Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg nem tudok eléggé távolodni tõle.
Már 3x változtam démonná de egyszer sem dobta fel és semmi jel arra hogy bármi baja lenne.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szerezni ugy lehet ha teljesited pályánként az extra feladatokat,azokat elolvashatod ha lenyomod a TAB billentyût /megint csak ha jól emlékszem.../.
amúgy már nem emléxem melyik, talán az R gomb, mindenesetre nézd meg az options-ben
csak azért irtam le mert én 2450 szörnyet löttem le mire rájöttem
A mocsárban vagyok és nem tudok mit csinálni a buborékos szörnyel😞
[merlinw.org]
CPU: 1.5 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
RAM: 384 MB
CD-ROM or DVD-ROM speed: 4x
Hard Drive space: 1.2 GB available
Video: 64 MB DirectX 8.1 compatible video card (NVIDIA GeForce 3 or better)
Sound: DirectX 8.1b or better compatible sound card
Input: keyboard and mouse "
Muszály ez a gép igény?nem lehet kisseb beállitsokkal játszani úgy hogy egy 1000Mhz-ne fusson?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://thenamelessphoto.com/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Tud valaki segíteni,mindíg fagyott a gém,feltettem az 1.3-as patch-et és most már a játék sem megy...
Nincs vkinek crack-je az 1.3-hoz?
HELP!!!

2. verzió az hogy nyitva volt a bejárat és 1 szörnyet kellett elintézni e checkpoint-hoz.aztán lemenetm valahova az ajtó melltt(bejárat) és 1 csigalépcsõ vezet a mélybe mllette az úttal de ezt elzárjak.namost, ott vagy ok csomó oszloppal körülvéve pár lyuk és nincs ott semmi körülzátak 1 szobába ahol 1 csomó szörny meg pokol nagyi várt rám.ok leöltem mindet és egy vas ajtó zárja el a tovább jutási utat 1 szörnyet se találok. vmi-t rosszul csinálok?

Má tista ideg vagyok
pls help!!
amúgy meg www.painkillerhell.com

http://thenamelessphoto.com/