2502
  • Seth
    akkor örjönghetsz kedvedre :)
  • Smuggler
    Még csak most kezdtem el jatszani a jatekkal. Akkor mi történik amikor fekete-fehér homályos lesz a kép, és az ellenfelek pirosban vannak?
  • antijedi
    megmodntam előre... :)
  • Lacc
    Hát ennek a multinak nincs sok teteje :D
  • antijedi
    de ki az a sok? :D
  • Lacc
    Na ma este kipróbálmo már én is a multiját élesben. Egyedül megnéztem a módokat, de ott nem tűnt nagy számnak. De sokan mondták hogy jó :)
  • artschi
    A The Palace résznél a tűzijátékos részek királyak, eszméletlen hangulatot adnak!!!
  • Dynamic
    Azt hiszem 20 hp-t ad, de csak 100-ig.Tehát ha 100 felett vagy akkor semmit nem csinál.
  • Dynamic
    Ezeket én is szeretném tudni:)
    Én is láttam ilyen oszlopokon meg különböző magaslatokon tárgyakat ahova látszólag lehetetlen eljutni.
  • Xian
    Hi

Mire jo a holy items?

A catacombs eddig 1 et talaltam egy oszlop
    tetejen, de oda lehetetlen feljutni.
    Vagy en nem tudok valamit? Pl nem lehet grap
    kent hasznalni a 2 es fegyvert? Ha mar odaratja az
    ellent talan fel is lehetne maszni valahogy.
  • MerlinW
    áhááá:D köszi:))
  • Cvd
    Az health, csak ha nem vagy legyengülve akkor nem tölt fel, vagyis nem csinál semmit.
  • FREAK
    most nyomtam végig a demo-t, nekem ennyi elég is volt belőle, mert nem csipázom a hentet, de az tény, hogy évek múlva is téma lesz ez a játék

ha így haladunk, a DOOM 3 elavult lesz, mire kijön :)
  • Gabe18
    Hasonló gépem van,és bizony nekem a Chapter 2 havas-hidas pályája is betett.Odáig minden high beállitásokon + némi multisamplinget is elbirt,ott visszon nagyon le kellett redukálnom a beállitásokat hogy a sebesség maradjon...
  • MerlinW
    Vannak a pályákon olyan kis sárga fényes bigyók, amik lassan le s fel mozognak. Felvenni nem lehet őket, nem lehet csinálni velük semmit.. csak díszek? De akkor mér vannak eldugva?:)
  • Braveheart
    A town meg az asylum a legjobb map eddig :)
  • CUCLI
    nincs valami ingyenes server? nincs kedvem DCn leszedni..
  • artschi
    Nálam a Chapter 4 level 2-n, a The Palace-nál annyira belassult, mintha egy fele sebességre vett filmet néznék (mmint a normálhoz képest)... P4 1.7Ghz@2Ghz Celeron, 512 mega RAM, Sapphire Radeon 9600XT 128 Megás kártya. Csak szólok :)
  • Nefasturris
    ja már semmi
  • Nefasturris
    Egy shapphire radeon 9600al jóllakna a gém vagy attól is belassulna?:)
  • DePreSsZYo
    Bin-ben irjatok felül a engine.dll-t
  • DePreSsZYo
    Ja nem azt a deviancos-t
    EZT
  • DePreSsZYo
    http://koth.hu/~soma/pk/PAINKILLER.PRIVATE.SERVER.PATCH-DEViANCE ezt rakjátok fel és gyertek ide: 152.66.212.154
    ide gyertek ha ezt leszedtétek.
    T3-s server nem mindig megy szóval siessetek.
  • ShaiHulud
    ezek a buzi holy itemsek mindig olyan helyen vannak hogy az istenert sem lehet felvenni oket..hogy a picsaba lehet pl az 1. palyan az egyik ilyen cryptahaz tetejere felugrani? mert nekem az istenert sem sikerult...
  • Braveheart
    Lepöcsölöd régi klántársad? (Planetside, én voltam Zoli) Jó, tényleg nem kéne ilyen hülyeségekkel teliírnom a topicot, bocs...

Vissza a játékhoz: ilyen véres, erőszakos, brutális, szadista beteg játékot még életemben nem láttam.. imádom Most vagyok az asylum mapon, és ezek a zombik királyak!
  • tep
    2. pálya végén a szörnyet melyik fegyverrel kell lőni , hogy sebezzen is?
  • dikki*yysw
    Majd lerendezzük multiba :F
  • G. Joe
    ok, torolve :P
  • dikki*yysw
    Most néztem én is. Nekem 1024-ben 50 megvan simán nézegetve. De ha szembejön egy ellenfél és pofánlövöm, simán lemegy 30 alá. Ha 5 ellenfélnél több van a képen, már 10 körül lehet (legalábbis a 3. pályán ennyi volt, de ott robbant közben minden stb.)
  • dikki*yysw
    Lehet. :)
  • dikki*yysw
    Sztem nem én sértődök meg.
  • antijedi
    dikki ma begolyozott ahogy elnézem, biztos leöntöték egy vödör hidegvizzel :)
  • Lacc
  • G. Joe
    jol van sértödjél meg és dölj a kardodba, ha nem tetszik ignore es ennyi. Számomra sem bir semmiféle informaciotartalommal hogy szamomdra nem bir informaciotartalommal.....
  • dikki*yysw
    Tényleg, de akkor sem érdekel. Pöcs.
  • dikki*yysw
    Ööö...
    ...és?

Ez most milyen információtartalommal bír számomra, mert válasz nekem, de én nem kérdeztem ki látott már tegnap szervert (lévén 3 napja van private szerver patch) sőt még csak nem is azt válaszoltam Pupcikának, hogy "nincs".
  • G. Joe
    mar tegnap is lattam crackelt szervert
  • Augustus Gigo
    igaz, legalább vki segíteett, leszedem acd2t újra:(
  • Braveheart
    Legalább fenntartom a topicot! Másrészt meg az #1058-ra válaszoltam nagyokos!
  • dikki*yysw
    Légyszi ne tudósítsál már minket minden rar letöltése után, mert kurvára nem érdekel senkit, crcs-e az isod, vagy hogy hol tartasz, elkezdted-e már az installt stb.