Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Össze kell szedni 23 kártyát...

PSN ID.: Beegabor

DarkJedi
Ez a második fejezet elsõ pályája, ami fölött alapból lakat van, és azt mondja hogy az én difficulty szintemen nem lehet játszani rajta? Mi kell ahhoz hogy a trauma szintet megkapjam?

Gondolom csak azért privátban mert tudja hogy nekünk van igazunk és ezért ne mmeri beírni a közösbe.

War. War never changes.

Frank99
ezt mondon én is, erre privátban lekurvaanyáznak!

Megkérek mindenkit, hogy Dre kérdéseire ezért NE válaszoljanak!!!!!! Köszönöm!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Baz hogy lehet az hogy én egyszer se makadtam e la játékban? Soha semmit nem kérdeztem. Viszont az egész topic azzal va nteli hogy hogyan kell megölni a büdös fõmonsztákat. Hát könyörgöm, legalább olvassatok vissza! A bannerre meg kéne rakni egy linket, aminél le van írva a végigjátszás! Komolyan mondom, röhejes lesz a topic!

War. War never changes.

hi
csak annyit szeretenék hozzátenni az elhangzottakhoz hogy érdemes végigszenvedni a játékot trauma fokozaton, mert van egy alternatív befejezés a gamehez meg a plusz pálya is elég durva.
ja meg ha van valami kérdésetek, csak szóljatok.
Frank99
Dre nevû barátunk pedig privátban anyázik, mert szólni mertünk...

jajj istenem, de nagy az állatkerted...

Frank99
Má' ne is haragudj, de minimum 10* leírták az összes kérdésedre a választ, erre jön megint valaki, és 3-mal följebb megint megkérdi!!!!!

Ebbõl látszik, hogy fingotok sincs, hogyan illene fórumozni, illik egy topicot végigolvasni, és ha ott nincs válasz, akkor kérdezni. És ez mindenhol így van.
Csak büdös lusta emberek vagytok, és basztok visszaolvasni, majd jön valaki, aki válaszol... csak ettõl úgy nõl a topic, hogy 10-20-30oldal, és a fontos dolgok beleférnének 3 oldalba....

Magányos meg nem vagyok, a nejem éppen huzogatja a farkamat...

IMYke2.0.0.0
Hú de intelligens vagy bazzer!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a csillagot a plafonon bármikor kilõheted, én a barlangterembe való belépéskor rögtön kilõttem a facövekvetõvel, még meg sem jelent a monstra. szembe szaladsz vele, kikerülöd a cseppköveknél, rászaladsz a tûz fölé nyúló párkányra, és mikor már majdnem elkap, átugrasz bal oldalra a kiszögellésre, ahol van egy létra is. õ meg utánad menne, de a fény kinyírja. ha azelõtt ugrasz át, mielõtt a párkányra lépne, akkor nem megy rá hanem elindul bal felé a fal mentén hogy elkapjon. nem nehéz egyébként kinyírni, bár én is segítséget kértem, mert azt gondoltam a tûz nyírja ki, aztán sehogysem lehetett belelökni. a plafonra nem gondoltam!

nade amúgyis fasznak van elõvéleményetek tisztelet a kivételnek ügye bár be küldtem azt a gecit a fényhez kinyirtam a csillagot felül de semmi bazmeg semmiodavezetem a fényhez és aztán várjak 1 évig míg nem tom mi lesz met még azt semonda meg senki.
hol a francba késnek már a multidemóval is?..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

bazmeg egy számot kell leirni temeg nem vagy képes rá bazmeg
IMYke2.0.0.0
Azok az ún. lidércfények - ne törõdj velük, nem mások, mint dekoráció!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem, azok folyamatosan ott vannak a helyükönm nem tûnnek el idõvel mint a lelkek. komolyan nem tudjátok mire gondolok? pályánként van belõle 2-3, és már idegesít hogy nem tudom hogy mire jók. mert hogy nem véletlenül vannak ott ahol, az biztos!

