2502
-
#1822 #1818
nem ártana visszaolvasni egy picit... -
sanyiiiii #1821 mocsaras oriást hogy lehet megölni?
lövöm a buborékokat körülötte és a robbanás sebzi is de amikor kicsit több mint fele élete marad onnantol valamiért nem sérül -
Gabe18 #1820 Nem ot kéne valami nagy keresztet,vagy csillárt vagy mit leszakitani?Bár lehet hogy harang volt,már nem tudom... -
Tschabi #1819 Az utolsó előtti pályán szívtam meg.:(
A 3. chekpoint után (Kolostor pálya) megölök mindenkit. A csigalépcső folytatódik, csak egy ajtó lezárja. A nyíl a képernyő tetején meg se moccan, pirosan nem világít. A zene elhallgatott, nem tudom mi van. Kód nem működik, mert én, mint nagyképű Nightmare-en nyomom.:) Mi a szart kéne csinálnom?!?!?!? Minden ötletet kipróbálok, csak mondjatok valamit, plz! -
#1818 2 pályán ez a feladat, és nem azok adják a legjobb kártyákat, hidd el :) A többin meg tökmindegy mennyit találsz meg, de tény hogy a készítők nagyon elborult agyúak lehettek a secretek elhelyezésével.
www.painkillerhell.com Itt mindent megtalálsz, ha feladnád :) -
Gabe18 #1817 Csald a fénybe. -
big boss #1816 Hi, hogyan tudok továbbmenni a sok tűz pályán; teteje kilő, ez meg csak jön hol a kijárat? ha leesek , halál ! -
Tschabi #1815 gyűröm... -
Tschabi #1814 Azért help nélkül b@**ott nehéz a secret place-ek megtalálása.:(
Én sajnos önerőből győröm, de nem sok esélyem van ha az összes SP megtalálása a feleadat, pedig biztos azok a legjobb kártyák. -
#1813 Na ugyanígy csináltam, csak nekem nincs meg a +20 seces kártya, de a 10 sec is pont elég volt, mire lejárt, kifeküdt a gyerek :)) -
#1812 Nem pályák hanem kártyák, bocsi. Az írtás elvette az eszem. -
#1811 Használt kártyák:
Ezüst:
150% kezdeti életerő
2 alkalommal használhatóak a pályák a szinten
Arany:
dupla újratöltési sebesség
4*-es sebzés
+20 sec használati idő a kártyákra
Az a 3 doboz lőszer bőven elég ami a jobboldali sír mellett van. Utána odarohantam a lábaihoz - a vért nekem is útba esett - és seggbedurrantottam néhányszor, a csontikkal nem foglalkoztam, bár jópárszor megcsaptak. Az óriás keményen haldoklott mire sikerült neki letépni a láncait. -
#1810 'nyád! -
Wehhehe. -
#1808 A pajzsot nyugodtan kihagyhatod.
Ennyi idő alatt nem sokmindent tud csinálni. :) -
#1807 1:47-et azt úgy csináltad hogy mindenféle kártya nélkül? Mert én tegnap végigtoltam, és kíváncsiságból nekimentem a necrogiantnek 4x-es sebzéssel, 2x-es újratöltéssel, és azzal ami 10 másodperccel meghosszabbítja a kártyák hatását. Elindultam, felvettem a shotiba baloldalt a töltényt, felvettem szemben a pajzsot, aktiváltam a kártyákat és elkezdtem tunkolni.. :)
Eredmény a következő:
-
Gabe18 #1806 Enclave-es szörny nekem insomnián lett meg 1.47 alatt,de ugy simán,abból még lehetne faragni,de a kártya meglett ugyhogy nem erőltettem.
