Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz hogy ki oktattál,de gondolom halottá már a diszlexás ,és diszxkalkulia. Örülnék Esrohnoil ha nem szekálnál,mert én se teszem. Thx!Ry0K3N még úgy nem próbáltam, hogy visszalõném a meteoritokat.De biztos hogy úgy is lehet, ha te mondod 😊
Démon módba akkor kell 1x megküldeni mikor neked akarja vágni a kardját és így beléállítod a saját kardját. Meg úgy lehet sebezni hogy a meteoritokat visszalövöd felé. A legutolsó fõellenség egy vicc volt, a rekordom démon mód bekapcsolás után10 másodperc környéke, nem sokáig élt...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Esrohnoil
Örülünk h. végigvitted. 😊
A helyesírásodra kicsit figyelj oda legközelebb!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Figyelem Painkiller rajongók!!! A sima Painkiller fõ elenségét úgy lehet le gyõzni, mint egyik szörnynél is, ( CSAK A FEGYVERÉT LÖD!!!) semmi mást ne.Lehet sokáig kel Démon módba lõni a fegyverét, de csak így lehet le gyõzni.a ki egészítõlyét,még nem tudom hogy kel.De majd azt is végi játszom és el mondom hogy kel. Addig is sziasztok.
<#eljen>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

motyodlee
hehejj!
sikerült megoldani: letöröltem az SP3-at, meg egy régebbi GA Drivert tettem fel, aztán valamelyik folytán mûködik minden 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
hát jólvan.... kösz a segitséget

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Akkor sajnos nics több ötletem :/
a 2 hónappal korábbi helyzethez képest csak win reinstall volt hardverileg maradtál ugyanúgy? LEhet a direct x nem tetszik neki más nem tudom mi kavarhat be

motyodlee
kipróbáltam már, de nem segit sajna...<#nemtudom>

Rakd low-ra és próbáld ki úgy! Nálam sem a gépigény volt a gond.

motyodlee
nos... nem a gépigénnyel van baj, valami másssal.<#wow3>

Azt hiszem nálam is volt hasonló hogy Babel páylán a betöltés legvégén újraindult agép. Csináld azt hogy agrafikát visszeveszed low-ra mindent effektet kapcsol ki és nézd meg úgy hogy jó e lesz.

motyodlee
1]kipipálva
2]kipipálva

az az egészben a legbosszantóbb, hogy egy két hónapja futott rajta a játék. tegnap formáztam a gépet, hátha akkor majd elindul de ez sem segit a nyomorulton...<#szomoru2>

Videókártya driver frissítés?
Az összes patch fent van?
Én észrevettem, de sajna nekem fel se települ a játék egy hülye "Setup was unsuccessful" üzi miatt, így nem tudok segíteni. Remélem valaki más errefelé bagózik, aki konyít is a dologhoz.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

motyodlee
valaki...

motyodlee
ez az üzenet avval acéllal jött létre, hogy a játékosok fóruma legtetején szerepeljen, mert akkor hátha észreveszi a problémámat...

motyodlee
hello!
egy probléma bukkant fel nemrégiben: feltettem a játékot, patcheltem meg minden, be is tölt, viszont egy pár másodpercre a játékot mutatja aztán a gép ujraindul...
ötlet?

Köszi, megpróbálom!
NeoMaN
AMD dual core optimizert tedd fel. AMD oldaláról letölthetõ.

Kellett neked ilyen erõs gép...<#eplus2>
Hali!
Tudnátok abban segíteni, hogy a Painkiller és BOOH is "felgyorsul" a gépemen, minden gyors így nem tudok vele játszani! (még az idõt is gyorsabban számolja)! A gépem AMD Athlon 64 Dual Core 5600+ proci, 2GB DDR2, nVidia 8600 GT , Ja XP-t használok! PLS Help!
ollie
Steam-en elég olcsó. 😊

No Warez! Használj Googlét.

Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni Painkiller elsõ részét, a 2. CD-je ugyanis valószínûleg CRC-hibás, telepítés közepén mindig ezt a hibaüzenetet adja ki: "Setup was unsuccessful". Tényleg menthetetlen a 2-es CD és újra meg kell szerezni, vagy lehet valamit kezdeni vele? Elõre is köszönöm, ha valaki segít.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Synchronous
LoL máá... még elkezdünk itt nyelvtanozni.

Vajon õ hányas volt magyarból? <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Esrohnoil
Az igaz, h. vesszõvel elválasztottad, de abban a mondatban a kézikönyv az alany. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Vesszõvel el van választva...<#vigyor2>Egyébként a kézikönyv is karcmentes volt.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, így már könnyebb lesz!
További szép napot!
Bokafix2
Karcmentes kézikönyv? Hmm.... Jól hangzik. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a teljes játékban nem tudok tovább jutni a második pálya hatodik szakaszánál, ahhol az a mocsári szörny van! Ha tudtok segíteni egy kis instrukcióval, akkor nagyon szépen megköszönném!
Nem érdekel valakit Painkiller Overdose?Egyszer volt feltelepítve,aztán uninstall.Természetesen eredeti,karcmentes,78 oldalas kézikönyv!
Ár:5000Ft
hali fel raktam és a texturákat nem rakta fel micsináljak?
Valaki szokott neten játszani a Gamestaros verzióval?
Akkor tessék a gamestarnál rinyálni, fórumot elolvasni stb hátha másnak is volt hasonló gondja és a leírást pontosan elolvasni.

