2502
-
Light #1381 Antijedi:
Köszike, én is tudok olvasni - bármíly meglepő számodra - csak nem segített, azért kérdeztem...
De akkor hentelek tovább -
meredekelek #1380 Jahh, egyébként meg van olyan köztetek akinek sikerült már a Trauma szintet "megnyitni"? -
meredekelek #1379 Light:
Nekem a pokolban 1771 ellenfél után dőlt ki Lucika:)
Persze daydream-en. Most Nightmare-n nyomom, hátha van különbség:) -
Gabe18 #1378 Hát kb ötvenszer volt már róla szó...
Először lövöd a buborékokat,ha megjelenik körben több nagy buborék,akkor azokat szétlövöd hogy kigyulladjanak,a szörny ekkor elkezdi azokat eloltani,na ekkor adjál neki,tehát amig olt addig őt magát lődd.
Erre bőven elég a lőszer ami ott van körbe,én csak a shootgun-t használtam. -
#1377 Bazze!há' honnan van meg?Én nem találom.Honnan van.Ingyen ripe set lehetne csak. -
#1376 Hogy kell megölni azt a szörnyet amelyik mocsárban van és vízből van a teste? Próbáltam a buborékokat szétlőni és minden lőszerem elfolyott és csak a fél élete ment le! Pontosan hogy kell gyorsan megölni???
-
antijedi #1375 bazz legalább azt olvasd el amit neked válaszoltak... -
Light #1374 Nah, eljutottam 2xra a 700 körüli értékhez a végén, és Lucifer a verejtékesen véghezvitt vadászataim végett váltig vígan virít...
Mit csináljak?? Vmi trükk kell, h legyen!?
Hali! -
#1373 A barlangokat jól nézd át mert 1-2 trükkös helyen is rejtőzik az ellenség/csillár alatti barlang/...Én is szívtam vele u.itt! -
#1372 Help!!
Elakadtam az old monastry-n. Már 134 ellent megöltem, összegyűjtöttem egy rakás pentagrammát, és nem tudom mere tovább. A nagy romos épületben is már összeszedtem kettőt, majd a csillárt lelőttem, összeszedtem a lentit is, visszmenetem, le tudtam menni egy barlangba a bejárat mellett. Ott megöltem a varjakká átváltozó monsztákat és semmi. Van ott egy ajtó a csigalépcső alján, de nem akar kinyílni.
Merre tovább???
-
#1371 Én is ott tartok kb. ahol te... nekem se sikerült még kinyírnom és már baromira unom... -
#1370 Ahogy átvált démon módba, csak gyenteld szorgalmasan!Nekem 300 akárhány szellem lenyírása utáni összecsapáskor lentmaradt... -
Light #1369 A végső főellenfelet h a pi**ába nyírjam ki??
1076 ellenfelet öltem le eddig, és nem sebződik - mit kell??
Köszi! -
#1368 -
#1367 Hát lehet hogy mire megcsinálja addig megőrül -
#1366 őrülsz=örülsz -
#1365 Kilővöd a láva felett a menyezetet-beszűrődik a fény-odacsalod-félreugrasz-őrülsz -
#1364 Milyen fénybe? -
#1363 Ja,és csald a fénybe! -
#1362 1.lődd ki a "tetőt"
2.olvass vissza
3.gyors voltam mi?? -
#1361 A 2. pálya végén elakadtam, mikor egy szörny kiugrik a lávából. Nem tudom hogy kell megölni, pegig minden lőszeremet belelövöm. Help! Segítsetek! -
#1360 THX,végűl újrakezdtem a pályát,most 500 valahánynál kifeküdt a g.ci.Érdekes a múltkor nem is sebződtem,most igen.Király gém volt,de egy darabig most elég volt a hentelésből -
genya #1359 Hi valaki mondja már meg hogy kell megőlni a végén a főszőrnyet.Please... -
#1358 thx megnézem -
#1357 Az iránytű körül van az életereje. Nézd meg, hogy mivel sebzed a legjobban és lődd. -
#1356 Egyik helyen kicsit más a drótkerítés...Azt lődd és kidől...Ott le de egy teherautó elállja az utat, látszólag nem lehet elférni, de a valóságban mégis :) -
#1355 A katonai bázisos pályán, miután a kezdő épületből kimentem az udvarra ott megöltem mindenkit, de aztán sehova nem tudok menni, vissza nem lehet a nyíl se mutat semmire csak áll felfele, na akkor most hova kell menni? -
#1354 Alig van meg valakienk CD-n midnki warezról tölti szal ettől nem kell félni ;D -
Braveheart #1353 Miért, melyik játék nem tűnik el az idő teltével? Lsd. Diablo2, már alig hallok róla -
#1352 Sztem ez a játék is olyan mint a többi 2 hónap és már asse nagyon fogjuk tudni mi is az a Painkiller nah jó nem szó szerint kell érteni de ugyanúgy bekür a többi CD-közé porosodni mint sok más game. -
#1351 Ezt emgmodntad:DD -
#1350 Én csak lőttem amig ki nem purcant. -
MEDIC! #1349 Nagy böszme állatot a temetőben hogyan kell kinyírni? -
Skyline #1348 Félelmetes???
Hol?:)
Jónak jó megfogott a serious sam szerü hangulat de hogy semmi para nincsbenne az tuti..:)
-
#1347 Nagyon félelmetes a game! Én az ágy alól játszom -
#1346 :-) -
#1345 Az én haveri köröm csak úgy ismeri hogy a "karólövő" :D -
#1344 Hát lol -
#1343 Én meg mondom suliban egy haveromnak, hogy a Painkillerrel játszok, erre beszól, hogy "Mi a f*sz, festőket kell gyilkolászni?". :DDDDD -
#1342 Ez még haggyán... egy haver paintkillernek olvasta, és azt hitte olyasmi mint a paintball. wehhehehee