2502
  • MerlinW
    Kicsit hagy védjem meg magamat!
    1. Nagyon örülök hogy kiválóan szórakozol, mi is azt tesszük, hiszen jó.
    2. Itt le vagyok maradva, mert csak 13 éve égetem a szememet
    3. Tudom mit jelent a Painkiller, de a pain jelenthet kínt, a killer gyilkost, így a megszokott lökött magyarsággal simán nevezhetjük kínosgyilkosnak. Na. Aki nem veszi, ill. magára veszi a poént, az vessen magára is...
  • Frank99
    hadd véggyem magunkat:

35 éves, nős, családos, üzleti életbe dolgozom, is király dolog leülni néha, és irtani az ellent! Erre a Painkiller a legjobb választás mostanában.

aki ezt elítéli kapja be a faxomat!
    bye....
  • Shep
    Thx
  • Gabe18
    Amikor a nagy buboréko kigyuladnak,és azokat oltja,akkor őt magát lődd!
  • Shep
    kínos gyilkos, hát kinek hogy :).

A mocskos mocsári szörnyet, hogy lehet könnyen megölni, mert mikor már repkednek a gázbuborékok, akkor már elig tudom sebezni, ráadásul veszett okos, mert elsodorja a markával a tüzet.
  • Gabe18
    Hát passz,én Nightmare szinten vittem végig,de mint irtam,négyszázvalahány szellem kinyirása után vége lett.Na meg Lucifert is lőttem amikor átmentem démonba és ő megjelent.
  • Curze
    Kicsit hagy védjem meg magunkat! 26 éves vagyok, van diplomám, és az üzleti életben dolgozom! Tehát asszem rám illik a leírásod!
    1. Rengeteg barátommal egyetemben imádom a szgépes játékokat, és kiválóan szórakozok.
    2. Koromból adódóan 16! éve játszok mindenféle game-ekkel.
    3. A Painkiller fájdalomcsillapítót jelent, nem "kínosgyilkos"-t.

But no offence!
  • Glpetyus
    pék=kép :D
  • Glpetyus
    Vagy ez bug?Kezdjem előlről a pályát?CSak akkor tudom lőni ha fekete-fehér lesz a pék!!
  • Glpetyus
    Feltünt???? :D
    Insomnia:1156-nál elpatkoltam,a nagydarab f..szt lövöm mint állat,de mintha nem is sebződne
  • Gabe18
    Ja várjál,én azt benéztem lent amit irtál,azt olvastam hogy 100 szellemet nyirtál ki...
    Na de 1100-at??? És még mindig nem elég?Ezt nem értem,és ez milyen fokozaton van?
  • IMYke2.0.0.0
    4.3

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Voltan
    Nem tudja valaki, melyik Catalyst drivert érdemes használni mostanság? A Catacombs pálya eléggé furán néz ki nálam. Radeon 9600 Pro- val.
  • Voltan
  • Glpetyus
    Thx
  • NeoMaN
    így is van tesvérem!
    Tököm televanmá robotos-osonkodós-agyonbonyolított taktikai shooterekkel...
    Azok nem GAME-k.
    Láda mögé bújok, oszt hajítom a gránátot.... LOL
    HENT RULLA!!
  • Gabe18
    Akkor még húzzál bele,nekem négyszázvalahány után dőlt ki...
    De semmi trükk nincs,csak gyilkolj nyugodtan.
  • Voltan
    Öléggé bejövős a játék. Végre egy FPS a Serious Sam nyomdokain. A hangulata is nagyon jó. Jók azok az FPS-ek, amikben nem kell gondolkodni...
  • Voltan
    Értelek.
  • Glpetyus
    Hello!
    Hogy a pi...-ba kell Lucifert legyakni??? Már 1100 szellemet kinyírtam!!
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod, vannak, akik a "Single Player" szóösszetételt is csak szótárból tudják kinézni...
    Azért írtam, amit írtam, hogy az ilyenek ne verjék feleslegesen kalandba magukat, ugyanis a Játék NEM MAGYARÍTHATÓ! (S nem azért, mert "csak" FPS, hanem azért, mert jelenleg nincs olyan kitömörítés algoritmusunk, amivel a Painkiller speciális *.pak fájljait kibonthatnánk, majd visszacsomizhatnánk... Painkiller *.pak fájlok nem egyenlők Quake-motor *.pak fájlokkal!)

Ennyi.

• MerlinW
    hmm, gondolj csak bele... adott egy csoport 26 éves diplomás üzletember, akik minden nyelven beszélnek csak angolul és franciául nem. Na most, hogy néz már ki mikor egyik lemegy a klubba elmesélni üzlettársainak PK-val szerzett felejthetetlen élményeit, oszt hiába mondja nekik hogy Péjnkillerezett egész éccaka, nem fogják vágni... de ha azt mondja, azért vesztettünk ma 20 millát, mert kínosgyilkosozott éccaka meló helyett, akkor körbetapsolják és megbocsájtást nyer.

