Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stone
Vazzeee, négyszer változtam démonná, azalatt 2x dobta fel a kardját csak és hazavágott. Hányszor kell átváltozni mert ha vagy 50x akkor hagyom a francba az egész gamet, nem érek rá fél napig ezen a pályán baszakodni.

Ja meg nem tudok eléggé távolodni tõle.

stone
Ok.

ollie
távolodj tõle folyamatosan, és fogja dobálni a kardját

stone
Lucifert hogy kell kinyírni ha nem dobálja a kardját?
Már 3x változtam démonná de egyszer sem dobta fel és semmi jel arra hogy bármi baja lenne.

stone
Én is végignyomom és majd a következõnél "kártyázok", már nem lehet sok pálya.

ollie
Elõszõr én úgy vittem végig az egészet, hogy max 3 kártyát szereztem meg. aztán meg õjrajátszottam a 3-on kívûl az összeset a kártyákért. Úgy még élvezetesebb, extra kihívás volt. Bár még mindig van egy pálya, ahol nem szereztem meg a kártyát.

Esrohnoil
Nem nehéz néhányat összeszedni, azokkal meg könnyebb a többit, ne aggódj...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

stone
De akkor végig kéne nyomni az egészet megint ha az összes kártyát akarom, talán majd máskor.

ollie
Bármelyik pályát újrajátszhatsz, hogy megszerezd a kártyákat!

stone
Aha, közben rájöttem hogy rosszul volt beállítva a bill. de mostmár mûködik, jó sok kártyát kihagytam

24 kártya van asszem.Ugye pályánként mindig egy.Hatása kétféle van,mert arany és ezüst kártyát szerezhetsz.Meg nem mondom már melyik melyik,de vannak egész pályán át hatóak,azokat nem is kell inditani a pályán /ilyen pl hogy egybõl 150 energiával kezdesz,meg hasonlók/,és olyanaok amiket te inditasz amikor ugy látod hogy szükséges /ezek a durvábbak, 4x sebzés,fegyvertöltés gyorsitása,külvilág lelassul,stb.../.Ezek olyan 30-40 másodpecig hatnak,nem mértem,csak kb.De van olyanis amivel épp ezt növeled kicsit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

stone
A kártyák hatása meddig érvényes ha aktiválom?

stone
Pf, sajnos ész nélkül játszottam végig úgyhogy nemigen lesz több kártyám. Egyébként anyi kártya van amenyi hely alul ki van hagyva?

Akkor meg lehet elállitottad az aktiváló gomb-ját,azt nézd meg az irányitásnál hogy a "Use Golden Cards"-hoz milyen gomb van rendelve.Arra tenyerelj aztán ha baj van...

Szerezni ugy lehet ha teljesited pályánként az extra feladatokat,azokat elolvashatod ha lenyomod a TAB billentyût /megint csak ha jól emlékszem.../.

stone
Köszi, hát kb. a játék eleje óta csak 4 kártyám van és mindig középre van húzva, hol lehet szerezni még valami rejtett helyeken?

ollie
én 3-4 re emléxem, de lehet, hogy neked van igazad

Ha megszerzel egyet az bekerül a kis kártyasorokba alul-felül.Ha valamelyiket vinni akarod magadal a következõ pályára,akkor ráklikelsz,és felhúzod a nagy üres kártyahelyekre.Felsõ sorból kettõt,alsóból hármat vihetsz max egyszerre /már ha jól emlékszem/.Na és persze le kell szurkolni a kártya "aktiválásáéert" az odairt aranytallér összeget.Ha esetleg nincs annyi aranyad mint amennyiért aktiválnád,akkor nem tudod kiválasztani,és magaddal vinni.

ollie
Hát behúzod középre, ami kell, de az persze pénzbe kerül.

stone
De valahogy pakolgatni is kell õket és nem tudom hogy mert a beállított billentyüre nem aktiválódik.

ollie
megnyomod a gombot, ami aktíválja 😉
amúgy már nem emléxem melyik, talán az R gomb, mindenesetre nézd meg az options-ben

stone
A kártyákat hogy kell használni? Van 3 arany és egy ezüst ami elvileg képességeket adna de nem birok rájönni. Az 5/2-nél járok és mindig szarrálõnek a rohadékok, kellene valami extra képesség.

az yo sok szörny 😛 😄
Aki a Hell /pokol/ résznél jár az alig látható szörnyek leszedése után a demon váltásnál a lucifer csatánál ne a köveket hanem ha feldobja a kardját kell lõni és ezáltal megdöglik a szemét
csak azért irtam le mert én 2450 szörnyet löttem le mire rájöttem

MerlinW
google

[merlinw.org]

ollie
pl fileplanet, fileshack, hiavtalos weboldal...

