Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
miért nem a HDC fórumon kérdezed ?

Tumor
boccs a off-ért, de amit az smsweb visszaküldött jelszót a hdc-hez az nem mûködik, ilyenkor mit lehet tenni ?
A pályaudvarasnál ^^

Lacc
Lol nekem fel se tûnt az a tábla 😄
zaki
Kémjátszma c. filmen is ugyanez van. Kiírják, hogy németország, erre Budapestet mutatják.

azon gondolkozom hogy ez nem torvenybeutkozo cselekedet? hogy egy masik helyszint a mi orszagunk szepsegeivel..hmm "reklamoznak" ??

Serpa
mekkora egy mocsokság !!!

"Prága" után még ez is ...

toMpEr
melyik palyan van ez?

I.C.ram
Hát kb. 😊
kurva anyjukat...miazhogy zurich...istenbaszasa...enis irok mailt ezeknek a pocsvaladekoknak ha meglesz az emailcim😊

LOL megakarod kérdezni, hogy mióta van Zürich-ben a BP-i Nyugati Pályaudvar? 😄

I.C.ram
Nem találom a mailcímüket a készítõknek 😞
Multiplyerhez nem kell az a szerver patch ?

I.C.ram
Írok is egy levelet a készítõknek 😊
I.C.ram
D még a lámpaoszlop is ugyanott van 😄
I.C.ram
DE! 😊
I.C.ram
Amikor a kardját a földbe szurja és felrepülnek a kövek, akkor úgy kell meglõni a kövekt, hogy nekicsopódjanak lucifernek 😊
Ez nem a nyugati?

Lacc
Hogy a búbánatba kell megnyúzni Lucifert? Ölöm ölöm a visszatérõ lelkeket, ha átváltok daemon-modba akkor jön Lucifer, azt is lövöm lövöm de semmi hatás. Már vagy 4x váltottam át (gondolom ha megölök 50-60 lelket akkor), de sose tudtam semmit csinálni vele.

Egyébként iszonyú nagy ötlet a pokol 😊 Így, hogy megállt az idõ elképesztõ bállításokat pakoltak a pályára. Fõleg az atomrobbanás... És még a hangeffektek is illenek a helyszínekehez.
na most azt ne mond nekem hogy ha nagyobb az fps akkor gyorsabban fordulsz😊 a nagyobb fpst nem a 2fps es a 30 fps kozt ertem hanem mondjuk 30-40 felettiekre...

I.C.ram
Marhára nem 😊 Nem mindegy, hogy lassabban fordulsz vagy gyorsabban.
nem kibaszott mindegy hany fps ha nem veszed eszre hogy szaggatt?😄

Kb akkor nekem is-e körül mozoghat.
Szóval annyira nem zavar.

I.C.ram
Most szedtem le csak a kötekedõk kedvéért 😄
I.C.ram
Fraps99
Mivel nyomtad ki?😊

I.C.ram
Ennyit errõl :/
I.C.ram
Multiplayer pályákon meg simán felkúszik 60-ra.
I.C.ram
Na megnéztem az FPS-t és 45-48 körül mozog.
Thx, nézem!

AMD Norbee
Lehet már interneten játszani vele??
Ha igen, van magyar szerver??

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

I.C.ram
Szaggatás csak azért írtam oda, mert Sodi is odaírta.

De be lehet fejezni a kötöszködést mára! 😊
akkor msáhogy fogalmazok, jóval több annál elvielg 😄 amugy meg amikor szaggat egy game az nem a kis fps szám miatt van leginkább hanem amiatt hogyha gyorsan ugrál fel le az fpsszám 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Épp azért mondtam, hogy 30-40 😊
elvielg az 24 fps de csak filmeknél ahol van átuszás a képkockák között játékoknál nincs igy ott több ez a szám... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ha a katakombák végérõl beszélsz akkor nemsokkal elötted is meg lett válaszolva egy párszor.kiállsz a kis kinyúló nyelvre a tüz fölé és belelõsz a mennyezeten lévõ csillag közepébe.
Amikor szörnyike odaér hozzád, a fény megteszi a hatását 😊
I.C.ram
Kötöszködjél még egy sorozatot.
HuAn82
Hogyan lehet megsaccolni 50-60 fpst, kiírás nélkül?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nekem a karó jött be... (ez sebezte a leggyorsabban)
Körbe-körbe futás...
És amikor forgószelet szippant akkor állj be egy "kis házikóba".
I.C.ram
Az a baj, hogy 30-40 fölött FPS között emberi szem nem tud nagyon különbséget tenni.
I.C.ram
Saccra mondtam az fps számot, de ha megmondjátok, hogyan lehet kiiratni, akkor konkrét adatok mondok.
HuAn82
Õ más!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dikki*yysw
Én is minden max, és bár csak 2000+, de 1024-ben, és köze nincs az 50-60 fps-hez. Gyanítom, neked sem annyi, csodák nincsenek.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

I.C.ram
El is várom!
Lazarus
segítsetek plz mert nem tudok továbbjutni
HuAn82
Örülünk neki, hogy simán megy neked is!

A temetõi fõmonszta ellen mi a megoldás???
Thx!

I.C.ram
Nekem sima megy a játék 2400+ AMD 1 giga ram Ti4200-zal: 1280*1024*32 minden maxon, és akadásmentesen megy kb.50-60 fpssel.
hu szerencsére nem láttam 😊