2502
  • Maxxx
    aha

thx
  • Glpetyus
    Ennyi idő alatt már vissza olvashattál volna...
    Kártyákat kell megszerezni azokkal aktiválsz mindenféle okosságot...
    A lassitást asszem mindjárt a 2.pályán mexerezheted...
  • Maxxx
    Hat akkor csak kivettek? :(

Pedig azt remeltem hogy azt irjatok, hogy csak elneztem vlmit, gombot, hasonlot es benne van vlhogy. :(

Hat... igy sokkal szarabb... vagyis igy mar nem is tetszik ez a game :p
  • Seth
    Hát akkor még nem volt ez a kártyás koncepció
    Én jobban örültem volna ha azért bennt maradt volna. Mondjuk a lélek lett volna a "töltény" vagy mittudomén..
  • Glpetyus
  • Maxxx
    hiAll

Nem olvasok vissza annyira nincs idom > 1 kerdes:

A regi videojaban + alpha verzioban volt a Painkillerben 1 "lassito gomb" matrix lassitoeffektel ("bullettime").
    Most kiprobaltam volna a fullt de SEMMI hasonlot nem talalok benne, mikor nagy ritkan felszedek sok lelket akkor csak az inverz effektes lasitast.

Ezt az "alap lassitas"t nem raktak volna benne a vegleges PAINKILLERbe? :(
  • Glpetyus
    Sorry nem neked ment.Csak úgy...:PP
  • Glpetyus
    Közbe eszembe jutott,hogy nekem se döglött meg elsőre...
    Nekiálltam megint aztán 4k körül kifeküdt a kötsög...
  • Seth
    Hát én végig a kezét(amelyikben a kard van) lőttem(vagy mittudomén mit csinál demon módban), amikor feldobja akkor is a kardot lőttem---ekkor jönnek a meteorok--próbáld meg úgy időziteni hogy előtte essenk le és amikor egy szintbe érnek vele akkor lődd neki--ilyenkor feléd dobja a kardját-lődd meg a kardot ami majd kinyírja. 2. átváltozásra sikerült is kifektetnem
  • Glpetyus
    Néha azé' el is találod azt a faszt??
  • Glpetyus
    Nekem elsőre sikerült,nem tom mi lehet a gáz nálad...
  • Glpetyus
    Te má' milyen régóta "szenvedsz":))

Mi van veled?:))
  • Kori
    hogy rohadna meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kori
    lucifer még mindig "él"

a Ku..va életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kori
    ja egyáltalán a kard megszerzésével is gondom van

amikor lecsap vagy feldobja vagy ilyesmi

hát hogyan????????????
  • Kori
    Köszi majd újra megpróbálom!!

az a gondom hogy a kard visszalövést azt milyen módon kell végrehajtani - tűz gombbal vagy mindkettőt nyomni vagy csak a jobb gombot az egéren

Hát ez a nagy problematikám!4
  • Nagydög
    Kori!

Pedig ez a megoldas. Addig cseszegeted, mig elkezdenek hullani a meteorok. Azokat ra kell lodozni, aztan mikor elkezdi idegessegeben a kardjat lengetni, akkor vissza lehet ra loni. Igazsag szerint, ez nalam ugy tortent, hogy ra lovoldoztem a meteorokat, aztan pufogtattam ra lelkesen, mer a nagy piros pacabol nemigen tudtam kivenni, hogy hol a kardja.

Elkezdtem viszont Nightmare fokozaton, es a snowy bridge-nel megallt a tudomany. Nem tudok lecsuszni azokon a k... koteleken, mert legkesobb a ketharmadanal leesek. Persze jol odaverem magam. Aztan jonnek a viccesarcu kocsogok, akiknek nem csuszik az a rohadt jeg mint nekem. Es mikozben en egy leket kapott tankhajo furge eleganciajaval csuszkalok kozottuk, jol megagyalnak. Attol meg mar az arcom rang, hogy mikor a hid vegen leszakadnak a traverzek, en nem tudok atmenni rajtuk, mig el nem tunnek, az ellenfelek viszont uyg sorjaznak at rajta, mintha ott se lenne.
  • Kori
    elment mindenki vagy senki sem akar segíteni???????????
  • Kori
    amúgy visszaolvastam az öszzses kinyírási variációt, eddig egyikkel sem sikeredett.

ez a kardos érdekelne de egyszerűen nem jöttem rá hogyan kell a kardot elkapni és visszalőni
  • Kori
    tud valaki segíteni a 1748-ban feltett kérdésre???????

