2502
-
Braveheart #1461 A kardját azért vágja bele a földbe, hogy kiszakadjon 1-2 nagyobb szikladarab, amik majd a fejedre pottyannak, ha nem vigyázol. Ja és próbáltam már távolról, közelről, két lába között lőni, de semmi hatás. Legalább az életét mutatná vmi mint a többinél... -
#1460 vagy átnevezed az utolsót valamelyik előtte lévő anim helyére, és azt nézed meg...
-
#1459 Nekem olyan 330 körül terült ki... -
#1458 Basszus ha ennyire kiváncsi vagy a végére akkor nézd meg a könyvtárából a videókat---bink video--rad tools-al lesheted -
#1457 isomnia-n küldtem, és kb 800 léleknél kipurcant a tetű első próbálkozásra, ezexerint mázli :)... 1-2 hint; ezekben nem vagyok biztos de talán segít: mikor lövitek lucifert a -demon-morph-mode- ban akkor ügye csak 1 féle képen tudsz lőni, ami pedig engem személy szerint a shutgun-ra emlékezet, aminek ügye igen nagy a szórása, így én amennyire tudtam mindig nagyon közelről lőttem, sokszor a két lába közt ugráltam ide oda... a másik meg, hogy néha feldobja a kardját és hogy ha azt lőttem mint állat akkor az leesve beleállt a földbe, amit habár utána újra felvett de lehet ez is valami extra sebzés ( mint a lánc vagy a kalapács az előzőeknél ) ... ennyi, megnézem majd talán van egy mentésem 700 körül, holnap ha lesz időm, valahova felrakom..... na sok szerencsét ! -
Gabe18 #1456 Ez a játék tényleg hülye...
Visszamentem,mondom csinálok egy fotót,az öszecsukló Lucifer-ről,hogy lássátok,azért csak megöglik.
DE MOSTMÁR NEKEM SEM DÖGLIK MEG!
Ugy felidegesitett,hogy le is töröltem a francba... -
xavier #1455 2200 lélek..
mostmár télleg unom.... -
#1454 na de komolyan nincs vkinek vmi mentése ahol már majdnem meghal Lucifer, hogy hagy lássuk mi is a végét? Akinek van nem tenné közkincsé? -
#1453 nincs is vége a játéknak, az meg, hogy van egy video csak kacsa amit azok terjesztenek akik nem merik bevallani, hogy nem is vitték végig -
Gabe18 #1452 Hát ugy hogy a végén ha kinyirsz 66 lelket,akkor előjön Lucifer,és akkor őt kell gyilkolni,de addig nem jönnek lelkek.Aztán ujra jönnek a lelkek,majd meglátod ha odaérsz.A gond csak az hogy van akinek ez a körforgás sohasem akar véget érni... -
#1451 De hogy nyírtál ki 750 ellenfelet ha állandóan Luciferen van a célkereszt? -
Gabe18 #1450 Gratulálok!
Nekem a gyilkolászás elég volt magában,nem hogy még mindig a külön feladatokra is koncentráljak. -
Braveheart #1449 Baz kezdek ideges lenni... Utolsó mapon vagyok, már vagy 750 lelket kinyírtam és hiába tapadok rá a tűzgombra lucifernél (komolyan modnom egyfolytában lövök és egyfolytában rajta van az egér) de egyszerűen nem döglik meg. Ez bug? -
#1448 Második fejezet 2. helyszínénél tartok és már most megvan 5 kártya. -
Gabe18 #1447 Hát én nightmare-on lenyomtam,de a kártyákra nem volt erőm már koncentrálni.Összesen 5 lett meg... -
#1446 Amúgy néztétek a játék hivatalos oldalán a rövidke képregényt? -
#1445 A többiről én is megírhatnám, ha eljutok addig Nightmare fokozaton.
Az első fejezetből csak az utolsó kártya nincs meg eddig.
Hogy lehet kinyírni a Necrogiantot 2 perc alatt???
5 alatt megvan, de 2... -
Gabe18 #1444 És talán megérteném a végét én is... -
Gabe18 #1443 Szép összefoglalás.
Nincs kedved a másik 4 videóról is irni egy ilyet,a játékot nézve az már-már egy full magyarositás... -
#1442 Ez igazán szép volt -
#1441 nekem van egy olyan mentésem amit küldtek nekem 1900 lélek halála én továbbvittem 2xxx ig de még mindíg semmi, és mindez daydreamen, én insomnián 1300nál se volt semmi úgyhogy .... -
#1440 1363....
ezt is írtam az előbb.
ne ne zavarjon senkit sem... -
#1439 Köszi szépen. -
#1438 A csávó egy sírkövön üldögélve(egy temetőben)a térképet vizsgálgatja, amikor megszólal a csaj a háta mögött(persze hirtelen,hogy a csákó szívrohammal küszködve ráfogja a stukkerét):
-Elgondolkoztál valaha hogy miért is vannak sírok egy ilyen helyen?
