Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
hát persze...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ezt most komojan mondod
Painkiller 1.15 update krekk itt

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Frank99
ezt meg sem hallottam

én , aki tökéletes :-)))

honnan? link van?

hello
csak annyit hogy akinek problémája van a fõellenfelekkel vagy a secret placekkel vagy csak úgy általában akkor az keresse fel a PAINKILLERHELL.COM oldalt ott mindent megtalál. Videókkal és képekkel illusztrált végigjátszás.
mindenkinek vannak hibái ezért nem tökéletes senki .
ez hogy ízlett
Painkiller Update V1.5 (c) DreamCatcher *CRACKED*

Deviance visszatért😛

ez is kevééééés!

jah és tartalmaz új pályát is

leírhatnád hogy pályánként hol vannak a secretek! és hogy mikor és hogyan lehet használni a rocket jumpot, hiába van beállítva rá gomb, nem csinál semmit. vagy van vhol a neten végigjátszás? én kerestem ,de nem találtam!

kelllllll!!!!!!!!!

soksok új ficsör, véééégre jobb netkód! hát kell ennél több?😊

Esrohnoil
és az micsinál?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jippyájóóóóó!

kijött 1.15 peccs!

Seth
Szerinted? Ha összesítené akkor könnyû dolgod lenne, szóval elsõre kell 30-at.
Nem lehetetlen, nekem a pálya végén sikerült. Kivárod addíg 65 lélekkel, aztán amikor jönnek ezren csak egyet ölsz meg. Csak addíg maradj tõlük távol mert a gránátosok lemészárolják a prédát is veled együtt

PSN ID.: Beegabor

Esrohnoil
Tudom, de az a kérdés h. egy morpholás alatt kell annyit, v. összesíti amit mondjuk 4 morpholás alatt nyírok ki??

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
Csak azt számolja amit demon morph-al nyírtál ki.

Esrohnoil
Egyébként tudja valaki h. az "Elhagyatott gyár" nevû helyszínen a 3. fejezetben egy demon morph mód alatt kell kinyírni 30 ellenfelet, h. a kártyát megkapjam, v. elég összesen annyit?? Én 4* morpholtam, de mégse adta be a kártyát, pedig jóval többet nyírtam ki 30-nál...
Valakinek összejött? Ha igen, hogy csináltátok?

Esrohnoil
Ja...

Esrohnoil
A kerítést át tod ugrani, ha az egyik kukát álló helyzetben lassan a kerítés mellé varázsolod, és arról átugrasz. Egyébként ez az egyik titokos rész ittennék.
Amúgy sokan kérdeztétek a szent tárgyakat h. mire jók:
100 pénzt adnak egyenként, az meg ahhoz kell h. a kártyákat használhasd.
Ja, a lélekhez hasonló narancsszínû lidércfény meg életerõ, de max. 100-ig nyomja fel, ha több van, ne várj semmit...
Egyébként van 200-as változata is.
Na jó, nem írok végigjátszást hozzá... még úgyis kérdeztek...

Esrohnoil
Na bazz...
Nesze neked interaktív környezet. Évekig ezért sírtok, aztán mikor megvalósul. Lusták vagytok próbálkozni, és elmentek mellette...

Frank99
röhögni kell igaz, ettõl függetlenül amit a sok láma mûvel, nem feltétlen röhejes....

Frank99
Te Dre, nem kellene néha körülnézni a pályán?
Nem basztatni akarlak, de tényleg...

Ott mát nem lehet csinálni, mint gurgatni a kukákat (így az egyikre ugorva tudsz a fegyverért felugrani), akerítést nem lehet átugrani, a lépcsõ alatti ajtó zárva van, egyedül a két pince-csapóajtó gyanús.
Én sem vagyok egy nagy spíler, de ezt az észjátékot minimális kínlódással vittem végig.

Sztem nem árt néha gondolkodni, na...

Pinceajtóra lõj,asszem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

na ez sikerült de az opera házban hogy kell kijutnibe vagyok zárva egybõl így kezdem
kössz megpróbálom
DarkJedi
Az még az elsõ fejezet szerintem 😊
Csak lõjjed mint állat, kezdésnél jobbra van shotgun töltény, szemben pedig pajzs, aztán szaladgálj a lába között és tunkold folyamatosan. Én most csináltam újra, hogy meglegyen a kártya, és télleg nem nehéz 2 percen belül lenyomni 😊

nnnna én az 5. fejezetben vagyok de nme tom hogy mit csináljak azal a kibaszottnagy szörnyel mikor szétüti a láncot akkor örvényt csinál és nem tok elnemekülni
ú ha valaki segit az jól esne
Én csak annyit mondok: LOL

War. War never changes.

oneal1
Sziasztok. A pokolban vagyok és nem tudom mi a fdeladat sajnos,ha démon leszek csak akkor látom a nagy szörnyet.
mit kell csinálni?????

!Forza Ferrari!

Glpetyus
Há'miez a káosz itten'???

ja és nem kéne szócsatázni
Jobb késöbb mint soha
Frank99
sztem egy kicsit elkéstéééé...

ja és azokhoz akikhez rondákat irtam attól bocsánatot kérek de komolyan (nem szeretnék haragba lenni senkivel)na csáááááá
már sikerült megölni a dagi szörnyet és már az azutánit is kinyírtam kössz aki segitett
hát telehet hogy azt fogsz amilyen paraszt vagy
Seth
Lõdd a kalapácsát...amikor szétlõtted akkor meg lõheted akárhol (mondjuk heretájékon 😊)

sziasztok!
segitsetek hogyan kell kinyirni a kalapácsos behemotot? köszi

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Az a trükkös, hogy a Trauma fokozathoz Nightmare-n is végig kell vinni 😊
Mert ugye 24 pálya van a játékban, ebbõl 22 érhetõ el insomnián. Traumához 23db kártya kell, a +1 kártya a 2.fejezet elsõ pályáján van, amihez csak nightmare és trauma fokon férsz hozzá. 😊
Kori
sajna de ez van

Köszi!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Frank99
király vagy!

Éjjen!

Szopjál lovat, nagy lóbrokit!

ui.
én sem privátban intézem....

IMYke2.0.0.0
Már korábban írtam: nem lehet.
Fizikailag lehetetlen.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kori
nem a vitátokhoz akarok hozzászólni!!!

csak egy kérdés
nem akarod magyarosítani????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

HAAA rólad akkor nem is mondok semmit mert te vagy magyarország királya és lefejeztetsz
te is csak úgy vagy kemény ha állnak melletted egyedül egy nmagy szar vagy a ló seggében .MOST NEM PRIVIBEN INTÉZEM HOGY LÁSSA MINDENKI.SEGGFEJ