Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom volt-e már a kérdés, egy -két oldalon belül nem, mert visszaolvastam. Szóval a Castle pályán vagyok. Bemegyek a kastélya, ott van egy csigalépcsõ, aminek az aljánál is van pár szoba tele szörnnyel, meg a lépcsõ tetején is hasonló mennyiségben. Megölöm õket, és ennyi, se elõre se hátra. 😞 Merre kell menni? Végig néztem az összes szobát, de nem találtam nyitott ajtót, se semmit, tényleg ilyen vak vagyok, vagy program hiba?
Az 1/3-as palyan, amikor az kell a tarot kartya megszerzesehez, hogy ki kell nyirni az osszes monstert, azt hogy kell megcsinalni? Marmint 112 monstert ir, ebbol en csak 108-at talatam meg. A maradek 4 bujocskazik, vagy mi a fenet csinalnak? Nekik elfelejtettek szolni, hogy eloadas van, szinpadra? :-)) Elvileg mindenhol jartam, de sehol sem talalom oket. Tud valaki segiteni? Elore is koszi.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Akkor érdemes szenvedni vele azért.
Megnéztem néhány secret videót,hát ezek nagyon el vannak borulva...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
/kérdõmondat/
Korabban mar a Babelrol dumaltunk Corey-val.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Kicsit bedühödtem h. 1:26 1:30 meg ilyesmi idõk alatt tudtam csak kinyírni az Õrzõt. Betettem a töltési sebesség növelõt, a 2*-es sebzést, és a külvilág 2*-es lassítását. Elkezdtem gépágyúval, közben szedtem kevés lõszert hozzá meg a wincsihez, aztán mikor közel jött, mellém csapott, én meg bedühödtem, mikor fejmagasságba kerültem vele az ütéstõl. Wincsire váltottam, (ekkor a kalapácsnak még csak a negyedét sebeztem le és eltelt úgy 30-35 sec) aktiváltam a kártyákat, aztán onnantól 10 sec volt a kalapács, újabb 10 a monstrum. Kicsit durva így az ismétlõfegyver...
Az eredmény:

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nagydög
Az utolsó pálya a város?!?!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

A katonai bázist még nem fejeztem be. Nem sokat játszom vele de szép lassan meglesz a 3. fejezet vége is.
PSN ID.: Beegabor
Köszi!
Most fórumozol elõször????
Ugyanaz megkérdezi MINDEN új játékos...
Én pár perc nézelõdés, gondolkodás után az összes fõellenfelet ki tudtam nyírni...
Esetlég nézz fel a barlang tetejére...
War. War never changes.
valami lángolo luk van középen asszem a 1/3as fõellensége.
darálom mint atom de meg se kottyan neki pedig laza fokozaton nyomom.vagy bele kéne lökni? de megmozditani se tudom😊
elörre is kössz
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én lekaptam a 880 MB-nyi videot, majd szépen kuksizom, ha játszok és elakadok...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

War. War never changes.
Válasz:
1662
1576
1539
1378
1254
1338
1125
csak hat oldalt mentem vissza.
ha ráérek, holnap megnézem, hogy a lávás pályán (ahol a csillagot kilõni, és a szörnyet alácsalogatni :-))) ) hányszor válaszoltuk meg a 6 oldalon...
Aki eltalálja, egyet ingyen kérdezhet :-())))

Köszi!
Nagyon lol😊)
Mire kitaláltam mit kell csinálni és végeztem vele megmaradt az alapfegyverem és annak a 2.lagos lövésével kelett legyaknom😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Egyebkent igazad van a PCF-es arcok nem normalisak. Bar, ha Munchausen baronak sikerult sajat hajanal fogva...
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Nagydög
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!