2502
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Esrohnoil
    2. átvezető animáció ("Mocsári Dolog" után):

Eve odalép a sérült, bal karját fogó főhőshöz a mocsárban:
    -Te vérzel?
    -Igen,... de jól vagyok. -Válaszolja az az elmúlt kemény küzdelemtől még révedt tekintettel.
    Eve megérinti a férfit, de az ellöki a kezét:
    -Azt mondtam jól vagyok.
    -Oké, oké. Hadd nézzem újra ezt a tekercset.
    Eve átveszi a térképet, és elkezdi nézegetni:
    -A sereg innen indult tovább. Talán észak felé, bár nem vagyok róla meggyőződve pontosan merre is mehettek.
    Daniel:
    -Oké, azt hiszem ismerek valakit, aki segíthet.
    ...Ezután elmennek egy kihalt, lepusztult felhőkarcolókkal teli nagyvárosba, ott egy épület sötét alagsorában a férfi a falnak támasztja ismétlőfegyverét, majd bekopog egy csupasz, ablak nélküli ajtón. A túloldalról mérges hang válaszol:
    -Ki az?
    -Daniel vagyok.
    Az ajtón túli sötétből egy eltorzult alak lép elő.
    Daniel:
    -Eve, ez itt Asmodeus. Asmodeus,... Eve. -Mutat a férfi először az idegen, majd a lány felé.
    Eve félve a férfi mögé húzódik:
    -Damiel, ez egy démon! Tűnjünk el innen!
    -Tudom, minden oké. Ismerem őt, barát.
    Asmodeus:
    -Hé, hogy vagy?
    Daniel:
    -Minden oké. -Asmodeus felé int- Ő tudja hol rejtőznek a hadvezérek.
    Eve:
    -...és hogy ismertétek meg egymást?
    ...Ezután a démon elmeséli hogy volt egy nagy csata amiben Daniel-re démonok támadtak, és mikor rátalált, súlyosan meg volt sérülve, és nagyon küzdött hogy életben maradhasson.
    Asmodeus:
    -Egyedül akarta legyőzni a démonokat. Én csupán segítettem neki felépülni.
    Eve kételkedve:
    -De te csak egy démon vagy. Miért nem végeztél vele?
    Asmodeus elmondja h. csak meg szeretett volna lógni onnan lentről és h. nem olyan mint a többi démon, nincs benne rossz szándék... bla-bla...
    Asmodeus:
    -De ha már itt tartunk, -Bök vádlón Daniel felé- Látom összebarátkoztál Évával.
    Daniel csodálkozva kérdi:
    -Micsoda?? TE vagy AZ Éva??? Miért nem beszéltél erről eddig sosem?
    -Erről nem igazán szeretek beszélni. -Válaszol zavartan Éva.
    -De akkor miért is vagy itt? -kérdi Daniel. -Ádámot hol hagytad?
    -Ohh... -Válaszol Éva letörten.
    Asmodeus, hogy megtörje a kínos csendet, Daniel felé fordul:
    -Tehát... miben is segíthetek?
    Daniel:
    -Lucifer seregeit, és hadvezéreit keressük...
    Éva közbevág:
    -Lucifer seregei hatalmas támadásra készülnek a Menny erői ellen, amit egy stratégiailag elsöprő támadással akarnak véghezvinni. Lassan erre a világra szivárogtatják erőiket, és úgy hisszük hamarosan elindítják a végső támadást.
    Daniel:
    -El kell pusztítanunk a hadvezéreket, mielőtt elfoglalják a legfontosabb pontokat. Mi innen jöttünk (mutatja a térképen Asmodeusnak, aki érdeklődve figyeli), és azt hiszem a sereg valamerre észak felé mehetett.
    Asmodeus:
    -Igen, erre mentek, a közelben van egy vasútállomás.
    Daniel:
    -Nos, megmondtam hogy tudni fogja.
    Éva:
    -Rendben, én addig beszélek valakivel, akitől tanácsot kaphatok a továbbiakat illetően. Veled pedig felveszem újra a kapcsolatot, amikor eljön az ideje. -Mondja Danielnek, miközben visszamennek a felszínre.
  • dolfy #1539
    Na jó, megszántalak! Először is lődd ki az elején a lábánál lévő buborékokat lehetőleg akkor amikor odaér. Ez egy kicsit megsebzi, majd amikor elváltozik a dög színe azt hiszem olyan szűrkés lesz, akkor lődd mint a barom. Utána megint lesznek buborékok körülötte azokat is lődd ki mind és amikor elkezdenek lángolni akkor megint "sárgaságot" kap a monszta. Na akkor engedd bele a maradék tárat... és lőn csoda már jön is a démon mód
  • dolfy #1538
    Olvass csak szépen vissza, megéri!
  • Frank99
    Na átértem gyorsan a mocsárho'.

