Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
öö ha a kieget felrakom, nem kell az 1.35 ugye? utána ugyis 1.5 lesz belõle... hm?

[merlinw.org]

ollie
minek?

meg mi az a 1.35 cpl timer bug fix?

1.35-ös cracket please!

ollie
Töltsd le a legújjabb patch-t (mondjuk a www.dlh.net-rõl), majd indítsd el a letöltött file-t.

szasztok!van egy rész a painkillerben ahol egy létrán kell felmászni,hogy tovább jussak,de a checkpoint pont elõtte van és ha rálépek akkor kidob a desktopra. azt írja ki hogy script error! nem tudok tovább haladni a gaméban! tud valaki segíteni? hogy kell megpatchelni a gamét! köszi!
ollie
Vedd meg a boltban, már csak 4000 Ft.

Hello!Kerlek titeket segitsetek.Kellene a Painkiller crack-je,megvan a jatek de nincs a cd-n a crak!!!!!Segitsetek!!!Ha valakinek megvan (es meg kell,hogy legyen,ha nem eredeti a cd),akkor nagyon szepen kerem kuldje el nekem minel hamarabb a kov. cimre:
[email protected]

bricsi01
a HELL nevü pályán!!!!!!

ollie
melyik nagyszörnyet?

bricsi01
elakattam a hell nevü pályán, hogy nyirjam ki a nagyszörnyet?????

gery88
Kira ez a game!<#eplus2>

Mit kell csinálni hogy LAN-ba mennyen???
A servert megcsinálom,de nem látja senki.

Mit kell csinálni hogy LAN-ba mennyen???
A servert megcsinálom,de nem látja senki.

sorry 😊

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A jatek elejefele hogy lehet kiirtani a fomonsztat? Kisse immunis minden probalkozasomra. A teremben koponyak a falon, egy nagy lyuk van a foldon intenziv tuzzel, kozepen egy kis kohid ami beer kb a lyuk kozepeig.. probaltam racsalni es kiloni alola, de nem sikerult. A teremben van meg par kez amik kiallnak a foldbol, engem nem bantanak, de markolasszak a szornyiket.
DarkJedi
Hello ! Elhatároztam hogy végigviszem a game-t a legnehezebb szinten, de ahhoz kellene 23 kátya és még három hiányzik.

Nem tudja valaki hogy a "velencés" pályán hol vannak a titkos helyek? (4 már megvan).

ollie
Jah, hát el kell olvasni a readme-t, a Gamestarosok meg bekaphatják... Úgy látszik ott nincs angolul tudó ember. Amúyg meg feltuningolták a grafikát, extra effektetekt raktak bele (tulajdonképpen a kiegészítõ engine-je az alapjáték egyik pályájával).

Esrohnoil
Rájöttem vazze...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Le ne töltse senki,mert az alapjáték egy pályája van a demóban...

Painkiller: Battle out of Hell demó a Gamestar.hu -n.

Tetsuo
Ilyen grafikával igazán csinálhattak volna egy kalandjátékot..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ollie
Ezt most komolyan mondod?

nebaz! kell!!mikor mehetek érte????

Rambo [OBI]
Van egy eredeti Painkiller CD-m, olyan borzasztó rossz ez az izé , hogy odaadom annak, aki elõször kéri.
Persze be kell jönni érte a Nagymezõ utcába.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Tetsuo
thx. még 1 nap s végigviszem ezt az agyatlan hentelést de a grafika teccik.

ollie
a buborékokat kell lõnöd elsõ körben (nem amiket dobál)

Tetsuo
thx! Most visszaolvastam de ez nem volt sehol, hogy kell kinyírni a vizes szörnyet? Marha nagy s vízbõl van s 'robbanó' vízbuborékokat dobál felém..
tökyo grafika.

Nem hinném,mert nekem is másolt,aztán nem volt ilyen bajom.Valami programhiba lehet,hogy ott néha nem enged tovább...

Mayday
Valoszinuleg csak minket, "nemerediteseket" erint a dolog 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Nekem semmi ilyen problémám nem volt, és eredetim van. Asszem még az 1.15-ös patch-el kezdtem a játékot, és az 1.20-al fejeztem be.

Mayday
Sziasztok,
Kerdesem lenne, kerem, aki tud, segitsen.
A vegefele, a kolostorban "akadtam el", le egy csigalepcson, egy pince, itt mindenkit kinyirok, zene leall, de nem jelenik meg a piros folt, ajto nem nyilik ki. Olvastam vissza sokat, masnak is volt itt ilyen baja, allitolag valami programvedelem lehet?
Van ennek megoldasa? (Biztosan, mert mar csomoa kijatszottatok😊 ). Kell valami peccs, vagy fix, vagy ilyesmi? Akinek volt ilyenje, hogyan oldotta meg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Plafon,csillag kilõ,fény bejön,beállsz fénybe,szörny jön,leugrasz üregbe kis peremre,szörny fényben döglik,létrán vissza,kész...
Kb. ötvenedszer irtam csak én le ebbe a topicba...

Tetsuo
Kérdés: 1/3 pály végén van 1 szörny (vmi tüzes lyukra vigyáz) tök 1edül, de nem lehet kinyírni, v ha igen akkor hogyan???
Még csak shotgunom van, meg dárdavetõm hiába..
Help!

ollie
Jó ez a gém!

huhh 2200 üzenet akkor mégis van akinek tetszik 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Gunner
Lehet Single-t multiban nyomni lanon alapból vagy valamilyen mód által?(CooP) Bocs, ha ezelött írtak már errõl és megint megkérdezte valaki 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

stone
A lehetõ legtávplabbról, és mikor estek le a kövek szinte az utolsó pillanatban lõttem neki, így pont eltalálta. Egyébként mindig mellé ment mikor hamarabb lõttem.

Esrohnoil
És hogy lõtted meg, milyen szögben... stb?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

stone
1-2-nél tuti nem volt több, a kardját egyszer nem dobta fel és rögtön az elsõ átváltozásnál sikerült, az elsõ kõhullásnál😊

ollie
Nekem a kardjával sikerült. Amúyg egy találat nem hiszem hogy elég, valszeg már többször eltaláltad, és ez volt az utolsó csepp...

stone
Ezaz, kinyírtam a rohattat. Nem a kardját kell lõni bazmeg hanem egyetlen kõvel elég eltalálni és kifexik a .

stone
Van élet ezen a pályán egyébként, mert én csak egy arany pajzsot és egy zöld/piros lelket találtam.

ollie
mindkettõt

stone
Úgy csinálom de a 3. démonnáváláskor mindig szarrátapos, egyébként lentebb olvastam hogy köveket kell nekihajigálni.

Most akkor mi van? A kardját lõjjem vagy a köveket?

ollie
Menj állandóan hátrafelé, hogy mindig felé nézel.

ollie
Eh, nekem elsõre sikerült 😄D

stone
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