Painkiller

Oldal 1 / 51Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hivatalos: új Painkiller készül, ismerős csapat dolgozik rajta

"A projekten egy amerikai stúdió, a Saber Interactive ügyködik, amely korábban olyan kalandokat szállított le nekünk, mint a SnowRunner, a World War Z, vagy éppen a Crysis Remastered. Úgy tűnik, hogy egyelőre még nagyon korai szakaszban van a fejlesztés, de a VG247 információi szerint PC-re és konzolokra fog megjelenni a folytatás, amiben lesz online co-op is."

Új modderek általi kiegészítõ: Painkiller Reload 4.0

*Elvileg az alapjáték nem kell hozzá, mivel 4.97 GB-ot nyom és a régi Pain engine-es.
Maxtreme
tudjuk, ki is próbáltuk (legalábbis én 😄) a betat. 😊
Ígéretesnek tûnik, igazából azon kívül hogy a csontváz iszonyat bénán néz ki bent, más baj nincs vele.

fery02
Üdv!

Nem tudom tudjátok-e, hogy októberben érkezik egy elég profinak kinézõ remake, Hell & Damnation címmel.
link

Akit érdekel, Collectors edition 4-es pakkra lehetne jelentkezni, mert úgy a 8400 Ft helyett személyenként csak ~4200 Ft lenne.
Még 2 jelentkezõ kellene. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bocsi tényleg ott van csak nem vettem észre 😊 Hát kár érte de megnyugodtam. Jó lett volna azért.
ollie
Ott van a listámban a Recurring Evil.

Az a szöveg meg amit bemásoltál a Painkiller 6-ról, nem igaz. Csak kamuzott valaki egy nagyot, hogy legyen látogatója az oldalán.

http://www.gamersgate.com/DDB-PKCP/painkiller-complete-pack-bundle

itt van épp akciós complete edition amiben minden benne van.

most akkor melyik a legutolsó legbõvebb kiadás amit érdemes beszerezni ? mert szeretném feleleveníteni a korábbi szellemûzõ tevékenységemet. anno vhol a vége felé hagyhattam abba, mert cheat nélkül nem tudtam vmelyik pályán továbbjutni...

amúgy az 5 Painkillerbõl kifelejtetted a mostanit 😊 a Recurring Evil-t
Én a 2011ben kiadottról beszélek
Painkiller 6

A PK 6 a leghosszabb és legfantasztikusabb Painkiller. A 2011-es remekmûben ismét az úriember Daniel-lel vagyunk, kinek gyermekkori szerelmét kell megvédenie, kinek testét az alvilág kimondhatatlanul hatalmas ura, a Phantom szállta meg. A játék öt fejezetben majdnem 60 pályát tartalmaz. De hogy ne unatkozzunk, ezek változatosak, egy egyforma helyiség sincs és különféle ellenfelek igyekeznek felénk. Ez a szenzációs zenei aláfestéssel rendelkezõ játék, versenyben van az év, sõt az évtized játéka címre

Painkiller 6: Black Edition

A PK 6-hoz készült hangulatlemez +10 pályát, 2 új fõgonoszt, valamint egy új fegyvert tartalmaz. Mind a 70 pálya este játszódik benne.

Painkiller 6: Gold Edition

Ez a hangulatlemez 15 új pályát és új tarot kártyákat tartalmaz, valamint az összes pálya napfelkeltében játszódik.

Painkiller 6: Orange Box

Ez a narancsdobozos kiadás 30 új pályát, 11 új fõgonoszt, 5 új fegyvert, 19 új módot, 124 új szörnyet, javító kódokat, patcheket, valamint vadiúj tarot kártyarendszert tartalmaz.
ollie
Ez az öt Painkiller létezik:

Painkiller: Black Edition
Painkiller Overdose
Painkiller Redemption
Painkiller: Recurring Evil
Painkiller: Resurrection

A Black Edition egy kiegészítõt is tartalmaz, így ha azt is számoljuk, tényleg 6 része van.

