2502
-
#1942 Insomniáról át lehet vinni a kártyákat Nightmare-ra? -
#1941 PainkillerHell itt találsz videót a secretekről. Insomnián 2 pálya zárva van, tehát csak 22 kártyát szerezhetsz, Nightmare-en az egyik megnyílik, így 23 kártyád lehet, és Traumán az utolsó is megnyílik :) -
vikbdh #1940 a snowy bridge pályán hola 6 secret cucc??? én 2-t találtam csak.. és mi az hogy ha megvan mind a 24 máshogy lesz vége a sztorinak??? minden szinten kül számú kártyát lehet megszerezni, vagy hogy van ez? -
#1939 nekem most 21 van, és sajna csak 22 lehet, mert insomnia-ban nyomtam, de ami késik nem múlik ;) -
#1938 felmászol a létrán a híd pillér tetejére, majd lecsúszol az egyik kábelkötegen -
#1937 megtalálni az összes titkos részt.
-
vikbdh #1936 kösz... és a köv. pályán(vmi snowy bridge)mit kell csin? átmászok a csövön, felmegyek azon a rohatthosszú lépcsőn és ott nicns semmi..??!!! -
#1935 Ha megszerzed mind a 24 kártyát, máshogy végződik a történet. -
#1934 Ha más fegyverrel lősz, akkor is ha nem ellenfélre, már akkor sem jo.
-
vikbdh #1933 grrrr... megcsináltam csak azzal a fegyverrel de nem fogadja el...van ötlet?
-
#1932 -
#1931 Asylum száx,Miltary Base rulz...!! -
Braveheart #1930 Az az Asylum pálya, a kedvencem :) Sztem akármelyik módját lehet használni. -
vikbdh #1929 szevasztok.. egyik helyen akkor lehet kártyát kapni csak ha PAINKILLER fegyverrel ölök csak.. az melyiK? az alapfegyver mind2 funkcióját lehet használni vagy csak azt a forgó izét??? -
#1928 ne vedd komolyan Imy, gondolom csak a tanárokra gondol... -
#1927 Na, ez nagy baj!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#1926 Ehh...suliban ez a gondolat mindennap megfordul bennem! -
#1925 Ajaj, Te ne Postalozz..:)))) -
#1924 Egyik nap fent voltam a budai várban, lenéztem egy hosszú lépcsőn, melyen épp egy német túrista csapat jött felfelé. Mi volt az első gondolatom? Milyen könnyen le lehetne szedni őket egy sorozatvetővel...
-
#1923 a legszebb "menni,menni,bántani!" játék!
nem kell gondolkozni egy szikrát sem,kikapcsolódni ideális! -
#1922 Ja, de abban tényleg csak a hent volt, és max néhány óra volt a játékidő. Itt legalább van valami bonus cél (a kártyák, amiből te kimaradtál). -
#1921 A Serius Samben is ezt szerettem,csak az humoros is volt! -
#1920 Ja amúgy a Daydream az szélsőségesen könnyű fokozat, és ott nem is lehet gyűjteni a kártyákat. -
#1919 Hentelni élőben szoktam! -
#1918 De szerintem pont kikapcsolódást szolgálják a játékok,azaz már agygörcsöt kapsz a munkádtól és hazamész leülsz és önfeledten hentelsz!
Ez a kikapcsolódás! -
#1917 ÁÁÁ!Daydreamen nyomtam! -
#1916 De gondolom nem a legnehezebb fokozaton nyomtad végig. A lényeg a kihívás, különben nem ér semmit a játék. -
#1915 Ja j de ez a játék nem arról szól hogy gyüjtögessek!
A Tony Hawk bezzeg kényszerített hogy megszenvedjek a pontokért,bónuszokért! -
#1914 Akkor most szedd össze az összes kártyát. Meglásd, nem végzel egy nap alatt. :))) -
#1913 Nagyon szép,nagyon jó,nagyon feeling....de egy nap alatt végignyomtam!
De amúgy tényleg zseniális!
Multiban vannak magyar szerverek? -
#1912 Ja én is órákat kerestem elsőre :)) -
vikbdh #1911 KÖSZI :D azzal én is próbálkoztam de felattam :D -
#1910 Van egy nagy láda egy helyen, amit soxor meg kell lőni. -
Gabe18 #1909 Hehe,hogy én azzal mennyit szivtam.Könnyen lehet hogy te is azt hagytad ki.
Még elléggé a pálya elején van egy kis szoba,ahol veszel fel cuccot is,és ott van egy nagy láda.Ha belelősz egyszer-kétszer nem ér semmit.Ilyenkor a játékos általában ott is hagyja,cak hogy ebbe még lőni kell jópárat,de egyszerűbb ha a painkiller fegyverrel "megdarálod" egy kicsit.Szóval azt a nagy ládát,a látszat ellenére szét lehet verni.
En legalábbis ezt hagytam ki,aztán kerestem vagy fél napig... -
#1908 Nahát ez a topik csak fentmarad :) -
vikbdh #1907 az 1/2(atrium komplex) pályán ugyebár minden cuccost szét kell lőni hogy kapjak kártyát.. ott nicns vmi nagyon-nagyon extrém helyre eldugva vmi, mert már kb vagy 30x megcsináltam a pályát és mindig 1 hiányzik csak a 114ből!!??? -
#1906 Fordítva... Először az aranyról beszéltél, utána az ezüstről.
Ja meg ha megszerzed mind a 24-et, nem rosszul fog végződni a történet. :) -
#1905 Az ezüst kártyák mindenféle pluszt adnak x másodpercre, ha megnyomod az aktíváló gombot (alapból asszem 'E'), pl: lelassul a világ körülötted, nő a sebzésed, stb. Az arany kártyák meg mindig aktívak, van pl olyan, ami az alap életerőt felnyomja 150-re. -
vikbdh #1904 heló! mire jók ezek a kártyák? mi értelme van összeszedni őket???? -
#1903 Nekem soha 1 db fagyás sem volt a játékban.