2502
  • artschi
    Közben rájöttem, hogy lent már jártam, kinyírtam mindenkit és most megint azt jelzi, hogy a mentési pont a csillár helyén van...
  • artschi
    Köszike!
    A gond az, hogy a csillárt már korábban lelőttem... :D
    Szóval tölthetek vissza egy korábbi állást :))
  • mukika
    Multi game???? :)) nem jáccunk?
  • Vámpir
    artschi! A megoldás: Le kell löni a csillárt és az betori a padlod. És hajrá!!!!
  • artschi
    Illetve itt:
  • artschi
    Skacok!
    Én itt akadtam el - szintén Old Monastery pálya... merre kell továbbmenni???
  • Vámpir
    HELP!!! Sziasztok a Chapter 5-ben, az Old Monastery pályán vagyok, bementem a domb tetején lévő romos templomba, de nem tudok tovább menni, mi a megoldás.
  • Clava
    Először lődd a közelében felbukkanó buborékokat,amik felrobbanva sebzik.Ha eljutsz oda hogy körben megjelenik több nagy buborék,akkor azokat lődd szét hogy égjenek,ha mind ég elkezdő őket eloltani,na akkor adj neki.
  • Revenge
    a driver volt a gond,köszi!
  • AMD Norbee
    Segítsetek!!
    Hogy kell megölni az a szemétláda mocsári szörnyet?????
    a 2.chapter 6.pályán
  • I.C.ram
    másik meg a kinírt szörnyeket.
  • Revenge
    ok,nézem,köszi..a többi okból fel tudsz sorolni párat?
  • Braveheart
    Rengeteg oka lehet... én videókártya driverre gyanakszom.
  • Revenge
    akinek van 5lete pls írjon...

1241...
  • tep
  • Braveheart
    Érdekes, én segítség nélkül rájöttem mindenre 5-10 perc alatt...
  • Gabe18
  • Gabe18
  • Clava
    hé amikor azon a pályán vagyok hogy swap vagy mi van 1 sziget azon vagyok én meg körülötte mocsár és a mocsárban 1 szörny nah azt hogy kell kinyírni mert ha lövöm nem sérül ha a buborékokat lövöm akorse van semmi.
  • Shep
    és a kártya mire jó, eddig csak egy fél vmit sikerólt megszereznem.
  • Revenge
    sziasztok!miután indítom a játékot fekete képernyő és kilép, nem tudjátok hogy ennek mi az oka?
  • Gabe18
    Plafonon lévő csillag alakot lődd ki,és a lényt csald az ott beömlő fény alá.
    Az arany pénzekért veheted meg a megszerzett kártyákat.
    Az egyik számláló a begyűjtött lelkeket számolja,a másikat meg hirtelen nem tudom...
  • Shep
    A catacombs pályán ahol van egy gödör amiben ég a tűz, és előjön egy olyasmi szörny mint ami a kis dobáló vacakból lesz ha shotival lövöm meg és nem nem pedig karóval lövöm, na itt a szörnyet lőni kell sokáig, vagy van vmi trükk, mert a túz fölé nyúló konzolon látszik néhány textúra illesztési vonal, így arra, gondolotam, hogy talán be kell csalogatni aztán lelőni alóla a konzolt, de nem lehetett lelőni.

Az arany pénzérmék mire jók? a képernyő tetején a csillag meg a másik mit számolnak?
  • Gabe18
    Szerintem azóta már befejeztetd,ha mégsem akkor semmi különös trükk nincs.Ölöd a szellemeket,meg Lucifert amikor előjön,egyszer csak vége lesz.
    Valaki irta 660 ellenfelet kell itt kinyirni,hát nem tudom,nekem négyszáz valahány után dőlt ki Lucifer.Nightmare fokozaton,lehet ez is számit.
    Hát mondjuk a végét nem értem,már ami az utolsó animációból következik.Mondjuk angolul kevéssé tudok ugyhogy nem értem igazán mit szövegelnek.
  • Hmuda
    Okés. :-)
  • dardevil
    Csöcs !
    A pokolban vagyok lent, és nem tudom megölni a vörös szépséget !
    MI TRÜKKJE ?
  • traXion
    ja de, azt hittem az az exe :D
  • Gabe18
    Hát különböző segitségek,amik rövidebb ideig hatnak ha aktiválod őket.Lassitás,kisebb sérülés,ilyenek.Meg van ami az aranyaiddal csinál valamit,bár én sok hasznát nem látom.
    Már a vége felé vagyok,és eddig 5 kártyát sikerült szereznem,szóval ezek nélkül is végigjátszható.
  • Augustus Gigo
    key generator nem jó?
  • traXion
    Valaki tud a Painkiller-hez CD keyt?
  • MerlinW
    Nemsok, pár extra dologról maradsz csak le. De nem nehéz a játék insomnia-n sem, kezd csak elölről...:)
  • MerlinW
    Flash, Imageready, stb..
  • Rage47
    ok köszi
  • AMD Norbee
    Császtok! Tudom hogy biztos egy csomószor irtátok de sok jelentösége van azoknak a kártyáknak mert én véletlenül Daydream modba keztem el játszani és ott nem lehet kártyákat venni!
    Szoval azokkal mit lehet kezdeni??
  • Gabe18
    Valahol valahol...,ez jo magyar lett...
  • Gabe18
    Akkor valószinű valahol maradt még egy ellenfél valahol,nézz jól körül.Épületek teteje,ilyenek.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Snowy Bridge-nél a hídnál mindenkit kinyirtam, és nem tudom merre tovább. Láttam egy lejáratot is, csak oda nem lehet bemenni.
    Az is furcsa, hogy a rockzene ugyanúgy szól, mint mikor jöttek az ellenfelek.
  • Lacc
    "leszedni" :)
  • Dynamic
    Az operás?Van az egyik sarokban egy lejárat, két piros fedő van rajta.Azokat kell leszedni.
  • mrkox
    Csöcs!

Tudja valaki mit kell csinálni a Chapter2 Level 2-es pályán?? Egy drótkerítés van meg néhány kuka és nem tok mit kezdeni :(