2502
-
#1501 2. fejezet 4. küldetésénél tartok.
Eddig minden kártyát megszereztem amit lehetett.
Szal ez a "Havas Híd" nevű pálya.
A kártyához itt meg kell találni mind a 6 titkos részt.
5 megvan.
Egy van a legelején a kiindulási pont alatt a csövek végénél a rácson túl (extra lőszer), a 2. az egyik lépcsőház felső részében az acélszerkezet tetején (2 szent tárgy), a 3. a másik torony külső, híddal ellentétes peremén a teteje felé (200 életerő (körbe kell ugrálni a létrától)), a 4. a szerelőcsarnokban a bejárattól jobbra a fal mentén egy szűk sikátorban (lőszer), az 5. gyanítom h. a z egyik daru tetején vhol de nem tom hogy jutok oda fel, a 6. pedig a pálya végén az obszervatórium felvonóval ellentétes küldő peremén.
Szal a kérdésem az, h. hogyan tudok odajutni az 5. titkos helyre, és h. pontosan hol is van, ha nem a darukon...? -
#1500 ok...programhiba volt, elöröl kezdetem a pályát, és most kinyílik a kapú... azért thx -
#1499 ok....de már 1 órája mászkálok, picit pontosabban merre van bennt? -
ShaiHulud #1498 bent van a hazban, nezzzel jobban korul.. -
#1497 Hy!
Nem tudna valaki segíteni, elakadtam a 4. epizód 1. pályáján Castle, bementem a várba ahol van egy csomó csonti, elindulok felfelé a lépcsőn, mögöttem a fal lezárúl, felmegyek 1. emeleten kinyírok mindenkit, megyek tovább fel 2. emeletet is kitisztítom, iránytű világít hogy menjek a checkponthoz, de nem találom meg. A Fal pedig mindig zárvamarad, tehát nem tudok visszamenni az udvarra.
-
#1496 Vissza kell menni a kinti részhet, és ott az egyik romnál van egy kút, na oda mász be, és ott lesz még pár ellenfél, én is amiatt szoptam csomót. -
ShaiHulud #1495 es az elektromos bizbasz fegyvernel tudtad hogy ha mikozben lokod kifele elektromossagot es kozben nyomsz masik gomb akkor kilo egy ilyen elektromos tarat es ott razza a nepet jol :) csak ammobol levesz faszan:) -
#1494 kiraly -
maxius #1493 Tök jó...az alapfegyver bigyóját, ha elsődleges (daráló mód) támadás közben nyomom ki, akkor nyitva lövi ki, de az meg alig sebez...ezt mér építették bele? -
#1492 Erről meg a paradicsom meghódítása jut eszembe... -
#1491 Nálam egy kis finomításra szorul a dolog:
1. Rengeteg barátommal ELLENTÉTBEN imádom a szgépes játékokat, és kiválóan szórakozok.
2. Koromból adódóan itt valaki tüzet gyújtott.
3. A Painkiller fájdalomcsillapítót jelent, meg Max Payne killert.
-
#1490 512 sdr
FX5600SE
1 ghz
simán fut, majdnem minden maxra tolva, 1024*768-ban -
#1489 512 ddr
G4 Ti4200
2 ghz
simán fut -
#1488 ki kell cserélni a engine.dll filet -
#1487 dehogy sertettel meg...
csak utalom a cinizmust.
amugy nem terezek egyenlore ram -ot venni :) -
#1486 Sajnálom, ha megsértettelek, és ezért újabb 100 ezret kell kiadnod...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1485 yaya!
a lovessel vagy mivel az egben tartod oket, aztan ha kb. mar alatta van elengeded es szepen agyon csapja! :)
IMYke: en is sajnalom hogy csak 2GB ram -om van de nem baj van meg egy szabad slot, majd jol teletomo :DD (de csak a te kedvedert) -
Noodlee #1484 Hmmm.. Max Payne -> Mad max -
ShaiHulud #1483 nekem meg a max payne -
Gyudron #1482 Nekem meg a Panadol -
Noodlee #1481 Nekem a Painkilleről a Judas Priest album jut az eszembe.
Csak én vagyok ezzel így? -
#1480 Most őszintén: sájnáljunk mert csak 2GB-nyi dual RAM-od van?
Én 512-vel szaggatás nélkül nyomogatom néha-néha egy Radeon 9500 Pro (128MB)-al. Ja, és nem egy hightech géppel.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-
Gabe18 #1479 Akkor most mi a tuti?Hogy a lehulló köveket kell eltalálni? -
#1478 ram -mal kapcsolatban en is szivom a futyit, mert nekem spec 2GB van dual mode -ban es neha meg igy is beszaggat.. de hogy mi a halalert azt nem tudom. raadasul csak ez az egy pocs jatek csinalja -
#1477 harmadik daemon morph -ra sikerult kinyirnom lucifert! :)
266 lelket tettem hidegre...
(megprobaltam utanna meg ketszer es sikerult ugyan ugy!)
szoval ez a tuti... -
#1476 Ott a pont. -
onoff12 #1475 Nem tudom mi lehet.. nincs fent semmi spec. codec..:/ -
#1474 codec probléma? -
Gabe18 #1473 Nem hinném mert nekem az alfa verzió,meg a hivatalos demó is ment 256-al.
Hát ha csak a full-hoz nem kevés,mert már 512 van nekem is,ugyhogy azt már csak igy játszottam. -
#1472 akkor túl sok neki.. -
onoff12 #1471 Nem hiszem, 1.5 gb van ebben a gepben..:/ -
#1470 Na havernak is ugyanez van, ő aszondja, hogy kiírta neki az elején, hogy legalább 384 mega Ram kell a gamehez, neki meg csak 256 van. Ez lehet probléma esetleg? -
onoff12 #1469 Sziasztok!
Painkiller install, engine.dll update, start, nehany masodperc fekete kepernyo, aztan desktop.:(
2 geppel is ezt csinalja..:(
Van valami megoldas?
Elore is koszi.. -
#1468 en a kovekkel nem foglalkoztam eddig, gondolom ez a hiba oka :)
este kiprobalom! koszke! -
#1467 No!
Én a lelkeket kaszáltam, ahogy lehet. Meghatározott számónál átvált démonba, akkor meg gyenteltem a köcsögöt ahogy a csövön kifért. Támadásából elfutottam, köveket visszairányítottam rá/amennyire lehetett/. ENNYI!
Nekem 330 körül lent maradt.Ha valakinek ennek soxorosa az vagy béna vagy ez egy BUG!!! -
#1466 en 1086 leleknel jarok, folyton testkozelbol, azaz a ket laba kozott lovoldozom azt a barmot de nem kepes meghalni. visszaolvastam par hozzaszolast de amint lattam nektek sincs tuti tippetek a kinyirashoz. ha valakinek megis sikerultne rajonni arra, hogy hogyan lehet aranylag gyorsan meg konnyen megdogleszteni, akkor az bekormolhetne ide a forumba :) -
#1465 Nekem mondhatod, én még a 2. fejezetben tartok. -
#1464 Ugyanez a helyzet velem. Nekem is csak véletlenül estek be a kártyák. Az az igazság, hogy nem is használtam őket, és azt sem tom hogy lehet használni... Bár egyszer véletlen megnyomtam az E-t, akkor történt valami,de nemtom mi... Talán gyorsabban lőttem.. :D -
#1463 Elárulok vmit.:Ha a leeső sziklákat meglövöd, akkor az Lucifert fogja eltalálni!!! -
#1462 Szerintem tuti akkor kell a fejét lőni mikor a kardot a földbe nyomja...