Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most DDR333 és 2600+, és zsír folyamatos a második demó.
Úgyhogy valószínûleg letöltöm a teljeset is 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
vki segitsen pls most szereztem be a gamat de nemtom felrakni
vmi cd-key-t kér azt meg nemtalálom az nfoba
Akinek nem tetszik , az törölje le és ne fikázza tele a topikot......A demó alapján látta mindenki , hogy milyen lesz a játék......
\"SLICE of LIFE\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Az utolsó pálya a"pokolban" 😊)
Nagyon durva.
Visszajönnek a már legyilkot szörnyikék lelkei... de az összes.
Közben amikor megkapod a halálközeli élményt akkor már Luciferrel küzdesz.
Le a kalappal.
A game a maga kategoriájában a csúcs.
Jah ami nagyon nagy, h megállt az idõ és a robbanások...

Abból is nyilvánvaló lett volna hogy a lényeg a látványos,és nagymennyiségû gyilkolászáson lesz,nem pedig elgondolkodtató feladatokon,vagy csavaros történeten.
Aki az ilyet szereti,annak megéri leszedni,aki nem,annak nem nagyon.
Mondjuk én a S.Sam-et utáltam,az egyáltalán nem fogott meg,ez viszont igen.Persze ez sem az a játék aminek most nekiülök,aztán egyhuzamban játszom öt órát,mert 30 perc után már vibrál a szemem a sok lövöldözéstõl,de biztos végigküzdöm magm rajta kissebb adagokban.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
XP+SP1,2500+,DX9.0b,Radeon9600,stb.
Mi a gáz, kiírva még nincs, csak mountoltam...
Thx.
Ez valóban jó lett volna!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Tipikus pálya a kettõvel lejjebb látható asylum. Bemész, körbeszaladgálsz a kastélyban, lelövöldözöd az eléd kerülõ 200 db szörnyet, majd kimész. Semmi kapcsolat nincs a pályák között. Mintha multipályákba pakolták volna az ellenségek százait és kész. Ez singleben nagyon kevés.
A metálzene a hent közben az elején még fokozza a hangulatot, de 10 perc után az is monotonná, egysíkúvá válik.
Azért negyedórás adagokban lehet, hogy végigjátszom, mert szép, és látszik, hogy volt vele munka, de nem lesz a kedvenc játékom, az biztos.
(megkérhették volna Clive Barkert, hogy rakjon bele egy-két gondolatot, biztos feldobta volna. Sõt egy-két átalakítással csinálhattak volna egy undying2-t is belõle.)
"vessetek a mókusok közé" :)

És olyan pályára értem opera után, hogy egy elhagyatott kastély féle meg minden.
Felmeek a lépcsõn a házban minden nagy sötét semmit nem láttok, villany felolt.
Betérek egy kis szobába ahol a szoba sarkaiban /útólag kideülr/ szürny teleportáliziévan ^^
Lényeg a lényeg, hogy este ezutén megnéztem a híradót meg amiben az vott hogy vhol felrobban egy ház.
Na ezek nekem álmomban összejötek és tiszta para volt minden ^^
A 2. fejezet nekem bejön. Nagy templomok, szép belsõ tér, jó graf, érdekes ellenfelek, szép effektek (színes füst, köd, tûzlabda).
Véleményem az, hogy ha valaki nem egy nap alatt akarja végigvinni, hanem játszik vele naponta 1 órát, akkor teljesen élvezhetõ - egy óra után uncsi, de másnap megint neki lehet vágni. Nekem tecc!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

megéri letölteni?képekbõl ítélve eléggé fura game.
mennyire élvezhetõ?"fosós"?(csak mert azt olvastam,h olyan mint a Resindent evil.)
De ha neked így jó, akkor "Serious Sam az egész".
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
lol

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
És ha igen akkor csak a karó gyujtja be?
mert nekem semmi másra nem reagál.
Valami ötlet?
Jövök egy sörrel. 😊
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
LoCk - fent van egy pentagramma a plafonon, aminek kitudod lõni a közepét. Ott beáramlik a napfény, és alá kell csalogatni azzal, hogy odaálsz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Most azzal nyomom, ui. az uj alaplapom megmurdelt..😞
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Én most ott jarok a gameban, ahol egy tagbaszakadt nemtommit kell kinyirni.Van egy nagy üreg amiben durva nagy tûz langol, de nem akar beleesni a kotsog.
Mi a megoldás itt?
THX..😊