(közben nyugalomra inti hősünket)
Bemutatkozik: -A nevem Eve..
-Jó neked :) mondja a főhős..mit akarsz?
Segíteni akar hogy levadászhassuk Lucifer seregeit...tudja a hollétüket és ismeri az alvezéreket, akik a csapatokat vezetik.
-Ha mindet el akarod pusztítani, szükséged van a segítségemre...mondja a csaj.
-És nekem bíznom kell benned...mert...
-Nincs időnk most erre Daniel, érzed hogy ember vagyok....csak mondom, hogy a térképed nem helyes...add ide.
Igen...látod ezt a hordát-a térképre mutat-itt fent?Támadásra készülnek..nincs sok időnk!
-Honnan tudod mindezt?
-Több ideje vagyok itt,mint azt te eltudnád képzelni, ismerem ezt a helyet..az elsők között voltam akik látták bevonulni a seregeket...egyedül nem tudtam volna megállítani őket. És itt jössz be te a képbe. A pletykák gyorsan terjednek..azt mesélik igazi katona vagy!
-Hát igen , tudok vigyázni magamra!
-Remek,de mielőtt elindulunk tudnod kell valamit...
ugyebár halott vagy ...ez a hely se nem a menyország se nem a pokol..itt vagy a múltad miatt,hogy megtisztulj mielőtt átlépheted a kaput!
-A kapuk léteznek? Azt értem, hogy hol vagyok-erre már az első alkalommal rájöttem,amikor meg kellett védenem magam a démonoktól-csak azt nem értem MIÉRT vagyok itt,hisz rendes életet éltem,nem ezt érdemeltem!
-Fogalmam sincs miért vagy itt-valami titok..a múltadból.
Kérdeztem tőled valamit:-Gondolkoztál már azon,miért vannak sírok egy ilyen helyen?
-Hát igazából nem!
-A legtöbb halandó nem is!Itt várják a lelkek hogy megtisztuljanak. Itt nem tudsz meghalni,mivel már halott vagy..a tested csak bábú,ami a lelkedet hordja--ha sokat vársz lelkedet elrabolja egy démon és a pokolra küldi. Viszont ha eljön a megfelelő pillanat..egy angyal jön érted és bebocsátást nyersz a mennyországba.
Eve elmondja hogy Lucifer rájött a két világ közti közlekedés módjára..a sírokon át közlekednek a seregek,bár nem tudni pontosan melyeken.
-Nincs sok időnk...később találkozunk..sok szerencsét.
Hát nagyjából ez történik..persze nem szóról szóra. -
#1437 te már a világra is mankóval jöttél.... -
#1436 Elmondaná végre vki aki angolul is tud vmennyire h. mi történik az első fejezet utáni átvezetőben? -
#1435 Akkor nem látsz...
-
#1434 visszaolvastam az egészet nem írják -
xavier #1433 1600 gyiloknál vagyok az uccsó pályán...
létezik ez?!
insomnia módban nyomom..nem igzán vágom hogy mikor fog kihalni luci, de már eléggé uncsi.
mindegy hogy milyét lövöm?!van valami trükk?
thanx -
#1432 több oldalt visszaolvastam nincs válasz -
#1431 1363-nál írák UTOLJÁRA (tehát ezen az oldalon), de vagy 5* az egész fórum alatt...
Ti dugni is ilyen lusták vagytok?
Megvárjátok, amíg mi megcsináljuk helyettetek?
-
dolfy #1430 Kezdjétek el gyűjteni a kártyákat, marha jó. Főleg amikor az a küldetés, hogy egy darab lelket sem lehet felszedni. Hát elég durva... Na hajrá mindenki, így van egy kis értelme is. -
#1429 Ti ezt direkt csináljátok????
Nem hiszem el, hogy a p*cs*ba nem lehet egy kicsit visszaolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1428 -
#1427 csávókm egy temetőben beszélget a csajjal
hogymit sajna nem tudok angolul
újra akadtam
második nagypálya elején rögtön (opera) merre tovább, hogyan,?,,???? -
#1426 Szal csak az lenne a kérdésem, mi van az első fejezet utáni videóban? -
samatto #1425 jó -
#1424 Fent csekkold, onnan trükköznek. -
#1423 De szép mondat így utólag. -
samatto #1422 hi!
a snow bridge-n,hiába meresztem az összes szemem nem látok több hentelni valót,pedig a rock még szól:(