Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Jó kis gém ez! 1 hete vasárnap megnéztem a Van Helsinget, utána rögtön megvettem a Painkiller-t, és gyilkolásztam pár órát. Egész délután megvolt a hangulat. 😊))

Esrohnoil
1. Nem mindegy melyik testrészét lövöd.
2. Minden fegyvernek egyedi hatótávja van. Szal egy bizonyos távolságon felül szintén nem sebzõdik.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

elméletileg én is meg tudnám csinálni kártyák nélkül, viszont gyakorlatilag van olyan, hogy lövöm és nem sebzõdik. mintha átmenne rajta a golyó 😊
amúgy nightmare-n én is megcsináltam 1:41-es idõvel, igaz kártyával.
az enclavet meg lehet csinálni 1.40 és 1.50 között is.
én black tarrotot használtam. négyszeres sebzés, felezõdik az újratöltési idõ, sebezhetetlenség voltak a golden cardok, a silver cardok közül elég az hogy háromszor lehet használni a kártyákat szintenként. így nagyon könnyû volt mert még azelõtt meghal hogy el tudja nyomni a forgószelet.
(mellesleg megjegyzem láttam egy videót amin a srác trauma fokozaton kinyírta 1.42 alatt kártya nélkül! nincs benne semmi durva csak lõtte mint a barom 😊)
Kori
thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Seth
A trauma akkor nyílik meg ha összeszedsz 23 kártyát
Az utolsó kártya a trauma módban van

PSN ID.: Beegabor

Kori
elkezdtem Nightmare fokozaton

a traumán csak a nightmare befejezése után lehet??

Kori
lici -- annyit tesz mint lucifer

Kori
Köszönöm mindenkinek a segítséget licivel kapcsolatban

Sikerült deaktiválni!!!!!!!!!!!!!

Kicsit sokáig tartott 45.13' de akkor is!!!!

aki rájön a taktikár a(kard visszalövés) annka gyorsan fog menni!

miutan meglotted a meteorral csak akkor dobja feled a kardjat amit nem lehet/nem kell elkapni hanem mikozben repul feled szimplan a ball klikkel kell meglonod hogy visszapattanjon ra, ugyanugy mint a meteorok eseteben...es akkor sajat kardja altal hal meg a mocsok...elso moprhra meg lehet csinalni.

nem, de ezert irtam azt hogy "hat van hogy kartyakkal sokkal konnyebb peldaul idore megolni foellensegeket..."

Glpetyus

Esrohnoil
Tényleg, én kevertem a 2. fõellenfél idejével.
Az elsõt 1:42 alatt nyírtam ki ezzel a módszerrel.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Glpetyus

Glpetyus
A megadott 2 helyett nekem sikerült 9 percig szopnom vele...
Pedig vérprofi vagyok

Nekem tegnap 2.35 alatt sikerült...
De hogy lesz ebbõl 2 alatt hogy megkapja a kártyát?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Esrohnoil
1. Berohansz középre shoti lõszerért.
2. Shotgunnal közelrõl, lehetõleg ne szembõl adagold.
3 perc alatt ki lehet így fektetni insomnia fokozaton.

Glpetyus
ál=áll

Glpetyus
Álj be az izék alá

Hi! Lenne 1 kérdésem! Az Enclaven van vmi taktika, mert engem mindig felkap a forgószél és bekap az amonstrum. Léggyszi seggítsetek! Köszi

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

aha

thx

Glpetyus
Ennyi idõ alatt már vissza olvashattál volna...
Kártyákat kell megszerezni azokkal aktiválsz mindenféle okosságot...
A lassitást asszem mindjárt a 2.pályán mexerezheted...

Hat akkor csak kivettek? 😞

Pedig azt remeltem hogy azt irjatok, hogy csak elneztem vlmit, gombot, hasonlot es benne van vlhogy. 😞

Hat... igy sokkal szarabb... vagyis igy mar nem is tetszik ez a game :p

Seth
Hát akkor még nem volt ez a kártyás koncepció
Én jobban örültem volna ha azért bennt maradt volna. Mondjuk a lélek lett volna a "töltény" vagy mittudomén..

Glpetyus

hiAll

Nem olvasok vissza annyira nincs idom > 1 kerdes:

A regi videojaban + alpha verzioban volt a Painkillerben 1 "lassito gomb" matrix lassitoeffektel ("bullettime").
Most kiprobaltam volna a fullt de SEMMI hasonlot nem talalok benne, mikor nagy ritkan felszedek sok lelket akkor csak az inverz effektes lasitast.

Ezt az "alap lassitas"t nem raktak volna benne a vegleges PAINKILLERbe? 😞

Glpetyus
Sorry nem neked ment.Csak úgy...😛P

Glpetyus
Közbe eszembe jutott,hogy nekem se döglött meg elsõre...
Nekiálltam megint aztán 4k körül kifeküdt a kötsög...

Seth
Hát én végig a kezét(amelyikben a kard van) lõttem(vagy mittudomén mit csinál demon módban), amikor feldobja akkor is a kardot lõttem---ekkor jönnek a meteorok--próbáld meg úgy idõziteni hogy elõtte essenk le és amikor egy szintbe érnek vele akkor lõdd neki--ilyenkor feléd dobja a kardját-lõdd meg a kardot ami majd kinyírja. 2. átváltozásra sikerült is kifektetnem

Glpetyus
Néha azé' el is találod azt a faszt??