HÚ, bakker , most a mi a 'csát kell itten ezzel a baszom nagy szörnye' csinányi? Csak megy, meg buborékol, a faszom se sebzi, most itt mi a xart is kell tenni? Igaz, valakik vartyogtak már 5 commenttel arrébb valami, de nem tok óvasni ennyit ecceere, inkább megkérdem:

Mi szart kell csináni itten?????
  • IMYke2.0.0.0
    Megoldás: valaki írjon egy végigjátszást!
    Lépésről-lépésre...
    [Átlépsz a piros pentagramma fölött, akkor ne ijedj meg, egy fal fog mögötted fel/lehúzódni - pelenkát készíts... - ilyesmit]

• BlackWolf
    tenyleg nincs mit
  • Frank99
    Bazzeg!
    Köszönöm, aszittem sose csinájom meg!
    Hálám örökké űdözni fog!!!!!!!!!!

Meg azt is, aki még1* megkérdi bazzeg.....
  • BlackWolf
    lodd ki a plafont es csalogasd bele a lavaba azt a baszott nagy szornyet
  • Frank99
    :-)))))))))))))))

Még vagy 100* írjátok le!!!!

:-))))))))))))
  • BlackWolf
    man valaszoltunk
  • Frank99
    na, senki?
    Nehogy mán senki se óvassa'?
  • BlackWolf
    a godor felett a palafon fabol van belelosz bejon a feny akkor a szornyet kicsalod a lava fele es amikor jon feled ra fog vilagitani a feny de ugorj el nehogy belebasszon a vegen a lavaba
  • zoli80
    marhak,nehéz lett volna leirni,a fasznak sincs kedve a sok baromsagot végig olvasni.

ha jol gondolom akkor a plafonon lévö csllagot lödd ki és csalogasd alá.
  • Frank99
    Háj, fijjug!
    Elakattam:

Valami tűzes, lávás gödör van, és egy baszom szörny jön felém, a feje felett valami csillag! Nem mertem semmit csinálni (hátha vissza kő' tőttenyi) inkáb' megkérdem itten' , hogy mi a csát kell csinyáni? Belelőttem má'az összes skúlót, de bazz! még mindég nem nyúlott ki!

segéllyetek, mer' a fene megesz!

Köszike előre is!
  • IMYke2.0.0.0

• Frank99
    :-))))))))))))))))

Ilyen a világon nincs....
    a láma, olvasni nem tudó mindenüket :-)))
  • MerlinW
    mindet. sőt, akkor a következő kérdéseidre is választ kapsz...
  • Esrohnoil
    Tető kilő a tűz felett, szörnyike becsal a fénybe...
  • dre
    naaaaa ennnyit nem birsz leirni
  • IMYke2.0.0.0
    Tipikus...

• dre
    magyarázd már nekem légyszi hogy melyiket olvassam
  • IMYke2.0.0.0
    Kúlcsszó: visszaolvasás!

