Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,

nem tudom volt-e már a kérdés, egy -két oldalon belül nem, mert visszaolvastam. Szóval a Castle pályán vagyok. Bemegyek a kastélya, ott van egy csigalépcsõ, aminek az aljánál is van pár szoba tele szörnnyel, meg a lépcsõ tetején is hasonló mennyiségben. Megölöm õket, és ennyi, se elõre se hátra. 😞 Merre kell menni? Végig néztem az összes szobát, de nem találtam nyitott ajtót, se semmit, tényleg ilyen vak vagyok, vagy program hiba?

Sziasztok!

Az 1/3-as palyan, amikor az kell a tarot kartya megszerzesehez, hogy ki kell nyirni az osszes monstert, azt hogy kell megcsinalni? Marmint 112 monstert ir, ebbol en csak 108-at talatam meg. A maradek 4 bujocskazik, vagy mi a fenet csinalnak? Nekik elfelejtettek szolni, hogy eloadas van, szinpadra? :-)) Elvileg mindenhol jartam, de sehol sem talalom oket. Tud valaki segiteni? Elore is koszi.
Esrohnoil
Van egy-kettõ ami tényleg fanatikusoknak van fenntartva...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Hmmm... és kártyahasználat nélkül kinyírtad az Õrzõt 1:20 alatt? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aha,kösz.
Akkor érdemes szenvedni vele azért.
Megnéztem néhány secret videót,hát ezek nagyon el vannak borulva...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hat van hogy kartyakkal sokkal konnyebb peldaul idore megolni foellensegeket. de amugy nagyjabol mindent meglehet kartyak nelkul is csinalni.

...megoldható elsõre?
/kérdõmondat/

Ugy nézem te elég alapossan kijátszottad eddig ezt a game-et.most elkezdtem ujra.Szóval a kártyák megszerzése figyelmes játékkal a legtöbb pályán megoldható elsõre.Tehát teszem azt nem kell egy pályákat visszamenni új képességekkel mert,az csak annak birtokában teljesithetõ?

Ugyanmar Frank! Olvass vissza! 😉
Korabban mar a Babelrol dumaltunk Corey-val.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Frank99
ha ez a kérdés komoly, inkább nem mondok semmit

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Esrohnoil
Hmm... 3. fejezet vége.
Kicsit bedühödtem h. 1:26 1:30 meg ilyesmi idõk alatt tudtam csak kinyírni az Õrzõt. Betettem a töltési sebesség növelõt, a 2*-es sebzést, és a külvilág 2*-es lassítását. Elkezdtem gépágyúval, közben szedtem kevés lõszert hozzá meg a wincsihez, aztán mikor közel jött, mellém csapott, én meg bedühödtem, mikor fejmagasságba kerültem vele az ütéstõl. Wincsire váltottam, (ekkor a kalapácsnak még csak a negyedét sebeztem le és eltelt úgy 30-35 sec) aktiváltam a kártyákat, aztán onnantól 10 sec volt a kalapács, újabb 10 a monstrum. Kicsit durva így az ismétlõfegyver...
Az eredmény:

na szal lucifernel a lenyeg hogy a kardjat kell visszaloni ra es nem a meterorokkal kell sebezni...a meteorok arra jok hogy ha azokkal eltallod lucifert akkor dobja feled a kardjat, na es ekkor kell a kardot fele pockolni a tamadassal. belottem god modeot es ugy probaltam meg hogy tenyleg igy van e..es az eredmeny: elso demon moprhra sikerult megolni.

MerlinW
mégis válaszolunk...

[merlinw.org]

Örm
Lõdd ki a tetõt és csald a szörnyet a fénybe.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MerlinW
Nem válaszolunk, Olvass vissza.

[merlinw.org]

A varos, ha minden igaz, a pokol bejarata. Legalabbis azt mutatta meg az albino foszer az elozo cutscene-ben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tudnatok segiteni? Meg az elejen jarok, es van egy langolo godor, meg valami nagydarab szorny, amit nem tudok leloni... Jol van, jol van megyek ma'. Nemkell mindjart dobalozni! 😊

Nagydög

Kori
A sárkány gyilkolása nagy menet!!!!!!!!!

Az utolsó pálya a város?!?!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
köszi elõre is.

Várom!!!!!!!!!

A játéktörténelem legnagyobb kérdése,hogy lehet a tüzes katlan melleti szörnyet megölni a Painkiller-ben.

Esrohnoil
18 üzenete van eddig, szal elképzelhtõ. 😊

Esrohnoil
Ok.
A katonai bázist még nem fejeztem be. Nem sokat játszom vele de szép lassan meglesz a 3. fejezet vége is.