Tom3
Hát ez 1 Celeron 1000Mhz 768Mb sd ram geforce fx 5200 128mb
demot merre szerezhetem be?
stone
Közbe rájöttem😊

stone
Nem tudja valaki mit kell csinálni a 2/5-ös részben?
A mocsárban vagyok és nem tudok mit csinálni a buborékos szörnyel😞

MerlinW
nekem 1.2p3 cerka, 512 mem, fx5600-on high-on megy simán. mikor nagyon (azaz nagyon) sokan jönnek, oylankor lassuk kicsit de egyáltalán nem vészes.

[merlinw.org]

ollie
még sosem multiztam vele, de állítólag a multija veri sok más fps multiját

Tom3
nagy kár hogy nem lehet coop-ozni 😞
DarkJedi
3 CD-s, demo van, single és multi is. Coopozni nem lehet, de vannak jó pofa multi módok.

Tom3
ok
mellesleg hány cd-s?
van demo?
mert lehet hogy beakarom szerezni
coopozni lehet vele?
ollie
kezd minimumon, és ha jól fut, folyamatosan emeled a cuccokat

Tom3
ok majd a beállitásokat fogom állitgatni hátha nem kell minimumra állitani az egészet
ollie
bocs, de már nem emléxem, utoljára kb 2 hónapja nyomtam

ollie
állíts mindent minimumra, szerintem fog futni

Tom3
"1000Mhz-ne fusson?"
1000Mhz-en fusson?
Tom3
"OS: Windows 98\ME\2000\XP
CPU: 1.5 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
RAM: 384 MB
CD-ROM or DVD-ROM speed: 4x
Hard Drive space: 1.2 GB available
Video: 64 MB DirectX 8.1 compatible video card (NVIDIA GeForce 3 or better)
Sound: DirectX 8.1b or better compatible sound card
Input: keyboard and mouse "
Muszály ez a gép igény?nem lehet kisseb beállitsokkal játszani úgy hogy egy 1000Mhz-ne fusson?
berlinboy6329
és ollie te tudod mi van a 4. lyukban a bal szélen?és hogy lehet eljutni az áldozati szobába mer nem hajlandó kinyílni

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ollie
Ha be vagy zárva valahova, és nem tudsz kijönni, pedig egy további monszta sincs, akkor asszem az egy bug, vagy másolásvédelem (lehet választani), mindenesetre én nem találkoztam azzal a hibával és eredetim van.

www.gamecopyworld.com itt nézzetek szét. asszem én is itt találtam

http://thenamelessphoto.com/

berlinboy6329
crackes gémed van mer én is leszedném?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hi all!
Tud valaki segíteni,mindíg fagyott a gém,feltettem az 1.3-as patch-et és most már a játék sem megy...
Nincs vkinek crack-je az 1.3-hoz?
HELP!!!
berlinboy6329
na ha nics kép akkor elmondom:old monastery beszorultam 1 alagútba ahol mindenki t kinyírtam és a bejárar lezárva.felette van négy lyuk. a 3.ba eljutotttam a 4. be nem tom hogy kell.ez az 1. verzió

2. verzió az hogy nyitva volt a bejárat és 1 szörnyet kellett elintézni e checkpoint-hoz.aztán lemenetm valahova az ajtó melltt(bejárat) és 1 csigalépcsõ vezet a mélybe mllette az úttal de ezt elzárjak.namost, ott vagy ok csomó oszloppal körülvéve pár lyuk és nincs ott semmi körülzátak 1 szobába ahol 1 csomó szörny meg pokol nagyi várt rám.ok leöltem mindet és egy vas ajtó zárja el a tovább jutási utat 1 szörnyet se találok. vmi-t rosszul csinálok?Má tista ideg vagyokpls help!!

ollie
hát így nem fog menni a képbeszúrás, fel kell töltened a képet egy webtárhelyre

amúgy meg www.painkillerhell.com

berlinboy6329
kéne 1 kis help aki már a véefele jár. az old moanstery alagútjain nem tok átjutni mer tista labirintus és azt gonolom ide kell elmenni de hogy:

ollie
hát ööö, bocsi de most nincs idõm, majd máskor

tolunk egy multit?

http://thenamelessphoto.com/

ollie
nekem