Hibaûzenetett Kaptam a Painkiller:Black&Editionban feltöltés után nem indul. Script Error:string:...Data/LScripts/HUD/PainMenu.lua 2824:attempt
to call global IsBooHInstalled (a nil value) Press Retry to Debug

Segitsen vki !!!!!!!
Elõre is köszi
UI: Gamestar verzió

dante3
Keresõ nem dobta ki!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

AntiHero
Van ám külön topikja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dante3
Na lejött a demo, szokásos hent, 1024x768 minden max-on stabil 70-80 fps-el megy!3 pálya van a demoban, kicsit kevés a lõszer, de túl lehet élni! 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Akarom mondani Painkiller!<#buck>

dante3

k9duli
De jó hogy jön az overdose...😊
Pont egy utolsó mindent felûlmúló adag hiányzik😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Qwerty4
kizárt, hogy mégegyszer akárhogyis végigtoljam, nincs idõm egy játékot sem 2x végigvinni, újakat szeretnék felfedezni, minél többet... 😊 esetleg akkor lenne lehetséges ha egy nap 72 órából állna 😄

Qwerty4

Én 8/10 re értékelném mert amelyik gamma ennyire el tudja találnia hangulatot az nyolcnál kevesebbet nem érdemel. Egyedül a nehézségi szint véleményedel nem értek egyet márpedig a kártyák miatt. Mert a 4. nehézségi szinthez kell az összes kártya és nem mindíegyik páylát adja be a 2. szinte. Próbáld csak ki 4. szinten az a "namostmutasdmegmittudsznobb" fok.
A forest páylát egyszerûen nem tudtad megcsinálni mert szaggatás nélkül ment a játék. Bezzeg Geforece 2 MX400-aason 5 fps-el végigvittem mert pont annyira volt lassú (érdekesen kezelei ez a játék az sdzaggatást is mert inkább belassul mint szaggat) hogy kényelmesen le tudtam ölni a szörnyeket és elugrálnia lövések elõl.

ollie
Szerintem is nagyon jó játék, és én még több pontot adtam volna neki.

Qwerty4
Azt hiszem ide is bemásolom a Painkiller kritikámat egy másik fórumról, akit érdekel vagy unatkozik elolvashatja:

Annak ellenére, hogy milyen elõítéletekkel kezdtem ezt játszani, megmondom nagyon tetszett a Painkiller.Fölülmúlta a már mások által hasonlónak vélt játékot, a Serious Sam-et de nem is kevéssel.
Bár még mindig sokszor elnevettem magam a csordában ordibálva felém közelítõ ellenségektõl, okozott pár jó pillanatot.Egy kicsit valljuk be gagyi dolog ez.
Story: Ez egy nagyon gyenge pontja a játéknak annak ellenére, hogy van storyja (csak olvastam).Többet nem is írok errõl, mert a videókat nem láttam.A pályák, fejezetek közti átvezetõ videók számomra nagyon fontosak egy játék megítélésében és ez sajnos kimaradt.Nameg csak ha olvasom nem adja vissza az élményt.Így átlagosnak mondanám.
A fejezetek és ahogy azt részekre osztották megfelelõ volt.Jó volt a helyszínek és az ellenségek változatossága, örültem amikor tankokkal kellett szembe szálljak, nemcsak a sátáni teremtményekkel.Nem néztem volna ki a játék készítõibõl, hogy egy ilyen stílusú gammába ilyet is képesek alkotni.
Grafika:Változatos textúrák a játék elejétõl a végéig, ez a pályák változatosságát, megunhatatlanságát eredményezte, mindig újat tudott nyújtani.
Mivel 2004-es játék nem hasonlíthatom a 2005-2007-es év termékeihez, a 2004-es szintet tökéletesen üti.Bug nélküli gamma, vagyis én nem vettem észre, hogy lettek volna hibák...
Menük, beállítások, HUD:Billentyûbeállítást tökéletesen testre tudtam szabni, tehát hibátlan!!!A menü egyszerû és nagyszerû.HUD nem okozott nagy meglepetést, átlagos...
Nehézség:2. nehézségi fokozatos nagyon könnyû volt pálya közben, néha megakadtam egy-egy helyen, de fõképp fõellenségeknél, ezek nyújtottak inkább kihívást számomra.Gondolkodásra nem igazán volt szükség csak pár esetben, ez is könnyítette a játékot.Végülis 2. nehézségi szinten lehetett volna egy kicsivel durvább...
Hangok:Hangulatos zene illetve hang kísérte végig a játékot.Nagyon élveztem a metalos zenéket, illett a játék õrültségéhez, gyorsaságához.Pálya kezdésnél illetve végzésnél is érdekes misztikus, szellemi hangok voltak, bejött ez is.
Különösen az elhagyott kolostornál volt szép muzsika.

Pontozás:7/10

Qwerty4

ollie
De, nekem. 3k.

Nem kell valakinek Painkiller Black edition, bontatlanul 6000 ft-ért? Magyarországon nem kapható, és az alapjátékon kivül tartalmazza többek közt a kiegészítõ lemezt (Battle out of Hell), zenei cd-t, térképszerkesztõt stb.
Qwerty4
megoldva! <#smile>

Qwerty4