DarkJedi
Szerintem az egy megölt enemy darabja amint éppen eltûnik, annak van olyan effektje 😊
Most elsõ pályát játszottam újra, és a Holy Item ilyen templom tetjén van, de oda hogy lehet feljutni.. Csomó ilyen részt láttam már, hogy van fent valami cucc, de semmi esély feljutni. Ha lenne raksivetõ akkor esetleg rocketjumppal, de nincs még azon a pályán...

vissza lehet menni egy-egy pályára? na ezt sem tudtam. gondolom a kártyák miatt, ha elsõre nem sikerül megszerezni. mire jó a holy item? már találtam egyet, de semmi nem történt sem a játékban, sem a szintlépések közti menüben nem lettem "erõsebb". a kis narancssárga izéknél nem az aranyakra gondolok, hanem olyasmi mint a lelekek, csak ez nem zöld hanem narancssárga és kisebb. de úgy látom ti sem tudjátok mi lehet az

MerlinW
Én a két lába között mozogtam végig😊)

[merlinw.org]

DarkJedi
Aham.. Nekem is megvan addig az összes kártya, de nem olyan hatásúak amiket te mondasz, hanem idõlassító, meghogy feleannyit sebez az enemy, plusz hogy ezeket 10 másodperccel több ideig használhatom, meg egy ezüstkártya, amitõl késõbb tûnnek el a lelkek. Na majd ha lesznek táposabb kártyáim akkor megpróbálom újra. Amúgy csak a forgószéllel szopatott be mindig, meg néha így belémüt, azt elrepülök a picsába.

Esrohnoil
nekem 1:42 alatt megvolt.
Tipp: használj shotgunt közelrõl. Én egyfolytában azzal lõttem. Ne foglalkozz a csontikkal. Mindig próbálj a melákkal nem szemközt helyezkedni lehetõleg.
Én egyfolytában adtam neki, berohantam középre lõszerért a shotgunhoz és azzal pillanatok alatt ki lehet csinálni onnan. Ott van életerõ is ha gond lenne...

Ha nagyon nem menne...:
Használj sebzésnövelõ kártyát.
Van 2*-es nekem eddig. Megspékeled 2*-es utántöltési sebességgel, és azzal amivel negyedére lassítod a környezeted (double haste), és lehet darálni.
Bár én kártyák nélkül megszereztem a 3. fejezet elejéig minden kártyát...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

DarkJedi
Ahol a kártyákat lehet berakosgatni, ott mutatja.
Más: ki tudta nyírni valaki az elsõ fõmonsztát 2 perc alatt? Nekem 4:12 alatt jött össze az elõbb, ez is elég kínkeserves volt, nemhogy 2 perc.. Vagy ha késõbb visszajövünk erre a pályára akkor esetleg lehet majd erõsebb fegyvereket is használni?

a narancssárga kis izé -> pénz Ebbõl veszed meg a pályák végén a kártyákat, hogy hol mutataja, hogí éppen mennyit gyûjtottél össze, ne kérdezd még én sem találtam meg 😊

2. tudtommal minden nehézségen 66 lélek után jön elõ az a mod

1:-Valószínûleg energiákat találsz,de ha 100 ponton,vagy felette van az aktuális életerõd,nem lehet õket felvenni.
2:-nem lehet szabályozni,66 lélek után átalakulsz és kész /legalábbis nightmare fokozaton ennyi után/,taktikázni lehet hogy mondjuk 64 léleknél már vigyázol hogy addig ne vegyél fel ujabb lelket amíg 2-3 figura lézeng elõtted.
3-4:passz,valószínû a megszerzett extra kártyákkal olyan képességekre tehetsz szert amivel felszedhetsz most még lehetetlennek tûnõ dolgokat is,illetve aktiválhatod a rocket jump-ot is.De ez csak tipp,én ezek nélkül vittem végig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