Sziasztok!
Nem tud valaki valamit a Painkiller 6-ról? állítólag már 2011-ben kiadták és se torrentet nem találok róla, se infót, se eredeti verziót. 😞 Ha esetleg másnak is fent akad a szeme és azt hiszi beteg vagyok XD 2 link elõtte http://hu.wikipedia.org/wiki/Painkiller_%28videoj%C3%A1t%C3%A9k%29
Megjegyzem ahogy itt wikin néztem ennek már tán van mindenféle Edition-je. o.O A másik link pedig: http://www.gamekapocs.hu/tag/rolkla/blog/1014/uj_painkiller_a_lathataron
ollie
Elmész a kijáratig.

Sziasztok! Hogyan lehet túljutni az elsõ pályán?
Erõsen ajánlott 😄 sérthetetlenség 4x es sebzés és + idõ más nem is kell, a sérthetetlenség kártyát kicsit necces megszerezni de azért nem lehetetlen fõleg ha a 4x es sebzés utólag megvan akkor agyonlövöd mint a taknyot idõn belül

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

wantonly
Végre megöltem ezt a rohadékot, nem volt meg a sérthetetlenség tarot kártyám, az kellett hozzá.. 😊
wantonly
Szerintem ez a legnehezebb, egyikkel sem szenvedtem ennyit. Hogy kell megúszni a leesést? Próbálok az utolsó szinten az oszlopra esni, de hát az se könnyû. De nem értem, néztem youtube-s videókat, és mások alig vesztenek hp-t leeséskor, én meg azonnal meghalok.

Próbáltam úgy is, hogy akkor használtam kártyát amikor esek (lassítás), de így is meghalok. 😞
Pedig az volt a legegyszerûbb szinte :o
Egy esést mindenképp meg kell ejteni a többi megúszható, ugye a 3 kártyahasználat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

wantonly
Na, ezen már túlvagyok. 😊

Eljutottam Alastor-ig... Képtelenség megölni ezt a rohadékot Traumán... Amikor az utolsó szintrõl leesek, mindig meghalok. Van 140 életem, 80 páncél és meghal... Nem hiszem el.
Ez nekem pedig anno meglett, most hogy mi maradt ki azt a jóisten tudhatja csak de 3 óra rohangászás volt nekem megcsinálni ezt a kártyát hogy minden meglegyen 😊

wantonly
Játszik ezzel még valaki? Az atrium complexben egyszerûen képtelen vagyok elpusztítani minden tárgyat, hogy feloldjam a tarot kártyát. Mindig 1 hiányzik (113/114). A nagy ládát is szétvertem az elején, körbejártam rengetegszer, minden helységbe benéztem 50-szer, semmi, sehol. Kiakasztó ez a játék.
Ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni, de azt megjegyezném, hogy többször is volt olyan, hogy egy pályán még van szörny és nem enged tovább, mert azt várja a program, hogy kinyírjad, csak éppen NINCS sehol! Arra jöttem rá, hogy kiugrott a pályáról, vagy egy robbanás kilökte. Újra betöltve a pályát az elejétõl: ez megoldotta a problémát...
Ezért kell MINDÍG menteni<#eplus2>

Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!

hello! az új painkillerben az mitõl van hogy mikor kezdené a 2. részt a temetõ helyett kidob a pálya alá és meghalok, köszi a választ ha valaki tudja
Üdv.

Most raktam fel a Paimkillert és már rögtön egy kis gyilkolász utûn miután felnyilik valami ajtó és egy fa torlasz van mögötte nem jutok tovább. Tud valaki segíteni ??
ollie
Eszembe jutott. Állítsd be az process affinity-t, hogy csak 1 cpu magon fusson.

Ha nem kap kékhalált tõle a géped, akkor jó <#rolleyes>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

amd dual core optimizer driver esetleg?

fotográfik kolomp edisön :D

n3whous3
ok kipróbálom majd

púúúúú

ollie
Arra már megjelent az MS XP emulátora, abban próbáld meg futtatni szerintem.