Esrohnoil
Át lehet vinni. Gondolom Insomnia fokozaton nyomtad. Ha elkezded nightmare-n a gép meg is kérdi h. törölje-e a pénzed és amegszerzett kártyákat, v. megmaradjanak...

Seth
végigvittem a game-t, és most nekiállok nightmare-en. Azt olvastam hogy ha végigviszem, akkor a megszerzett kártyákat át lehet vinni a köv. nehézségi fokozatba,de én ennek nyomát se látom. Kamu?

PSN ID.: Beegabor

Kori
ha végeztél a 3. fejezettel írd le az introt

Köszi!

Frank99
Miért nem olvasol vissza?

Most fórumozol elõször????

Lassan guiness-rekordot fog a topic dönteni...

Ugyanaz megkérdezi MINDEN új játékos...

Én pár perc nézelõdés, gondolkodás után az összes fõellenfelet ki tudtam nyírni...

Esetlég nézz fel a barlang tetejére...

War. War never changes.

polak
hello, van 1 dög amit nemtok leirtani, remélem tudtok segiteni.
valami lángolo luk van középen asszem a 1/3as fõellensége.
darálom mint atom de meg se kottyan neki pedig laza fokozaton nyomom.vagy bele kéne lökni? de megmozditani se tudom😊
elörre is kössz

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Matthewpamer
ott lent van egy fémajtó,azt vágd ki,és utána felfelé

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

egy nagy kisértet házba vagy és hova kell a tovvábjutáshoz ??menni
Kori
és utána csak felfelé

Kori
keress egy kis ajtót

most voltam itt

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Én lekaptam a 880 MB-nyi videot, majd szépen kuksizom, ha játszok és elakadok...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Örm

Örm
Itt teljesen elakadtam! Merre kell menni?

Na emberek, írtam a moderátor topicba hogy linkeljék be a www.painkillerhell.com-ot a banner alá, mert ANNYIRA DE ANNYIRA TELI VAN A TÖKÖM az örökös "hogyan nyírjuk ki a fõellenfelet" kérdéssel, hogy nemigaz!

War. War never changes.

Frank99
ezt télleg nem hiszem el...

Válasz:

1662
1576
1539
1378
1254
1338
1125

csak hat oldalt mentem vissza.
ha ráérek, holnap megnézem, hogy a lávás pályán (ahol a csillagot kilõni, és a szörnyet alácsalogatni :-))) ) hányszor válaszoltuk meg a 6 oldalon...

Aki eltalálja, egyet ingyen kérdezhet :-())))

igen igen elhiszem.Én Allahom
Kori
valaki le tudja írni 4. nagypálya elõtti intro témáját.

Köszi!

löni kell a buborékokat.Az sebez rá.Aztán 1 idö után marad 7 állando buborék.Azokba bele kell löni,hogy mindeggyik lángoljon.Akkor elkezdenek repkedni a lufik.Mikor a szörny közelében van 1 akkor belelösz és attol megdermed az állaga ugyhogy tudod sebezni.
Nagyon lol😊)
Mire kitaláltam mit kell csinálni és végeztem vele megmaradt az alapfegyverem és annak a 2.lagos lövésével kelett legyaknom😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Hát megnéztem, elég durva helyen vannak, fõleg az utolsó. Melyik pihent agyú állatnak jutott eszébe, hogy oda tegye azokat a k**** itemeket. Na mindegy majd ha odajutok én is megszerzem õket eh-eh-eh

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Örm
A mocsári szörnyet, hogy kell kinyírni?

Ok. Majd otthon hagyom a HP-mat, vagy berakom a bankba. 😊
Egyebkent igazad van a PCF-es arcok nem normalisak. Bar, ha Munchausen baronak sikerult sajat hajanal fogva...

Nem Babel-en van az, hanem a Tower-en. Ha meg kevés HP-d marad akkor nem vigyázol eléggé, próbálj oszlopra esni, vagy takarékoskodni HP-val.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

A Babelen a foellenfelnek van valami trukkje, vagy csak en vagyok pancser? Miutan lelottem a levegobol, megoltem ketszer gyalog, es harmadszorra is leszakitja a padlot, mar a zuhanasba belehalok, pedig meg ugy 70 HP-m van.

Nagydög

jézusom.. na most vagyok ott, hogy ez a People Can Fly egy elmegyógyintézet. A Babel secret helyeit nézzétek meg itt, és a Secret #5 után szóljatok hozzá.. rá nem jöttem volna erre..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Matthewpamer
ok.köszi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Amig tölti vissza az enrgiáját,szétlõheted a szobrokat.

Matthewpamer
helo!a 4.küldetés 5.pályáján a sárkányt hogy kell kinyírni?mert mindig ujra tölri az életét

MerlinW
köszönjük!

[merlinw.org]