2502
  • Gabe18
    Nem hinném,mert nekem is másolt,aztán nem volt ilyen bajom.Valami programhiba lehet,hogy ott néha nem enged tovább...
  • Mayday
    Valoszinuleg csak minket, "nemerediteseket" erint a dolog :)
  • ollie
    Nekem semmi ilyen problémám nem volt, és eredetim van. Asszem még az 1.15-ös patch-el kezdtem a játékot, és az 1.20-al fejeztem be.
  • Mayday
    Sziasztok,
    Kerdesem lenne, kerem, aki tud, segitsen.
    A vegefele, a kolostorban "akadtam el", le egy csigalepcson, egy pince, itt mindenkit kinyirok, zene leall, de nem jelenik meg a piros folt, ajto nem nyilik ki. Olvastam vissza sokat, masnak is volt itt ilyen baja, allitolag valami programvedelem lehet?
    Van ennek megoldasa? (Biztosan, mert mar csomoa kijatszottatok:) ). Kell valami peccs, vagy fix, vagy ilyesmi? Akinek volt ilyenje, hogyan oldotta meg?
  • Gabe18
    Plafon,csillag kilő,fény bejön,beállsz fénybe,szörny jön,leugrasz üregbe kis peremre,szörny fényben döglik,létrán vissza,kész...
    Kb. ötvenedszer irtam csak én le ebbe a topicba...
  • Tetsuo
    Kérdés: 1/3 pály végén van 1 szörny (vmi tüzes lyukra vigyáz) tök 1edül, de nem lehet kinyírni, v ha igen akkor hogyan???
    Még csak shotgunom van, meg dárdavetőm hiába..
    Help!
  • ollie
    Jó ez a gém!
  • galocza
    huhh 2200 üzenet akkor mégis van akinek tetszik 8)
  • Gunner
    Lehet Single-t multiban nyomni lanon alapból vagy valamilyen mód által?(CooP) Bocs, ha ezelött írtak már erről és megint megkérdezte valaki :)
  • stone
    A lehető legtávplabbról, és mikor estek le a kövek szinte az utolsó pillanatban lőttem neki, így pont eltalálta. Egyébként mindig mellé ment mikor hamarabb lőttem.
  • Esrohnoil
    És hogy lőtted meg, milyen szögben... stb?
  • stone
    1-2-nél tuti nem volt több, a kardját egyszer nem dobta fel és rögtön az első átváltozásnál sikerült, az első kőhullásnál:)
  • ollie
    Nekem a kardjával sikerült. Amúyg egy találat nem hiszem hogy elég, valszeg már többször eltaláltad, és ez volt az utolsó csepp...
  • stone
    Ezaz, kinyírtam a rohattat. Nem a kardját kell lőni bazmeg hanem egyetlen kővel elég eltalálni és kifexik a .
  • stone
    Van élet ezen a pályán egyébként, mert én csak egy arany pajzsot és egy zöld/piros lelket találtam.
  • ollie
    mindkettőt
  • stone
    Úgy csinálom de a 3. démonnáváláskor mindig szarrátapos, egyébként lentebb olvastam hogy köveket kell nekihajigálni.

Most akkor mi van? A kardját lőjjem vagy a köveket?
  • ollie
    Menj állandóan hátrafelé, hogy mindig felé nézel.
  • ollie
    Eh, nekem elsőre sikerült :DD
  • stone
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • stone
    Vazzeee, négyszer változtam démonná, azalatt 2x dobta fel a kardját csak és hazavágott. Hányszor kell átváltozni mert ha vagy 50x akkor hagyom a francba az egész gamet, nem érek rá fél napig ezen a pályán baszakodni.

Ja meg nem tudok eléggé távolodni tőle.
  • stone
    Ok.
  • ollie
    távolodj tőle folyamatosan, és fogja dobálni a kardját
  • stone
    Lucifert hogy kell kinyírni ha nem dobálja a kardját?
    Már 3x változtam démonná de egyszer sem dobta fel és semmi jel arra hogy bármi baja lenne.
  • stone
    Én is végignyomom és majd a következőnél "kártyázok", már nem lehet sok pálya.
  • ollie
    Előszőr én úgy vittem végig az egészet, hogy max 3 kártyát szereztem meg. aztán meg őjrajátszottam a 3-on kívűl az összeset a kártyákért. Úgy még élvezetesebb, extra kihívás volt. Bár még mindig van egy pálya, ahol nem szereztem meg a kártyát.
  • Esrohnoil
    Nem nehéz néhányat összeszedni, azokkal meg könnyebb a többit, ne aggódj...
  • stone
    De akkor végig kéne nyomni az egészet megint ha az összes kártyát akarom, talán majd máskor.
  • ollie
    Bármelyik pályát újrajátszhatsz, hogy megszerezd a kártyákat!
  • stone
    Aha, közben rájöttem hogy rosszul volt beállítva a bill. de mostmár működik, jó sok kártyát kihagytam
  • Gabe18
    24 kártya van asszem.Ugye pályánként mindig egy.Hatása kétféle van,mert arany és ezüst kártyát szerezhetsz.Meg nem mondom már melyik melyik,de vannak egész pályán át hatóak,azokat nem is kell inditani a pályán /ilyen pl hogy egyből 150 energiával kezdesz,meg hasonlók/,és olyanaok amiket te inditasz amikor ugy látod hogy szükséges /ezek a durvábbak, 4x sebzés,fegyvertöltés gyorsitása,külvilág lelassul,stb.../.Ezek olyan 30-40 másodpecig hatnak,nem mértem,csak kb.De van olyanis amivel épp ezt növeled kicsit.
  • stone
    A kártyák hatása meddig érvényes ha aktiválom?
  • stone
    Pf, sajnos ész nélkül játszottam végig úgyhogy nemigen lesz több kártyám. Egyébként anyi kártya van amenyi hely alul ki van hagyva?
  • Gabe18
    Akkor meg lehet elállitottad az aktiváló gomb-ját,azt nézd meg az irányitásnál hogy a "Use Golden Cards"-hoz milyen gomb van rendelve.Arra tenyerelj aztán ha baj van...

Szerezni ugy lehet ha teljesited pályánként az extra feladatokat,azokat elolvashatod ha lenyomod a TAB billentyűt /megint csak ha jól emlékszem.../.
  • stone
    Köszi, hát kb. a játék eleje óta csak 4 kártyám van és mindig középre van húzva, hol lehet szerezni még valami rejtett helyeken?
  • ollie
    én 3-4 re emléxem, de lehet, hogy neked van igazad
  • Gabe18
    Ha megszerzel egyet az bekerül a kis kártyasorokba alul-felül.Ha valamelyiket vinni akarod magadal a következő pályára,akkor ráklikelsz,és felhúzod a nagy üres kártyahelyekre.Felső sorból kettőt,alsóból hármat vihetsz max egyszerre /már ha jól emlékszem/.Na és persze le kell szurkolni a kártya "aktiválásáéert" az odairt aranytallér összeget.Ha esetleg nincs annyi aranyad mint amennyiért aktiválnád,akkor nem tudod kiválasztani,és magaddal vinni.
  • ollie
    Hát behúzod középre, ami kell, de az persze pénzbe kerül.
  • stone
    De valahogy pakolgatni is kell őket és nem tudom hogy mert a beállított billentyüre nem aktiválódik.
  • ollie
    megnyomod a gombot, ami aktíválja ;)
    amúgy már nem emléxem melyik, talán az R gomb, mindenesetre nézd meg az options-ben