2502
-
#1141 lőni kell -
CUCLI #1140 utolsó pályán mit kell csinálni? -
leonaprofi #1139 És az első kérdésemre tud valaki válaszolni????????????????????????????????????????????? -
#1138 hi!
Elakadtam az utolso előtti pályán.
Egy csiga lépcső előtt levan zárva egy KŐ ajtó és nem tudom hogy mehetnék tovább pedig olyan mintha vége lenne.
A kis nyilacska nem fénylik és mindíg n-ra mutat a zene pedig minden hol nyugtató.
A csiga lépcső egyik foka nincs meg így lehet látni az utat lefelé de NEM TOK LEMENNI (az ajó miatt :()
Elöre is kösz a segítséget!!! -
Gabe18 #1137 Hát azzal aktiválod a már megszerzett,és megvett kártyákat. -
leonaprofi #1136 Amugy az "E"-vel mit csinálok mi az a golden card? -
leonaprofi #1135 Segitsen már valaki!
-
leonaprofi #1134 Valaki tud abban segiteni,hogyan tudok a második pálya végén kártyát kapni?Pedig én az összes objectet szétromboltam amit találtam,de titkos helyből is csak kettőt találtam a 4-ből!Milyen titkos helyek vannak ezen a pályán????????????????????????????? -
#1133 nem -
#1132 ugye nem csak az az 5-6 pálya van single-ben ami a pentagramma körül van a menüben? -
#1131 Minek 1 FPS-be ilyesmi? Én is csak hent oszt kész...
Ráadásul darálóval irtok :D
Az első főellenség elötti nagy baszott állatot (valami oszlopos csarnokban), is azzal nyírtam ki, egy lövés nélkül... -
#1130 Kultura kicsapta a biztositekot -
CUCLI #1129 olyanok mint a skillek pl nagyobb sebzés meg ilyenek...
én speciel nem tom mik vannak mert még 1 sincs mindenféle cucc nélkül tolom a gamet csak kill!!!
nem tudtok pár tört servert amúgy? -
#1128 Na. Van egy pár kártyám. De mi a fasznak? Méris jó ez nekem? Mire használom? eddig simán nyomom nélkülük, bár van már 3.
MINEK VANNAK A KIBASZOTT KÁRTYÁK? -
#1127 nagyon meleg ez a jatek srácok,most tartok az elsö oriasmonsztanal és elállt a lélegzetem. -
CUCLI #1126 ths..mek megnézni. -
Gabe18 #1125 Először lődd a közelében felbukkanó buborékokat,amik felrobbanva sebzik.Ha eljutsz oda hogy körben megjelenik több nagy buborék,akkor azokat lődd szét hogy égjenek,ha mind ég elkezdő őket eloltani,na akkor adj neki mindennel ami fegyver. -
CUCLI #1124 na re.
MI A BÚBÁNATOS LÓFASZT KELL CSINÁLNI SWAMPNÁL?(az a nagy víz monsztá ahol buborékok repkednek...) -
#1123 kémia...
...történelem, matematika,jogtudomány,testnevelés -
Davidsned #1122 Hát sztem meg ami a jó a játékban: grafika, zene, hanghatások, fizika, kémia... Amúgy sztem érterlmetlen az egész, és egy idő után unalmassá is válhat. (Mondjuk én még az elején vagyok, itt még élvezetes.) -
Braveheart #1121 *spoiler*
Először lődd csak a nagy kalapácsát. -
Augustus Gigo #1120 ok megvan nem olvastam vissza:D -
Augustus Gigo #1119 A harmadik pálya végén van egy hely, ahol van egy tüzes árok, illetve padlóból kijQvQ kezek, itt jelenik meg egy monszta, de sajna nem hal semmitQl, hogy kell vele végezni? -
CUCLI #1118 megvan. most vok az operában..EZ KURVA JÓ!!!
mek vissza. -
John Wayne #1117 Kúrva jó ez a játék. Piszkosul ott van a szeren, a hangulata miatt. A fizika már csak hab a tortán. -
deicide #1116 ne legyél már láma!!Azt irtam hogy fent a mennyezten van egy csillag...annak a közepét löd ki elöször..ha ez meg van beszürödik a fény..és az fogja elpusztitani!! -
deicide #1115 Elakadtam...!!Mégpedig...a katonai bázis végén a nagyszörny csatába...nem akar hullani a féreg..!valami oka van annak vagy mit kell csinálni...?:)valaki mondja meg..:) -
CUCLI #1114 damn.... megvárom ,hogy érjen oda de nem csinál semmit a fény.. -
deicide #1113 a fény...se perc alatt végez vele..lehet hogy nem megy alá..én azért ugrottam át a másik oldalra!! -
CUCLI #1112 de mennyi ideig kell ott tartani azt a szart? -
deicide #1111 Olvasva beneteket...a Katakombáknál...a menyezeten van egy csillag..annak kell a közepét kilőni!!a szikla benyulik közép felé...a szörny oda jön..s te átugrasz a létrához..!A fény fogja el puszitani!Az ürhajós..nos..ott be kell menni középre..és esni lefelé..az alján lesz majd egy ajtó a falba..létrán fel..a szintre..itt..hentelni..körbe menni..és lesz megint egy létra felfelé...majd még 1 felfelé...csak felfelé lehet menni..de furmányos mert alig lehet észre venni!! -
CUCLI #1110 -
#1109 fent . csillag . lő . fény . belecsal -
CUCLI #1108 mi a szart kell csinálni azon a részen amikor az act 1 a catacombsnál vagy hol van egy nagy terem közepén pedíg egy nagy lik és ott járkál egy dagadt zombi.
lelőni nem lehet mert imunis a kis drága. valaki pls help -
Braveheart #1107 Én is ott akadtam el, a rakétakilővő állásnál. -
#1106 Melyik részén?
Mert konkrétan a híd egyik végén van egy kapu ami majd kinyílik ha odaérsz, és jönnek a monszták. Vagy már a pilléren vagy? Me' akkor a sílift felé konncentrálj! -
#1105 Én már 1 napja bolyongok a téli hidas pályánál. Nem tudom merre kell menni vagy mit kéne csinálni? Semmi ötletem nincs már. Valaki szánjon már meg és árulja el TITKOT.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!! -
#1104 először is ne akarj vinyóról linkelni -
Vámpir #1103
HELP!!! Sziasztok. A katonai bázison vagyok, a rakétakilövő állásnál. Mit kéne csinalnom? Előre is köszönöm :) -
Vámpir #1102 HELP!!! Sziasztok. A katonai bázison vagyok, a rakétakilövő állásnál. Mit kéne csinalnom? Előre is köszönöm :)