Köszi!
  • Glpetyus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Ja...

ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7GB) Western Digital WD Raptor (10000/8MB) --- (8*250GB) Western Digital WD Caviar SE (7200/8MB) --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600
  • HuAn82
    aha
  • steweee
    egyszer el kellett mondania vkinek
  • Glpetyus
    (bár ez is rövidke...):P
  • steweee
    alapvetően igazad lehetne, csak sajnos én a szabadidőmet monjuk játékkal és nem egy egyszerűen megválaszolható kérdésre való válasz keresésével szeretném tölteni. sztem erre való a fórum. ugyanis a játék már réges-régen ki lett vesézve, mióta megjelent. vagyis most már inkább csak olyanok látogatják, akiknek a játékmenettel kapcsolatban van kérdésük. monjuk az olyanok mint dre eléggé zavaróak, de monjuk ha inkább válaszoltok, vagy válaszolatlanul hagyjátok amit kérdezett, ő sem kezdett volna irogatni összeb***va a fórumot. szóval ha idegesít vkit hogy az olyanok akik csak most kezdték a játékot és elakadnak és kérdeznek, akkor simán csak ne olvassák el amit írt vagy ne válaszoljanak. nem kell háborogni! egyébként a legnagyobb lámáknak én azokat tartom, jónéhány topicban van ez, hogy idióta 1-2 szavas hozzászólásaik tömkelegével vannak pl: sziasztok ,jó reggelt, üdv, aha, ok stb. baromira érdekes, de a logójuk remekül kidolgozott meg az aláírt kis életfilozófiájuk foglalja a helyet
  • Esrohnoil
    Az igaz h. így maga a szörny kb. 8 lövés ismétlőfegyverrel (kb. 5 sec)
  • Esrohnoil
    Nah, múltkor kinyírtam a 3. főellenfelet a 2*-es újratöltési sebesség, 2*-es sebzés, 2*-es időlassítás kártyakombinációval 0:55 alatt. Most az istennek sem akar sikerülni 1 perc alatt 2*-es újratöltés, 4*-es sebzés, 4*-es időlassítás, + be van rakva az az ezüstkártya is amivel ezeket egy szinten 2* is alkalmazhatom... Sztem meg nem csinálom még egyszer 1 perc alatt.
  • TrollBalint
    Nem, ide is csak azért szeretnék, mert az a feladat, hogy találjam meg az összes titkos helyet. És mondom, ha meg van a videő, akkor miért ne csinálnám meg. De az istennek sem sikerült :( Pedig már probáltam mindenhogy :)
  • Esrohnoil
    Miért, az első fejezet 3. helyszínén a katakombák bejárata feletti titkos helyre fel tudtál ugrani? :)
  • Esrohnoil
    Jah, ha megnézed a nyugati fórumokat, látod h. minden csak egyszer van leírva, mert akinek kell vmi az szépen veszi a fáradtságot, és megkeresi magának benne, és ha nem találja, csak akkor kérdez...
    De hát ebben is, mint annyi minden másban le vagyunk maradva ugyebár...
  • TrollBalint
    Az 5. epizód 1. pályáján hogyan kell az első titkos helyre felugrani? Hiába megyek/ugrok/futok rá arra dobbantóra, amit a videó is mutat, nem ugrik el addig a toronyig
  • Frank99
    amúgy meg szarom le, mindenki beírhatja 1000x szíve-joga...
  • Frank99
    nem kell ezret, csak úgy ötvenet, százat...

Azért van a játék 1748 commentnél, mert senki sem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson, és egy nem láma, aki gyakran jár fórumokra, az tudja, hogy illik végigolvasni mindent, és ha nincs megoldás, akkor kérdez....Jobb fórumokon ki is van írva az elvásárok között, hogy csak akkor kérdezz, ha nem találod a választ...
  • Kori
    valaki tudna egy használható ötletet??,

próbáltam a meteorost nem jött össze

a kardot nem tudom visszalőni rá - azt hogy kell???
  • Kori
    és még mindig nem
  • Kori
    Lucifer csávó nagy küzdelem

még nem sikeredett!!
  • ollie
    Mondjuk én sem értem miért baj, ha valaki kérdez. Nem lehet midnenkitől elvárni, hogy végigolvasson több ezer hozzásszólást. Ha valaki nem akar válaszolni, ne tegye és mindenki jól jár.
  • ollie
    nekem az eredetivel, patch nélkül sincs egy db bug se!
  • scheri
    Az enyém meg a wm.hu