• dre
    hogan kkell megölni azt a nagy karmos gecit a catacomb pálya végén mert már nem birom államndóan az összes tárt belelövöm és nem reagál semmi baja sincs.nem igaznem nem
  • Sanca
    A jatek mindenki szamara pont annyira eszetlen, mint amennyire eszetlenne teszi azt a sajat jatekmodjaval, mivel ugye a Painkillernek van 1 multi resze is... En neha 1 q3 meccsen tobbet gondolkodom mint 1 nehez differencial egyenletes pelda megoldasanal:)
  • Gabe18
    Nyilván nem egy agytorna ez a játék,de God módban végigvinni egy játékot,az szerintem a játék megszégyenítése.De ez csak az én véleményem...
    Ha meg megnézed,vannak dolgok amivel pl. a Painkillert szinesítették.Ha rámész a kártyák megszerzésére,mondjuk Nightmare fokozaton,egyből kell egy kicsit okoskodni hogy akkor mit,hogyan is csinálj.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha eszetlen lenne, akkor nagyon sok ember lenne a Te véleményeden... De hál' Istennek nem sokan vannak a Te véleményeden! Ebből mi következik...? Igen, 5-ös! A Játék nem eszetlen.

• maxius
    De, tudom mi a játékélmény, de ez egy eszetlen hentelős játék, ha vmiben kihívást keresek, akkor az a taktikai FPS vagy a RPG...
  • Nefasturris
    Az hogy cask az erősebb kártyát fogja használni és a többit azt nem :) (ezt egy faqban olvastam)
  • MerlinW
    én snurvonalon nyomta, 1:59 alatt öltem meg. Mentségemre szóljon hogy elsőre. A második monsztát is elsőre de azt 7 percig gyilkoltam, oszt még csak itt tartok:)
  • Esrohnoil
    Nah, a 2. főmonszta 3:04 alatt megvan. A hülye egyszer rögtön az elején elkezdett buborékokkal dobálózni.

Hmm... 10 kártya megvan. Most kezdem a 3. fejezetet. Vannak durva kártyák. Mi van ha párosítom a dupla sebzést a 2* gyorsabb fegyverújratöltéssel, és azzal h. negyedére lassítom a világ sebességét? Kíváncsi vagyok mit látna az ellenfél egy shotgun-sorozatból.
  • Esrohnoil
    Az első főellenfelet mennyi idő volt neked szétlőni? Én 1:42 alatt megvoltam.
  • KisKolok
    Ja! 3:17 alatt "elsőre", vagyis elsőre amikor ő halt meg és nem én :)
    Sztem eleinte karóval kell nézni a lábát, ha bugyborék van azt kilőni, aztán meg shotgunnal lőni a nagybuborékokat ugrálva mindig a sziget szélén körbe-körbe, hogy ne találjanak el a csápok. Meg shotival sebezni is lehet szépen.
  • Esrohnoil
    Köszi szépen, megvan.
    A 2. fejezet főellenfelét sikerült vkinek 4 perc alatt kifektetni?
  • ShaiHulud
    nah lucifernel: meteorral eltalalotd utana feleddobja kardjat...na a kardjat kell visszapockolni ra es akkor doglik meg a geci...
  • KisKolok
    A felvonónál 2 secret is van:
    Az egyik ott, ahonnan elindulsz: ha a kötélre felmászol, előrébbmész, és visszanézel, akkor láthatod magát a secretet. Egy létrával le lehet jutni a felvonó-perem alá.
    A másik pedig az érkezésnél van, ott felmászni a létrán, és körbemenni.
  • Esrohnoil
    Jahm, igazad van. Az ilyenek nem tudják mi az a játékélmény...
  • IMYke2.0.0.0
    Lamer-hozzáállás. Nyugodtan meg is sértődhetsz!

• Esrohnoil
    Úgy nem kihívás...
  • maxius
    Nekem ez a játék csak úgy nyer értelmet, ha god módban végtelen karóval szögezem a falra kedves barátaimat, de a demon mod se rossz..