2502
-
kalimpa #2142 Na, senkinek sincs mentése? Nem hiszem el....:( -
kalimpa #2141 Naaa, ne legyetek mán ilyen irigyek! :)
Nem tudok jáccani!!! -
kalimpa #2140 Sziasztok!
A Babel utáni pályáról, vagy esetleg a Babel pálya közbenről kellene egy mentés, mert nekem nem tölti be! :(
Ha lehet nightmare fokozaton... -
#2139 Más is, mivel a csóka nem megy a 4. fejezet után a pokolba. ;) -
kispalika #2138 Nincsenek az V. fejezet pályái (víziváros, kikötő, még egy valamilyen nevű és a Lucifer)??? Pedig itt a fórumban régebben írtak róla, hogy traumában teljesen más a befejezése a játéknak, mint a normál fokozaton. -
#2137 Mondom h. utána már csak az Alastoros pálya van és kész... -
kispalika #2136 Végre sikerült megcsinálni az erdős pályát nekem is. Az elején találtam eg jó helyet, ahol én védve voltam, de az alapfegyverrel mindenkit el tudtam intézni.
Az utána lévő pályákat megcsináltad traumában? Kíváncsi lennék a végére, de már nincs kedvem ezt a pár pályát megcsinálni. Ha van mentésed a Lucifer előtt légy szíves küldd el nekem: [email protected]. Köszi. -
Matheus #2135 pontosabban, a rakétavető másodlagos fegyverével, a forgótárassal -
Matheus #2134 3.szorra sikerült, nem volt nehéz, rakétavetővel .... :), uténa volt egypár ien batár szörny, ami a pálya elején van, az a rész nem volt nehéz ... + még jött 2 batár gyerek, akikbe legalább 10 shutgun lőszert kell beleereszteni .... nem oan nehéz, Alastort pedig nevetségesen könnyű kinyírni .... :) -
kispalika #2133 Végigitted az erdős pályát? Hogy sikerült megcsinálnod? A boszik után mi jön még? -
Matheus #2132 KIVITTEM TRAUMÁBA, kösz kispalika a savet, nagyon yo game volt -
Matheus #2131 kispalika, köcce, majd megnézem, kössssz :) -
Ferike1111 #2130 Sziasztok!Bocsi de nincs kedvem ezt a rengeteg hozzászolást visszaolvasni!Nem tudja valaki véletlenül hogy hogy lehet nyomatni online?:)Előrre is köszi!
-
kispalika #2129 Az erdős pálya elejének a mentése van meg, sajnos még nem jutottam a végére. Most a munkahelyen vagyok, de 5 óra után, ha hazamegyek elküldöm. -
Matheus #2128 nem legutolsó, hanem a legutolsó az időrendben, vagyis a legújabb ..... elírtam -
Matheus #2127 kispalika!!! lenne egy nagy kérésem, el tudnád küldeni az erdős pálya mentését??? nagyon-nagyon megköszönném, arra a mentésre gondolok, mikor vagy az erdős pálya elején vagy ha van oan ami a végén, vagy a legeslegutolsó pályán van, thx, jaaah és úgy kell kiszedni, hogy belemész a SaveGame mappába és ott vannak számozott mappák azokat rakd időrendbe, vagy nézd meg meik a legutolsó vagy menj bele ezekbe a mappákba és nézd meg azt a kicsi fájlt Total Commander-el, és azon a filen nyomd meg a F3-at, jahh és a mailem: [email protected], nagyon megköszönném ha tudnál segíteni, thx -
kispalika #2126 Van olyan pálya ami egész könnyű. De van egy pár, ahol megszenvedtem a végigvitellel (pl. a havas hidas, katonai bázis, na és most az erdős). -
kispalika #2125 Hú, azt nem is figyeltem, hogy az aranykártya használat is hiba. Kösz. Egy kártyahasználattal sem tudtam megcsinálni, mi lesz nélküle? -
#2124 Igen, mert akkor még nem használtál kártyát ha csak arany van beválogatva. De ha azokat használod, akkor is failed... -
Matheus #2123 Traumán vok, !!! kispalika ! nehéz a Trauma, mert az 1. 3 pályát megcsátam, ez nem volt oan nehéz, de a többi? -
kispalika #2122 Szerintem lehet használni aranykártyát. Ha valamelyik ezüstkártya volt bent, akkor kiírta a feladatoknál, hogy elrontva. Ha csak aranykártya volt bent, akkor nem ezt írta ki, hanem, hogy folyamatban.
A boszik után mi van még ezen a pályán? Ha jól emlékszem az ellenségek számából még jópár hiányzik. -
KisKolok #2121 hm-hm szerintem arany kártyákat SEM lehet használni, mert az is "Black Tarot"!!
