2502
  • Light
    Antijedi:
    Köszike, én is tudok olvasni - bármíly meglepő számodra - csak nem segített, azért kérdeztem...

De akkor hentelek tovább
  • meredekelek
    Jahh, egyébként meg van olyan köztetek akinek sikerült már a Trauma szintet "megnyitni"?
  • meredekelek
    Light:

Nekem a pokolban 1771 ellenfél után dőlt ki Lucika:)
    Persze daydream-en. Most Nightmare-n nyomom, hátha van különbség:)
  • Gabe18
    Hát kb ötvenszer volt már róla szó...
    Először lövöd a buborékokat,ha megjelenik körben több nagy buborék,akkor azokat szétlövöd hogy kigyulladjanak,a szörny ekkor elkezdi azokat eloltani,na ekkor adjál neki,tehát amig olt addig őt magát lődd.
    Erre bőven elég a lőszer ami ott van körbe,én csak a shootgun-t használtam.
  • berlinboy6329
    Bazze!há' honnan van meg?Én nem találom.Honnan van.Ingyen ripe set lehetne csak.
  • ZsoltiHunGames
    Hogy kell megölni azt a szörnyet amelyik mocsárban van és vízből van a teste? Próbáltam a buborékokat szétlőni és minden lőszerem elfolyott és csak a fél élete ment le! Pontosan hogy kell gyorsan megölni???
  • antijedi
    bazz legalább azt olvasd el amit neked válaszoltak...
  • Light
    Nah, eljutottam 2xra a 700 körüli értékhez a végén, és Lucifer a verejtékesen véghezvitt vadászataim végett váltig vígan virít...
    Mit csináljak?? Vmi trükk kell, h legyen!?
    Hali!
  • fifi
    A barlangokat jól nézd át mert 1-2 trükkös helyen is rejtőzik az ellenség/csillár alatti barlang/...Én is szívtam vele u.itt!
  • GaVino
    Help!!

Elakadtam az old monastry-n. Már 134 ellent megöltem, összegyűjtöttem egy rakás pentagrammát, és nem tudom mere tovább. A nagy romos épületben is már összeszedtem kettőt, majd a csillárt lelőttem, összeszedtem a lentit is, visszmenetem, le tudtam menni egy barlangba a bejárat mellett. Ott megöltem a varjakká átváltozó monsztákat és semmi. Van ott egy ajtó a csigalépcső alján, de nem akar kinyílni.

Merre tovább???

• artschi
    Én is ott tartok kb. ahol te... nekem se sikerült még kinyírnom és már baromira unom...
  • fifi
    Ahogy átvált démon módba, csak gyenteld szorgalmasan!Nekem 300 akárhány szellem lenyírása utáni összecsapáskor lentmaradt...
  • Light
    A végső főellenfelet h a pi**ába nyírjam ki??
    1076 ellenfelet öltem le eddig, és nem sebződik - mit kell??
    Köszi!
  • Glpetyus
  • Methylisocloro
    Hát lehet hogy mire megcsinálja addig megőrül
  • Glpetyus
    őrülsz=örülsz
  • Glpetyus
    Kilővöd a láva felett a menyezetet-beszűrődik a fény-odacsalod-félreugrasz-őrülsz
  • ZsoltiHunGames
    Milyen fénybe?
  • Glpetyus
    Ja,és csald a fénybe!
  • Glpetyus
    1.lődd ki a "tetőt"
    2.olvass vissza
    3.gyors voltam mi??
  • ZsoltiHunGames
    A 2. pálya végén elakadtam, mikor egy szörny kiugrik a lávából. Nem tudom hogy kell megölni, pegig minden lőszeremet belelövöm. Help! Segítsetek!
  • Glpetyus
    THX,végűl újrakezdtem a pályát,most 500 valahánynál kifeküdt a g.ci.Érdekes a múltkor nem is sebződtem,most igen.Király gém volt,de egy darabig most elég volt a hentelésből
  • genya
    Hi valaki mondja már meg hogy kell megőlni a végén a főszőrnyet.Please...
  • Shep
    thx megnézem
  • Hmuda
    Az iránytű körül van az életereje. Nézd meg, hogy mivel sebzed a legjobban és lődd.
  • fifi
    Egyik helyen kicsit más a drótkerítés...Azt lődd és kidől...Ott le de egy teherautó elállja az utat, látszólag nem lehet elférni, de a valóságban mégis :)
  • Shep
    A katonai bázisos pályán, miután a kezdő épületből kimentem az udvarra ott megöltem mindenkit, de aztán sehova nem tudok menni, vissza nem lehet a nyíl se mutat semmire csak áll felfele, na akkor most hova kell menni?
  • Nefasturris
    Alig van meg valakienk CD-n midnki warezról tölti szal ettől nem kell félni ;D
  • Braveheart
    Miért, melyik játék nem tűnik el az idő teltével? Lsd. Diablo2, már alig hallok róla
  • Clava
    Sztem ez a játék is olyan mint a többi 2 hónap és már asse nagyon fogjuk tudni mi is az a Painkiller nah jó nem szó szerint kell érteni de ugyanúgy bekür a többi CD-közé porosodni mint sok más game.
  • Nefasturris
    Ezt emgmodntad:DD
  • Methylisocloro
    Én csak lőttem amig ki nem purcant.
  • MEDIC!
    Nagy böszme állatot a temetőben hogyan kell kinyírni?
  • Skyline
    Félelmetes???
    Hol?:)
    Jónak jó megfogott a serious sam szerü hangulat de hogy semmi para nincsbenne az tuti..:)
  • Methylisocloro
    Nagyon félelmetes a game! Én az ágy alól játszom
  • Hmuda
    :-)
  • Lacc
    Az én haveri köröm csak úgy ismeri hogy a "karólövő" :D
  • Lacc
    Hát lol
  • Hmuda
    Én meg mondom suliban egy haveromnak, hogy a Painkillerrel játszok, erre beszól, hogy "Mi a f*sz, festőket kell gyilkolászni?". :DDDDD
  • Esrohnoil
    Ez még haggyán... egy haver paintkillernek olvasta, és azt hitte olyasmi mint a paintball. wehhehehee