Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Jah, ha megnézed a nyugati fórumokat, látod h. minden csak egyszer van leírva, mert akinek kell vmi az szépen veszi a fáradtságot, és megkeresi magának benne, és ha nem találja, csak akkor kérdez...
De hát ebben is, mint annyi minden másban le vagyunk maradva ugyebár...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az 5. epizód 1. pályáján hogyan kell az elsõ titkos helyre felugrani? Hiába megyek/ugrok/futok rá arra dobbantóra, amit a videó is mutat, nem ugrik el addig a toronyig

Frank99
amúgy meg szarom le, mindenki beírhatja 1000x szíve-joga...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem kell ezret, csak úgy ötvenet, százat...

Azért van a játék 1748 commentnél, mert senki sem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson, és egy nem láma, aki gyakran jár fórumokra, az tudja, hogy illik végigolvasni mindent, és ha nincs megoldás, akkor kérdez....Jobb fórumokon ki is van írva az elvásárok között, hogy csak akkor kérdezz, ha nem találod a választ...

Kori
valaki tudna egy használható ötletet??,

próbáltam a meteorost nem jött össze

a kardot nem tudom visszalõni rá - azt hogy kell???

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
és még mindig nem

Kori
Lucifer csávó nagy küzdelem

még nem sikeredett!!

ollie
Mondjuk én sem értem miért baj, ha valaki kérdez. Nem lehet midnenkitõl elvárni, hogy végigolvasson több ezer hozzásszólást. Ha valaki nem akar válaszolni, ne tegye és mindenki jól jár.

ollie
nekem az eredetivel, patch nélkül sincs egy db bug se!

Az enyém meg a wm.hu
ChevyG
sikerült cracket találnom, ujbol felraktam, pecseltem, stb, de ahogy beérkezik a menübe ujrainditja a gépet!!!!😮
ezért fogtam és letöröltem az egszet ahogy van😞
Amõgy már jó a játék? nem tünnek el a fegyverek? meg stb.?

ChevyG
az én balátom a google kis testvére -http://www.google.co.hu/ 😊))
www.google.com a legjobb barátod

ChevyG
telepités után bekéri az "igazi cd-t", tehát crack kell hozzá
köszi a segítséget, de csak pojénbúl írtam ! hátha reagál rá vki vmi szépet! már végigvittem. egyébként tetszik, hogy vki nem ír öt hozzászólást, hogy az a barom aki ilyet mer kérdezni és nem olvas vissza, hanem inkább egy sorban leírja hogy mit kell tenni, és kész

Hogy érted a regisztrációs gondokoat? 😊
Erre az esetre ott van google 😊) Hátha segít 😊

Azok mik?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ChevyG
felraktam a patchet, de regisztrácios gondjaim akattak😞
Esrohnoil
Jah, nekem MINDEN maxra van húzva a játékban, és egész jól megy 1024*768-ban.
1G-s pIII, 512 MB SDram, Gef 5600SE 128 MB rammal.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kori
szerintem is a 64 a kevés

Már nem kell. Rájöttem. Ez a legkönnyebb kinyírni. Meg sem tud sebezni.
Frank99
olvass vissza....

MerlinW
...

[merlinw.org]

ollie
a plafonon ki kell lõnöd a csillag közepét, és a fénysugár alá csalogatni...

ollie
Jól látom, hogy itt csak screenshotok meg videok vannak?

Az 5 résznál vagyok, valami pokolban. Azt a nagy dögöt hogyan nyúvasszam meg? Még egyszer sem akadtam el, de ennek életereje sincs... 😞
a barátomnál geforce 3-mal megy. 1.6-os proci azt hiszem. Az õ valamelyik haverjánál, meg ennél is gyengébb gép van azt mondja, és ott is még játszható sebességû.

