Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A helyesírásodra kicsit figyelj oda legközelebb!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
sikerült megoldani: letöröltem az SP3-at, meg egy régebbi GA Drivert tettem fel, aztán valamelyik folytán mûködik minden 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
a 2 hónappal korábbi helyzethez képest csak win reinstall volt hardverileg maradtál ugyanúgy? LEhet a direct x nem tetszik neki más nem tudom mi kavarhat be
2]kipipálva
az az egészben a legbosszantóbb, hogy egy két hónapja futott rajta a játék. tegnap formáztam a gépet, hátha akkor majd elindul de ez sem segit a nyomorulton...<#szomoru2>#szomoru2>
Az összes patch fent van?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
egy probléma bukkant fel nemrégiben: feltettem a játékot, patcheltem meg minden, be is tölt, viszont egy pár másodpercre a játékot mutatja aztán a gép ujraindul...
ötlet?
Tudnátok abban segíteni, hogy a Painkiller és BOOH is "felgyorsul" a gépemen, minden gyors így nem tudok vele játszani! (még az idõt is gyorsabban számolja)! A gépem AMD Athlon 64 Dual Core 5600+ proci, 2GB DDR2, nVidia 8600 GT , Ja XP-t használok! PLS Help!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Vajon õ hányas volt magyarból? <#hehe>#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
További szép napot!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ár:5000Ft
to call global IsBooHInstalled (a nil value) Press Retry to Debug
Segitsen vki !!!!!!!
Elõre is köszi
UI: Gamestar verzió
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Pont egy utolsó mindent felûlmúló adag hiányzik😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Qwerty4
A forest páylát egyszerûen nem tudtad megcsinálni mert szaggatás nélkül ment a játék. Bezzeg Geforece 2 MX400-aason 5 fps-el végigvittem mert pont annyira volt lassú (érdekesen kezelei ez a játék az sdzaggatást is mert inkább belassul mint szaggat) hogy kényelmesen le tudtam ölni a szörnyeket és elugrálnia lövések elõl.
Annak ellenére, hogy milyen elõítéletekkel kezdtem ezt játszani, megmondom nagyon tetszett a Painkiller.Fölülmúlta a már mások által hasonlónak vélt játékot, a Serious Sam-et de nem is kevéssel.
Bár még mindig sokszor elnevettem magam a csordában ordibálva felém közelítõ ellenségektõl, okozott pár jó pillanatot.Egy kicsit valljuk be gagyi dolog ez.
Story: Ez egy nagyon gyenge pontja a játéknak annak ellenére, hogy van storyja (csak olvastam).Többet nem is írok errõl, mert a videókat nem láttam.A pályák, fejezetek közti átvezetõ videók számomra nagyon fontosak egy játék megítélésében és ez sajnos kimaradt.Nameg csak ha olvasom nem adja vissza az élményt.Így átlagosnak mondanám.
A fejezetek és ahogy azt részekre osztották megfelelõ volt.Jó volt a helyszínek és az ellenségek változatossága, örültem amikor tankokkal kellett szembe szálljak, nemcsak a sátáni teremtményekkel.Nem néztem volna ki a játék készítõibõl, hogy egy ilyen stílusú gammába ilyet is képesek alkotni.
Grafika:Változatos textúrák a játék elejétõl a végéig, ez a pályák változatosságát, megunhatatlanságát eredményezte, mindig újat tudott nyújtani.
Mivel 2004-es játék nem hasonlíthatom a 2005-2007-es év termékeihez, a 2004-es szintet tökéletesen üti.Bug nélküli gamma, vagyis én nem vettem észre, hogy lettek volna hibák...
Menük, beállítások, HUD:Billentyûbeállítást tökéletesen testre tudtam szabni, tehát hibátlan!!!A menü egyszerû és nagyszerû.HUD nem okozott nagy meglepetést, átlagos...
Nehézség:2. nehézségi fokozatos nagyon könnyû volt pálya közben, néha megakadtam egy-egy helyen, de fõképp fõellenségeknél, ezek nyújtottak inkább kihívást számomra.Gondolkodásra nem igazán volt szükség csak pár esetben, ez is könnyítette a játékot.Végülis 2. nehézségi szinten lehetett volna egy kicsivel durvább...
Hangok:Hangulatos zene illetve hang kísérte végig a játékot.Nagyon élveztem a metalos zenéket, illett a játék õrültségéhez, gyorsaságához.Pálya kezdésnél illetve végzésnél is érdekes misztikus, szellemi hangok voltak, bejött ez is.
Különösen az elhagyott kolostornál volt szép muzsika.
Pontozás:7/10
Qwerty4