Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

War. War never changes.
1241...
War. War never changes.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az arany pénzekért veheted meg a megszerzett kártyákat.
Az egyik számláló a begyûjtött lelkeket számolja,a másikat meg hirtelen nem tudom...

Az arany pénzérmék mire jók? a képernyõ tetején a csillag meg a másik mit számolnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki irta 660 ellenfelet kell itt kinyirni,hát nem tudom,nekem négyszáz valahány után dõlt ki Lucifer.Nightmare fokozaton,lehet ez is számit.
Hát mondjuk a végét nem értem,már ami az utolsó animációból következik.Mondjuk angolul kevéssé tudok ugyhogy nem értem igazán mit szövegelnek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Már a vége felé vagyok,és eddig 5 kártyát sikerült szereznem,szóval ezek nélkül is végigjátszható.
[merlinw.org]
Szoval azokkal mit lehet kezdeni??
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Snowy Bridge-nél a hídnál mindenkit kinyirtam, és nem tudom merre tovább. Láttam egy lejáratot is, csak oda nem lehet bemenni.
Az is furcsa, hogy a rockzene ugyanúgy szól, mint mikor jöttek az ellenfelek.
Tudja valaki mit kell csinálni a Chapter2 Level 2-es pályán?? Egy drótkerítés van meg néhány kuka és nem tok mit kezdeni 😞
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kártyát venni tudsz.Aranyszínûeket alapesetben egyszer használhatod egy pályán pár másodpercig(ezeket aktiválni kell), az ezüst kártyák meg olyan pluszokat adnak, amiket nem kell aktiválni, hanem folyamatosak, amíg nálad vannak
kartyaat hogyan lehet hasznalni es hanyszor?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
War. War never changes.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Másnál nem volt ilyen?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)