Mhz-en fusson? -
#2164 "OS: Windows 98\ME\2000\XP
CPU: 1.5 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
RAM: 384 MB
CD-ROM or DVD-ROM speed: 4x
Hard Drive space: 1.2 GB available
Video: 64 MB DirectX 8.1 compatible video card (NVIDIA GeForce 3 or better)
Sound: DirectX 8.1b or better compatible sound card
Input: keyboard and mouse "
Muszály ez a gép igény?nem lehet kisseb beállitsokkal játszani úgy hogy egy 1000Mhz-ne fusson? -
#2163 és ollie te tudod mi van a 4. lyukban a bal szélen?és hogy lehet eljutni az áldozati szobába mer nem hajlandó kinyílni -
#2162 Ha be vagy zárva valahova, és nem tudsz kijönni, pedig egy további monszta sincs, akkor asszem az egy bug, vagy másolásvédelem (lehet választani), mindenesetre én nem találkoztam azzal a hibával és eredetim van. -
CUCLI #2161 www.gamecopyworld.com itt nézzetek szét. asszem én is itt találtam -
#2160 crackes gémed van mer én is leszedném? -
cicmic #2159 Hi all!
Tud valaki segíteni,mindíg fagyott a gém,feltettem az 1.3-as patch-et és most már a játék sem megy...
Nincs vkinek crack-je az 1.3-hoz?
HELP!!! -
#2158 na ha nics kép akkor elmondom:old monastery beszorultam 1 alagútba ahol mindenki t kinyírtam és a bejárar lezárva.felette van négy lyuk. a 3.ba eljutotttam a 4. be nem tom hogy kell.ez az 1. verzió
2. verzió az hogy nyitva volt a bejárat és 1 szörnyet kellett elintézni e checkpoint-hoz.aztán lemenetm valahova az ajtó melltt(bejárat) és 1 csigalépcső vezet a mélybe mllette az úttal de ezt elzárjak.namost, ott vagy ok csomó oszloppal körülvéve pár lyuk és nincs ott semmi körülzátak 1 szobába ahol 1 csomó szörny meg pokol nagyi várt rám.ok leöltem mindet és egy vas ajtó zárja el a tovább jutási utat 1 szörnyet se találok. vmi-t rosszul csinálok?Má tista ideg vagyokpls help!! -
#2157 hát így nem fog menni a képbeszúrás, fel kell töltened a képet egy webtárhelyre
amúgy meg www.painkillerhell.com -
#2156 kéne 1 kis help aki már a véefele jár. az old moanstery alagútjain nem tok átjutni mer tista labirintus és azt gonolom ide kell elmenni de hogy: -
#2155 hát ööö, bocsi de most nincs időm, majd máskor -
CUCLI #2154 tolunk egy multit? -
#2153 nekem -
CUCLI #2152 valakinek megvan eredetibe? -
#2151 az 1.3 patch-hez kell az 1.3.1 patch upgrade -
#2150 nem kell a régi -
#2149 Mindíg kínba vagyok a javításokkal. Most ennél a játéknál az 1.2-es patch-ben bennevan az 1.15 és elődei is? Vagy sorba le kéne szedni mindet? (csak azért mert a leírás szerint még új pályák is vannak bennük) -
kispalika #2148 Este elküldöm otthonról. Most sajnos éppen munkában vagyok. -
kalimpa #2147 Sziaszok! :)
Szóval a mentéseket a [email protected] várom!
Köszi! Köszi! -
Matheus #2146 igen yo hozzá, asszem, próbáld ki, nekem az angolon van fenn, de sztem yo a franciához is, próbáld ki, jahh és gratulálok !!! -
kispalika #2145 Most hogy végeztem a játékkal, találtam a GameHunter oldalán egy magyarosítást.
Próbálta valaki, hogy jó-e. Nekem a francia nyelvű játék van meg. Ahhoz is jó lehet? -
kispalika #2144 Köszi, azóta már sikerült kifektetnem Alastort.
Kalimpának már én is írtam privátban, hogy küldenék neki mentést, ha tudnám hová. -
Matheus #2143 Bocs mindenki, nyaralni vótam, kalimpa nekem van mentésem, kispalika, nem kell Luciferig vinned, már csak egy pálya van utána, Alastort kell kifektetni, az meg könnyú :)