De egyszer volt olyan hogy lövöm,lemegy az energiája,a végén átváltok démon módba hogy az utolsókat belelőjem amitől összeesik,erre a figura kigyalogol a temetőből és eltünik,én meg ott maradtam tök egyedül,nem lehetett csinálni semmit... -
#1805 Nincs fenn patch, szerintem a Radeon 9100 -esemet nem szereti a játék. A farcry is csinálta ezt de azt azért majdnem végig tudtam játszani ettől... -
#1804 nekem egyszer sem csinálta pedig lejátszotta a fiam és most másodszor játszom
alapot játszod vagy patchelted -
#1803 Hali! Csinálja a játék még valakinek rajtam kívűl, hogy játsazogatok, aztán pár perc után megáll a kép, és nyomhatom a reset gombot. Más játék nem csinálja, szal nem tudom mi lehet. Segítsen valaki ha tud plz -
#1802 Jó kis gém ez! 1 hete vasárnap megnéztem a Van Helsinget, utána rögtön megvettem a Painkiller-t, és gyilkolásztam pár órát. Egész délután megvolt a hangulat. :))) -
#1801 1. Nem mindegy melyik testrészét lövöd.
2. Minden fegyvernek egyedi hatótávja van. Szal egy bizonyos távolságon felül szintén nem sebződik. -
KisKolok #1800 elméletileg én is meg tudnám csinálni kártyák nélkül, viszont gyakorlatilag van olyan, hogy lövöm és nem sebződik. mintha átmenne rajta a golyó :)
amúgy nightmare-n én is megcsináltam 1:41-es idővel, igaz kártyával. -
Lord33 #1799 az enclavet meg lehet csinálni 1.40 és 1.50 között is.
én black tarrotot használtam. négyszeres sebzés, feleződik az újratöltési idő, sebezhetetlenség voltak a golden cardok, a silver cardok közül elég az hogy háromszor lehet használni a kártyákat szintenként. így nagyon könnyű volt mert még azelőtt meghal hogy el tudja nyomni a forgószelet.
(mellesleg megjegyzem láttam egy videót amin a srác trauma fokozaton kinyírta 1.42 alatt kártya nélkül! nincs benne semmi durva csak lőtte mint a barom :)) -
#1798 thx -
#1797 A trauma akkor nyílik meg ha összeszedsz 23 kártyát
Az utolsó kártya a trauma módban van -
#1796 elkezdtem Nightmare fokozaton
a traumán csak a nightmare befejezése után lehet?? -
#1795 lici -- annyit tesz mint lucifer -
#1794 Köszönöm mindenkinek a segítséget licivel kapcsolatban
Sikerült deaktiválni!!!!!!!!!!!!!
Kicsit sokáig tartott 45.13' de akkor is!!!!
aki rájön a taktikár a(kard visszalövés) annka gyorsan fog menni! -
ShaiHulud #1793 miutan meglotted a meteorral csak akkor dobja feled a kardjat amit nem lehet/nem kell elkapni hanem mikozben repul feled szimplan a ball klikkel kell meglonod hogy visszapattanjon ra, ugyanugy mint a meteorok eseteben...es akkor sajat kardja altal hal meg a mocsok...elso moprhra meg lehet csinalni. -
ShaiHulud #1792 nem, de ezert irtam azt hogy "hat van hogy kartyakkal sokkal konnyebb peldaul idore megolni foellensegeket..." -
#1791 -
#1790 Tényleg, én kevertem a 2. főellenfél idejével.
Az elsőt 1:42 alatt nyírtam ki ezzel a módszerrel. -
#1789 -
#1788 A megadott 2 helyett nekem sikerült 9 percig szopnom vele...
Pedig vérprofi vagyok -
Gabe18 #1787 Nekem tegnap 2.35 alatt sikerült...
De hogy lesz ebből 2 alatt hogy megkapja a kártyát? -
#1786 1. Berohansz középre shoti lőszerért.
2. Shotgunnal közelről, lehetőleg ne szemből adagold.
3 perc alatt ki lehet így fektetni insomnia fokozaton. -
#1785 ál=áll -
#1784 Álj be az izék alá -
Easy Rider #1783 Hi! Lenne 1 kérdésem! Az Enclaven van vmi taktika, mert engem mindig felkap a forgószél és bekap az amonstrum. Léggyszi seggítsetek! Köszi