Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
másik meg a kinírt szörnyeket.
ok,nézem,köszi..a többi okból fel tudsz sorolni párat?

Rengeteg oka lehet... én videókártya driverre gyanakszom.

War. War never changes.

akinek van 5lete pls írjon...

1241...

tep

\"SLICE of LIFE\"

Érdekes, én segítség nélkül rájöttem mindenre 5-10 perc alatt...

War. War never changes.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Clava
hé amikor azon a pályán vagyok hogy swap vagy mi van 1 sziget azon vagyok én meg körülötte mocsár és a mocsárban 1 szörny nah azt hogy kell kinyírni mert ha lövöm nem sérül ha a buborékokat lövöm akorse van semmi.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Shep
és a kártya mire jó, eddig csak egy fél vmit sikerólt megszereznem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok!miután indítom a játékot fekete képernyõ és kilép, nem tudjátok hogy ennek mi az oka?

Plafonon lévõ csillag alakot lõdd ki,és a lényt csald az ott beömlõ fény alá.
Az arany pénzekért veheted meg a megszerzett kártyákat.
Az egyik számláló a begyûjtött lelkeket számolja,a másikat meg hirtelen nem tudom...

Shep
A catacombs pályán ahol van egy gödör amiben ég a tûz, és elõjön egy olyasmi szörny mint ami a kis dobáló vacakból lesz ha shotival lövöm meg és nem nem pedig karóval lövöm, na itt a szörnyet lõni kell sokáig, vagy van vmi trükk, mert a túz fölé nyúló konzolon látszik néhány textúra illesztési vonal, így arra, gondolotam, hogy talán be kell csalogatni aztán lelõni alóla a konzolt, de nem lehetett lelõni.

Az arany pénzérmék mire jók? a képernyõ tetején a csillag meg a másik mit számolnak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem azóta már befejeztetd,ha mégsem akkor semmi különös trükk nincs.Ölöd a szellemeket,meg Lucifert amikor elõjön,egyszer csak vége lesz.
Valaki irta 660 ellenfelet kell itt kinyirni,hát nem tudom,nekem négyszáz valahány után dõlt ki Lucifer.Nightmare fokozaton,lehet ez is számit.
Hát mondjuk a végét nem értem,már ami az utolsó animációból következik.Mondjuk angolul kevéssé tudok ugyhogy nem értem igazán mit szövegelnek.

Hmuda
Okés. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dardevil
Csöcs !
A pokolban vagyok lent, és nem tudom megölni a vörös szépséget !
MI TRÜKKJE ?

traXion
ja de, azt hittem az az exe 😄

Hát különbözõ segitségek,amik rövidebb ideig hatnak ha aktiválod õket.Lassitás,kisebb sérülés,ilyenek.Meg van ami az aranyaiddal csinál valamit,bár én sok hasznát nem látom.
Már a vége felé vagyok,és eddig 5 kártyát sikerült szereznem,szóval ezek nélkül is végigjátszható.

key generator nem jó?

traXion
Valaki tud a Painkiller-hez CD keyt?

MerlinW
Nemsok, pár extra dologról maradsz csak le. De nem nehéz a játék insomnia-n sem, kezd csak elölrõl...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Flash, Imageready, stb..

[merlinw.org]

Rage47
ok köszi
AMD Norbee
Császtok! Tudom hogy biztos egy csomószor irtátok de sok jelentösége van azoknak a kártyáknak mert én véletlenül Daydream modba keztem el játszani és ott nem lehet kártyákat venni!
Szoval azokkal mit lehet kezdeni??

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Valahol valahol...,ez jo magyar lett...

Akkor valószinû valahol maradt még egy ellenfél valahol,nézz jól körül.Épületek teteje,ilyenek.

Rage47
Sziasztok!
Snowy Bridge-nél a hídnál mindenkit kinyirtam, és nem tudom merre tovább. Láttam egy lejáratot is, csak oda nem lehet bemenni.
Az is furcsa, hogy a rockzene ugyanúgy szól, mint mikor jöttek az ellenfelek.
Lacc
"leszedni" 😊
Dynamic
Az operás?Van az egyik sarokban egy lejárat, két piros fedõ van rajta.Azokat kell leszedni.
Csöcs!

Tudja valaki mit kell csinálni a Chapter2 Level 2-es pályán?? Egy drótkerítés van meg néhány kuka és nem tok mit kezdeni 😞
Lacc
Érdemes! 😊
Mivel csináljátok ezeket az animált logokat?

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Hmuda
Hm. Érdemes leszedni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

en megtudtam csinalni hogy feljottem a hid alol. Ugye lementem a HP ert aztan van a falon egy kis perem korbe azon elsatyogtam az ellentetes oldalra(ellenkezo oldalra mint ahol a hp volt) es ott ugraltam felfele...gyak falrol falra...probaljatok ki...faszan fellehet menni.viszont hogy egyes hazak meg epuletek tetejere hogy az istenfaszaba lehet feljutni azt nem tudom😊

Dynamic
Hihi, számomra is volt egy-két rejtélyes dolog, amire a játék végéig sem jöttem rá.Ez fõleg a te általad is említett elérhetetlen tárgyakra vonatkozik.Pl. a híd alatt a szakadékba én is leugrottam, de nem lehet(?) feljönni, a lovagos pályán egy oszlop tetején a plusz HP, de hogy lehet feljutni az rejtély stb.
Kártyát venni tudsz.Aranyszínûeket alapesetben egyszer használhatod egy pályán pár másodpercig(ezeket aktiválni kell), az ezüst kártyák meg olyan pluszokat adnak, amiket nem kell aktiválni, hanem folyamatosak, amíg nálad vannak
CSOCSO
tehat akkor mivan?? az meg tok az elso palya 3, chapterenel van.szal nincsenek meg hokuszpokuszaim...
kartyaat hogyan lehet hasznalni es hanyszor?

IMYke2.0.0.0
Cheat ... mond valamit?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van egy ellenfél ami olyanokat rocket jumppol hogy csak lestem... gondolom itt is azzal lehet... bár kipróbáltam, és nem nagyon repültem 😊

War. War never changes.

CSOCSO
Emberek.. valaki mondja mar meg nekem azt hogyan lehet egyes targyakat magamhoz kozelebb hozni??? mert van olyan felveheto bizbasz amihez le kell ugrani a szakadekba... de ha leugrok akkor nemtok feljonni.. meg lattam egy masikat is a levegoben.. van valami hatalmas ugras vagy micsoda?
MerlinW
dúúúúm fíling rulzzz😄

[merlinw.org]

ez a jó benne 😉

zaki
senki nem mondta, hogy az

DONGUBA
Ez nem egy eszjatek.MEsz losz ennyi.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

artschi
Engem kidob a progi a desktopra a Chapter 5-ben, az Old Monastery pálya vmelyik részén... 😞

Másnál nem volt ilyen?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

késtél 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A megoldás egyszerû:ölj...

ölni... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Methylisocloro
A játék elején a temetõben amikor nagyon sok lovaghulla jön mit kell csinálni?

toMpEr
nekem meg akkor, ha fel volt huzva a videokartya

fifi
Talán defragot próbálj...Nekem NFSU csinálta ezt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...