Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A NoFrag gyermekei jelentették, hogy a napokban elõkerült Painkiller kiegészítés, becses nevén Battle Out Of Hell idõszámításunk szerint 2004 október 13-án érkezik. Nem, nem péntek 13, csak egy amolyan átlagos szerda 😊 Érdekesség, hogy a külföldi ára kb. fele (20 euró), mint az eredeti játéké... kiváncsi leszek itthon mennyiért osztják majd.
Nem cd-t kér,hanem azt írja, hogy rossz kötet van bent.Kéri az elsõ kötetet.
Légyszives ha valaki tud segitsen.A painkiller telepitésénél az elsõ cédé felmegy agépre a második cédé végén a gép kiirja hogy rossz kötet van bent tegyebe az 1 es kötetet. Ezt nem értem elõre is köszi SZT!!!
7vgén végignyomtam a gammát Insomnia (ha jól írom) fokozaton. Az uccsó pályán (Hell) elõször pöcsöltem több óra hosszat.
Aztán (egyik ráérõs idõmben)na mondom most leülök és addig fel sem állok a gép elõl, amíg végig nem viszem.
Bejött a fõmufti, küldök neki pár naftát messzirõl és megfekszik.
Kb. 10 perc alatt végeztem vele. Hogyan fingom sincs?!
Hát én nem tom még1x végigtolom-e?
Keggyetlen jó gamma volt, az 7szenség, de az átvezetõ animációk azok engem is keggyetlen kiakasztottak, eszméletlen gyenge graf, viszont a hangok azok brutál jók voltak benne. Azok a jó kis mély igazán sötét hangok nagyon ott voltak.
Várom a folytatást!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2004/06/25 17:27 - Wilson
Painkiller: Battle out of Hell
Alig pár hónappal a megjelenés után a remekre sikeredett Painkiller egy expanzióval gazdagodik. A decemberre datált Battle out of Hell 10 pályán át folytatja az alapprogram történetét. Természetesen a kiegészítõben számos új fegyver foglal helyet, nyakönöntve az új szörnyekkel, fõellenségekkel és az áhított pályaszerkesztõvel.
[merlinw.org]
Elõre is köszi.
Jo gép azz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
talaltam meg. Nem is szeretnek addig atmenni a kovetkezo palyara amig nincs meg mind a 6, tudna valaki segiteni hogy hol talalom meg oket?
P4 2.4,1 giga ram,Radeon 9600 MINDEN MAXON,2x Multisampling-al(v.mi a fas..al)Tökéletesen futott szal...
Hogy nem megy elõre,hátra meg jó?
Csald a lényt a csillagon beáramló fénybe,te meg ugorj el onann a gödörben lévõ kis peremre,ahonnan a létrán visszamászhatsz.
/és máskor kicsit olvasgass vissza a fórumban/

Forrás: gamestar.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Most a Military Base pályán vagyok.
Itt meg olyan problémám van, ami vagy crack, vagy video kártya, vagy hang kártya driver okozta hiba lehet.
1xerûen totál lelassul a game, ha pl. elõre akarok menni 1xerûen nem megy. Ha megfordulok és tolatva megyek, akkor jó.
Az aláírásomban lévõ konfiggal nyomom. Néha már volt ilyen problémám, de játék újraindítás és rendbejött.
Felraktam a patch-t és a patch-hez az új crack-et is.
Nincs v.mi 5letetek?
Nektek nem volt ilyen problémátok?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

No majd holnap újra rásasolok, hogy oltja-e a tüzet.
Köszi!

A mocsárban vagyok és nem igazán tudom kinyírni a szörnyet. Elkezdem szétlõni a "buborékokat" kb. 1/3 életerõ le is megy, de utána nem igazán akar több kárt okozni benne.
Repkednek a buborékok, meg lesznek újabbak amiket már csak erõsebb csúzlival tudok egy lövéssel szétdurrantani, de a szörny életereje nem akar lefelé kúszni.
Mit kell(ene) csinálni?