Boszik mindig ugyanolyan sávban mennek, figyeld ki hogy merre, és állj oda, ahol a leglassabbak, és így el tudod őket találni. Ha már odáig eljutottál, akkor utána már annyira nem nehéz :) -
#2120 Elírtam, bocsi, még korán van. :)
Azt akartam mondani h. utána már csak Alastort kell még egyszer utoljára megölnöd a toronyban. -
#2119 Az a fontos, h. ne állj meg sehol pár másodpercnél tovább, mert tuti beakadsz vmi gazba, mikor épp közel ven vmi ellenfél.
Nyugodtan használj lőszert, bár az alap fegyver is jól jöhet itt. Előbb írtsd ki a gyalogosokat, aztán gépágyúlőszerrel és vagy shotgunnal intézd el a boszikat.
Nem lehetetlen, de tényleg nem a legkönnyebb pálya.
Ja és még valami: kitartás, mert ha ezt megcsinálod, nincs több pálya. ;) -
kispalika #2118 Trauma fokozaton a Forest (Erdő) nevű pályát csinálom. Van valakinek valami ötlete, hogy kell megcsinálni. Már százszor nekirugaszkodtam, de mindig győz a túlerő. Odáig eljutottam, hogy a pálya első részén csak a boszik vannak, de őket képtelenség eltalálni. Kártyát csak 1-szer használhatunk, mivel ezüstkártya ezen a pályán nem használható. HELP -
kispalika #2117 Nem kell hozzá trükk, csak nagyon gyorsnak és ügyesnek kell lenni. A kis erkélytől jobbra kell ugrani a ház sarka felé és amikor már a háznál vagy még a levegőben el kell fordulni balra. Így érkezik a szoborra. Ha eddig eljutsz, ne pihentj meg. Utána gyorsan kell menni tovább, mert lecsúszik a szoborról. Én is nagyon sokszor megpróbáltam, nagyon nehéznek tartottam - akkor. Most már azt mondom, hogy nem annyira volt nehéz. -
Matheus #2116 kispalika!!! eljutottam a tetőre (a cseréptetőre), de onnan nem tom átugrani a másik tetőre .... benn van a Speed kártya, de mikor ugrok, mindig csak a kis erkényre tok odaugrani, nem tucc vmi trükköt, amivel át lehetne ugrani, sehogyan sem jön össze, HELP -
kispalika #2115 22 a normál fokozaton, +1 a nehezebb fokozaton és +1 a Trauma fokozaton. -
#2114 Hány level van? -
kispalika #2113 A kérdés a 2089-re vonatkozik ugye, mármint a Víziváros-os pályára? Ha az ablakkal szemben állok, jobbra van egy üveges tároló. Balra van egy félköríves lépcső. Ez a lépcső egy folyosóra vezet, aminek a teteje az a bizonyos domború tető. Erre kell majd felmenni. De előtte át kell menni a szemközti kis erkélyre, ami az ablakon kiugorva a bal oldali párkányon lehetséges.
Nem tudom hogyan kell képeket a játékból kiszedni, úgyhogy nem tudok küldeni.
A Painkillerhell-en a vidót nem nézted meg? Én nem tudom megnézni, mert nagyon lassan tölti le. De valahonnan van egy videóm erről a pályáról és azon minden látszik. Szerintem az a painkillerhell-ről van. -
Matheus #2112 lenne egy kérdésem, nem értem igazából amit írtál ... :), azok az üvegpolcok megvannak, de ott meik párlányra kell ugrani??? vagy nem tudnál képeket küldeni a folyamatról?? mint a Painkillerhell.com-on, PLEASE -
Gabe18 #2111 Kösz mindenkinek a segitséget,hát végül bevetettem a painkillershell-en lévő videót,igy sikerült megszerezni a cuccokat.Nem egyszerű dolgok ezek...
Köv pálya,ahogy nézem feladat megtalálni az összes lőszert.Lehet meg fogok bolondulni. -
kispalika #2110 A tetőről kell átugrani. -
#2109 Előbb pucold ki a pályát. -
#2108 nekem sem volt, aztán megoldottam -
Gabe18 #2107 Sikerült,én is mentegettem sürün,meg visszatöltöggettem,mert hullottam lefelé rendessen.Na a hid alattiak sikerültek,most bent vagyok a várban,ott is látok kettőt,de lövésem nincs hogy kéne eljutni hozzájuk... -
#2106 Meg lehet csinálni így is. Én pl minden ugrás után mentettem. -
kispalika #2105 De ha eléggé a végére állsz a szakadék fölötti beugrónak, akkor még ugrani sem kell, mert a fénybe érve rögtön elpustul a rosszfiú. Néha persze nyakonvág, akkor viszont te pusztulsz el. -
Gabe18 #2104 Küzdjél te is,mert ugy kell.Amikor jön már közel ugor le ballra a gödörben lévő peremre ahonnan létrán visszajöhetsz. -
Gabe18 #2103 Egyébként azokon a painkillerhell-es videókon olyan mintha aki bemutatja valamiféle sulytalanság lenne /elnyujtottan lassabban ugrik/.Lesz ilyen kártya benne?Mert akkor esetleg lehet megérné később visszajönni ide aztán könyen megoldható lenne.
De aztán lehet benéztem ezt a dolgot...