Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A projekten egy amerikai stúdió, a Saber Interactive ügyködik, amely korábban olyan kalandokat szállított le nekünk, mint a SnowRunner, a World War Z, vagy éppen a Crysis Remastered. Úgy tűnik, hogy egyelőre még nagyon korai szakaszban van a fejlesztés, de a VG247 információi szerint PC-re és konzolokra fog megjelenni a folytatás, amiben lesz online co-op is."
*Elvileg az alapjáték nem kell hozzá, mivel 4.97 GB-ot nyom és a régi Pain engine-es.
Ígéretesnek tûnik, igazából azon kívül hogy a csontváz iszonyat bénán néz ki bent, más baj nincs vele.
Nem tudom tudjátok-e, hogy októberben érkezik egy elég profinak kinézõ remake, Hell & Damnation címmel.
link
Akit érdekel, Collectors edition 4-es pakkra lehetne jelentkezni, mert úgy a 8400 Ft helyett személyenként csak ~4200 Ft lenne.
Még 2 jelentkezõ kellene. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az a szöveg meg amit bemásoltál a Painkiller 6-ról, nem igaz. Csak kamuzott valaki egy nagyot, hogy legyen látogatója az oldalán.
itt van épp akciós complete edition amiben minden benne van.
Painkiller 6
A PK 6 a leghosszabb és legfantasztikusabb Painkiller. A 2011-es remekmûben ismét az úriember Daniel-lel vagyunk, kinek gyermekkori szerelmét kell megvédenie, kinek testét az alvilág kimondhatatlanul hatalmas ura, a Phantom szállta meg. A játék öt fejezetben majdnem 60 pályát tartalmaz. De hogy ne unatkozzunk, ezek változatosak, egy egyforma helyiség sincs és különféle ellenfelek igyekeznek felénk. Ez a szenzációs zenei aláfestéssel rendelkezõ játék, versenyben van az év, sõt az évtized játéka címre
Painkiller 6: Black Edition
A PK 6-hoz készült hangulatlemez +10 pályát, 2 új fõgonoszt, valamint egy új fegyvert tartalmaz. Mind a 70 pálya este játszódik benne.
Painkiller 6: Gold Edition
Ez a hangulatlemez 15 új pályát és új tarot kártyákat tartalmaz, valamint az összes pálya napfelkeltében játszódik.
Painkiller 6: Orange Box
Ez a narancsdobozos kiadás 30 új pályát, 11 új fõgonoszt, 5 új fegyvert, 19 új módot, 124 új szörnyet, javító kódokat, patcheket, valamint vadiúj tarot kártyarendszert tartalmaz.
Painkiller: Black Edition
Painkiller Overdose
Painkiller Redemption
Painkiller: Recurring Evil
Painkiller: Resurrection
A Black Edition egy kiegészítõt is tartalmaz, így ha azt is számoljuk, tényleg 6 része van.
Nem tud valaki valamit a Painkiller 6-ról? állítólag már 2011-ben kiadták és se torrentet nem találok róla, se infót, se eredeti verziót. 😞 Ha esetleg másnak is fent akad a szeme és azt hiszi beteg vagyok XD 2 link elõtte http://hu.wikipedia.org/wiki/Painkiller_%28videoj%C3%A1t%C3%A9k%29
Megjegyzem ahogy itt wikin néztem ennek már tán van mindenféle Edition-je. o.O A másik link pedig: http://www.gamekapocs.hu/tag/rolkla/blog/1014/uj_painkiller_a_lathataron
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Próbáltam úgy is, hogy akkor használtam kártyát amikor esek (lassítás), de így is meghalok. 😞
Egy esést mindenképp meg kell ejteni a többi megúszható, ugye a 3 kártyahasználat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eljutottam Alastor-ig... Képtelenség megölni ezt a rohadékot Traumán... Amikor az utolsó szintrõl leesek, mindig meghalok. Van 140 életem, 80 páncél és meghal... Nem hiszem el.
Ezért kell MINDÍG menteni<#eplus2>#eplus2>
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Most raktam fel a Paimkillert és már rögtön egy kis gyilkolász utûn miután felnyilik valami ajtó és egy fa torlasz van mögötte nem jutok tovább. Tud valaki segíteni ??
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
fotográfik kolomp edisön :D
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
valaki tudja, hogy mi lehet a gondja a gépemnek a játékkal? Betöltés után egy idõ után lelassul az egész... A framerate az magas, de lelassul a mozgás meg minden. Aztán van, hogy gyorsabb. Sõt néha meg kurva gyors, gyorsabban mozognak az ellenfelek, mint kellene. Még annak idején a demóval toltam is és semmi gond nem volt, már egy ideje meg van a game, de most kezdtem el.
púúúúú
egy kérdés
hogy lehet legyözni lucifert mert haveromnak nem megy
én meg nem immerem a játékot ez én hibám lehet d e lehet kira vok 😄
Játszhatatlanul sok az FPS nemtom hány de mint a gyorsan tekert film nemtom mé van :Sfelvettem mindent fullra és semmi változás:S:S:S vmi ötlet?(a gépem az aláírásban látható)
és hogy peccseli az overdose-t is
addig nem írtam ki a magam Collectors editionját emiatt
alapjáték+kiegek+peccsek+leírás végigjátszás cheat trainer fotók zenék stb.
PSN ID.: Beegabor
Killeket meg a legegyszerûbb kimaxolni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.