Tudod.. ez ilyen..:D

Mellesleg mit kell csinálni azokon a pályákon ahol az van írva hogy disztroj all obdzsekt?:DDDDD

(remélem a fenti példa kielégítette emberfeletti tudásvágyadat..:D)

Szép napot, jókedv rullz
  • MerlinW
    nékem a jelenlegi friss 56.72 van fent, problémával még nem ütköztem.
  • Voltan
    Ehhez minek magyaritás??? :D
  • Esrohnoil
    FX5600 alá melyik drivert ajánljátok?
    Nekem még 45.23-as van fenn, de semmi bajom vele.
  • MerlinW
    dehogy elég a ram... GF4ti elég neki, a proci meg tuti mert nekem is olyan van..

Nekem 1000Cel, FX5600, és 512rammal full grafon teljesen jól megy, csak mikor nagy a tömeg, lassul le kicsit. De nem baj, könnyebb célozni
  • IMYke2.0.0.0
    A CPU / VGA miatt szaggat. A RAM elég.

• Corey
    hát vehetjük annak is, bár már 1 hete jelent meg:)
  • davos80
    Azt hittem újdonság.Amúgy király az egész album!
  • Corey
    nice old news :D nekem megvan, van benne egykét új nóta, meg a game könyvtárában találhatóak. kedvencem: electrodriving
  • davos80
    Painkiller Original Soundtrack :

OST-Painkiller-2004-ALDi

ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
    Ű Ű
    S Ű Ripper.: Team ALDi Grabber: Cdrwin 3.9d Ű
    C Ű Source.: CDDA Encoder: LAME v3.91 Ű
    H Ű Style..: Game Quality: 192kbps/44,1kHz Ű
    A Ű Catnr..: n/a Label..: n/a Ű
    P Ű Date...: 15/04/2004 Size...: 57,2 MB Ű
    1 Ű Ű
    Ű Ű
    ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß

ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
    Ű Ű
    Ű 01 The Painkiller 01:56 Ű
    Ű 02 Morph In 03:04 Ű
    Ű 03 Banshee 02:47 Ű
    Ű 04 Playing Tarot 03:25 Ű
    Ű 05 Lokhi 02:27 Ű
    S Ű 06 Switch 02:44 Ű
    C Ű 07 Corpus Dei 03:37 Ű
    H Ű 08 Voosh 02:52 Ű
    A Ű 09 Bear Me The Light 02:46 Ű
    P Ű 10 Me Versus The Underworld 02:03 Ű
    2 Ű 11 Kill My Boss 03:18 Ű
    Ű 12 Fire In The Hole 02:54 Ű
    Ű 13 Power It Up 02:52 Ű
    Ű 14 X E Qt R 02:29 Ű
    Ű 15 Electrodriving 02:16
  • davos80
    512 kéne
  • davos80
    A memória miatt szaggatt.
  • KisKolok
    nekem egy 1000mhz-es p3-am van gf4ti4200-zal 256mega rammal és eléggé szaggat a game.
    Persze van úgy hogy jól megy, de általában 25fps-nél nincs több. Amikor meg valakit szétdarabolok megáll pár mp-re hogy kiszámolja merre essenek a cuccok :)))

IGAZ ez a játék nem úgy szaggat mint az ut2k3 példának okáért, mert ez, ha lassan is, de megjelenít minden framet folyékonyan egymás után, és nem darabosan szaggat. Egyszerűen belassul az egész :)
  • Hmuda
    Jó neked...
  • Clava
    Nemtom nektek vagyis egyeseknek mien gépe van de nekem van egy p3-as 1500mhz 521 ram és gf3 titánium 200 128mb ddr -rammal és minden fullosan van 1024-be (mert többet nem bír a moncsi) és Zsírul megy.
  • Hmuda
    Kösz, pont ezek et kapcsoltam ki, kivéve a Weapon normal map-et. Most vagyok a katedrális után. Még mindgi a fakaró a legbrutálabb mordály. :D
  • artschi
    És köszönet a tippért Rage barátomnak! :)
  • Seth
    Anyám....van még egy TRAUMA nehézségi szint is, ami akkor nyílik meg ha összeszedsz 23 kártyát-a 24. meg ebben a módban szerezhető meg....GYŰJTSD ÖSSZE MIND!!!
  • artschi
    Megoldódott a dolog, az volt a hiba, hogy a save könyvtárban sok mentés volt, az uccsó párat meghagytam a save-ekből és utána működött. Okuljatok belőle! :)