van pár dolog amire még nem jöttem rá. seth-hez hasonló segítõkész emberek válaszát várom, én is mindig segítek olyan játékban amiben én vagyok otthon.
1.mik azok a narancssárga kis lidércfények itt-ott a földön, egy pályán akár több is. jelentenek vmit? hiába állok rájuk, nem történik semmi
2.amikor elegendõen sok lelket összegyûjtök, aktiválódik a szürkelátás/szupergyilok mód. lehetne ezt szabályozni vhogy? mert eddig mindig olyankorra jött elõ, amikor már csak magányosan rohangáltam a szint adott részén, semmi hentelnivaló, vagyis értelmetlen volt az egész
3.a rocket jump és rocket jump forward : hogyan kell aktiválni õket? be vannak állítva nekik gombok, de hiába nyomom be, nem reagál.mi kell még az elõhíváshoz?
4.secret:már találtam egy pár olyat, ahová ugrással kéne felmenni, vagy éppen a hasadékbõl rocket ugrással kijönni, amirõl az elõbb írtam hogy nem megy. DE:hogy a fenében van a többi secret???? egy csomót nem találok meg, igazából csak pályánként 1-2õt, hol a többi? mert aztán elég alaposan végignyálazom a pályákat!van vmi speciális módja a secret megtalálásának?vagy csak a rocketugrás? falbontás, vagy ilyesmi?

köszi a segítséget! frank, magányos vagy? nincs kivel társalognod? sokkal több és hosszabb lett a topic, hogy vitatkoztál seth-el, hogy miért segített nekem, mindezt egy hozzászólás erejéig. ja bocs, az enyémmel együtt már kettõ. különben tényleg nem lenne rossz ha vki leírná egybe hogyan lehet megölni a fõszörnyeket, aztán elég lenne csak arra az egy hozzászólásra hivatkozni, bárkinek bármelyik monstrával gyûlik meg a baja.

Sziasztok, nem tudom megölni a második fõszörnyet segítsetek. Az elején, mikor még össze-vissza jönnek fel a buborékok, akkor tudom sebezni, de utánna már nem 😞
Felrobbantom az összes buborékot, utánna elkezdenek repkedni buborékok (vagy mik) de azokkal nem sikerül sebeznem 😞( Mit csinálok rosszul?

EmThor köszi!!Próbálkozok.
artschi
Sajnos...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Seth
Csak a haja nem kapott a Havok engine-bõl

artschi
Egyébként szerintem az átvezetõ animokban Éva mellét nagyon jóra csinálták...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Esrohnoil
Megyek is és nekiállok a 3. fejezetnek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Engem már a szívroham kerülget az ilyen kérdésektõl...

Nefasturris
Jó csak vicceltem enm kell megijedni 😄D

?:P

Nefasturris
Hogyan ölöm meg az elsõ fõszörnyet, a katakombás pályán? Sztem a tûzbe kéne belõkni kis segítséget tudtok adni hogyaN???

?:P

Seth
Hol---hol...hol...mi???

artschi
Bezzeg, ha a nõi mellekrõl beszéltünk volna eddig, mindenki visszaolvasna...

Seth
Jaaa.. de steweee komolyan kérdezte nem? Én meg csak leírtam ne kelljen szegénynek visszaolvasni egy egész oldalt 😊

Frank99
csak 1527-ig...

Frank99
tegnap este ezen röhögtünk... olvass egy kicsit vissza te is......

:-())))

Seth
Mi bajod?

Frank99
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

artschi
Elrontottam... 😊
Szóval: nem neked írtam, hanem azoknak, akik a single résznél elakadtak és nem akarnak/lusták visszaolvasni. Mért olyan nehéz visszalapozni egy picit?

artschi
Nem neked írtam, hanem azoknak, akik a single résznél elakadtak és nem akarnak/lusták visszaolvasni. Mért olyan nehéz visszalapozni egy picit?

IMYke2.0.0.0
Ja,írtam a Moderátor topikba is ezügyben - valami FAQ-ot linkelhessünk már oda is...!!!!

Seth
tûz fölött plafonon csillag kilõ-fény bejön-csóka belecsal-vége
Szerintem a banner alá be kéne linkelni a "hogy nyírjuk ki a fõellenségeket" módszereket

IMYke2.0.0.0
Csak néhány hozzászólást kellene lefelé elolvasnod!

hogyan kell megölni az elsõ fõmonstrát az elsõ fejezet harmadik pályán a katakombák végén? gondolom a pokoltûzbe kelleken betaszítani vhogy, de hogy?

Köszönöm szépen!!!
Még a kezdeti idõkben volt próbálkozás a multival,de hamar lecsengett,mert nem az a játék erõssége.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szia!
Eszt nekem írtad??