Próbáld meg VirtualPC+VirtualXP alól futtatni.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

n3whous3
na hát nálam nem nagyon segített, talán kevésbé baszakodik... win 7 egyébként :C

púúúúú

n3whous3
Hopp akkor ez lesz a gond 😊

púúúúú

n3whous3
helló

valaki tudja, hogy mi lehet a gondja a gépemnek a játékkal? Betöltés után egy idõ után lelassul az egész... A framerate az magas, de lelassul a mozgás meg minden. Aztán van, hogy gyorsabb. Sõt néha meg kurva gyors, gyorsabban mozognak az ellenfelek, mint kellene. Még annak idején a demóval toltam is és semmi gond nem volt, már egy ideje meg van a game, de most kezdtem el.

púúúúú

csá all
egy kérdés
hogy lehet legyözni lucifert mert haveromnak nem megy
én meg nem immerem a játékot ez én hibám lehet d e lehet kira vok 😄
Kihagyta megy részét a dolognak 😊,fentrõl a daruról,nem a hajóra estem le mint ahogy azt kellett volna,hanem próbaképp a kerítés túloldalára,ahol mindig elvoltam akadva.Ott aztán mindenkit kinyirtam,és simán továbbengedett a játék. 😊
mascarun
Mi volt a megoldás? Mert asszem én is a dokkoknál elvérzõk táborába tartoztam anno!

Megoldva 😊
Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Az lenne a gond hogy elakadtam a dokkoknál,mindenkit kinyirtam aki jött,de nemtörténik semmi,nemjönnek többen és a piros jel sem jelenik meg.Visszább már olvastam valakit ugyanezzel a problémával de sajna választ nemtaláltam rá 😞 Elõre is kössz,ha valaki segit megoldani!
ZTM
Kösz már jó.....Igen Black edition

A Painkiller+Battle Out of Hell-t raktad fel? Ha igen, akkor tudom mi a teendõ, az én gépemen is túl gyorsan futott. A Painkiller exe-jét keresd meg, jobb katt, Tulajdonságok, Kompatibilitásnál állítsd be a kompatibilitási módot Windows 98-ra. Nekem azóta ideális sebességen fut a játék.

ZTM
felraktam a gamet az új gépemre.
Játszhatatlanul sok az FPS nemtom hány de mint a gyorsan tekert film nemtom mé van :Sfelvettem mindent fullra és semmi változás:S:S:S vmi ötlet?(a gépem az aláírásban látható)

Hát szólj egy haverna és próbáljátok ki, sztem poén egymást lövöldöznia karóvetõvel amúgy nem nagy száma multi.

Lenne szíves valaki válaszolni a kérdésemre, nem multiztam a painkillerrel, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

volt róla szó
és hogy peccseli az overdose-t is
addig nem írtam ki a magam Collectors editionját emiatt
alapjáték+kiegek+peccsek+leírás végigjátszás cheat trainer fotók zenék stb.

Seth
Én nem hallottam róla. Nem olyan régi az overdose, miért jönne ilyen hamar másik

PSN ID.: Beegabor

ígértek hozzá vmi új kieglemezt. tud róla vki vmit hogy mikor jön ?

Milyen a painkiller 1-2 és overdosa multija? Hányan játszhatnak, milyen játékmódok vannak és mennyire éri meg lanon tolni? Részletes választ szeretnék kérni. Elõre is köszönöm!

Csak az összes kártya van meg meg egyszer végigjártam az összes titkot minden pályán mert van hogy a játék a rosszabb adattal felülírja az addígiakat szóval azóta valahogy elment a kedvem az egész statisztikázástól amikor észrevettem hogy a szép fullcsillagos statisztikám eltûnik. <#ravasz1>
Killeket meg a legegyszerûbb kimaxolni.

Esrohnoil
..és megvan az összes kártya, az értékeléseknél minden max. adat (pl. összes titok, max. killek, összes arany)? <#ravasz1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hát Traumán végigvittem a gamét. Az csak jelent valamit? 😊

Oldal 1 / 51Következő →