Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(közbe semmi más progi nem megy ,xp1700+,512mb,gf4200)
vagy ezis beépiitett game effekt?
lll l ll lllll l lll ll
beléjük áll, és lerántja õket szépen.
király fegyver...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Már (még csak?) a dokkoknál járok, de uncsi kezd lenni...😞(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
No comment 😄
Mé nem 666?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
War. War never changes.
mé ne lehet visszaolvasni?????????
van aki már 1 hete végigtolta, és segített , aki pont ue. kérdezte...
pont én válaszoltam, vagy 50 commenttel elõbb.
de ez ne is zavarjon benneteket, hogy nem tudtok visszaolvasni, nem mindenkitõl várható el, hohy tuggyon olvasni....
:-)))))))))))))))))
ha mindenkit legyaktál kirakja a piros mentési pontot...és átvált a nyíl...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
probaltam felbontast allitania jatekban, az asztalon, nyomkodni a monitort, de semmi
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki órákig szeret össze-vissza bolyongani az játsszon adventure-al. Én maradok a piros kulccsal a piros ajtót nyitni fokozatnál 😄
PAINKILLER RULEZ!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
A Painkiller mondjuk tényleg nem annyira nehéz,de azért fps-ben is van néhány bonyolultabb,igy azzal nem értek egyet hogy egy fps-ben ne lehetne elakadni.
War. War never changes.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Egyébként nem tudom egy fps-ben miért ne lehetne elakadni,fõleg rövidebb idõre amig az ember nem talál rá a megoldásra,vagy éppen a jól használható taktikára egy-egy ellenfélel szemben.
Egy iszonyatosan otromba szörny támad de már végigjártam az egész területet és semmi. Mit kell tennem?
A Painkiller *.pak fájljai NEM editálhatók, ugyanis NEM ZIP fájlok! Így magyarítás sem lesz hozzá!
Ezzel azok lelkesedését szeretném idõben lehûteni, akik azt hiszik, ezek a bizonyos pak-ok sima Quake-sorozat (és társai) örökségek, azaz nyimm-nyamm kibonthatók...
Sajnos nem.
A videok azonban editálhatók, hiszen sima *.bik fájlok.
De, mivel 560 MB-ot tesznek ki (s valószínûleg, a magyarítást <értsd: feliratozást>értsd: feliratozást> követõen még nagyobbodna is a méretük), nem hinném, hogy bárki nekiugrana, lefordítaná és aztán feltenné a netre õket.
Becsomizva is 400 MB közeli lenne a méretük...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én még csak most kezdtem el játszani a gammel,de már elakadtam 😞(
Hogy kell megölni az elsõ fõellenséget???
Arra gondolok amelyik egy vulkánnál cirkuszol velem és én hiába lövöm meg ilyenek meg se rezzen 😞
Bele kell lökni valahogy a vulkánba?? Ha igen hooogy?
mert már próbáltam mindent..
azt a kiálló szart kell lõni vagy mi?????
PLZ
__|__ ________(*)________

War. War never changes.
Bár figyelmeztetésed után kétségkivül meglepõ volt hogy nem történt semmi meglepõ...