2502
-
#1301 A video lehet high, de az advancedben:
Sky - low
Character shadows - off
Coronas - off
Dynamic light - off
Weapon normal map - off
Multisampling- none
Így teljesen jó. Ha minden maxon, akkor néha megáll másodpercekre teljesen, és vannak olyán pályák a késöbbiekben, ahol 2-3FPS.... :((
Ez már nem Gef4-nek való.... -
#1300 Pontosan mivel nincs kibékülve? -
#1299 A GF4 lesz a ludas, nekem is az van. Köszu az infot. :-) -
Gabe18 #1298 Hát igen,a vége nekem sem tiszta... -
Rusy #1297 Pf jónagy eszetlen öldöklés, ááá nem az én stílusom, 20 perc alatt elfáradt az újjam, nekem nem igazán jött be, csak a graf miatt meg a fizika miatt játszottam, pedig nem szoktam ezért játszani egy játékot, a poén, hogy pl a far cry demo alapján kurvára nem jött be, végigvittem a fullt és hatalmas game, a painkiller-el fordítva volt nálam,
de multiba nyomtuk 7-en na az felejthetetlen volt, a multija istencsászár -
#1296 Végigvittem, jó volt...
Bár én a végét nem 100%-ig értem. -
#1295 hivatalos alatt azt értettem hogy csak azt illik felpakilni amit az nvidia.com ról töltesz le... -
#1294 Amúgy a hivatalos nem jelent semmit... Kifizetik a mikrofosnak a WHQL díjat, azt kap egy aláírást...ennyi... -
#1293 én hülye csak feltettem. a painkiller lefagy vele másodpercek alatt Gef4-en. Visszarakva a régit jó... :Ð -
#1292 A nyugatiról a képet már megreklamáltátok?:) -
#1291 Na, még mindig old monastery pálya, most már ott tartok, hogy ha checkpoint-ra érek (a pályán belül bármelyikre), kidob a desktopra, és már kurvára kezdem unni... vmi ötlet? -
#1290 hát ne is, miután az 56.72 a legutóbbi hivatalos... -
#1289 És ne használj 60.72-es detonátort.... -
#1288 Vedd lejjebb a grafikát az optionsban....
Nálam is ez volt Gef4-nél. Kicsit visszavettem és így ok.
Sztem nem elég a 64MB-s kari a FULL grafhoz.... -
#1287 Amúgy nem tudom nem multizok,otthon nincs netem.Majd a szakik válaszolnak. -
#1286 Egyébként "hogy"-t akartam írni LOL vagyok -
#1285 Ha ...szétröhögöm magam...a mikéntjére vagyok kiváncsi. Kell e valami crack hogy ne legyen invalid cd key....van e magyar server megmittudomén ami most nem jut eszembe -
#1284 neten... -
#1283 Hol tudok multit nyomni? -
#1282 Poén, hogy általában gördülékenyen fut, minden effekt tökéletesen működik, aztán (eddig igaz cask egyszer), de minden eltünt. Mostanában csak beakad 5 mp-kre (úgy 10-percenként), de tűrhető. -
#1281 Akkor a VGA-d gyenge neki.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1280 Fingom sincs.Milyen gép,milyen driver?Még a HUD is eltünik? -
#1279 Amúgy a fakaró ultrabrutál. :D -
#1278 Na most jó volt az a rész, de most megint előjött. Véletlenszerűen beakad 5 másodpercekre, aztán puff elszáll. -
#1277 Hm. A második pályán kilépek valami udvarra és minden textúra eltűnik, a játék totál belassuk, a hud eltűnik. Vki ötlet? -
#1276 Kösz. :-) -
#1275 igen -
#1274 Vagy ezt az engine.dll-t kell felüliratni? -
#1273 Felraktam a deviance törésést, de nincs a CD-n crack. A gamecopy-n kettő van. A CD-Fix-et vagy a 1.0-s fixed exe-t rakajm fel, esetleg mindkettőt? -
Corey #1272 A Snowy Bridge-n hol vannak a secretek? -
#1271 UGRAS ÉS TÜZELSZ LEFELÉ lsd. SHOTGUN RAKETTA STB.. -
#1270 HELP!
Segítsetek, hogy a p...-ba lehet a magas helyekről az itemeket megszerezni (pl, 1/1 pálya templom teteje)
"Rocket jump" ez mikor, mitől működik?
Secret area-k ról nincs valahol valamilyen leírás? -
#1269 ok ok megnézem. -
Gabe18 #1268 Ütéseit?
Nekem a közelembe sem tudott jönni,folyamatosan mozogtam,ő meg csak a meteoritjait szórta,amik meg semmi veszélyt nem jelentettek.Pedig én Nightmare szinten vittem...
-
Slash #1267 figyeljetek, van valami trükkje az utolsó pályának? Lucifert nem tudom kinyírni, nem bírom ki élve 10x a demon morphot. Szóval van esetleg valahol élettöltő, vagy valahogy el lehet kerülni az ütéseit? (amúgy insomnián nyomom) -
#1266 asszem egy eldugott sarokban a lepcso aljan van 2 csontikutya
ha azokat megolted, akkor irja ki a pirosat... -
#1265 vissza le kell menni ki az udvarra asszem. és ott mit kell csinálni amikor megölöm, a csontikutyákat és felmászok valami kacskaringós lépcsőn aztán onnnan merre tovább? -
Augustus Gigo #1264 Az asylum pályán, mikor sok lépcső után felmászok egy létrán vmilyen padlásra mit kell csinálni? rácsok vannak mindenhol, nem tom mit kell csinálni -
#1263 Hát lol, ezeket az életbe nem találnám meg :D Fogadok pályaszerkesztővel nézték meg mindet. Főleg az a háztetőn-ugrálás huhh.... -
Corey #1262 SPOILER
bakker skacok láttátok már hogy a City On Water-en hol vannak a secretek? azért ezek a People Can Fly-os arTZok igazán kitettek magukért..
City On Water secretek