Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
honnan tudod?

Kori
a kiegészítés 7990 ft. lesz!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ollie
Szerintem itthon se lesz több, hiszen a Painkiller is 8 rugóért jelent meg (30 euro).

Ok,de ezt inkább a cikkiróval közöld,mert õ kérdezte.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
Ez a Magyarországi büdös nagy helyzet, sajna... [szándékos nagy M)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kori
nyugodj meg teljes áron!!!!!!!!

Glpetyus

Október=jövõre😛 😞

GameStar-ról egy hir:

A NoFrag gyermekei jelentették, hogy a napokban elõkerült Painkiller kiegészítés, becses nevén Battle Out Of Hell idõszámításunk szerint 2004 október 13-án érkezik. Nem, nem péntek 13, csak egy amolyan átlagos szerda 😊 Érdekesség, hogy a külföldi ára kb. fele (20 euró), mint az eredeti játéké... kiváncsi leszek itthon mennyiért osztják majd.

MerlinW
magyar windóz suxx😊

[merlinw.org]

MerlinW
(jájj)

[merlinw.org]

Glpetyus
😊))

ollie
az ugyanaz

HEló!
Nem cd-t kér,hanem azt írja, hogy rossz kötet van bent.Kéri az elsõ kötetet.
ollie
hát tedd be megint az 1-est

Heló!
Légyszives ha valaki tud segitsen.A painkiller telepitésénél az elsõ cédé felmegy agépre a második cédé végén a gép kiirja hogy rossz kötet van bent tegyebe az 1 es kötetet. Ezt nem értem elõre is köszi SZT!!!

KranaZoli
Hi!

7vgén végignyomtam a gammát Insomnia (ha jól írom) fokozaton. Az uccsó pályán (Hell) elõször pöcsöltem több óra hosszat.

Aztán (egyik ráérõs idõmben)na mondom most leülök és addig fel sem állok a gép elõl, amíg végig nem viszem.

Bejött a fõmufti, küldök neki pár naftát messzirõl és megfekszik.
Kb. 10 perc alatt végeztem vele. Hogyan fingom sincs?!
Hát én nem tom még1x végigtolom-e?

Keggyetlen jó gamma volt, az 7szenség, de az átvezetõ animációk azok engem is keggyetlen kiakasztottak, eszméletlen gyenge graf, viszont a hangok azok brutál jók voltak benne. Azok a jó kis mély igazán sötét hangok nagyon ott voltak.

Várom a folytatást!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ollie
én még csak nem is hallottam róla, és mégis végigjátszottam

Segítséget szeretnék kérni. Mi az a Painkiller-Jump és hogyan kell csinálni? Gondolom, hogy a darálós fegyverrel kell valahogyan ugrani, de sehogy nem jön össze.

Kori
VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MerlinW
HCGamer
2004/06/25 17:27 - Wilson
Painkiller: Battle out of Hell

Alig pár hónappal a megjelenés után a remekre sikeredett Painkiller egy expanzióval gazdagodik. A decemberre datált Battle out of Hell 10 pályán át folytatja az alapprogram történetét. Természetesen a kiegészítõben számos új fegyver foglal helyet, nyakönöntve az új szörnyekkel, fõellenségekkel és az áhított pályaszerkesztõvel.

[merlinw.org]

Hali! Tudna nekem mondani valai egy olyan heley ahonnan le lehetne tölteni a v1.2 crack-et? Fontos lenne, mert már úgy multiznék egyet és már mindenkinél 1.2 van fent. Nekem meg csak angol , tört verzio van fent.
Elõre is köszi.
Esrohnoil
na ugye h. elég a PIII. 😊
Jo gép azz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MerlinW
megerõsítem: ugyanilyen konfigom van nekem is és semmi gond😄

[merlinw.org]

wowo koszi

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Udv, az utolso chapter elso palyajan jarok, be is fejeztem de sajnos a 6 secret areabol csak 1et talaltam meg. Nem is szeretnek addig atmenni a kovetkezo palyara amig nincs meg mind a 6, tudna valaki segiteni hogy hol talalom meg oket?

Glpetyus
T=t

Glpetyus
LOL
P4 2.4,1 giga ram,Radeon 9600 MINDEN MAXON,2x Multisampling-al(v.mi a fas..al)Tökéletesen futott szal...

Glpetyus

Esrohnoil
PIII 1000 Mhz, Gef FX5600SE, 512 mb sd-ram: Minden maxra húzva és csak néha lassul be észrevehetõen. Nem tom egyesek mit csinálnak a gépükkel. 😊

Hát nem tudom,én még 1600+ -os amd-n,és sima Ati 9600-al nyomtam,és ilyen hogy "nem megy elõre",még a legdurvább beállitásokkal sem volt.Néha persze beszaggatott,és volt egy ellenségfajta az elmegyógyintézetben,akinek ilyen fény világitott a fején,na azt nem birta és alapossan lelassult ha ilyen jött,de ez volt a legdurvább hiba.
Hogy nem megy elõre,hátra meg jó?

