2502
  • Esrohnoil
    Jah, van mentés bőven, de egy idő után állandóan kifagy a progi nálam autosave-knél is, ha elér egy bizonyos számot, így állandóan törölni kell...
  • Robbb
    Nekem az volt vele, hogy az első temetős főmonszta pályáján csináltam egy elmentést, aztán kiléptem. Másnap elindítom a játékot és valami szkript hibára hivatkozva mindig kilépett az XP-be. A víz kirázott hogy újra kell kezdenem az egészet, de aztán kicsit visszalépve az mentésekbe, már semmi baj sem volt.
  • ollie
    köszi!
  • Esrohnoil
    #1895-ös hozzászólásban a linket nézd meg.
    Ott részletesen megvan melyikhez hogy jutsz hozzá.
  • ollie
    Ja, köszi, közben megtaláltam. Viszont most már csak egyetlenegy kártya hiánycikk, mégpedig a City on Water pályán nem találom mind a 6 secret részt (csak 3-at).
  • artschi
    Talán visszaolvashatnál egy picit... egyébként amikor tölti magát, akkor a szobrokat szét lehet lőni...
  • takacs12
    Hi!Tud vki segíteni?Van a 3. vagy 4. főmonster, úgy kezdőddik h vmi kör alakú tetőv vok jön egy szárnyas akarmi azt lelövöm akkor átváltozik egy nagyobb szárnyas vmivé, azt is lelövöm akkor leszakad a talaja leesünk egy oszlopos csarnokba és megint átváltozik, megölöm de feltölti magát a körben levő oszlopokból energiával majd megint lenyírom és megint feltölti magát!!Hogy a francba nyírjam ki véglegesen?
  • Esrohnoil
    A legtetején a toronynak. Ahol leomlik a padló a teteje felé, ott kell átugrani a külső részre és onnan visz fel egy létra-szerűség a tetőre.
    Ha így sem találod, nézd meg EZT
  • ollie
    Na ez lehet. Hol a francban van???

Amúgy igen, a lőszeres pályán vannak gondok, addig az összes kártya megvan, sőt utána is csak néhány (asszem 4) hiányzik.
  • Esrohnoil
    Lehet h. neked ez nincs meg?
  • Esrohnoil
    Nálam is volt, h. a számláló túlcsordult néhány értéknél. :)
    A várban (Castle 4/1) a szent tárgyakat kell összeszedni, a palotában (Palace 4/2) tilos felvenni akármilyen vértet, és Bábel tornyában (Babel 4/3) minden doboz lőszert fel kell szedni a tarotkártyához.
    Melyikkel van gondod? Mennyi kártyád van eddig?
    Én a 22.-en dolgozok.
  • ollie
    4. chapter 2. vagy 3. pálya (castle?), ahol össze kell szedni az összes lőszert. Egy darabot nem találok!!! Ötlet? Valami rohadt eldugott helyen lehet. Ráadásul egyel több tárgyat lőttem szét, mint amennyi van. Lehet hogy az egyik lőszeres ládát szét lehetett lőni??
  • ollie
    Szinte minden hullából lehet pénzt szerezni, csak gyorsan kell velük szórakozni.
  • Esrohnoil
    Azt lehet. :)
    Ha elég gyors vagy, lehet bizonyos fajta hullákból pénzt nyerni. :)
  • sanyiiiii
    pkkeepbodies:)
  • Kori
    az más
  • Bandew
    De én a gravitációval, meg a karóval szeretnék játszadozni.
  • Kori
    eltünésük előtt le lehet darálni őket
  • Bandew
    Kircsi ez a játék, csak kár, hogy olyan hamar eltűnnek a hullák, és nem lehet velük szórakázni. :-D
  • Bhalage
    kb a jatek felenel tartok, de sztem egesz jol meg van csinalva. pl az a karolovo fegyver :]az nagyon lol
  • Bhalage
    10051? oO
  • Esrohnoil
    kb.
    LOL :))
  • MerlinW
    Én is megtöröltem a homlokom:D
  • Nefasturris
    Ádi azthittem elájulok amikor olvasom hogy te is ezt kérded :D Soha többet nem álltam volna veled szóba :D:D:D
  • Adi
    Hja... elöbb olvastam amit írtál csak nem értettem.. aztán rájöttem!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Még szép. Ha nem tetted volna, böngészhettél volna itt is, vagy 800x leírtuk...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Adi
    Rájöttem!:D
  • Adi
    Lövöm de semmi!! Gondoltam, hogy oda a csalom a sziklához ami kiáll a tűzfölött de az baszik leszakadni!
  • Adi
    még egy kérdés!
    3 pályán azt a nagy gecit a végén, hogy öltétek meg!
  • Adi
    Nem csak úgy nézzki!!
  • Adi
    THX!!
  • Nefasturris
    Ádi te élsz?:P :D
  • IMYke2.0.0.0
    És mi illegális dolgokat nem használunk...

1.15-ös Patch mizéria megoldása...

(Pszt, nem tőlem tudod!!!! )

• ollie
    Persze, kéne törés is, de az persze illegális.
  • Adi
    Hi!
    Bocs lehet hülye kérdése lesz de:
    leszedtem a másolt verziót a painkillerből (3cd-s) és feltettem most a patche-t.. és most állandóan vmi safedisc-ket kér. Aztán most engine.dll betettem a bin-be de az se segített!! PLS vki!
  • MerlinW
    de ha egyszer én meg akarok halni? vagy az egy másik játék?
  • ollie
    A JÁTÉK CÉLJA, HOGY MINDENKI ÉLETBEN MARADJON!!!
  • MerlinW
    látaom azért hatással vannak ráf a hittanórák:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Jajj, igazad van!
    Sorban visszatöltöm a pályákat és hagyom, hogy ők öljenek meg engem, így tuti életben maradnak...

• ollie
    NE CSINÁLD!!!
    MEGÖLÖD ŐKET!!!!