2502
-
#1101 akkor örjönghetsz kedvedre :) -
#1100 Még csak most kezdtem el jatszani a jatekkal. Akkor mi történik amikor fekete-fehér homályos lesz a kép, és az ellenfelek pirosban vannak? -
antijedi #1099 megmodntam előre... :) -
#1098 Hát ennek a multinak nincs sok teteje :D -
antijedi #1097 de ki az a sok? :D -
#1096 Na ma este kipróbálmo már én is a multiját élesben. Egyedül megnéztem a módokat, de ott nem tűnt nagy számnak. De sokan mondták hogy jó :) -
#1095 A The Palace résznél a tűzijátékos részek királyak, eszméletlen hangulatot adnak!!! -
#1094 Azt hiszem 20 hp-t ad, de csak 100-ig.Tehát ha 100 felett vagy akkor semmit nem csinál. -
#1093 Ezeket én is szeretném tudni:)
Én is láttam ilyen oszlopokon meg különböző magaslatokon tárgyakat ahova látszólag lehetetlen eljutni. -
Xian #1092 Hi
Mire jo a holy items?
A catacombs eddig 1 et talaltam egy oszlop
tetejen, de oda lehetetlen feljutni.
Vagy en nem tudok valamit? Pl nem lehet grap
kent hasznalni a 2 es fegyvert? Ha mar odaratja az
ellent talan fel is lehetne maszni valahogy.
-
#1091 áhááá:D köszi:)) -
Cvd #1090 Az health, csak ha nem vagy legyengülve akkor nem tölt fel, vagyis nem csinál semmit. -
#1089 most nyomtam végig a demo-t, nekem ennyi elég is volt belőle, mert nem csipázom a hentet, de az tény, hogy évek múlva is téma lesz ez a játék
ha így haladunk, a DOOM 3 elavult lesz, mire kijön :) -
Gabe18 #1088 Hasonló gépem van,és bizony nekem a Chapter 2 havas-hidas pályája is betett.Odáig minden high beállitásokon + némi multisamplinget is elbirt,ott visszon nagyon le kellett redukálnom a beállitásokat hogy a sebesség maradjon... -
#1087 Vannak a pályákon olyan kis sárga fényes bigyók, amik lassan le s fel mozognak. Felvenni nem lehet őket, nem lehet csinálni velük semmit.. csak díszek? De akkor mér vannak eldugva?:) -
Braveheart #1086 A town meg az asylum a legjobb map eddig :) -
CUCLI #1085 nincs valami ingyenes server? nincs kedvem DCn leszedni..
-
#1084 Nálam a Chapter 4 level 2-n, a The Palace-nál annyira belassult, mintha egy fele sebességre vett filmet néznék (mmint a normálhoz képest)... P4 1.7Ghz@2Ghz Celeron, 512 mega RAM, Sapphire Radeon 9600XT 128 Megás kártya. Csak szólok :) -
#1083 ja már semmi -
#1082 Egy shapphire radeon 9600al jóllakna a gém vagy attól is belassulna?:) -
DePreSsZYo #1081 Bin-ben irjatok felül a engine.dll-t -
DePreSsZYo #1080 Ja nem azt a deviancos-t
EZT -
DePreSsZYo #1079 http://koth.hu/~soma/pk/PAINKILLER.PRIVATE.SERVER.PATCH-DEViANCE ezt rakjátok fel és gyertek ide: 152.66.212.154
ide gyertek ha ezt leszedtétek.
T3-s server nem mindig megy szóval siessetek. -
ShaiHulud #1078 ezek a buzi holy itemsek mindig olyan helyen vannak hogy az istenert sem lehet felvenni oket..hogy a picsaba lehet pl az 1. palyan az egyik ilyen cryptahaz tetejere felugrani? mert nekem az istenert sem sikerult... -
Braveheart #1077 Lepöcsölöd régi klántársad? (Planetside, én voltam Zoli) Jó, tényleg nem kéne ilyen hülyeségekkel teliírnom a topicot, bocs...
Vissza a játékhoz: ilyen véres, erőszakos, brutális, szadista beteg játékot még életemben nem láttam.. imádom Most vagyok az asylum mapon, és ezek a zombik királyak! -
#1076 2. pálya végén a szörnyet melyik fegyverrel kell lőni , hogy sebezzen is? -
#1075 Majd lerendezzük multiba :F -
#1074 ok, torolve :P -
#1073 Most néztem én is. Nekem 1024-ben 50 megvan simán nézegetve. De ha szembejön egy ellenfél és pofánlövöm, simán lemegy 30 alá. Ha 5 ellenfélnél több van a képen, már 10 körül lehet (legalábbis a 3. pályán ennyi volt, de ott robbant közben minden stb.) -
#1072 Lehet. :) -
#1071 Sztem nem én sértődök meg. -
antijedi #1070 dikki ma begolyozott ahogy elnézem, biztos leöntöték egy vödör hidegvizzel :) -
#1069 -
#1068 jol van sértödjél meg és dölj a kardodba, ha nem tetszik ignore es ennyi. Számomra sem bir semmiféle informaciotartalommal hogy szamomdra nem bir informaciotartalommal..... -
#1067 Tényleg, de akkor sem érdekel. Pöcs. -
#1066 Ööö...
...és?
Ez most milyen információtartalommal bír számomra, mert válasz nekem, de én nem kérdeztem ki látott már tegnap szervert (lévén 3 napja van private szerver patch) sőt még csak nem is azt válaszoltam Pupcikának, hogy "nincs". -
#1065 mar tegnap is lattam crackelt szervert -
Augustus Gigo #1064 igaz, legalább vki segíteett, leszedem acd2t újra:( -
Braveheart #1063 Legalább fenntartom a topicot! Másrészt meg az #1058-ra válaszoltam nagyokos! -
#1062 Légyszi ne tudósítsál már minket minden rar letöltése után, mert kurvára nem érdekel senkit, crcs-e az isod, vagy hogy hol tartasz, elkezdted-e már az installt stb.