2502
-
#2262 Ki kell nyírni 100/150/200 szellemet, oszt megjelenik. -
#2261 hy hülyekérdés de a végén hogy lehet azt a láthatatlan fö szörnyet kinyirni? -
#2260 A menyezeten van egy csillag, közepét kilőni. A szikla benyulik szakadék fölé, odacsalogatod a szörnyet, te meg átugrasz a létrához. A fény fogja elpuszitani. -
#2259 hogy kell kinyírni a katakombák főellenségét ? -
#2258 Helló!
A Painkiller magyarításának mi a kódja (serial) ? -
#2257 No megoldotam... :) -
#2256 Hahaha :) -
#2255 Minden dobozban van. -
#2254 Hali!
Tudnátok mondani a játékhoz egy serial number-t?
Előre is köszi! -
#2253 crack -
#2252 öö ha a kieget felrakom, nem kell az 1.35 ugye? utána ugyis 1.5 lesz belőle... hm? -
#2251 minek? -
Travelos #2250 meg mi az a 1.35 cpl timer bug fix? -
Travelos #2249 1.35-ös cracket please! -
#2248 Töltsd le a legújjabb patch-t (mondjuk a www.dlh.net-ről), majd indítsd el a letöltött file-t. -
Hakapeszi #2247 szasztok!van egy rész a painkillerben ahol egy létrán kell felmászni,hogy tovább jussak,de a checkpoint pont előtte van és ha rálépek akkor kidob a desktopra. azt írja ki hogy script error! nem tudok tovább haladni a gaméban! tud valaki segíteni? hogy kell megpatchelni a gamét! köszi! -
#2246 Vedd meg a boltban, már csak 4000 Ft. -
nyni #2245 Hello!Kerlek titeket segitsetek.Kellene a Painkiller crack-je,megvan a jatek de nincs a cd-n a crak!!!!!Segitsetek!!!Ha valakinek megvan (es meg kell,hogy legyen,ha nem eredeti a cd),akkor nagyon szepen kerem kuldje el nekem minel hamarabb a kov. cimre:
[email protected] -
#2244 a HELL nevü pályán!!!!!! -
#2243 melyik nagyszörnyet? -
#2242 elakattam a hell nevü pályán, hogy nyirjam ki a nagyszörnyet????? -
#2241 Kira ez a game! -
HellBurner #2240 Mit kell csinálni hogy LAN-ba mennyen???
A servert megcsinálom,de nem látja senki. -
HellBurner #2239 Mit kell csinálni hogy LAN-ba mennyen???
A servert megcsinálom,de nem látja senki. -
Anotino #2238 sorry :) -
Gabe18 #2237 #2218 -
Anotino #2236 A jatek elejefele hogy lehet kiirtani a fomonsztat? Kisse immunis minden probalkozasomra. A teremben koponyak a falon, egy nagy lyuk van a foldon intenziv tuzzel, kozepen egy kis kohid ami beer kb a lyuk kozepeig.. probaltam racsalni es kiloni alola, de nem sikerult. A teremben van meg par kez amik kiallnak a foldbol, engem nem bantanak, de markolasszak a szornyiket. -
#2235 PainkillerHell -
HellBurner #2234 Hello ! Elhatároztam hogy végigviszem a game-t a legnehezebb szinten, de ahhoz kellene 23 kátya és még három hiányzik.
Nem tudja valaki hogy a "velencés" pályán hol vannak a titkos helyek? (4 már megvan). -
#2233 Jah, hát el kell olvasni a readme-t, a Gamestarosok meg bekaphatják... Úgy látszik ott nincs angolul tudó ember. Amúyg meg feltuningolták a grafikát, extra effektetekt raktak bele (tulajdonképpen a kiegészítő engine-je az alapjáték egyik pályájával). -
#2232 Rájöttem vazze...
-
Gabe18 #2231 Le ne töltse senki,mert az alapjáték egy pályája van a demóban... -
Gabe18 #2230 Painkiller: Battle out of Hell demó a Gamestar.hu -n. -
#2229 Ilyen grafikával igazán csinálhattak volna egy kalandjátékot.. -
#2228 Ezt most komolyan mondod? -
vader #2227 nebaz! kell!!mikor mehetek érte???? -
#2226 Van egy eredeti Painkiller CD-m, olyan borzasztó rossz ez az izé , hogy odaadom annak, aki először kéri.
Persze be kell jönni érte a Nagymező utcába. -
#2225 thx. még 1 nap s végigviszem ezt az agyatlan hentelést de a grafika teccik.
-
#2224 a buborékokat kell lőnöd első körben (nem amiket dobál) -
#2223 thx! Most visszaolvastam de ez nem volt sehol, hogy kell kinyírni a vizes szörnyet? Marha nagy s vízből van s 'robbanó' vízbuborékokat dobál felém..
tökyo grafika.