2502
-
#1181 tökön szurom magam. eltelt kis ido, megint ki huztam bedugtam a kabelt, es most jo. nemtom mi lehetett a baja. mikor a kebelhez nem is nyultam... -
antijedi #1180 hát nemtom akkor ez gáz amugy ez valszinű a monitor hiábja inkább nem a játéké mert normális monitorok nem engedik magukat oylan módba/felbontásba rakni ami gixert okozhat -
#1179 igen:) mindenfelet probaltam, bosszubol meg vegig is vittem par szintet, de semmi:)
probaltam felbontast allitania jatekban, az asztalon, nyomkodni a monitort, de semmi -
antijedi #1178 probáltad visszaállitani a felbontást? :) -
#1177 nekem tönkrebaszta a monitoromat... Elinditottam, szaggatt mint az allat, felbontast valtottam, erre ugy hozta be az uj felbontast, hogy tiszta homalyos az egesz, elvan csuzsva a monitor kepe, olyan mintha ket kep magara lenne csuszva, es tiszta homalyos vilagos minden. sztem visze szervizbe. szal igy jatszatok vele. akkor is ilyen marad a monitor ha ujrainditom, szal nem a windows csinalja. vmi ötlet?:( -
#1176 Igy van!
Aki órákig szeret össze-vissza bolyongani az játsszon adventure-al. Én maradok a piros kulccsal a piros ajtót nyitni fokozatnál :D -
#1175 Igazad van, de azért furcsa, hogy ilyen-olyan egyszerű dolgokra nem jönnek rá emberek (ezzel nem akarok senkit megbántani.), és nem hiszem, hogy én lennék az agytröszt. Na mindegy, az a lényeg, hogy jól szórakozzon az ember!!!
PAINKILLER RULEZ!!!
-
Gabe18 #1174 Ez részben igaz,de aki elakad,az nem feltétlenül lol,mert nem biztos az az életcélja hogy fél orákat keringjen mire rájön a továbbjutásra,csak szeretne játszani egy kicsit.
A Painkiller mondjuk tényleg nem annyira nehéz,de azért fps-ben is van néhány bonyolultabb,igy azzal nem értek egyet hogy egy fps-ben ne lehetne elakadni. -
Braveheart #1173 Loál ez a kedvenc mapom! -
#1172 Csak az a baj, hogy mindenki elöbb rinyál, utánna gondolkodik! Valjuk be őszintén, hogy ezek nem logikai játékok, aki elakad, annak LOL. Ez a véleményem, még ha egy kicsit kemény is volt. -
Gabe18 #1171 Eme információhalmaz birtokában már nyilván sikerülni fog neki...
Egyébként nem tudom egy fps-ben miért ne lehetne elakadni,főleg rövidebb időre amig az ember nem talál rá a megoldásra,vagy éppen a jól használható taktikára egy-egy ellenfélel szemben. -
Takigabi #1170 mondjuk meg kell ölni fent a piros kör jelzi az életerejét -
Takigabi #1169 még nem nyomtam végig -
mrkox #1168 Srácok mi a fenét kell csinálni az 5-ös pályán (chapter1)?
Egy iszonyatosan otromba szörny támad de már végigjártam az egész területet és semmi. Mit kell tennem? -
#1167 Még mielőtt bárki rákérdezne:
A Painkiller *.pak fájljai NEM editálhatók, ugyanis NEM ZIP fájlok! Így magyarítás sem lesz hozzá!
Ezzel azok lelkesedését szeretném időben lehűteni, akik azt hiszik, ezek a bizonyos pak-ok sima Quake-sorozat (és társai) örökségek, azaz nyimm-nyamm kibonthatók...
Sajnos nem.
A videok azonban editálhatók, hiszen sima *.bik fájlok.
De, mivel 560 MB-ot tesznek ki (s valószínűleg, a magyarítást [értsd: feliratozást] követően még nagyobbodna is a méretük), nem hinném, hogy bárki nekiugrana, lefordítaná és aztán feltenné a netre őket.
