Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KRi2
valaki nem sejti hogy miért csinálhatja nekem a pajinkiller aztat ,hogy néha mintha lefagyna ,úgy 30mp-re ,a zene az megy rendesen tovább ,és 30mp lejárta után ,mikor már elég alaposan megtekintettem a lefagyott pillanatképet megy tova mintha semmi se történt volna.
(közbe semmi más progi nem megy ,xp1700+,512mb,gf4200)

vagy ezis beépiitett game effekt?

lll l ll lllll l lll ll

Frank99
a szecskavágó másodlagos lövése király, amikor távoli fszikat kell leszedni.
beléjük áll, és lerántja õket szépen.

király fegyver...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tumor
mind az 5 fegyvernek van kombó lövése ? tudom alegegyszerûbb a ha kipróbálom, de az elsõ fegyvernél is csak ma jöttem rá, hogy a szecskavágót ki lehet lõni miközben darál vele az ember... a tárcsás-szöglövõnél is zsír, mikor kilõvi az egész tárcsát kis elektronokkal feltöltve a többit még nem néztem....
Hát nemtom'...
Már (még csak?) a dokkoknál járok, de uncsi kezd lenni...😞(

artschi
Elõször a kalapácsot kell szétlõnöd, aztán a monsztát.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nefasturris
Tudom azt is 😛

?:P

Frank99
olvass vissza b+....

Frank99
errõl beszéltem nemrég....

Nefasturris
LOL! Ezt most kérdezik vagy 6xra itt a váalsz 10 hozzászólással elõtte 😊))

?:P

Gondolták,az azért már mégiscsak túl sok ellenfél lenne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

660?
No comment 😄
Mé nem 666?

A meteoroknak csak annyi a szerepük, hogy kerüld el õket😊 csak gyakd az elleneket és a 660. után majd kifekszik Lucifer is.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Most vagyok az utsó pályán, és rengeteg szellem támad, meg bnéha megjelenik egy démon, de nemtok semmit csinálni... néha meteorokat vág felém, azokba kell belelõni hogy eltalálják a köcsögöt?

War. War never changes.

köszi a választ ezt már megoldottam és az elsó óriást hogyan kell kinyírni????
Kilövöd a tetõn a csillagot,és utána becsalogatod a fénybe a szörnyet.

Csá hogyan kell megolni a 3. pályám azt a szörnyet ami egy nagy tûzveremnél mey körbe körbe és bármennyiszer lövök bele nem halálozik el!!!Mi a megoldás?
Methylisocloro
Szerintem elõbb rájön az ember magától a megoldásra mint hogy végigolvasson 1180 hozzászólást

Frank99
ez is volt már vagy 3x..

mé ne lehet visszaolvasni?????????
van aki már 1 hete végigtolta, és segített , aki pont ue. kérdezte...

Frank99
nem véletlenül van rajta a lánc...
pont én válaszoltam, vagy 50 commenttel elõbb.

de ez ne is zavarjon benneteket, hogy nem tudtok visszaolvasni, nem mindenkitõl várható el, hohy tuggyon olvasni....

:-)))))))))))))))))

Frank99
mongyuk eddig azé akadtam el, mert nem találtam az utolsó zombit egy hát erkélyén :-)

ha mindenkit legyaktál kirakja a piros mentési pontot...és átvált a nyíl...

magus
tökön szurom magam. eltelt kis ido, megint ki huztam bedugtam a kabelt, es most jo. nemtom mi lehetett a baja. mikor a kebelhez nem is nyultam...

hát nemtom akkor ez gáz amugy ez valszinû a monitor hiábja inkább nem a játéké mert normális monitorok nem engedik magukat oylan módba/felbontásba rakni ami gixert okozhat

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

magus
igen😊 mindenfelet probaltam, bosszubol meg vegig is vittem par szintet, de semmi😊

probaltam felbontast allitania jatekban, az asztalon, nyomkodni a monitort, de semmi

probáltad visszaállitani a felbontást? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

magus
nekem tönkrebaszta a monitoromat... Elinditottam, szaggatt mint az allat, felbontast valtottam, erre ugy hozta be az uj felbontast, hogy tiszta homalyos az egesz, elvan csuzsva a monitor kepe, olyan mintha ket kep magara lenne csuszva, es tiszta homalyos vilagos minden. sztem visze szervizbe. szal igy jatszatok vele. akkor is ilyen marad a monitor ha ujrainditom, szal nem a windows csinalja. vmi ötlet?😞

Methylisocloro
Igy van!
Aki órákig szeret össze-vissza bolyongani az játsszon adventure-al. Én maradok a piros kulccsal a piros ajtót nyitni fokozatnál 😄

