2502
  • NeoMaN
    A video lehet high, de az advancedben:
    Sky - low
    Character shadows - off
    Coronas - off
    Dynamic light - off
    Weapon normal map - off
    Multisampling- none
    Így teljesen jó. Ha minden maxon, akkor néha megáll másodpercekre teljesen, és vannak olyán pályák a késöbbiekben, ahol 2-3FPS.... :((
    Ez már nem Gef4-nek való....
  • Hmuda
    Pontosan mivel nincs kibékülve?
  • Hmuda
    A GF4 lesz a ludas, nekem is az van. Köszu az infot. :-)
  • Gabe18
    Hát igen,a vége nekem sem tiszta...
  • Rusy
    Pf jónagy eszetlen öldöklés, ááá nem az én stílusom, 20 perc alatt elfáradt az újjam, nekem nem igazán jött be, csak a graf miatt meg a fizika miatt játszottam, pedig nem szoktam ezért játszani egy játékot, a poén, hogy pl a far cry demo alapján kurvára nem jött be, végigvittem a fullt és hatalmas game, a painkiller-el fordítva volt nálam,

de multiba nyomtuk 7-en na az felejthetetlen volt, a multija istencsászár
  • fifi
    Végigvittem, jó volt...
    Bár én a végét nem 100%-ig értem.
  • MerlinW
    hivatalos alatt azt értettem hogy csak azt illik felpakilni amit az nvidia.com ról töltesz le...
  • NeoMaN
    Amúgy a hivatalos nem jelent semmit... Kifizetik a mikrofosnak a WHQL díjat, azt kap egy aláírást...ennyi...
  • NeoMaN
    én hülye csak feltettem. a painkiller lefagy vele másodpercek alatt Gef4-en. Visszarakva a régit jó... :Ð
  • Nefasturris
    A nyugatiról a képet már megreklamáltátok?:)
  • artschi
    Na, még mindig old monastery pálya, most már ott tartok, hogy ha checkpoint-ra érek (a pályán belül bármelyikre), kidob a desktopra, és már kurvára kezdem unni... vmi ötlet?
  • MerlinW
    hát ne is, miután az 56.72 a legutóbbi hivatalos...
  • NeoMaN
    És ne használj 60.72-es detonátort....
  • NeoMaN
    Vedd lejjebb a grafikát az optionsban....
    Nálam is ez volt Gef4-nél. Kicsit visszavettem és így ok.
    Sztem nem elég a 64MB-s kari a FULL grafhoz....
  • Glpetyus
    Amúgy nem tudom nem multizok,otthon nincs netem.Majd a szakik válaszolnak.
  • Seth
    Egyébként "hogy"-t akartam írni LOL vagyok
  • Seth
    Ha ...szétröhögöm magam...a mikéntjére vagyok kiváncsi. Kell e valami crack hogy ne legyen invalid cd key....van e magyar server megmittudomén ami most nem jut eszembe
  • Glpetyus
    neten...
  • Seth
    Hol tudok multit nyomni?
  • Hmuda
    Poén, hogy általában gördülékenyen fut, minden effekt tökéletesen működik, aztán (eddig igaz cask egyszer), de minden eltünt. Mostanában csak beakad 5 mp-kre (úgy 10-percenként), de tűrhető.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor a VGA-d gyenge neki.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • Glpetyus
    Fingom sincs.Milyen gép,milyen driver?Még a HUD is eltünik?
  • Hmuda
    Amúgy a fakaró ultrabrutál. :D
  • Hmuda
    Na most jó volt az a rész, de most megint előjött. Véletlenszerűen beakad 5 másodpercekre, aztán puff elszáll.
  • Hmuda
    Hm. A második pályán kilépek valami udvarra és minden textúra eltűnik, a játék totál belassuk, a hud eltűnik. Vki ötlet?
  • Hmuda
    Kösz. :-)
  • Glpetyus
    igen
  • Hmuda
    Vagy ezt az engine.dll-t kell felüliratni?
  • Hmuda
    Felraktam a deviance törésést, de nincs a CD-n crack. A gamecopy-n kettő van. A CD-Fix-et vagy a 1.0-s fixed exe-t rakajm fel, esetleg mindkettőt?
  • Corey
    A Snowy Bridge-n hol vannak a secretek?
  • tomsolo
    UGRAS ÉS TÜZELSZ LEFELÉ lsd. SHOTGUN RAKETTA STB..
  • Aschil
    HELP!
    Segítsetek, hogy a p...-ba lehet a magas helyekről az itemeket megszerezni (pl, 1/1 pálya templom teteje)
    "Rocket jump" ez mikor, mitől működik?
    Secret area-k ról nincs valahol valamilyen leírás?
  • Clava
    ok ok megnézem.
  • Gabe18
    Ütéseit?
    Nekem a közelembe sem tudott jönni,folyamatosan mozogtam,ő meg csak a meteoritjait szórta,amik meg semmi veszélyt nem jelentettek.Pedig én Nightmare szinten vittem...
  • Slash
    figyeljetek, van valami trükkje az utolsó pályának? Lucifert nem tudom kinyírni, nem bírom ki élve 10x a demon morphot. Szóval van esetleg valahol élettöltő, vagy valahogy el lehet kerülni az ütéseit? (amúgy insomnián nyomom)
  • Frank99
    asszem egy eldugott sarokban a lepcso aljan van 2 csontikutya

ha azokat megolted, akkor irja ki a pirosat...
  • Clava
    vissza le kell menni ki az udvarra asszem. és ott mit kell csinálni amikor megölöm, a csontikutyákat és felmászok valami kacskaringós lépcsőn aztán onnnan merre tovább?
  • Augustus Gigo
    Az asylum pályán, mikor sok lépcső után felmászok egy létrán vmilyen padlásra mit kell csinálni? rácsok vannak mindenhol, nem tom mit kell csinálni
  • Lacc
    Hát lol, ezeket az életbe nem találnám meg :D Fogadok pályaszerkesztővel nézték meg mindet. Főleg az a háztetőn-ugrálás huhh....
  • Corey
    SPOILER
    bakker skacok láttátok már hogy a City On Water-en hol vannak a secretek? azért ezek a People Can Fly-os arTZok igazán kitettek magukért..
    City On Water secretek