Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Próbálta valaki, hogy jó-e. Nekem a francia nyelvû játék van meg. Ahhoz is jó lehet?
Kalimpának már én is írtam privátban, hogy küldenék neki mentést, ha tudnám hová.
Nem tudok jáccani!!!
A Babel utáni pályáról, vagy esetleg a Babel pálya közbenrõl kellene egy mentés, mert nekem nem tölti be! 😞
Ha lehet nightmare fokozaton...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az utána lévõ pályákat megcsináltad traumában? Kíváncsi lennék a végére, de már nincs kedvem ezt a pár pályát megcsinálni. Ha van mentésed a Lucifer elõtt légy szíves küldd el nekem: [email protected]. Köszi.
A boszik után mi van még ezen a pályán? Ha jól emlékszem az ellenségek számából még jópár hiányzik.
Boszik mindig ugyanolyan sávban mennek, figyeld ki hogy merre, és állj oda, ahol a leglassabbak, és így el tudod õket találni. Ha már odáig eljutottál, akkor utána már annyira nem nehéz 😊
Azt akartam mondani h. utána már csak Alastort kell még egyszer utoljára megölnöd a toronyban.
Nyugodtan használj lõszert, bár az alap fegyver is jól jöhet itt. Elõbb írtsd ki a gyalogosokat, aztán gépágyúlõszerrel és vagy shotgunnal intézd el a boszikat.
Nem lehetetlen, de tényleg nem a legkönnyebb pálya.
Ja és még valami: kitartás, mert ha ezt megcsinálod, nincs több pálya. 😉
Nem tudom hogyan kell képeket a játékból kiszedni, úgyhogy nem tudok küldeni.
A Painkillerhell-en a vidót nem nézted meg? Én nem tudom megnézni, mert nagyon lassan tölti le. De valahonnan van egy videóm errõl a pályáról és azon minden látszik. Szerintem az a painkillerhell-rõl van.
Köv pálya,ahogy nézem feladat megtalálni az összes lõszert.Lehet meg fogok bolondulni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De aztán lehet benéztem ezt a dolgot...