ChevyG
még +probálom a patch-et, de ezért sajnálnám lecserélni a videokártyám. van ismerösöm, akinek 1 butitott 5200ese van és azzal is normálisan pörög. nekem nem jött be a 4.3as,nagyon belassult a gép
mondjuk a demohoz képest megszoktak változtatni egy-két dolgot a végleges verzióban, lehet ennek az áldozata vagy.
Nekem is radeonom van, és én a 4.3 Catalystet használom, azzal nincs semmi baj. Mondjuk nem tudom kijött-e már 4.5-ös, vagy esetleg probáld meg patchelni a játékot, már kijött a 1.15-ös, hátha az segít

ChevyG
Több drivert is kiprobáltam, ujat is, régit is, de semmi. De akkor mért jo az elsö demo? ott minden tökéletes -csak demo...
hello,
Szerintem vagy kevés neki a 64 mega,
vagy esetleg probálj meg másik drivert, milyet használsz?

ja, és nem tudja vki véletlenül hogy az eleje felé az élõhalott húshegyet hogy kell kinyírni?mert hiába lövöm nem hal meg, lehet hogy azért mert már halott ?! és a tûzbe sem sikerült belökni ! akkor hogy a fenébe lesz halott-halott?

azt hiszem valami nagy kõkockát kell kivonszolni az 1-es fegyverrel, amivel kaszabolni is lehet. aztán a húzás/fénysuágár lövéssel elkezded felfelé terelni miközben rajta állsz, onnan lehet majd a tetõre ugrani

ChevyG
Szeva!
Nálam tele van a gém grafikai bugokkal. Pl:villog a fegyver, nem láccanak az ellenfelek végtagjai, stb. Az elsö demoba nem volt ez, de a 2.-ba, az alfásba, és a full játéba "benne van" Azóta már ujra raktam párszor az op.rendszert(XP), de semmi változás😞 A konfigom: 2400+, radeon 9000 64mb, 512mb ram. Plíííz help!!!
IMYke2.0.0.0
Csak 887 MB 😊))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

www.painkillerhell.com
itt meg az összes (azt hiszem) titkos pálya elérése (videóval)

Csá!
Kis help kéne. A 4fejezet elsõ pályáján vagyok. Castle a map neve. Ott kell felszedni az összes szent tárgyat. 3 megvan, amik a híd alatt van, de ami a szembelévõ torony tetején van nemtom, hogy tudnám felvenni. Tudna esetleg vmi segíteni? Köszi

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Megcsináltam a Palace pályát is. Ez egy álom 😊
Fõleg a végén a humor, mikor 4 ember hijján megöltem mind, és mehetek (mehetnék) át a másik pályára. Erre egy nagy nevetés, és ott találom magam a 4 monstrum között...

Kori
utána lemész a pincébe az az igazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kori
nekem is már elõfordultak ilyen problémák
andalító zene mely jelzi a szörnyek likvidálását és még sincs check point
kerülök egyet kettõt és beteszi az irányt

Megvan, visszatöltöttem egy korábbi checkpointot, és végig mentem újra, és ott volt lyuk meg minden másodjára, köszi azért a segítséget.
Nem tudjátok, nincs valami oldal ahova le vannak irva az animációk szövegei, meg úgy általában véve a háttértörténet magyarul?

Glpetyus
Hát ha otthon lennék segítenék,de így sry...

lyuk? egy helyen van, hogy az egyik sarokban deszka van a padlón, de hiába lõttem semmi 😞
de megnézem újra, hátha...

Esrohnoil
Egy fenti szobában van lyuk a padlón, ott kell lennie egy ellenõrzõ pontnak...

már nincs több szörny, de nem találom a checkpointot. Ill. vertikálisan meg van, de a két szint közül egyiken sincs. A csigalépcsõn meg nem tudok lejjebb menni, mert rács zárja el.

Esrohnoil
wazze, ha van még szörny, jelzi az iránytû merre van a legközelebi, ha piros az iránytû akkor ellenõrzõpont helyet mutat, amin át kell menni. Ha semmit nem mutat, akkor nézd át a pályát még egyszer, az egy nagyon kicsi pálya, minden ott van 100 méteren belül...

Esrohnoil
Nézd át a pályát megint...

Tényleg nem látom 😞

Glpetyus
tényleg ilyen vak vagy...😊