2502
-
#1221 Érdemes! :) -
John Wayne #1220 Mivel csináljátok ezeket az animált logokat? -
#1219 Hm. Érdemes leszedni? -
ShaiHulud #1218 en megtudtam csinalni hogy feljottem a hid alol. Ugye lementem a HP ert aztan van a falon egy kis perem korbe azon elsatyogtam az ellentetes oldalra(ellenkezo oldalra mint ahol a hp volt) es ott ugraltam felfele...gyak falrol falra...probaljatok ki...faszan fellehet menni.viszont hogy egyes hazak meg epuletek tetejere hogy az istenfaszaba lehet feljutni azt nem tudom:) -
#1217 Hihi, számomra is volt egy-két rejtélyes dolog, amire a játék végéig sem jöttem rá.Ez főleg a te általad is említett elérhetetlen tárgyakra vonatkozik.Pl. a híd alatt a szakadékba én is leugrottam, de nem lehet(?) feljönni, a lovagos pályán egy oszlop tetején a plusz HP, de hogy lehet feljutni az rejtély stb.
Kártyát venni tudsz.Aranyszínűeket alapesetben egyszer használhatod egy pályán pár másodpercig(ezeket aktiválni kell), az ezüst kártyák meg olyan pluszokat adnak, amiket nem kell aktiválni, hanem folyamatosak, amíg nálad vannak -
#1216 tehat akkor mivan?? az meg tok az elso palya 3, chapterenel van.szal nincsenek meg hokuszpokuszaim...
kartyaat hogyan lehet hasznalni es hanyszor?
-
#1215 Cheat ... mond valamit?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Braveheart #1214 Van egy ellenfél ami olyanokat rocket jumppol hogy csak lestem... gondolom itt is azzal lehet... bár kipróbáltam, és nem nagyon repültem :) -
#1213 Emberek.. valaki mondja mar meg nekem azt hogyan lehet egyes targyakat magamhoz kozelebb hozni??? mert van olyan felveheto bizbasz amihez le kell ugrani a szakadekba... de ha leugrok akkor nemtok feljonni.. meg lattam egy masikat is a levegoben.. van valami hatalmas ugras vagy micsoda? -
#1212 dúúúúm fíling rulzzz:D -
Coco #1211 ez a jó benne ;) -
#1210 senki nem mondta, hogy az -
#1209 Ez nem egy eszjatek.MEsz losz ennyi. -
#1208 Engem kidob a progi a desktopra a Chapter 5-ben, az Old Monastery pálya vmelyik részén... :(
Másnál nem volt ilyen? -
antijedi #1207 késtél :D -
Gabe18 #1206 A megoldás egyszerű:ölj... -
antijedi #1205 ölni... :) -
#1204 A játék elején a temetőben amikor nagyon sok lovaghulla jön mit kell csinálni? -
#1203 nekem meg akkor, ha fel volt huzva a videokartya -
#1202 Talán defragot próbálj...Nekem NFSU csinálta ezt. -
#1201 valaki nem sejti hogy miért csinálhatja nekem a pajinkiller aztat ,hogy néha mintha lefagyna ,úgy 30mp-re ,a zene az megy rendesen tovább ,és 30mp lejárta után ,mikor már elég alaposan megtekintettem a lefagyott pillanatképet megy tova mintha semmi se történt volna.
(közbe semmi más progi nem megy ,xp1700+,512mb,gf4200)
vagy ezis beépiitett game effekt? -
#1200 a szecskavágó másodlagos lövése király, amikor távoli fszikat kell leszedni.
beléjük áll, és lerántja őket szépen.
király fegyver... -
#1199 mind az 5 fegyvernek van kombó lövése ? tudom alegegyszerűbb a ha kipróbálom, de az első fegyvernél is csak ma jöttem rá, hogy a szecskavágót ki lehet lőni miközben darál vele az ember... a tárcsás-szöglövőnél is zsír, mikor kilővi az egész tárcsát kis elektronokkal feltöltve a többit még nem néztem.... -
pinehead #1198 Hát nemtom'...
Már (még csak?) a dokkoknál járok, de uncsi kezd lenni...:(( -
#1197 Először a kalapácsot kell szétlőnöd, aztán a monsztát. -
#1196 Tudom azt is :P -
#1195 olvass vissza b+.... -
#1194 erről beszéltem nemrég.... -
#1193 LOL! Ezt most kérdezik vagy 6xra itt a váalsz 10 hozzászólással előtte :))) -
Gabe18 #1192 Gondolták,az azért már mégiscsak túl sok ellenfél lenne... -
DePreSsZYo #1191 660?
No comment :D
Mé nem 666? -
dolfy #1190 A meteoroknak csak annyi a szerepük, hogy kerüld el őket:) csak gyakd az elleneket és a 660. után majd kifekszik Lucifer is. -
Braveheart #1189 Most vagyok az utsó pályán, és rengeteg szellem támad, meg bnéha megjelenik egy démon, de nemtok semmit csinálni... néha meteorokat vág felém, azokba kell belelőni hogy eltalálják a köcsögöt? -
fanatifo #1188 köszi a választ ezt már megoldottam és az elsó óriást hogyan kell kinyírni???? -
gilaba #1187 Kilövöd a tetőn a csillagot,és utána becsalogatod a fénybe a szörnyet. -
fanatifo #1186 Csá hogyan kell megolni a 3. pályám azt a szörnyet ami egy nagy tűzveremnél mey körbe körbe és bármennyiszer lövök bele nem halálozik el!!!Mi a megoldás?
-
#1185 Szerintem előbb rájön az ember magától a megoldásra mint hogy végigolvasson 1180 hozzászólást -
#1184 ez is volt már vagy 3x..
mé ne lehet visszaolvasni?????????
van aki már 1 hete végigtolta, és segített , aki pont ue. kérdezte... -
#1183 nem véletlenül van rajta a lánc...
pont én válaszoltam, vagy 50 commenttel előbb.
de ez ne is zavarjon benneteket, hogy nem tudtok visszaolvasni, nem mindenkitől várható el, hohy tuggyon olvasni....
:-))))))))))))))))) -
#1182 mongyuk eddig azé akadtam el, mert nem találtam az utolsó zombit egy hát erkélyén :-)
ha mindenkit legyaktál kirakja a piros mentési pontot...és átvált a nyíl...