Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Megkérek mindenkit, hogy Dre kérdéseire ezért NE válaszoljanak!!!!!! Köszönöm!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
War. War never changes.
csak annyit szeretenék hozzátenni az elhangzottakhoz hogy érdemes végigszenvedni a játékot trauma fokozaton, mert van egy alternatív befejezés a gamehez meg a plusz pálya is elég durva.
ja meg ha van valami kérdésetek, csak szóljatok.
jajj istenem, de nagy az állatkerted...
Ebbõl látszik, hogy fingotok sincs, hogyan illene fórumozni, illik egy topicot végigolvasni, és ha ott nincs válasz, akkor kérdezni. És ez mindenhol így van.
Csak büdös lusta emberek vagytok, és basztok visszaolvasni, majd jön valaki, aki válaszol... csak ettõl úgy nõl a topic, hogy 10-20-30oldal, és a fontos dolgok beleférnének 3 oldalba....
Magányos meg nem vagyok, a nejem éppen huzogatja a farkamat...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most elsõ pályát játszottam újra, és a Holy Item ilyen templom tetjén van, de oda hogy lehet feljutni.. Csomó ilyen részt láttam már, hogy van fent valami cucc, de semmi esély feljutni. Ha lenne raksivetõ akkor esetleg rocketjumppal, de nincs még azon a pályán...
Tipp: használj shotgunt közelrõl. Én egyfolytában azzal lõttem. Ne foglalkozz a csontikkal. Mindig próbálj a melákkal nem szemközt helyezkedni lehetõleg.
Én egyfolytában adtam neki, berohantam középre lõszerért a shotgunhoz és azzal pillanatok alatt ki lehet csinálni onnan. Ott van életerõ is ha gond lenne...
Ha nagyon nem menne...:
Használj sebzésnövelõ kártyát.
Van 2*-es nekem eddig. Megspékeled 2*-es utántöltési sebességgel, és azzal amivel negyedére lassítod a környezeted (double haste), és lehet darálni.
Bár én kártyák nélkül megszereztem a 3. fejezet elejéig minden kártyát...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Más: ki tudta nyírni valaki az elsõ fõmonsztát 2 perc alatt? Nekem 4:12 alatt jött össze az elõbb, ez is elég kínkeserves volt, nemhogy 2 perc.. Vagy ha késõbb visszajövünk erre a pályára akkor esetleg lehet majd erõsebb fegyvereket is használni?
2. tudtommal minden nehézségen 66 lélek után jön elõ az a mod
2:-nem lehet szabályozni,66 lélek után átalakulsz és kész /legalábbis nightmare fokozaton ennyi után/,taktikázni lehet hogy mondjuk 64 léleknél már vigyázol hogy addig ne vegyél fel ujabb lelket amíg 2-3 figura lézeng elõtted.
3-4:passz,valószínû a megszerzett extra kártyákkal olyan képességekre tehetsz szert amivel felszedhetsz most még lehetetlennek tûnõ dolgokat is,illetve aktiválhatod a rocket jump-ot is.De ez csak tipp,én ezek nélkül vittem végig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1.mik azok a narancssárga kis lidércfények itt-ott a földön, egy pályán akár több is. jelentenek vmit? hiába állok rájuk, nem történik semmi
2.amikor elegendõen sok lelket összegyûjtök, aktiválódik a szürkelátás/szupergyilok mód. lehetne ezt szabályozni vhogy? mert eddig mindig olyankorra jött elõ, amikor már csak magányosan rohangáltam a szint adott részén, semmi hentelnivaló, vagyis értelmetlen volt az egész
3.a rocket jump és rocket jump forward : hogyan kell aktiválni õket? be vannak állítva nekik gombok, de hiába nyomom be, nem reagál.mi kell még az elõhíváshoz?
4.secret:már találtam egy pár olyat, ahová ugrással kéne felmenni, vagy éppen a hasadékbõl rocket ugrással kijönni, amirõl az elõbb írtam hogy nem megy. DE:hogy a fenében van a többi secret???? egy csomót nem találok meg, igazából csak pályánként 1-2õt, hol a többi? mert aztán elég alaposan végignyálazom a pályákat!van vmi speciális módja a secret megtalálásának?vagy csak a rocketugrás? falbontás, vagy ilyesmi?
Felrobbantom az összes buborékot, utánna elkezdenek repkedni buborékok (vagy mik) de azokkal nem sikerül sebeznem 😞( Mit csinálok rosszul?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

?:P

PSN ID.: Beegabor
:-())))
Szóval: nem neked írtam, hanem azoknak, akik a single résznél elakadtak és nem akarnak/lusták visszaolvasni. Mért olyan nehéz visszalapozni egy picit?
Szerintem a banner alá be kéne linkelni a "hogy nyírjuk ki a fõellenségeket" módszereket

PSN ID.: Beegabor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Eszt nekem írtad??