NeoMaN
Nálam is ez volt. Grafkari nem bírja. Kapcsold ki az eget, meg ilyesmit. Gef4, 9600 kevés hozzá AMD 3200+al....

ollie
siráááááááááááááááááááááááááááááááály!

Jaj...,na csak neked.
Csald a lényt a csillagon beáramló fénybe,te meg ugorj el onann a gödörben lévõ kis peremre,ahonnan a létrán visszamászhatsz.
/és máskor kicsit olvasgass vissza a fórumban/

Segítséget szeretnék tõlletek kérni. Az elsõ fõ ellenfelet hogy lehet kinyírni? Barlangban vagyok, vulkáni kûrtõnél, és akármit csinálok nem hal meg. A plafonokn találtam egy csillag alakú képzõdményt, szétlõttem és ekkor sem történt semmi.
Nagyon szuper!

artschi
Nos kérem! A hatalmas sikereket aratott Painkiller atyja, a DreamCatcher úgy döntött, hogy kiegészítõ lemezt készít az FPS-hez. Nem is akármilyen névvel, hiszen Painkiller: Battle out of Hell címet kap majd a matéria. Természetesen megannyi vadiúj szörny és stukker verekszi be magát a játékba. Azonban emellé új multiplayeres játéklehetõségeket is kézhez kapunk majd. Az egyik legjobb hír az egész dologban, hogy az idei nyári vakáció idejére szánják bevetni a drágát.

Forrás: gamestar.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Amikor dobja rád a kardját (menj minél messzebb, sõt állandóan távolodj hártrafelé), akkor lökd vissza felé.

hát akárhogy csilánom, nem döglik meg szegényke!pedig tudom hogy kell, lávadaradokat visszapöckölni rá, meg a kardjára kell mindig célozni. de úgy sem megy ! vmi tipp?

ollie
nekem minden ok volt, de persze nekem eredeti a gém

KranaZoli
Köszi a segítséget sikerült kinyírnom a mocsárban a szörnyet.

Most a Military Base pályán vagyok.

Itt meg olyan problémám van, ami vagy crack, vagy video kártya, vagy hang kártya driver okozta hiba lehet.

1xerûen totál lelassul a game, ha pl. elõre akarok menni 1xerûen nem megy. Ha megfordulok és tolatva megyek, akkor jó.

Az aláírásomban lévõ konfiggal nyomom. Néha már volt ilyen problémám, de játék újraindítás és rendbejött.

Felraktam a patch-t és a patch-hez az új crack-et is.

Nincs v.mi 5letetek?
Nektek nem volt ilyen problémátok?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bug volt, de visszatöltöttem a last checkpointot, újra bementem és most már ki is tudtam jönni, most nyírom lucit!

DarkJedi
Azt hiszem, hogy miután lángol mind, akkor még elkezdenek a levegõben is repkedni buborékot, és amikor az egyik a közelébe repül, akkor kell szétlõni, attól is sebzõdik, és utána kezdi el oltani. Ezután nincs más dolgot, mint bekapcsolni a 4x-es sebzést, és a dupla újratöltést, elõkapni a shotgunt, azt hadd szóljon 😊)

ollie
Mindem buborékot ki kell lõni hogy égjen, és csak akkor kezdi el oltani. Ekkor lehet a szörnyet lõni, majd ha eloltotta mind, akkor kezdõdik elõlrõl az egész.

KranaZoli
Pontosabban majd ma du-n, vagy este

KranaZoli
Égni égnek a tüzek, de 1enlõre nem igazán kezdte el oltani õket 😊

No majd holnap újra rásasolok, hogy oltja-e a tüzet.

Köszi!

Jaj már,ha ebben a fórumban nem volt leirva 20x akkor egyszer sem.Sebzed elõször a körülötte feltûnõ buborékokkal,aztán ha megjelenik körben több nagy buborék akkor azokat mind szétlövöd hogy égjenek,akkor a szörny elkezdi a tüzeket eloltani,na akkor valami hathatós fegyverrel lõdd magát a szörnyet.Ennyi... /ha még jól emlékszem.../

KranaZoli
V.mi hiba miatt nem muxik a http://painkillerhell.com/ cím így nem tom megnézni

KranaZoli
Hali!

A mocsárban vagyok és nem igazán tudom kinyírni a szörnyet. Elkezdem szétlõni a "buborékokat" kb. 1/3 életerõ le is megy, de utána nem igazán akar több kárt okozni benne.

Repkednek a buborékok, meg lesznek újabbak amiket már csak erõsebb csúzlival tudok egy lövéssel szétdurrantani, de a szörny életereje nem akar lefelé kúszni.

Mit kell(ene) csinálni?

van ahol noclippind kód? mert nem nyílik a kurva ajtó, nem tudok továbbjutni. pedig már csak lucifer bácsi lenne hátra!