Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Minden fegyvernek egyedi hatótávja van. Szal egy bizonyos távolságon felül szintén nem sebzõdik.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
amúgy nightmare-n én is megcsináltam 1:41-es idõvel, igaz kártyával.
én black tarrotot használtam. négyszeres sebzés, felezõdik az újratöltési idõ, sebezhetetlenség voltak a golden cardok, a silver cardok közül elég az hogy háromszor lehet használni a kártyákat szintenként. így nagyon könnyû volt mert még azelõtt meghal hogy el tudja nyomni a forgószelet.
(mellesleg megjegyzem láttam egy videót amin a srác trauma fokozaton kinyírta 1.42 alatt kártya nélkül! nincs benne semmi durva csak lõtte mint a barom 😊)
Az utolsó kártya a trauma módban van
PSN ID.: Beegabor
a traumán csak a nightmare befejezése után lehet??
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Sikerült deaktiválni!!!!!!!!!!!!!
Kicsit sokáig tartott 45.13' de akkor is!!!!
aki rájön a taktikár a(kard visszalövés) annka gyorsan fog menni!
Az elsõt 1:42 alatt nyírtam ki ezzel a módszerrel.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De hogy lesz ebbõl 2 alatt hogy megkapja a kártyát?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2. Shotgunnal közelrõl, lehetõleg ne szembõl adagold.
3 perc alatt ki lehet így fektetni insomnia fokozaton.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
thx
Kártyákat kell megszerezni azokkal aktiválsz mindenféle okosságot...
A lassitást asszem mindjárt a 2.pályán mexerezheted...
Pedig azt remeltem hogy azt irjatok, hogy csak elneztem vlmit, gombot, hasonlot es benne van vlhogy. 😞
Hat... igy sokkal szarabb... vagyis igy mar nem is tetszik ez a game :p
Én jobban örültem volna ha azért bennt maradt volna. Mondjuk a lélek lett volna a "töltény" vagy mittudomén..
Nem olvasok vissza annyira nincs idom > 1 kerdes:
A regi videojaban + alpha verzioban volt a Painkillerben 1 "lassito gomb" matrix lassitoeffektel ("bullettime").
Most kiprobaltam volna a fullt de SEMMI hasonlot nem talalok benne, mikor nagy ritkan felszedek sok lelket akkor csak az inverz effektes lasitast.
Ezt az "alap lassitas"t nem raktak volna benne a vegleges PAINKILLERbe? 😞
Nekiálltam megint aztán 4k körül kifeküdt a kötsög...
a Ku..va életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amikor lecsap vagy feldobja vagy ilyesmi
hát hogyan????????????
az a gondom hogy a kard visszalövést azt milyen módon kell végrehajtani - tûz gombbal vagy mindkettõt nyomni vagy csak a jobb gombot az egéren
Hát ez a nagy problematikám!4
Pedig ez a megoldas. Addig cseszegeted, mig elkezdenek hullani a meteorok. Azokat ra kell lodozni, aztan mikor elkezdi idegessegeben a kardjat lengetni, akkor vissza lehet ra loni. Igazsag szerint, ez nalam ugy tortent, hogy ra lovoldoztem a meteorokat, aztan pufogtattam ra lelkesen, mer a nagy piros pacabol nemigen tudtam kivenni, hogy hol a kardja.
Elkezdtem viszont Nightmare fokozaton, es a snowy bridge-nel megallt a tudomany. Nem tudok lecsuszni azokon a k... koteleken, mert legkesobb a ketharmadanal leesek. Persze jol odaverem magam. Aztan jonnek a viccesarcu kocsogok, akiknek nem csuszik az a rohadt jeg mint nekem. Es mikozben en egy leket kapott tankhajo furge eleganciajaval csuszkalok kozottuk, jol megagyalnak. Attol meg mar az arcom rang, hogy mikor a hid vegen leszakadnak a traverzek, en nem tudok atmenni rajtuk, mig el nem tunnek, az ellenfelek viszont uyg sorjaznak at rajta, mintha ott se lenne.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ez a kardos érdekelne de egyszerûen nem jöttem rá hogyan kell a kardot elkapni és visszalõni
Köszi!
ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7G😎 Western Digital WD Raptor (10000/8M😎 --- (8*250G😎 Western Digital WD Caviar SE (7200/8M😎 --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

(bár ez is rövidke...)😛