Becsomizva is 400 MB közeli lenne a méretük...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1166 Elmondanád, hogy TE meddig jutottál el benne? Netalán végig is nyomtad? -
Takigabi #1165 Egy FPS ben elakadni.... :DDD
-
#1164 ez most nekem? -
mrkox #1163 köhi :) -
#1162 Nemtom hanyas pálya nemtom hanyas fejezet, de van ott egy kalapácsos monszta...Hiába lövöm, életereje nem fogy, és mindig lecsap...Mi a trükk itt? -
#1161 A barlang tetejét ki kell löni közvetlen a vulkanba benyulo perem felett. Betör a fény és oda kell csalni, mikor odaér átugrasz a jobb oldali sziklara ahol van a létra. az elpusztul és vége a palyanak -
mrkox #1160 Sziasztok!
Én még csak most kezdtem el játszani a gammel,de már elakadtam :((
Hogy kell megölni az első főellenséget???
Arra gondolok amelyik egy vulkánnál cirkuszol velem és én hiába lövöm meg ilyenek meg se rezzen :(
Bele kell lökni valahogy a vulkánba?? Ha igen hooogy? -
#1159 Ott mi a történés pontosan? -
#1158 A kalapácsost hogy kell lenyomni? -
#1157 orulok h meg egy atmeretezesre sem vagy kepes :( -
pasquale #1156 hello plz segíytség a harmadik végén mit kell csinálni????
mert már próbáltam mindent..
azt a kiálló szart kell lőni vagy mi?????
PLZ -
#1155 ja, ez az Asylum nevü palya. Assze Chapter2/3. -
#1154 helo! elakadtam ezen a palyan nemtudom h merre kell tovabbmennem. a nyil semmit se jelez, és csak sikolyok hallatszanak. ( bocs a kép méretéért!)
-
Braveheart #1153 Nálam sem történt semmi... nem lehet, hogy djxp02 arra gondolt, amikor az első fegyvernél (pain) nyomjuk a bal gombot, majd a jobbot és kilövi a darálót. -
Gabe18 #1152 És mi lenne az a meglepetés?
Bár figyelmeztetésed után kétségkivül meglepő volt hogy nem történt semmi meglepő... -
djxp02 #1151 Hy' Megvan a teljes Painkiller (12töltötték fel..)
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a pörgő akciót.
hint: A farúdkilövőnél, ha egyszerre nyomjátok az alternative lövést + a sima tüzet, meglepetés vár. -)
lehet már lett írva, de nincs időm végigolvasni, mennem kell game-elni é-) byye -
#1150 De szerintem erre gondolt. -
Gabe18 #1149 Hát ha ott vagy ahol gondolom,akkor a kerités egy helyen más,ott lődd meg.Akkor egy kocsi elgurul,át tudsz ott menni.Az elgurult kocsi látszatra elzárja az utat,de el lehet melette férni.
De lehet ez nem is ott van... -
#1148 No a tudományom megállt a radarállomásnál! Van ott pár teherkocsi, egy Hummer, meg egy rámpa lefelé, de az utat ott is eltorlaszoja egy teherautó! Itt vajon hogyan tovább? Ja és a főépület is zárva! -
#1147 micsoda probléma :D
Máshol éheznek te meg ilyenekkel problémázol -
Gabe18 #1146 Szerintem ha valaki tudná,már mondta volna.
Amugy ha te ezen már ennyit problémázol,mi lesz később?
Nem muszály minden kártyát megszerezni,anélkül is végigvihető... -
leonaprofi #1145 Könyörgök segitsen valaki??????????????Milyen titkos helyek vannak a játékban?Mert a II.pályát nem tudom 100%-osan megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!! -
#1144 Hi! A Betaban ill. a Trailerekben volt Bullettime azt most nem észleltem, van ebben a gaméban egyáltalán?! -
dolfy #1143 Ki kell menni a templomból ami elég körülményes. És akkor megint lesznek monszták amiket ki kell nyírni. Majd újra vissza a templomba és az ajtó nyitva lesz. -
dolfy #1142 De mint a barom! Én is eluntam már az életem amire vége lett. A vége egy kicsit unalmasra sikeredett szerintem. Na mindegy, amúgy az összhatás elég király...