Ikarus
Igazad van, de azért furcsa, hogy ilyen-olyan egyszerû dolgokra nem jönnek rá emberek (ezzel nem akarok senkit megbántani.), és nem hiszem, hogy én lennék az agytröszt. Na mindegy, az a lényeg, hogy jól szórakozzon az ember!!!
PAINKILLER RULEZ!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ez részben igaz,de aki elakad,az nem feltétlenül lol,mert nem biztos az az életcélja hogy fél orákat keringjen mire rájön a továbbjutásra,csak szeretne játszani egy kicsit.
A Painkiller mondjuk tényleg nem annyira nehéz,de azért fps-ben is van néhány bonyolultabb,igy azzal nem értek egyet hogy egy fps-ben ne lehetne elakadni.

Loál ez a kedvenc mapom!

War. War never changes.

Ikarus
Csak az a baj, hogy mindenki elöbb rinyál, utánna gondolkodik! Valjuk be õszintén, hogy ezek nem logikai játékok, aki elakad, annak LOL. Ez a véleményem, még ha egy kicsit kemény is volt.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Eme információhalmaz birtokában már nyilván sikerülni fog neki...
Egyébként nem tudom egy fps-ben miért ne lehetne elakadni,fõleg rövidebb idõre amig az ember nem talál rá a megoldásra,vagy éppen a jól használható taktikára egy-egy ellenfélel szemben.

mondjuk meg kell ölni fent a piros kör jelzi az életerejét

még nem nyomtam végig

Srácok mi a fenét kell csinálni az 5-ös pályán (chapter1)?
Egy iszonyatosan otromba szörny támad de már végigjártam az egész területet és semmi. Mit kell tennem?
IMYke2.0.0.0
Még mielõtt bárki rákérdezne:
A Painkiller *.pak fájljai NEM editálhatók, ugyanis NEM ZIP fájlok! Így magyarítás sem lesz hozzá!
Ezzel azok lelkesedését szeretném idõben lehûteni, akik azt hiszik, ezek a bizonyos pak-ok sima Quake-sorozat (és társai) örökségek, azaz nyimm-nyamm kibonthatók...
Sajnos nem.
A videok azonban editálhatók, hiszen sima *.bik fájlok.
De, mivel 560 MB-ot tesznek ki (s valószínûleg, a magyarítást <értsd: feliratozást> követõen még nagyobbodna is a méretük), nem hinném, hogy bárki nekiugrana, lefordítaná és aztán feltenné a netre õket.
Becsomizva is 400 MB közeli lenne a méretük...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fifi
Elmondanád, hogy TE meddig jutottál el benne? Netalán végig is nyomtad?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Egy FPS ben elakadni.... 😄DD

fifi
ez most nekem?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

köhi 😊
fifi
Nemtom hanyas pálya nemtom hanyas fejezet, de van ott egy kalapácsos monszta...Hiába lövöm, életereje nem fogy, és mindig lecsap...Mi a trükk itt?

Smuggler
A barlang tetejét ki kell löni közvetlen a vulkanba benyulo perem felett. Betör a fény és oda kell csalni, mikor odaér átugrasz a jobb oldali sziklara ahol van a létra. az elpusztul és vége a palyanak

Sziasztok!

Én még csak most kezdtem el játszani a gammel,de már elakadtam 😞(
Hogy kell megölni az elsõ fõellenséget???
Arra gondolok amelyik egy vulkánnál cirkuszol velem és én hiába lövöm meg ilyenek meg se rezzen 😞
Bele kell lökni valahogy a vulkánba?? Ha igen hooogy?
fifi
Ott mi a történés pontosan?

fifi
A kalapácsost hogy kell lenyomni?

arty
orulok h meg egy atmeretezesre sem vagy kepes 😞

Forza.

hello plz segíytség a harmadik végén mit kell csinálni????
mert már próbáltam mindent..
azt a kiálló szart kell lõni vagy mi?????
PLZ

__|__ ________(*)________

Smuggler
ja, ez az Asylum nevü palya. Assze Chapter2/3.

Smuggler
helo! elakadtam ezen a palyan nemtudom h merre kell tovabbmennem. a nyil semmit se jelez, és csak sikolyok hallatszanak. ( bocs a kép méretéért!)

Nálam sem történt semmi... nem lehet, hogy djxp02 arra gondolt, amikor az elsõ fegyvernél (pain) nyomjuk a bal gombot, majd a jobbot és kilövi a darálót.

War. War never changes.

És mi lenne az a meglepetés?
Bár figyelmeztetésed után kétségkivül meglepõ volt hogy nem történt semmi meglepõ...