Glpetyus
Nekem elsõre sikerült,nem tom mi lehet a gáz nálad...

Glpetyus
Te má' milyen régóta "szenvedsz"😊)

Mi van veled?😊)

Kori
hogy rohadna meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kori
lucifer még mindig "él"

a Ku..va életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kori
ja egyáltalán a kard megszerzésével is gondom van

amikor lecsap vagy feldobja vagy ilyesmi

hát hogyan????????????

Kori
Köszi majd újra megpróbálom!!

az a gondom hogy a kard visszalövést azt milyen módon kell végrehajtani - tûz gombbal vagy mindkettõt nyomni vagy csak a jobb gombot az egéren

Hát ez a nagy problematikám!4

Kori!

Pedig ez a megoldas. Addig cseszegeted, mig elkezdenek hullani a meteorok. Azokat ra kell lodozni, aztan mikor elkezdi idegessegeben a kardjat lengetni, akkor vissza lehet ra loni. Igazsag szerint, ez nalam ugy tortent, hogy ra lovoldoztem a meteorokat, aztan pufogtattam ra lelkesen, mer a nagy piros pacabol nemigen tudtam kivenni, hogy hol a kardja.

Elkezdtem viszont Nightmare fokozaton, es a snowy bridge-nel megallt a tudomany. Nem tudok lecsuszni azokon a k... koteleken, mert legkesobb a ketharmadanal leesek. Persze jol odaverem magam. Aztan jonnek a viccesarcu kocsogok, akiknek nem csuszik az a rohadt jeg mint nekem. Es mikozben en egy leket kapott tankhajo furge eleganciajaval csuszkalok kozottuk, jol megagyalnak. Attol meg mar az arcom rang, hogy mikor a hid vegen leszakadnak a traverzek, en nem tudok atmenni rajtuk, mig el nem tunnek, az ellenfelek viszont uyg sorjaznak at rajta, mintha ott se lenne.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kori
elment mindenki vagy senki sem akar segíteni???????????

Kori
amúgy visszaolvastam az öszzses kinyírási variációt, eddig egyikkel sem sikeredett.

ez a kardos érdekelne de egyszerûen nem jöttem rá hogyan kell a kardot elkapni és visszalõni

Kori
tud valaki segíteni a 1748-ban feltett kérdésre???????

Köszi!

Glpetyus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

IMYke2.0.0.0
Ja...

ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7G😎 Western Digital WD Raptor (10000/8M😎 --- (8*250G😎 Western Digital WD Caviar SE (7200/8M😎 --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HuAn82
aha

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

egyszer el kellett mondania vkinek

Glpetyus
(bár ez is rövidke...)😛

alapvetõen igazad lehetne, csak sajnos én a szabadidõmet monjuk játékkal és nem egy egyszerûen megválaszolható kérdésre való válasz keresésével szeretném tölteni. sztem erre való a fórum. ugyanis a játék már réges-régen ki lett vesézve, mióta megjelent. vagyis most már inkább csak olyanok látogatják, akiknek a játékmenettel kapcsolatban van kérdésük. monjuk az olyanok mint dre eléggé zavaróak, de monjuk ha inkább válaszoltok, vagy válaszolatlanul hagyjátok amit kérdezett, õ sem kezdett volna irogatni összeb***va a fórumot. szóval ha idegesít vkit hogy az olyanok akik csak most kezdték a játékot és elakadnak és kérdeznek, akkor simán csak ne olvassák el amit írt vagy ne válaszoljanak. nem kell háborogni! egyébként a legnagyobb lámáknak én azokat tartom, jónéhány topicban van ez, hogy idióta 1-2 szavas hozzászólásaik tömkelegével vannak pl: sziasztok ,jó reggelt, üdv, aha, ok stb. baromira érdekes, de a logójuk remekül kidolgozott meg az aláírt kis életfilozófiájuk foglalja a helyet

Esrohnoil
Az igaz h. így maga a szörny kb. 8 lövés ismétlõfegyverrel (kb. 5 sec)

Esrohnoil
Nah, múltkor kinyírtam a 3. fõellenfelet a 2*-es újratöltési sebesség, 2*-es sebzés, 2*-es idõlassítás kártyakombinációval 0:55 alatt. Most az istennek sem akar sikerülni 1 perc alatt 2*-es újratöltés, 4*-es sebzés, 4*-es idõlassítás, + be van rakva az az ezüstkártya is amivel ezeket egy szinten 2* is alkalmazhatom... Sztem meg nem csinálom még egyszer 1 perc alatt.

Nem, ide is csak azért szeretnék, mert az a feladat, hogy találjam meg az összes titkos helyet. És mondom, ha meg van a videõ, akkor miért ne csinálnám meg. De az istennek sem sikerült 😞 Pedig már probáltam mindenhogy 😊

Esrohnoil
Miért, az elsõ fejezet 3. helyszínén a katakombák bejárata feletti titkos helyre fel tudtál ugrani? 😊