2502
-
#1862 Én elsőre se tudtam...
Minden lövés után benéztem ide a fórumba és megnéztem, hogy jól csináltam-e...
De legfőképpen az okozott gondot, hogy
- a Catacombs-nál a szörnyet a kilőtt (5 ágú csillag alakú rés!) plafon alá csalogassam, miközben a fortyogó kulimász fölé ívelő valamiről elugrottam balra, a létra felé;
- a buborékokat úgy lőjem meg, hogy fél test magasságban robbanjanak, majd amikor hevesen oltogatja magát, akkor ezt az ellent is sorozzam, mint állat;
- a Nekró óriásnál lehetőleg a nemlétező hímvesszeje környékén lövöldözzem, miközben a heges lábai alatt ugrálgatok;
- vagy amikor Lucifernél az ő kis kardját lövöm nekije vissza, hogy az álljon bele a kis testecskéjébe...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1861 jaja, de másodszorra sosem tudom hogy kell megölni...:) -
#1860 Ja, azokat, amik a szörny mellett jelennek meg. -
Marcus_ #1859 Buzi buborékokat löjjem?
-
Marcus_ #1858 Swamp Monster ja ott igen jol gondolod..és visszaolvastam angolul még nem tuok :)
-
#1857 -
Marcus_ #1856 Savaztok!
Ezt az amorf fekete főellenséget az izzó láp-ban h kell kinyirni???
Köcci:)
-
#1855 loál -
sanyiiiii #1854 csitelj:)
-
#1853 :DDDD:DD:D:D:D:DDDDDDDDDDD:D:D:D::D:DDDDDDDDDDDD:D:D:D:DD::DD
:DDDDDDDDDDDDDD
-
#1852 Ja és a legrosszabb az egészben, hogy akkor meghal a szörny, vége a pályának és kezdhetjük előlről. -
#1851 Ti is azzal a verzióval nyomjátok, ami a Catacombs-i főellenfélig tart.... wazzzzzzzzer! Akkor egyformán nehéz nektek is?
Én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nehezemre esik a Catacombs-i főellen a plafonon kilőtt, ötágú rés alá csalni, miközben a katlan fölé kinyúló kis valamiről balra el kell ugrani, amint a szörnyike odalép a fénybe...!
A többieknek is ilyen nehéz, he? ---> (ez a szörny)
#1850 nekem sem tetszik hogy csak egy epizód van benne... mondjuk mi csak demóval játszunk... A teljesre nincs pénzünk, warezolni meg mi soha...:DD -
#1849 Ehehehe, szerintetek is direkt befejezhetetlenre csinálták a játékot? :DDDDDDDD -
#1848 valószínű. de hát mi is mindig csak addig játszuk, onnan nincs tovább:DD -
#1847 :DDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::DD
:DDDDDDDDDDDDDd -
#1846 Van egy sanda gyanúm hogy a catacombsra gondol... :D -
#1845 Amúgy milyen főellenséget? -
#1844 Hát ha télleg mindent belelőttél volna, ami azon a pályán van, akkor rég megpusztult volna :D -
#1843 #1834 ... -
#1842 A legelső főellenséget hogyan kell kinyirni mert belelöttem mindent amit csak lehetett de nem hal meg a köcsög???? -
#1841 Ja értem, az akkor király! :)) -
#1840 Az alapfegyver a painkiller. 2 funkciója a pain és a killer.
Mindegy melyik funkciót használod, akár mindkettőt lehet, csak az a lényeg h. más fegyverel egyet se lőjj. -
#1839 Ja igen, van az a pálya, ahol csak a painkillert lehet használni a kártyához. Ha jól sejtem a painkiller az, amikor bal gombbal felpörgetem a cuccot, és jobb gombbal elreptetem, ugye? -
#1838 Eh, megizzadtam, mire megtaláltam az összes artifactot a castle pályán, ahol ez a feladat a kártyához. :)) Hogy lehet kitalálni ilyen lehetetlen helyeket?? -
Szabyka #1837 Rájöttem :) -
#1836 Eh, de mázlim volt. Hell, 66 lélek kiírtva, Lucifer megjelenik, dobál meteorokat, néhány meteor visszalőve, Luci kardját dobja, kard mandínerből visszalőve, Luci megfexik... :D -
#1835 Jaja, 30-40 alkalommal legalább le volt írva... -
#1834 Ez abszolút a te jutalmad!:
Szabyka #1833 Az első szint 3. palyajan a fő(?)ellenfelet hogy lehet kinyirni ?
Egy "katlan" van ott oldalaban lepcsovel. Meg fent egy "luk" amit ha szetlovok bejon a napfeny!A szornyet meg hiaba lovom nem sebzodik :( -
Szabyka #1832 Tedd fel az 1.15-ös Patchot Nekem is megoldotta a problémám!
Ja és mi a kerettörténet ?
Az szeretném tudni hogy balesetből --> pokol ? -
Szabyka #1831 Pl jó lenne ha magyarul is megjelent volna ...
szinkronnal ...
CSak érdeklődtem! -
#1830 Nem hinném.. Miért, mit nem értesz benne? :D -
Szabyka #1829 Létezik magyarítása ?????? -
#1828 kezd elölről a pályát, néha meghülyül a stuff -
#1827 Váááháháhá:D -
Tschabi #1826 Nem, azt már lelőttem, és lent kipucoltam a barlangot. Utána jött a csigalépcső, ahol szint én mindenkit megöltem, de a lépcsőt lezáró ajtó nem nyílt ki (sztem ki kellett volna nyílnia). A nyíl meg nem mutat semmit. -
#1825 :DDDDDD -
richárdkirály #1824 Van egy problémám a gammával, ami nagyban befolyásolja a játékélményt. Magyarul szinte játszhatatlan. A játék nem akad szépen fut még amikor egy rakás monszta is van a képen, de a második betöltés után kb 10mp-enként megáll a kép 30mp időre, befagy. Nem tölt a gép, nem történik semmi aztán megy tovább és megint befagy
valaki segítene lécci hogy ez miért van?
drivert már frissítettem Nvidia kártyám van meg Xp-m meg Amd-m ha ez segít -