Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát ebben is, mint annyi minden másban le vagyunk maradva ugyebár...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Azért van a játék 1748 commentnél, mert senki sem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson, és egy nem láma, aki gyakran jár fórumokra, az tudja, hogy illik végigolvasni mindent, és ha nincs megoldás, akkor kérdez....Jobb fórumokon ki is van írva az elvásárok között, hogy csak akkor kérdezz, ha nem találod a választ...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
próbáltam a meteorost nem jött össze
a kardot nem tudom visszalõni rá - azt hogy kell???
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ezért fogtam és letöröltem az egszet ahogy van😞

köszi a segítséget, de csak pojénbúl írtam ! hátha reagál rá vki vmi szépet! már végigvittem. egyébként tetszik, hogy vki nem ír öt hozzászólást, hogy az a barom aki ilyet mer kérdezni és nem olvas vissza, hanem inkább egy sorban leírja hogy mit kell tenni, és kész
Erre az esetre ott van google 😊) Hátha segít 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1G-s pIII, 512 MB SDram, Gef 5600SE 128 MB rammal.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem is radeonom van, és én a 4.3 Catalystet használom, azzal nincs semmi baj. Mondjuk nem tudom kijött-e már 4.5-ös, vagy esetleg probáld meg patchelni a játékot, már kijött a 1.15-ös, hátha az segít
Szerintem vagy kevés neki a 64 mega,
vagy esetleg probálj meg másik drivert, milyet használsz?

Nálam tele van a gém grafikai bugokkal. Pl:villog a fegyver, nem láccanak az ellenfelek végtagjai, stb. Az elsö demoba nem volt ez, de a 2.-ba, az alfásba, és a full játéba "benne van" Azóta már ujra raktam párszor az op.rendszert(XP), de semmi változás😞 A konfigom: 2400+, radeon 9000 64mb, 512mb ram. Plíííz help!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
itt meg az összes (azt hiszem) titkos pálya elérése (videóval)
Kis help kéne. A 4fejezet elsõ pályáján vagyok. Castle a map neve. Ott kell felszedni az összes szent tárgyat. 3 megvan, amik a híd alatt van, de ami a szembelévõ torony tetején van nemtom, hogy tudnám felvenni. Tudna esetleg vmi segíteni? Köszi
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Fõleg a végén a humor, mikor 4 ember hijján megöltem mind, és mehetek (mehetnék) át a másik pályára. Erre egy nagy nevetés, és ott találom magam a 4 monstrum között...

andalító zene mely jelzi a szörnyek likvidálását és még sincs check point
kerülök egyet kettõt és beteszi az irányt
Nem tudjátok, nincs valami oldal ahova le vannak irva az animációk szövegei, meg úgy általában véve a háttértörténet magyarul?
de megnézem újra, hátha...